Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Üljetek le gyerekek, mesét mondok nektek az emberi homályról. Bizony, ha a csomagotok elkallódik, ne csodálkozzatok, mert ha azok akik a problémákat hivatottak megoldani csak még többet teremtenek, ott szokszor a Pareto-elmélet 20%-a is kevés hogy megmentsék a napot. Pontokba szedem a történteket, ha valaki nem érti, ne aggódjon! 😀-- Szerdán amikor beestem munkahelyemre az egyik terminálon egy "Balfasz Expressz" felirattal felcetlizett terminál fogadott. Kérdem, hogy ezmiez, mondta a kolléga, hogy a "B.E." futárja hozott csomagot és véletlenül a mi készülékünket vitte magával. Kontakt szám nem volt, vissza se tudtuk hívni a raktárbázisos ügyetlen intézőt.
-- Ma egy másik "B.E." futár hozott egy készüléket. Odaadtam neki azt ami nálam volt. Tenném a helyére, akkor látom, hogy az az ütött-karcolt cucc tuti nem a miénk. Épp sikerült elérnem az utcán és visszacseréltem a terminálokat.
-- Ellenőriztem a lajstromát az OTP-nél. Persze ez is csak nekem jutott eszembe, én a szerdai elém tárt helyzetet bemondás alapján elfogadtam. Lehet hiba volt, mindenesetre nagyobb kavarodás nálunk már nem történt emiatt.
-- A nálunk lévő saját terminálunk csak meghibásodott, azért nem tudták használni. Viszont az még előttem se világos, hogy ki mondta, hogy a mi készülékünket találták meg a "B.E."-nél...
-- Felhívtam az ügyfélszolgálatukat, hogy közöljem velük nem mi vagyunk a hunyók. Aztán eszembe jutott, hogy a terminál ID alapján meg tudják nézni kié az amit összekevertek, gondoltam telefonálok mégegyszer, hogy gyorsan hozzátegyem, hogy tudják megtalálni kié van náluk. Puszta jófejségből tettem mindezt. Hiba volt...
-- A második beszélgetésnél próbáltam elmagyarázni húszféle megközelítéssel a dolgot, hogy tudják megtalálni az összekevert terminál gazdáját. A hölgy még azt se fogta fel, hogy nálunk az összes készülék ami itt van a sajátunk. A címünket kérte és bizalmatlan volt amikor nem akartam megadni (aztán beadtam a derekam, hátha csak ez a fal blokkolja a felfogsát [nem]). Mondta, hogy adjam meg a terminál számát ami össze lett cserélve, mondtam hogy lehetetlen, visszaadtam a futárotoknak, épphogy elértem, nem volt időm számot leolvasni (meg minek persze). Teljesen elveszett. Minden hivatalos trillától mentes, legyőzött hangnemben közölte velem: "Nem értem." Én meg kifogytam a variációkból, hogy megértessem. Azt mondta közli a felettesével, hiába mondtam, hogy a pécsi raktár többre menne az információval. Talán, talán eljutott a szellemi összeömlás azon pontjára, hogy megpróbáljon a megszokott módon felvenni adatokat amiket nem lehet és sikerült nekem lediktálnom az üzenetet.
Olyan sok helyen csúszott félre ez az egész sztori, hogy egy Antal Imrét is meghazudtoló cringe bohózat az egész. Megpróbálom összehozni hány balfasz volt a sztoriban.
1) futár
2) az ismeretlen, aki azt mondta a mi terminálunk lett összekeverve
3) az a kollégám aki nem szétgányolta a terminálunkat, hogy utána azt higgye azért nem megy, mert a futár összekeverte
4) az akinek még nem tűnt fel hogy másik készüléket használ
5) az ügyintéző, aki egy egyszerű üzenetet nem átadni akar, hanem megérteni
Megvan a beszélgetés kódja, 11 percet szenvedtem az idiótával, kérni fogom hogy küldjék el, tényleg nem semmi ami elhangzott.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
felfüggesztett, nyilván ...Hát azok után, hogy milyen komoly bűnökért mások még ennyit sem kapnak...
