Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 1 éve
Igen, voltam pár szűrésen azóta.Rohadj meg 2024, örökre gyűlölni foglak.Nem akarom a random internetes okoskodó szerepét játszani, és lehet teljesen nyilvánvaló, de azért mint sokszorosan érintett, muszáj vagyok leírni, ha ekkora a gyakorisága a családodban a ráknak, akkor remélem, jársz szűrésre. Időben le kell fülelni a mocskot!
dugo93
Hanni
több mint 1 éve
Rohadj meg 2024, örökre gyűlölni foglak.A like nyilván annak szól, hogy kiadtad magadból a sok traumatikus élményt. Sajnos, időnként egymásra halmozódnak a borzalmak... Minden jót neked/nektek!
dugo93
több mint 1 éve
Rohadj meg 2024, örökre gyűlölni foglak.Nem akarom a random internetes okoskodó szerepét játszani, és lehet teljesen nyilvánvaló, de azért mint sokszorosan érintett, muszáj vagyok leírni, ha ekkora a gyakorisága a családodban a ráknak, akkor remélem, jársz szűrésre. Időben le kell fülelni a mocskot!
dugo93
több mint 1 éve
Rohadj meg 2024, örökre gyűlölni foglak.Ezek egyenként is elég nehezen kezelhető dolgok, hát még így együtt...
dugo93
Kitartást az eddigiekhez és sok sikert, szerencsét a jövőben.
több mint 1 éve
Nővérem kezelése elég bíztató. Anyué kevésbé, de örök optimista vagyok.Köszi, hogy leírtad, kitartást és soha ne veszítsd el a reményt, hogy jobb is lehet!
Rohadj meg 2024, örökre gyűlölni foglak.
dugo93

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
2024-es évem csont nélkül ki tudja tölteni ezt a topikot. Az idei dolgokat tényleg az ellenségemnek se. Régóta tervezem, hogy év végén megírom ezt a posztot amolyan "átok leszedés" céljából, vagy csak hogy terápiaként szolgáljon és kiírjam magamból a dolgokat. Épp tavaly szilveszter előtt gondolkodtam rajta, hogy miért hiszik az emberek, hogy ha jön egy új év, akkor az bármit lezár a szerencséjükből/balszerencséjükből, de most rettentő módon szeretném, hogy ez így legyen. Szóval nagyjából időrendben ezek történtek 2024-ben a szűk családban.- anyám elment egy ártatlan tükrözésre, ahol találtak nála 2 polipot, amiket leszedtek, de elcseszték. kilyukasztották a belét, pár napra rá egy hatalmas hasi műtét várt rá
- március környékére sem lett még igazi a helyzet, többször kórházba került. telt az idő, mindenféle vizsgálatra vitték. kiderült, hogy a nátrium szintje esett le nagyon, amit tüdőrák okoz... ráadásul egy elég agresszív fajta
- feleségem terhes lett, de 6-8 hét után nem volt szívhangja a babának, így sajnos missed AB lett a vége --> a trauma mellé műteni is kellett
- a cégém outsourceolt egy tragikusan fosrakás céghez. az első héttől kezdve gyűlöltem. korábban írtam is ide róla
- volt 2-3 hónap pihi (a melót leszámítva), amikor nővérem (35) hasa nyáron egyszercsak felduzzadt. többen kérdezték, hogy terhes-e. elment a sürgősségire, hazaküldték, hogy "biztosan a dinnyemag puffasztotta fel". másnap elment magánba, kiderült, hogy ő is rákos. DINNYEMAG BAZDMEG!
