Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
53 perce
Picit szopatós, de aki igényli annak jó móka.Na tessék, már megint mindenszar.Arra aztán ténlyeg lehet alapozni életet. Anyós akart menni Pécsre. Ugye helyjegyet a távolsági járatra csak pesten lehet venni. 15-en leszálltak a buszról Pakson és becsukta az ajtót a sofőr majd elment. Mivel időre kellett mennie ezért após levitte Szekszárdra, ahol mivel közben nem volt megálló ugyanannyian voltak a buszon és láss csodát felszállhatott. De volt olyan történet is, hogy az ember ott könyörgött hogy vigye már el mert fél éve kapott időpontjára menne orvoshoz és máshogy esélye sincs odaérni. Ha nem ajánlja fel egy másik utas a helyét akkor bukta van.Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.Ez is egy módja, hogy az embereket a tömegközlekedésbe tereljék. Még hogy nem zöld a magyar kormányzat, pff.
JéBé
szaba
Matthew99
szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 órája
Na tessék, már megint mindenszar.Arra aztán ténlyeg lehet alapozni életet. Anyós akart menni Pécsre. Ugye helyjegyet a távolsági járatra csak pesten lehet venni. 15-en leszálltak a buszról Pakson és becsukta az ajtót a sofőr majd elment. Mivel időre kellett mennie ezért após levitte Szekszárdra, ahol mivel közben nem volt megálló ugyanannyian voltak a buszon és láss csodát felszállhatott. De volt olyan történet is, hogy az ember ott könyörgött hogy vigye már el mert fél éve kapott időpontjára menne orvoshoz és máshogy esélye sincs odaérni. Ha nem ajánlja fel egy másik utas a helyét akkor bukta van.Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.Ez is egy módja, hogy az embereket a tömegközlekedésbe tereljék. Még hogy nem zöld a magyar kormányzat, pff.
JéBé
szaba
Matthew99
1 órája
Arra aztán ténlyeg lehet alapozni életet. Anyós akart menni Pécsre. Ugye helyjegyet a távolsági járatra csak pesten lehet venni. 15-en leszálltak a buszról Pakson és becsukta az ajtót a sofőr majd elment. Mivel időre kellett mennie ezért após levitte Szekszárdra, ahol mivel közben nem volt megálló ugyanannyian voltak a buszon és láss csodát felszállhatott. De volt olyan történet is, hogy az ember ott könyörgött hogy vigye már el mert fél éve kapott időpontjára menne orvoshoz és máshogy esélye sincs odaérni. Ha nem ajánlja fel egy másik utas a helyét akkor bukta van.Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.Ez is egy módja, hogy az embereket a tömegközlekedésbe tereljék. Még hogy nem zöld a magyar kormányzat, pff.
JéBé
szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 órája
Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.Amúgy igen, brutális lyukak lettek mindenhol, nem győzi az ember kerülgetni... De totál felesleges fekvőrendőrökkel telepakolni az utakat (zsákutcás parkolós rész, mackósajtos kihajtó elé pl), arra persze volt lóvé.
JéBé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.Ez is egy módja, hogy az embereket a tömegközlekedésbe tereljék. Még hogy nem zöld a magyar kormányzat, pff.
JéBé
1 órája
Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.drága OV és hasonló FB oldalakon az ilyen emberekre írják, hogy mindenszarista
JéBé
persze a k... anyjukat de tényleg, hogy mennyire nem látják, hogy sikerült tönkre rohasztani ezt az országot, ami igen nem volt egy nagy valami, de még azt is sikerült még lejjebb zülleszteni
1 órája
Ez a 3 nap tel ugy hazavagta az amugy is fantasztikus minosegu utakat hogy most valami botrany. Nincs ertelme normalis autonak itt eskuszom 10 evet oregszem ahogy menet kozben erzem elszallni forintokat a kibaszott troger balkan utak miatt.. Bar mar ez a mondas se igaz mert ilyen szerintem mar sehol nincs.
1 napja
Na ez a lényeg. Akárhogy parkol a másik autó, nem verem telibe, és pláne nem hajtok el minden nélkül.Igazából az mindegy is, hogy parkolt, lehetett volna rokkant parkolóhelyen, forgalomtól elzárt területen, az eset attól még egyértelmű. #IgazibüdösgyökérHallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.Az a taknyos csicska is ugyanúgy parkolt, szóval ezt se tudja felhozni védekezés gyanánt hogy miért épp oda állt. Ha már itt tartunk, ő volt az egyetlen aki veszélyt jelentett az autóra a helyzetéből adódóan.
szaba
Kamera vette a rendszámot, meglett a szemét?