www.youtube.com/watch?v=q8FBbKDvQVw
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
felfüggesztett, nyilván ...www.youtube.com/watch?v=q8FBbKDvQVw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Nekem anno a lakásban 4 darab almérőt kellett cserélni, gondolhatjátok milyen boldog voltam hogy külön van a konyhában meg a fürdőben óra....de a legjobb az volt, hogy a szolgáltató azt mondta, hogy kb 60 ezerért tudják cserélni, de csak majd 2-3 hónap múlva, amire nekem lejártak volna, és azt mondták semmi baj egy kis büntivel elmegy...Vizmuvek kuldott egyszer "partnert". Locsolasi mellekmerot kellett volna kivitelezni es intezni az adminisztraciot. El is vitt minden papirt majd 1 ev utan derult ki hogy semmit nem adott le vagy intezett el. Addig szamlaztak csatornaba.
Felhívogattam az ajánlott listájukról párat aki partner, volt aki két héten belül vállalta kb 35 ezerért....na az milyen?
Eazzy
több mint 1 éve
Nekem anno a lakásban 4 darab almérőt kellett cserélni, gondolhatjátok milyen boldog voltam hogy külön van a konyhában meg a fürdőben óra....de a legjobb az volt, hogy a szolgáltató azt mondta, hogy kb 60 ezerért tudják cserélni, de csak majd 2-3 hónap múlva, amire nekem lejártak volna, és azt mondták semmi baj egy kis büntivel elmegy...Felhívogattam az ajánlott listájukról párat aki partner, volt aki két héten belül vállalta kb 35 ezerért....na az milyen?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Kartellt NERnek hívjak 🤷♂️amúgy amit a víz és távhő szolgáltató csinál magyarországon az kb egyértelmű kartell tevékenység, de ugye nincs itt semmi látni való, mindenki ballagjon továbbSzloveniaban, 3 vagy 5 evente cserel a szolgaltato vizorat.egy centet sem kell fizetni.ok jonnek, mikor lejar a hatarido es kicserelik.Kezdjük ott, hogy már valamilyen szinten az is felbasz, hogy nekem kell kifizetni a lejáró hitelesítésű vízórákat. Érted, kifizetheted annak az eszköznek a kötelező cseréjét, aminek köszönhetően fizethetsz a szolgáltatónak.A múlt héten voltam átíratni a nevemre a vízműnél azt a szerződést, ami mamám nevén volt (6 éves koromban megvette az addig önkormányzati bérlakást a nevemre, de a szerződés az ő nevén volt, és egyébként ő a haszonélvező, de tavasz óta idősek otthonában lakik). Egyből nekem is mondták hogy jaj de jó mert november elején óracsere. Mondom jaj de jó, egyből egy nap szabit elbaszhatok miattuk. Erre mondja az ügyintéző, hogy amúgy huszonegynéhányezer forint. Erre is mondtam hogy jaj de jó. 😀
Na de ettől eltekintve, mai napra volt esedékes az érkezése a szakinak. Szerencsére HO-ban tudok lenni, szóval legalább szabadságot nem kellett kivenni emiatt. Megérkezik, benéz a WC-ben lévő órára, azt mondja, ajjajjj hát tudom-e, hogy ez szabálytalan. Merthogy pár éve valami balfasz leesett a létráról leolvasás közben, romra törte magát, és szétperelte a vízműveket. Na hát azóta, nem lehet vízóra 30 centinél alacsonyabban és 150 centinél magasabban. Szóval írjak egy méltányossági kérvényt a vízműnek, és szurkoljak, hogy elfogadják, különben lehet bontani a burkolatot és falat, aztán lejjebb hozni 25 centivel azt a szart.
Hanni
Na de most hogy ezt így írod, hát az ő (vagy most már az én) órám is lejjebb van mint 30 centi... kíváncsian várom hogy belekötnek-e, mert akkor megint fogom mondani hogy jaj de jó.