- közben anyám végzett a kemoval ami egész biztató volt, jól is bírta, viszont pár hónapja újra rosszabbodni kezdett az állapota, így jelenleg is kapja a második kört és volt még egy sugaras kezelése is közben
- október elején leestem a létráról, eltört a kezem. másnap még segítettem az asszonynak összerakni az új zöldséggyalut, aminek a működését nyilván egy gipszelt kézzel demonstálni is kell --> levágtam az ujjhegyem végét, de úgy, hogy 10 perc alatt 4 konyharuhát áztattam el vérrel és most 3 hónap után még olyan szar, hogy konkrétan anélkül tudok csak gépelni
- 3 hét táppénz után hamarabb, mint ahogy a doki javasolta, visszatértem dolgozni. a következő héten közölte a fos cég ahova outsourceoltak, hogy akkor engem meg 2 srácot visszaadnak a saját cégüknek. a saját cégem annyi indoklást kapott, hogy a "hosszú tp is szerepetjátszott benne". mondjuk a másik két srác semmit. a saját cégem meg totál csőd szélén van, így a még pár meglévő fejlesztőt csak az outsourceszal tudta eltartani. ezért ők is november elején közölték, hogy akkor dec 4-ig van mukám. kikerültem messze a legfosabb it piacra, legalábbis mióta közöm van a szakmához. mindezt úgy, hogy januárban érkezik a baba.
Na, asszem ennyi az idei év. Legalábbis a rosszabb részei. Talán az egyik dolog ami mutat egy kis fordulatot az az, hogy habár nagyon nehezen, de sikerült bekerülnöm egy elég jó hírű céghez, ráadásul szegedi kötődéssel, ami nagyon hiányzott. Itt januárban kezdek. A másik pedig fentebb már el lett spoilerezve, de január közepén érkezik a második gyerkőc. Talán sikerült fejben jól kezelnünk a korábbi tragédiát (habár rohadt stresszes és szenvedős 9 hónap ez így). Nővérem kezelése elég bíztató. Anyué kevésbé, de örök optimista vagyok.
Rohadj meg 2024, örökre gyűlölni foglak.
több mint 1 éve
Nyugodtan kiállhatnának a rend éber őrei és mint a lisztet szórhatnák a nappali fénnyel ködben kirándulóknak a csekkeket.Tegnap meg a Váli-völgy felé a köd legkisebb jelére már pattintotta is a ködzárófényt a szekerére a sok kocsis.
Matthew99
Pedig akkora azért nem volt, látótávolság 100-150 méter között teljesen, 150-200 között meg még látszott a hátsó helyzetjelző és a féklámpa is. Az bőven eléglett volna.
több mint 1 éve
Persze, de mondjuk így se akadályoz, hogy hátulról a kivilágítatlan fehér autót lebombázzák.Nyugodtan kiállhatnának a rend éber őrei és mint a lisztet szórhatnák a nappali fénnyel ködben kirándulóknak a csekkeket.Le kellene kapcsolni?
Matthew99
vpi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nyugodtan kiállhatnának a rend éber őrei és mint a lisztet szórhatnák a nappali fénnyel ködben kirándulóknak a csekkeket.Le kellene kapcsolni?
Matthew99
több mint 1 éve
Nyugodtan kiállhatnának a rend éber őrei és mint a lisztet szórhatnák a nappali fénnyel ködben kirándulóknak a csekkeket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
amit a mezőny második felének egy része. amatőr sportolóként egotripelni, hogy eb résztvevő meg válogatott lehet.különösebb versenysportban értékelhető edzésmunka vagy teljesítmény nélkül. szerinted az a rakás amerikai miért "találta" ki magáról, hogy van magyar rokona? mert annyi esélyük van bekerülni az amerikai válogatottba, mint nekem gólt ollózni a brazilban a vb döntőben xdna én meg azt hittem legalább 100-200 megvan.perpill fogalmam sincs. de ha tippelnem kéne és fiúklányok vegyesen, akkor 50 embernél nem többen és ez is erős felültippelés êrzésem szerint xd a gödöllői ebre úgy lett cserekapus, hogy valami random amcsi gyereket elhívtak aztán csá, kutya nem nézi az ilyen nem top8-10es csapatoknál a heritaget meg útlevelet se, csak így sem jellemző, hogy visszaéljenek vele egyébként. azon röhögtünk a full kínaifejű csávóval, hogy a nagymamája volt magyar, ha kérdezik xdhányan tolják itthon lacrosset? kb?Tegnap kaptuk a hírt, hogy a 2025-ös Lacrosse Európa Bajnokság rendezési joga pénzügyi gondok(lsd gyenge forint) elkerült Magyarországról, s helyette a lengyel pályázat kapta meg a jogot. Ami még bele is férne, de utána jött a hír, hogy a válogatott menedzsere nem fogja indítani a csapatot, helyette a 26-os sixesre akar koncentrálni ...🤣
Brotesz
öreg george ott van a szeren. el lehetne indítani azt a csapatot nélküle is, ha a válogatott több mint fele nem olyan amerikai játékos lenne, akiket ő rángat marionettbábuként a saját egyéni ambíciói szerint, amióta létezik válogatott xd
fake.id
Kúrfürst briareos
fake.id
és ennyi emberrel aminek a fele nem magyar mit akarunk eb-n? akár rendezni akár indulni?
