Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
 telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatain
Mi a geci?
zacknorb
Ki az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
NB2
Hát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...

Faszér nem lehet 20-40 darab után már visszavinni, sose értem meg.
kishaszi
a megspórolt visszavitelek idejében is tudják gyűjteni az üvegeket. hatékonyságnövelés van mindenhol, itt miért ne lehetne?
több mint 1 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 840 — Steelers fan
 telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatain
Mi a geci?
zacknorb
Ki az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
NB2
Hát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...

Faszér nem lehet 20-40 darab után már visszavinni, sose értem meg.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Kommentár nélkül.....

index.hu/sport/boksz/2024/10/20/bantalmazas-edzo-szombathely-skorpio-box-club-ugyeszseg-targyalas/

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.blikk.hu/politika/magyar-politika/szegedi-balazs-fideszes-politikus-baleset-gazolas/0p1gl2j

Na akkor a pénz mindent is megold....se büntipont, se jogsi bevonás....

Elmennek a faszomba
ThundersNFL a Paraszt
Megegyezett az elgázolt biciklissel, oké.
De épp ezért a piros lámpán áthajtás is sztornó...
Kib....tt jogászkodás.
kittli
Én csinálnám nem tudok fizetni mehetnék sittre?
ThundersNFL a Paraszt
GTA in real....😏
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.blikk.hu/politika/magyar-politika/szegedi-balazs-fideszes-politikus-baleset-gazolas/0p1gl2j

Elmennek a faszomba
ThundersNFL a Paraszt
Kib....tt jogászkodás.
kittli
Én csinálnám nem tudok fizetni mehetnék sittre?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan

Elmennek a faszomba
ThundersNFL a Paraszt
Kib....tt jogászkodás.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Elmennek a faszomba

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Mi a geci?
zacknorb
NB2
Lehet mást is, a szörpös üveg pl 178 forint
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Mi a geci?
zacknorb
eddig is lehetett kerülgetni a fosszagú csöveseket, akik zsákostul állnak sorban félnaponta, én meg lesek ki a fejemből a néhány palackommal.
Ventura
Add oda nekik, napi jótett is megvolt és a friss levegőt is hamarabb szívod be.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 569 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Mi a geci?
zacknorb
eddig is lehetett kerülgetni a fosszagú csöveseket, akik zsákostul állnak sorban félnaponta, én meg lesek ki a fejemből a néhány palackommal.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 451 — nabege2@yahoo.com
Mi a geci?
zacknorb
NB2
2100 üveg? Nagy buli lehetett 😄😎😉
warr_b
2100 forint 😊
több mint 1 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 930
Mi a geci?
zacknorb
csak fellépnek a pénzmosás ellen nyugi
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi a geci?
zacknorb
NB2
Sokakat látok két nagy fekete hullazsákkal menni az automatához, amiből emberi maradvány helyett üvegek kerülnek elő 8500 HUF értékben.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 865 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi a geci?
zacknorb
NB2
2100 üveg? Nagy buli lehetett 😄😎😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mi a geci?
zacknorb
több mint 1 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 930
Kilenc nap alatt 12 problémás medvét lőttek ki Szlovákiában, miután a liptószentmiklósi járásban található Hibbe közelében halálos medvetámadás történt, október elején – írta a bumm.sk, Tomas Taraba környezetvédelmi minisztert idézve.

Robert Fico szlovák miniszterelnök az eset után azt mondta, hogy szíve szerint „szlovák módon” oldaná meg a problémát, több száz vadászt küldene ki az erdőkbe, hogy tömegesen lövessék ki a medvéket, de az EU miatt nem teszi meg, nehogy leállítsák a medvék miatt az EU-s támogatásokat.

Nagy Szerencse, hogy a tótoknak nincs tengerpartja—és uniós ország—mert akkor jó szlovák módon kiíratnák a cápákat is. Vagy | kardszárnyú delfineket |
ozibozi
szerintem ez inkább vezető mint nemzetiség függő 😊
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Mi a geci?
zacknorb
Viccek rovat

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
Mi a geci?
zacknorb
ennek semmi értelme 😀
ugyanaz fogja csinálni tovább, csak most 2 részletben és több papírt nyomtatva

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi a geci?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Én beszarattam az asszonyt amikor az óceán felett repülünk, tudtam neki iMessage-et írni😃 rosszul lett
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
Iszonyat ritkán repültem életemben (le sem írom a számot, mert mások kiröhögnek),
NB2
miért röhögne ki érte bárki?
én 2x repültem
usába voltam oda és vissza

de külföldre se sűrűn megye, aki ezért kiröhög az nem téged/engem minősít

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Kilenc nap alatt 12 problémás medvét lőttek ki Szlovákiában, miután a liptószentmiklósi járásban található Hibbe közelében halálos medvetámadás történt, október elején – írta a bumm.sk, Tomas Taraba környezetvédelmi minisztert idézve.