gyeek
kishaszi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 napja
ja értem. azt hittem el kezdtél random magyar parkolós kár okozós videókat nézni és egyszercsak ilyen dicapriosan felkiáltottál, hogy " bazmeg az az én kocsim! "hát.. egy jóakaró feltöltötte és elküldte a linket 😀Jossziengem az érdekel, hogy hogy az életben találtad meg ezt a videót a youtube-on? 😀
peach
Josszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 napja
felhivtam a kapitányságot, nem tudta az ügyintéző aszonta irjak sima emailt..epapíron érdemes bejelentést tenni, azzal szoktak foglalkozni is néha.sajnos a kosztól nem látszott a másik felvételen ami a hátulját mutatta az autójának, de aszem holnap mégis teszek bejelentést a yardon, vagy hátha lehet már azt is ügyfélkapun?Hallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.Az a taknyos csicska is ugyanúgy parkolt, szóval ezt se tudja felhozni védekezés gyanánt hogy miért épp oda állt. Ha már itt tartunk, ő volt az egyetlen aki veszélyt jelentett az autóra a helyzetéből adódóan.
szaba
gyeek
Josszi
deyell
írtam, kiváncsian várom mi lesz, megnézem az epapírt is de egyszer már elvesztem a témacsoportok között, de megyek bányászni őket, köszönöm
közben megtaláltam, aki hasonlóan jár akkor
a ugyintezes.police.hu-n lehet mindenféle bejelentést tenni.
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
3 napja
epapíron érdemes bejelentést tenni, azzal szoktak foglalkozni is néha.sajnos a kosztól nem látszott a másik felvételen ami a hátulját mutatta az autójának, de aszem holnap mégis teszek bejelentést a yardon, vagy hátha lehet már azt is ügyfélkapun?Hallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.Az a taknyos csicska is ugyanúgy parkolt, szóval ezt se tudja felhozni védekezés gyanánt hogy miért épp oda állt. Ha már itt tartunk, ő volt az egyetlen aki veszélyt jelentett az autóra a helyzetéből adódóan.
szaba
gyeek
Josszi
buhloone mindstate
3 napja
Igazából az mindegy is, hogy parkolt, lehetett volna rokkant parkolóhelyen, forgalomtól elzárt területen, az eset attól még egyértelmű. #IgazibüdösgyökérHallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.Az a taknyos csicska is ugyanúgy parkolt, szóval ezt se tudja felhozni védekezés gyanánt hogy miért épp oda állt. Ha már itt tartunk, ő volt az egyetlen aki veszélyt jelentett az autóra a helyzetéből adódóan.
szaba
gyeek
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 napja
hát.. egy jóakaró feltöltötte és elküldte a linket 😀Jossziengem az érdekel, hogy hogy az életben találtad meg ezt a videót a youtube-on? 😀
peach
¯\_(ツ)_/¯
3 napja
Jossziengem az érdekel, hogy hogy az életben találtad meg ezt a videót a youtube-on? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 napja
sajnos a kosztól nem látszott a másik felvételen ami a hátulját mutatta az autójának, de aszem holnap mégis teszek bejelentést a yardon, vagy hátha lehet már azt is ügyfélkapun?Hallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.Az a taknyos csicska is ugyanúgy parkolt, szóval ezt se tudja felhozni védekezés gyanánt hogy miért épp oda állt. Ha már itt tartunk, ő volt az egyetlen aki veszélyt jelentett az autóra a helyzetéből adódóan.
szaba
gyeek
¯\_(ツ)_/¯
3 napja
Hallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.Az a taknyos csicska is ugyanúgy parkolt, szóval ezt se tudja felhozni védekezés gyanánt hogy miért épp oda állt. Ha már itt tartunk, ő volt az egyetlen aki veszélyt jelentett az autóra a helyzetéből adódóan.
szaba
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 napja
most képzeld el, mi lett volna, ha nem áll ott? szerintem az autómosó állítja meg...Azosztigen. Nem csak meghúzta, frankón sebességgel sikerült telibevernie...nahát találtam egy videót a koccanásról, egy jótét lélek feltöltötte a youtube-ra is 😀én nem láttam. az Omv kút kamerája látta a történteket, sajnos a rendszámtáblája annyira koszos volt hogy nem lehetett leolvasni semmi értékelhetőt... ezüstszürke IV. Golf egy fekete dzsekis sapkás ember, ennyi volt látható a felvételen, kb 5 percre voltam távol az autómtólDe ha láttad, akkor miért nem elegyedtél vele beszélgetésbe, hogy esetleg kitöltötök egy kék-sárgát mindenféle kellemetlenséget megelőzendő?ja ja, küszöb, hátsó iv meg az ajtó, sajnos az horpadt is 😕az a kedves honpolgár aki beletolatott a bal hátsó ajtómba majd kiszállt, megnézte, csóválta a fejét, majd visszaült és elrobogott, az szarjon sünt, köszönöm a figyelmetMegállapította, hogy csak egy elem sérült, az férjen bele szerencsétlen delikvensnek, nehogymá ő szívjon a sok papiermunkáva és szopóggyon le 2 bónusz.
Josszi
kishaszi
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
szerencsémre a küszöböt nem verte beljebb csak karcolta
Josszi
https://youtu.be/GVY6tBrWXZA
Josszi
kishaszi
3 napja
Hallod Josszi, nagyon rossz helyre álltál. Az elég sok embernek ziccer volt. Egy most épp kihasználta.