Kúrfürst briareos
a rendezést meg szívesen leírom pmben ha annyira érdekel, hogy ki és miért akarhatja. zanzásítva ugyanaz rá a válasz, mint arra, hogy miért játszik andy cole a blackburnben
több mint 1 éve
na én meg azt hittem legalább 100-200 megvan.perpill fogalmam sincs. de ha tippelnem kéne és fiúklányok vegyesen, akkor 50 embernél nem többen és ez is erős felültippelés êrzésem szerint xd a gödöllői ebre úgy lett cserekapus, hogy valami random amcsi gyereket elhívtak aztán csá, kutya nem nézi az ilyen nem top8-10es csapatoknál a heritaget meg útlevelet se, csak így sem jellemző, hogy visszaéljenek vele egyébként. azon röhögtünk a full kínaifejű csávóval, hogy a nagymamája volt magyar, ha kérdezik xdhányan tolják itthon lacrosset? kb?Tegnap kaptuk a hírt, hogy a 2025-ös Lacrosse Európa Bajnokság rendezési joga pénzügyi gondok(lsd gyenge forint) elkerült Magyarországról, s helyette a lengyel pályázat kapta meg a jogot. Ami még bele is férne, de utána jött a hír, hogy a válogatott menedzsere nem fogja indítani a csapatot, helyette a 26-os sixesre akar koncentrálni ...🤣
Brotesz
öreg george ott van a szeren. el lehetne indítani azt a csapatot nélküle is, ha a válogatott több mint fele nem olyan amerikai játékos lenne, akiket ő rángat marionettbábuként a saját egyéni ambíciói szerint, amióta létezik válogatott xd
fake.id
Kúrfürst briareos
fake.id
és ennyi emberrel aminek a fele nem magyar mit akarunk eb-n? akár rendezni akár indulni?
több mint 1 éve
perpill fogalmam sincs. de ha tippelnem kéne és fiúklányok vegyesen, akkor 50 embernél nem többen és ez is erős felültippelés êrzésem szerint xd a gödöllői ebre úgy lett cserekapus, hogy valami random amcsi gyereket elhívtak aztán csá, kutya nem nézi az ilyen nem top8-10es csapatoknál a heritaget meg útlevelet se, csak így sem jellemző, hogy visszaéljenek vele egyébként. azon röhögtünk a full kínaifejű csávóval, hogy a nagymamája volt magyar, ha kérdezik xdhányan tolják itthon lacrosset? kb?Tegnap kaptuk a hírt, hogy a 2025-ös Lacrosse Európa Bajnokság rendezési joga pénzügyi gondok(lsd gyenge forint) elkerült Magyarországról, s helyette a lengyel pályázat kapta meg a jogot. Ami még bele is férne, de utána jött a hír, hogy a válogatott menedzsere nem fogja indítani a csapatot, helyette a 26-os sixesre akar koncentrálni ...🤣
Brotesz
fake.id
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
hányan tolják itthon lacrosset? kb?Tegnap kaptuk a hírt, hogy a 2025-ös Lacrosse Európa Bajnokság rendezési joga pénzügyi gondok(lsd gyenge forint) elkerült Magyarországról, s helyette a lengyel pályázat kapta meg a jogot. Ami még bele is férne, de utána jött a hír, hogy a válogatott menedzsere nem fogja indítani a csapatot, helyette a 26-os sixesre akar koncentrálni ...🤣
Brotesz
fake.id
több mint 1 éve
Tegnap kaptuk a hírt, hogy a 2025-ös Lacrosse Európa Bajnokság rendezési joga pénzügyi gondok(lsd gyenge forint) elkerült Magyarországról, s helyette a lengyel pályázat kapta meg a jogot. Ami még bele is férne, de utána jött a hír, hogy a válogatott menedzsere nem fogja indítani a csapatot, helyette a 26-os sixesre akar koncentrálni ...🤣
Brotesz
több mint 1 éve
Tegnap kaptuk a hírt, hogy a 2025-ös Lacrosse Európa Bajnokság rendezési joga pénzügyi gondok(lsd gyenge forint) elkerült Magyarországról, s helyette a lengyel pályázat kapta meg a jogot. Ami még bele is férne, de utána jött a hír, hogy a válogatott menedzsere nem fogja indítani a csapatot, helyette a 26-os sixesre akar koncentrálni ...