Mikey
YoungZeeZee
peach
több mint 1 éve
amúgy amit a víz és távhő szolgáltató csinál magyarországon az kb egyértelmű kartell tevékenység, de ugye nincs itt semmi látni való, mindenki ballagjon továbbSzloveniaban, 3 vagy 5 evente cserel a szolgaltato vizorat.egy centet sem kell fizetni.ok jonnek, mikor lejar a hatarido es kicserelik.Kezdjük ott, hogy már valamilyen szinten az is felbasz, hogy nekem kell kifizetni a lejáró hitelesítésű vízórákat. Érted, kifizetheted annak az eszköznek a kötelező cseréjét, aminek köszönhetően fizethetsz a szolgáltatónak.A múlt héten voltam átíratni a nevemre a vízműnél azt a szerződést, ami mamám nevén volt (6 éves koromban megvette az addig önkormányzati bérlakást a nevemre, de a szerződés az ő nevén volt, és egyébként ő a haszonélvező, de tavasz óta idősek otthonában lakik). Egyből nekem is mondták hogy jaj de jó mert november elején óracsere. Mondom jaj de jó, egyből egy nap szabit elbaszhatok miattuk. Erre mondja az ügyintéző, hogy amúgy huszonegynéhányezer forint. Erre is mondtam hogy jaj de jó. 😀
Na de ettől eltekintve, mai napra volt esedékes az érkezése a szakinak. Szerencsére HO-ban tudok lenni, szóval legalább szabadságot nem kellett kivenni emiatt. Megérkezik, benéz a WC-ben lévő órára, azt mondja, ajjajjj hát tudom-e, hogy ez szabálytalan. Merthogy pár éve valami balfasz leesett a létráról leolvasás közben, romra törte magát, és szétperelte a vízműveket. Na hát azóta, nem lehet vízóra 30 centinél alacsonyabban és 150 centinél magasabban. Szóval írjak egy méltányossági kérvényt a vízműnek, és szurkoljak, hogy elfogadják, különben lehet bontani a burkolatot és falat, aztán lejjebb hozni 25 centivel azt a szart.
Hanni
Na de most hogy ezt így írod, hát az ő (vagy most már az én) órám is lejjebb van mint 30 centi... kíváncsian várom hogy belekötnek-e, mert akkor megint fogom mondani hogy jaj de jó.
Mikey
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Szloveniaban, 3 vagy 5 evente cserel a szolgaltato vizorat.egy centet sem kell fizetni.ok jonnek, mikor lejar a hatarido es kicserelik.Kezdjük ott, hogy már valamilyen szinten az is felbasz, hogy nekem kell kifizetni a lejáró hitelesítésű vízórákat. Érted, kifizetheted annak az eszköznek a kötelező cseréjét, aminek köszönhetően fizethetsz a szolgáltatónak.A múlt héten voltam átíratni a nevemre a vízműnél azt a szerződést, ami mamám nevén volt (6 éves koromban megvette az addig önkormányzati bérlakást a nevemre, de a szerződés az ő nevén volt, és egyébként ő a haszonélvező, de tavasz óta idősek otthonában lakik). Egyből nekem is mondták hogy jaj de jó mert november elején óracsere. Mondom jaj de jó, egyből egy nap szabit elbaszhatok miattuk. Erre mondja az ügyintéző, hogy amúgy huszonegynéhányezer forint. Erre is mondtam hogy jaj de jó. 😀
Hanni
Mikey
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Most fizettem 35 ezret gazora levetelre (netto masfel perces munka) mert a sajat orajuk nem birja el a sajat maguk altal eloirt nyomasprobat. Es ez a legutolso tetel a masfel eve huzodo vegelathatlan kuzdelmennek a vilag legpatkanyabb szolgaltatojaval (MVM). Ugyanitt tuzifat veszek.
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Kezdjük ott, hogy már valamilyen szinten az is felbasz, hogy nekem kell kifizetni a lejáró hitelesítésű vízórákat. Érted, kifizetheted annak az eszköznek a kötelező cseréjét, aminek köszönhetően fizethetsz a szolgáltatónak.A múlt héten voltam átíratni a nevemre a vízműnél azt a szerződést, ami mamám nevén volt (6 éves koromban megvette az addig önkormányzati bérlakást a nevemre, de a szerződés az ő nevén volt, és egyébként ő a haszonélvező, de tavasz óta idősek otthonában lakik). Egyből nekem is mondták hogy jaj de jó mert november elején óracsere. Mondom jaj de jó, egyből egy nap szabit elbaszhatok miattuk. Erre mondja az ügyintéző, hogy amúgy huszonegynéhányezer forint. Erre is mondtam hogy jaj de jó. 😀
Hanni
több mint 1 éve
Èèèrtem, akkor szívás😏Ez milyen hülyeség már ...........nekünk lent van a vízóra az aknába (több mint 1,50 mélyen), egyszerűen lenyújtja a nézőkéjét és le van olvasva, csak tisztán olvasható legyen.............nem is tudnám máshová rakni ha cserélnék de úgy emlékszem nem is oly régen (3-4 éve) cserélték és semmi gond nem volt...szóval itt a szaki is érdekes...Hát mert az kint van a kertben feltételezem 😀 De amúgy utánaolvastam és tényleg ez a szabály:
dande2
"Az épületen belül lévő mellékvízmérők elhelyezése
A padló szintje fölött legalább 30 cm-re kell elhelyezni
Vízszintes beépítés esetén a 130 cm-t, függőleges beépítés esetén pedig a 150 cm-t nem haladhatja meg a számlap magassága."