3 napja
Azosztigen. Nem csak meghúzta, frankón sebességgel sikerült telibevernie...nahát találtam egy videót a koccanásról, egy jótét lélek feltöltötte a youtube-ra is 😀én nem láttam. az Omv kút kamerája látta a történteket, sajnos a rendszámtáblája annyira koszos volt hogy nem lehetett leolvasni semmi értékelhetőt... ezüstszürke IV. Golf egy fekete dzsekis sapkás ember, ennyi volt látható a felvételen, kb 5 percre voltam távol az autómtólDe ha láttad, akkor miért nem elegyedtél vele beszélgetésbe, hogy esetleg kitöltötök egy kék-sárgát mindenféle kellemetlenséget megelőzendő?ja ja, küszöb, hátsó iv meg az ajtó, sajnos az horpadt is 😕az a kedves honpolgár aki beletolatott a bal hátsó ajtómba majd kiszállt, megnézte, csóválta a fejét, majd visszaült és elrobogott, az szarjon sünt, köszönöm a figyelmetMegállapította, hogy csak egy elem sérült, az férjen bele szerencsétlen delikvensnek, nehogymá ő szívjon a sok papiermunkáva és szopóggyon le 2 bónusz.
Josszi
kishaszi
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Josszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 napja
Az szép. A testbeszéde alapján az az igazi beképzelt faszparaszt csávó.nahát találtam egy videót a koccanásról, egy jótét lélek feltöltötte a youtube-ra is 😀én nem láttam. az Omv kút kamerája látta a történteket, sajnos a rendszámtáblája annyira koszos volt hogy nem lehetett leolvasni semmi értékelhetőt... ezüstszürke IV. Golf egy fekete dzsekis sapkás ember, ennyi volt látható a felvételen, kb 5 percre voltam távol az autómtólDe ha láttad, akkor miért nem elegyedtél vele beszélgetésbe, hogy esetleg kitöltötök egy kék-sárgát mindenféle kellemetlenséget megelőzendő?ja ja, küszöb, hátsó iv meg az ajtó, sajnos az horpadt is 😕az a kedves honpolgár aki beletolatott a bal hátsó ajtómba majd kiszállt, megnézte, csóválta a fejét, majd visszaült és elrobogott, az szarjon sünt, köszönöm a figyelmetMegállapította, hogy csak egy elem sérült, az férjen bele szerencsétlen delikvensnek, nehogymá ő szívjon a sok papiermunkáva és szopóggyon le 2 bónusz.
Josszi
kishaszi
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Josszi
Megnézi a saját autóját, aztán mint aki semmit nem okozott, elhajt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
nahát találtam egy videót a koccanásról, egy jótét lélek feltöltötte a youtube-ra is 😀én nem láttam. az Omv kút kamerája látta a történteket, sajnos a rendszámtáblája annyira koszos volt hogy nem lehetett leolvasni semmi értékelhetőt... ezüstszürke IV. Golf egy fekete dzsekis sapkás ember, ennyi volt látható a felvételen, kb 5 percre voltam távol az autómtólDe ha láttad, akkor miért nem elegyedtél vele beszélgetésbe, hogy esetleg kitöltötök egy kék-sárgát mindenféle kellemetlenséget megelőzendő?ja ja, küszöb, hátsó iv meg az ajtó, sajnos az horpadt is 😕az a kedves honpolgár aki beletolatott a bal hátsó ajtómba majd kiszállt, megnézte, csóválta a fejét, majd visszaült és elrobogott, az szarjon sünt, köszönöm a figyelmetMegállapította, hogy csak egy elem sérült, az férjen bele szerencsétlen delikvensnek, nehogymá ő szívjon a sok papiermunkáva és szopóggyon le 2 bónusz.
Josszi
kishaszi
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
¯\_(ツ)_/¯
4 napja
Ez milyen legújabb hülyeség a YouToubetól hogy az Egyvelegbe olyan számokat pakol ne amiket nem akarok hallgatni, akkor nem engedi kivenni. Számítógépen egyáltalán, telefonon meg visszarakja és ki is írja, hogy hiba? Írtam nekik, nem tudom válaszolnak-e majd, de ti tudtok erről valamit? Direkt két különböző típusú telefonon kipróbáltam, mindkettőn jelentkezik. Ez elég bosszantó, pont ez lenne a lényege....Nekem feleségem szokott olyanokat berakni, amiket annyira nem preferálok 😕 Bezzeg Jimmyt meg állandóan kinyomja. Pedig ő a Király!
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 napja
www.valaszonline.hu/2026/01/28/meghiusitott-orokbefogadas-politika-migransok-gyamhivatal-csalad-embertelenseg/Magyarország 2026.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
Ez milyen legújabb hülyeség a YouToubetól hogy az Egyvelegbe olyan számokat pakol ne amiket nem akarok hallgatni, akkor nem engedi kivenni. Számítógépen egyáltalán, telefonon meg visszarakja és ki is írja, hogy hiba? Írtam nekik, nem tudom válaszolnak-e majd, de ti tudtok erről valamit? Direkt két különböző típusú telefonon kipróbáltam, mindkettőn jelentkezik. Ez elég bosszantó, pont ez lenne a lényege....