több mint 1 éve
www.blikk.hu/aktualis/belfold/beperelte-allamot-bonyi-rendorgyilkos/e2nwcyrBaráti tűz.....vén fasz meg az ügyvédje....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sok mélyto... mélyenszántó dokumentumfilm szól erről a nehéz szociológiai helyzetről.Kolléganőd nálad van home office-ban, vagy hogy is van ez?tapasztalat:Én idegbajt kapok, ha nincs behúzva a függöny 😀Hát úgy tűnik nálatok az asszony az okosabb 😛
Utálom a gondolatot is, hogy belátnak.
Legjobb mikor asszony szellőztet, kinyitja tökig az ablakot és elhúzza a függyönyt. Én meg megyek és behúzom, mire ő hogy úgy nem jön be a levegő. Persze, a függöny az olyan mint egy vaslap, lefogja a levegőt 😀
warr_b
Szignifikánsabban kisebb a levegő áramlása, ha egy függöny megblokkolja. Nyilván anyag és sok minden függő.
Toca
mikor nyáron nincs dög meleg, kinyitom nálam az ablakot tök jól jár a szél, kolléganőm elkezd hisztizni, hogy a szembeszomszéd garázskapuja nagyon elvakítja és eltekeri a szalagfüggönyt... rögtön nem mozog annyira a szél
NB2
Assurbanapli
több mint 1 éve
Kolléganőd nálad van home office-ban, vagy hogy is van ez?tapasztalat:Én idegbajt kapok, ha nincs behúzva a függöny 😀Hát úgy tűnik nálatok az asszony az okosabb 😛
Legjobb mikor asszony szellőztet, kinyitja tökig az ablakot és elhúzza a függyönyt. Én meg megyek és behúzom, mire ő hogy úgy nem jön be a levegő. Persze, a függöny az olyan mint egy vaslap, lefogja a levegőt 😀
warr_b
Szignifikánsabban kisebb a levegő áramlása, ha egy függöny megblokkolja. Nyilván anyag és sok minden függő.
Toca
mikor nyáron nincs dög meleg, kinyitom nálam az ablakot tök jól jár a szél, kolléganőm elkezd hisztizni, hogy a szembeszomszéd garázskapuja nagyon elvakítja és eltekeri a szalagfüggönyt... rögtön nem mozog annyira a szél
NB2
több mint 1 éve
index.hu/nagykep/2024/12/23/hobby-horse-hobbilovaglas-lo-sport-lovaglas/Most komolyan, kinek ártanak ezzel, hogy szégyelniük kéne....
Egyes retardáltak egy sajt után vetik magukat a mélybe vagy éppen 90 percig kergetnek egy labdát fetrengések közepette
több mint 1 éve
tapasztalat:Én idegbajt kapok, ha nincs behúzva a függöny 😀Hát úgy tűnik nálatok az asszony az okosabb 😛
warr_b
Toca
több mint 1 éve
😁Én idegbajt kapok, ha nincs behúzva a függöny 😀Hát úgy tűnik nálatok az asszony az okosabb 😛
warr_b
Toca
Sok mindenben okosabb, ez tény. De a függöny akkor is marad 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Én idegbajt kapok, ha nincs behúzva a függöny 😀Hát úgy tűnik nálatok az asszony az okosabb 😛
warr_b
több mint 1 éve
Én idegbajt kapok, ha nincs behúzva a függöny 😀 Utálom a gondolatot is, hogy belátnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nálunk nincs függöny. Nem is lesz. A világ faszsága. Csak a port fogja. Ezek szerint skandináv stílusban élünk 🤷
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...