Hanni
több mint 1 éve
Ez milyen hülyeség már ...........nekünk lent van a vízóra az aknába (több mint 1,50 mélyen), egyszerűen lenyújtja a nézőkéjét és le van olvasva, csak tisztán olvasható legyen.............nem is tudnám máshová rakni ha cserélnék de úgy emlékszem nem is oly régen (3-4 éve) cserélték és semmi gond nem volt...szóval itt a szaki is érdekes...Hát mert az kint van a kertben feltételezem 😀 De amúgy utánaolvastam és tényleg ez a szabály:
dande2
"Az épületen belül lévő mellékvízmérők elhelyezése
A padló szintje fölött legalább 30 cm-re kell elhelyezni
Vízszintes beépítés esetén a 130 cm-t, függőleges beépítés esetén pedig a 150 cm-t nem haladhatja meg a számlap magassága."
több mint 1 éve
Kezdjük ott, hogy már valamilyen szinten az is felbasz, hogy nekem kell kifizetni a lejáró hitelesítésű vízórákat. Érted, kifizetheted annak az eszköznek a kötelező cseréjét, aminek köszönhetően fizethetsz a szolgáltatónak.Ez milyen hülyeség már ...........nekünk lent van a vízóra az aknába (több mint 1,50 mélyen), egyszerűen lenyújtja a nézőkéjét és le van olvasva, csak tisztán olvasható legyen.............nem is tudnám máshová rakni ha cserélnék de úgy emlékszem nem is oly régen (3-4 éve) cserélték és semmi gond nem volt...szóval itt a szaki is érdekes...
Hanni
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Kezdjük ott, hogy már valamilyen szinten az is felbasz, hogy nekem kell kifizetni a lejáró hitelesítésű vízórákat. Érted, kifizetheted annak az eszköznek a kötelező cseréjét, aminek köszönhetően fizethetsz a szolgáltatónak.Na de ettől eltekintve, mai napra volt esedékes az érkezése a szakinak. Szerencsére HO-ban tudok lenni, szóval legalább szabadságot nem kellett kivenni emiatt. Megérkezik, benéz a WC-ben lévő órára, azt mondja, ajjajjj hát tudom-e, hogy ez szabálytalan. Merthogy pár éve valami balfasz leesett a létráról leolvasás közben, romra törte magát, és szétperelte a vízműveket. Na hát azóta, nem lehet vízóra 30 centinél alacsonyabban és 150 centinél magasabban. Szóval írjak egy méltányossági kérvényt a vízműnek, és szurkoljak, hogy elfogadják, különben lehet bontani a burkolatot és falat, aztán lejjebb hozni 25 centivel azt a szart.
több mint 1 éve
hát ezaz, max ma vagy holnap játszana, de az meg kizárt...dolgozni nem mész be addig? vagy home office-ban tolod?Nem direkt kötözködök, de mivel nászút előtt kéne a csomag, így kurvára van időm, mert úgyse kapom meg addig... De ha már beleírja hogy technikai okokból, akkor jó lenne tudni hogy mi az, mert kurvára nem tudok még elképzelni sem olyan indokot, amivel nem tudják elvinni másik automatába, de csomagpontba meg igen. Az meg legalja lenne, ha az előre kifizetett csomagot visszaküldenék emiatt. Én egy balfasz civil vagyok (lehetnék egy magányos 80 éves öregasszony is) , ők meg elvileg egy profi cég, szóval oldják meg 😊."Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
Csomagját egyik Z-BOX automatánkba rendelte, azonban jelenleg technikai okok miatt nem tudjuk kézbesíteni oda.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csomagját Z-BOX automatába technikai okok miatt módosítani nincs lehetőségünk, így szeretném megkérni, hogy egy olyan csomagátvételi pontot válasszon, ami egy üzletben található.