Robert Fico szlovák miniszterelnök az eset után azt mondta, hogy szíve szerint „szlovák módon” oldaná meg a problémát, több száz vadászt küldene ki az erdőkbe, hogy tömegesen lövessék ki a medvéket, de az EU miatt nem teszi meg, nehogy leállítsák a medvék miatt az EU-s támogatásokat.

Nagy Szerencse, hogy a tótoknak nincs tengerpartja—és uniós ország—mert akkor jó szlovák módon kiíratnák a cápákat is. Vagy | kardszárnyú delfineket |

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Iszonyat ritkán repültem életemben (le sem írom a számot, mert mások kiröhögnek), de tegnap bemondja emberünk a rádióban, hogy ne használjuk az eszközeinket. Én elraktam, mint a jó kis gyerek, de ránéztem a mellettem lévő 9 ülésre és abból 6 ember nyomkodta ugyanúgy a telóját mint eddig. Most csak én vagyok ilyen hülye szabálykövető fasz???

Leszálltunk és beléptetés, 4 útlevél ellenőrző kapu van. Ez amúgy elégséges máskor is, mert én picit keveselltem, én simán csinálnék 16-t és minél kevesebb emberrel megoldani a szitut, arról nem beszélve, hogy sokkal kevesebb időig tartana átmenni.
NB2
Eredetileg azért kellett a készülékeket kikapcsolni, mert úgy gondolták, hogy megzavarhatja a kommunikációt és interferenciát okozhat, ez mostanában az 5G kapcsán megint előjött, de eddig problémát nem tapasztaltak.
Lúdas Solymi
Plusz minden újabb telefonon van repülőgép-üzemmód, ha azt bekapcsolod, attól még lehet nyomkodni a telefont (játék, letöltött sorozat, stb)
r.baggio
repülő üzemmódban volt az enyém, mikor repültünk unaloműzésként én is nyomkodtam...
de akiről írtam mind fb-n pötyögött ahogy néztem, ott meg ugye net is kell, az nem megy repülőgép üzemmódban
NB2
Lehet venni WiFi-t már repülőn. Én pl. Így utaztam nyáron, pedig csak két és fél óra volt az út.
MC12
wizz air volt, gyanítom, hogy azokon nincs ilyen 😊
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 294
Iszonyat ritkán repültem életemben (le sem írom a számot, mert mások kiröhögnek), de tegnap bemondja emberünk a rádióban, hogy ne használjuk az eszközeinket. Én elraktam, mint a jó kis gyerek, de ránéztem a mellettem lévő 9 ülésre és abból 6 ember nyomkodta ugyanúgy a telóját mint eddig. Most csak én vagyok ilyen hülye szabálykövető fasz???

Leszálltunk és beléptetés, 4 útlevél ellenőrző kapu van. Ez amúgy elégséges máskor is, mert én picit keveselltem, én simán csinálnék 16-t és minél kevesebb emberrel megoldani a szitut, arról nem beszélve, hogy sokkal kevesebb időig tartana átmenni.
NB2
Eredetileg azért kellett a készülékeket kikapcsolni, mert úgy gondolták, hogy megzavarhatja a kommunikációt és interferenciát okozhat, ez mostanában az 5G kapcsán megint előjött, de eddig problémát nem tapasztaltak.
Lúdas Solymi
Plusz minden újabb telefonon van repülőgép-üzemmód, ha azt bekapcsolod, attól még lehet nyomkodni a telefont (játék, letöltött sorozat, stb)
r.baggio
repülő üzemmódban volt az enyém, mikor repültünk unaloműzésként én is nyomkodtam...
de akiről írtam mind fb-n pötyögött ahogy néztem, ott meg ugye net is kell, az nem megy repülőgép üzemmódban
NB2
Lehet venni WiFi-t már repülőn. Én pl. Így utaztam nyáron, pedig csak két és fél óra volt az út.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve

NB2
Lúdas Solymi
r.baggio