Átvevőhelyeinket megtekintheti az alábbi linken:
www.packeta.hu/atvevohelyek
Kérem, erre a levélre válaszolva írja meg a választott csomagpontot, hogy ügyintézőink elvégezhessék a szükséges módosítást.
Szeretném felhívni a figyelmét, hogy raktárunk helyhiánya miatt nem képes hosszú időintervallumig tárolni a csomagokat, így amennyiben a megkereséstől számított 7 munkanapon belül nem jelez vissza részünkre, a csomagot visszafordítjuk a feladó részére.
Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!"
Erről ennyit, hogy rendeljük automatába és meg van oldva a helyzet 😀
Hát a jó édes kurva anyjukat, balfasz gecik, ezért visszaküldik az előre kifizetett csomagot, hát nekem meg technikai okokból nem áll módomban semmilyen más csomagpontot sem megadni. Előre ki van fizetve egy hete, 1 csomagpont van a lakóhelyemen, az meg be van zárva novemberig, péntektől 9 napig külföldön leszek, lefogadom, hogy faszán visszaküldik 😀
eaglesmcnabb
peach
Szüleimnél/tesómnál meg nem játszik a home office, azért erre ne kelljen már szabit kivenniük.
eaglesmcnabb
slowmotion
mindegy. kértem egy csomagpontot oszt max visszaviszik, magukat is szopatják, leszarom😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
dolgozni nem mész be addig? vagy home office-ban tolod?Nem direkt kötözködök, de mivel nászút előtt kéne a csomag, így kurvára van időm, mert úgyse kapom meg addig... De ha már beleírja hogy technikai okokból, akkor jó lenne tudni hogy mi az, mert kurvára nem tudok még elképzelni sem olyan indokot, amivel nem tudják elvinni másik automatába, de csomagpontba meg igen. Az meg legalja lenne, ha az előre kifizetett csomagot visszaküldenék emiatt. Én egy balfasz civil vagyok (lehetnék egy magányos 80 éves öregasszony is) , ők meg elvileg egy profi cég, szóval oldják meg 😊."Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
Csomagját egyik Z-BOX automatánkba rendelte, azonban jelenleg technikai okok miatt nem tudjuk kézbesíteni oda.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csomagját Z-BOX automatába technikai okok miatt módosítani nincs lehetőségünk, így szeretném megkérni, hogy egy olyan csomagátvételi pontot válasszon, ami egy üzletben található.
Kérem, erre a levélre válaszolva írja meg a választott csomagpontot, hogy ügyintézőink elvégezhessék a szükséges módosítást.
Szeretném felhívni a figyelmét, hogy raktárunk helyhiánya miatt nem képes hosszú időintervallumig tárolni a csomagokat, így amennyiben a megkereséstől számított 7 munkanapon belül nem jelez vissza részünkre, a csomagot visszafordítjuk a feladó részére.
Hát a jó édes kurva anyjukat, balfasz gecik, ezért visszaküldik az előre kifizetett csomagot, hát nekem meg technikai okokból nem áll módomban semmilyen más csomagpontot sem megadni. Előre ki van fizetve egy hete, 1 csomagpont van a lakóhelyemen, az meg be van zárva novemberig, péntektől 9 napig külföldön leszek, lefogadom, hogy faszán visszaküldik 😀
eaglesmcnabb
peach
Szüleimnél/tesómnál meg nem játszik a home office, azért erre ne kelljen már szabit kivenniük.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Tegnap megjött a főnökömék képeslapja amit március 18-án adtak fel Kubából 😊ehhez képest bármi ajándék 😀
több mint 1 éve
Arsenal direct rendelések:Magyarországra - 2 hétig semmi hír, úgy kellett nekik külön írni hogy most mi van sikerül végre elküldeni. Egy hónap volt.
Angliában belül - 4 nap done and dusted, hétvégén is befejezték a kihozatalt a Royal Mailnél mert pont így jött ki.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szoval mivel már 2x több ember tudta átvenni mint Meki akkor ne hőbörögjön? Vagy mit akartok kihozni belőle ? 😊ok. gondolom a magányos negyvenesek.hu-ról a diszkréció miatt kicsit bonyolultabb az átvétel. 😀Tegnap vettem át Packeta-s csomagot, hidd el ilyen a rendszerük.Én ha jól emlékszem vettem már át packetás csomagot, és semmi ilyesmi nem kellett...Vettél már át Packeta csomagot?"Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
eaglesmcnabb
peach
Az előre beállított telefonszám alapján is azonosítja az átvevőt (plusz a bluetoot kapcsolatnak, és helymeghatározásnak is mennie kell) , tehát a saját telefonját oda kellene adni annak akivel átvetetné a csomagot. Csak akkor a külföldi útján nem lesz telefonja. Kicsit túlbonyolították Packetáék.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
warr_b
akárcsak az előttem szólok, nejem motyóját minden gond nélkül vettem má át. sajnos többször is. 😊
peach
több mint 1 éve
ok. gondolom a magányos negyvenesek.hu-ról a diszkréció miatt kicsit bonyolultabb az átvétel. 😀Tegnap vettem át Packeta-s csomagot, hidd el ilyen a rendszerük.Én ha jól emlékszem vettem már át packetás csomagot, és semmi ilyesmi nem kellett...Vettél már át Packeta csomagot?"Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
eaglesmcnabb
peach
Az előre beállított telefonszám alapján is azonosítja az átvevőt (plusz a bluetoot kapcsolatnak, és helymeghatározásnak is mennie kell) , tehát a saját telefonját oda kellene adni annak akivel átvetetné a csomagot. Csak akkor a külföldi útján nem lesz telefonja. Kicsit túlbonyolították Packetáék.
warr_b
akárcsak az előttem szólok, nejem motyóját minden gond nélkül vettem má át. sajnos többször is. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tegnap vettem át Packeta-s csomagot, hidd el ilyen a rendszerük.Én ha jól emlékszem vettem már át packetás csomagot, és semmi ilyesmi nem kellett...Vettél már át Packeta csomagot?"Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
eaglesmcnabb
peach
warr_b
több mint 1 éve
Nem direkt kötözködök, de mivel nászút előtt kéne a csomag, így kurvára van időm, mert úgyse kapom meg addig... De ha már beleírja hogy technikai okokból, akkor jó lenne tudni hogy mi az, mert kurvára nem tudok még elképzelni sem olyan indokot, amivel nem tudják elvinni másik automatába, de csomagpontba meg igen. Az meg legalja lenne, ha az előre kifizetett csomagot visszaküldenék emiatt. Én egy balfasz civil vagyok (lehetnék egy magányos 80 éves öregasszony is) , ők meg elvileg egy profi cég, szóval oldják meg 😊."Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
eaglesmcnabb
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A Windows kijött valami újabb frissítéssel (kb5031356), aminek a telepítése jó 10-12 órára lényegében használhatatlanná tette a gépemet, miközben a telepítés maga sosem fejeződött be, mert 20%-nál sosem ment tovább. Ahogy így utána néztem, sok felhasználót ért utol ez a szar.Nálam több mint fél óráig tartott, káromkodtam, mint a záporeső. Ezek szerint mázlista voltam.🙂
Most legalább sikerült annyit elérnem, hogy a sokadik újraindítás után már nem indul automatikusan újra a frissítés telepítése is, csak kiír egy hibaüzenetet, hogy sajnos nem sikerült, de hamarosan újra próbálkoznak. Na kösz 😀
Kampman
több mint 1 éve
Én is vettem már át feleségemét, semmi para nem volt.Én ha jól emlékszem vettem már át packetás csomagot, és semmi ilyesmi nem kellett...Vettél már át Packeta csomagot?"Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
eaglesmcnabb
peach
warr_b
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Én ha jól emlékszem vettem már át packetás csomagot, és semmi ilyesmi nem kellett...Vettél már át Packeta csomagot?"Tisztelt Címzett!most direkt kötöszködsz velük? 😊 nincs egy sógor-koma-jóbarát aki elszaladna valahova egy csomagért neked? nem is olyan fontos szerintem neked ez a csomag 😀
eaglesmcnabb
peach
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta