Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 1 éve
Én kb 35 éve lakoltattam ki az első albérlőket még anyámék féle lakásból.Azóta kb 6-7 szer kellett már nekem kibaszni vlkt aki nem tudott fizetni, és arcoskodott.
Több lakásnál azért ez nem rossz arány.
Egyszer-kétszer nem volt elég határozottan szólni,
ott egyszer nyakon basztam
-tanúk nélkül-
egyszer lekapcsoltam az áramot, és nyílászáró cserét végeztem január 2-án.
Sajnos a melósok délben hazamentek, és sajnálkoztunk, hogy ilyenek ezek a munkások.
Vagyis átmentünk a Pozsonyi úton a sörözőbe amíg eltakarodtak.
5-6 éve azért már rendes szerződést is kötünk—ahogy öregszünk, de csak mert meghallottuk az idők szavát.
Alapszabály: erősebbnek, rafkósabbnak ne adj ki lakást.
Normális embereknek nagyon körültekintően kell hogy eljárjanak, mert csak a bajuk lesz belőle.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsÉn is csípem Bartalékat, de inkább úgy mondanám, hogy annak ellenére próbálnak valami értelmeset, hasznosat csinálni, hogy egyébként mihazánkos nácik. (Ő a budapesti elnök/vezető.)
ez a rendőr is elmegy a faszba
Sok mindenért lehet szidni az MH-t, de a Bűnvadászokért pont nem.
eaglesmcnabb
Ennyire posztmodern világban élünk, annyira össze vannak kuszálódva, csavarodva a dolgok, hogy a nácik végeznek kvázi szociális munkát és nyújtanak jogsegélyt. Beteg.
több mint 1 éve
Én úgy tudom/ Ha rosszul akkor sorry/ hogy nem te rakhatod ki, hanem fordulhatsz egyből a végrehajtóhoz, a bírósági eljarást kikerülve, és ő rakhatja ki neked.Pont pár hete Balázsék erről beszéltek és egy közjegyzővel is. Ha olyan bérleti szerződést amit a közjegyző szignál még nem tudom a pontos jogi megnevezést és a bérlő nem fizet akkor nyugodtan kivághatod a lakásból....na sokan ezzel élnek vissza,hogy nincs ilyen papír mert ugye olyan 80 ezer és sokallják....de mennyi szart ki lehet vele védeni....www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsSzerintem ne a rendőrt szidd, ő a hatályos jogszabályok szerint intézkedik, inkább a jogszabályokkal van gond, hogy nincs lehetősége a tulajdonosnak semmit tennie csak nagyon hosszú procedúra után.
eaglesmcnabb
Amúgy meg senki nem tartott fegyvert a tulajdonos fejéhez, hogy bármiféle írásbeli szerződés, közjegyző, kiköltözési nyilatkozat nélkül kiadja a lakását drogosoknak. Alapból nem értem, hogy az elmúlt időszakban amikor ennyi hasonlót hallani még mindig van aki ezek nélkül kiadja a lakását, aztán csodálkozik, hogy nem tud mit csinálni ha nem fizetnek meg nem akarnak elmenni...
kapitnono
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Te is tudod hogy rengeteg esetben le van papírozva minden és úgyis megtörténik a dolog, itt is volt jó pár olyan eset. Olyan is hogy 2 éve végrehajtónál volt az eset.www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsSzerintem ne a rendőrt szidd, ő a hatályos jogszabályok szerint intézkedik, inkább a jogszabályokkal van gond, hogy nincs lehetősége a tulajdonosnak semmit tennie csak nagyon hosszú procedúra után.
eaglesmcnabb
Amúgy meg senki nem tartott fegyvert a tulajdonos fejéhez, hogy bármiféle írásbeli szerződés, közjegyző, kiköltözési nyilatkozat nélkül kiadja a lakását drogosoknak. Alapból nem értem, hogy az elmúlt időszakban amikor ennyi hasonlót hallani még mindig van aki ezek nélkül kiadja a lakását, aztán csodálkozik, hogy nem tud mit csinálni ha nem fizetnek meg nem akarnak elmenni...
kapitnono
A rendőr konkrétan visszaengedte a drogost mindenféle papír nélkül a lakásba, pedig be lett jelentve a tulaj által hogy valszeg drogoznak, hogyne szidnám. Utána pedig kizavarta a csávót a magántulajdonából akinek viszont volt hivatalos papírja, a jelenlegi lakáshasználó javára, aki amúgy baszott rá addig még rezsit is fizetni. Hát ilyen a világon nincs. (de van...)
Azért ne működjön már úgy a dolog, hogy akkor megyek keresek egy jelenleg üres nyaralót, befoglalom stipistop és megoldom a lakásgondomat évekre. Persze ettől függetlenül szar a jogszabály úgy ahogy van, és persze butaság minden papír nélkül kiadni a lakást, aki anélkül kiadja az egy felelőtlen idióta, de ezzel érvelni számomra valamilyen szinten áldozathibáztatás.
A legtöbb rendőr sajna ugyanaz mint a kallerek igen nagy része, aki a 15 éves kiscsajt a 4-6-oson simán megbassza 16 ezerre mert snickerst eszik, a nyilvánvalóan jogtalanul utazó kancigányhoz meg oda se mer menni.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
rokaur
876
Egy hete 30k volt, nem penz amikor ilyen 200ert megy az alberlet.Kiköltözési és dijnemfizetési nyilatkozat, kozjegyzo által hitelesítve. Cca 50-100 ezer közötti összeg, ha életbe lép, hivatalosan 15 nap alatt kilakoltatjákPont pár hete Balázsék erről beszéltek és egy közjegyzővel is. Ha olyan bérleti szerződést amit a közjegyző szignál még nem tudom a pontos jogi megnevezést és a bérlő nem fizet akkor nyugodtan kivághatod a lakásból....na sokan ezzel élnek vissza,hogy nincs ilyen papír mert ugye olyan 80 ezer és sokallják....de mennyi szart ki lehet vele védeni....www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsSzerintem ne a rendőrt szidd, ő a hatályos jogszabályok szerint intézkedik, inkább a jogszabályokkal van gond, hogy nincs lehetősége a tulajdonosnak semmit tennie csak nagyon hosszú procedúra után.
eaglesmcnabb
kapitnono
ThundersNFL a Paraszt
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Kiköltözési és dijnemfizetési nyilatkozat, kozjegyzo által hitelesítve. Cca 50-100 ezer közötti összeg, ha életbe lép, hivatalosan 15 nap alatt kilakoltatjákPont pár hete Balázsék erről beszéltek és egy közjegyzővel is. Ha olyan bérleti szerződést amit a közjegyző szignál még nem tudom a pontos jogi megnevezést és a bérlő nem fizet akkor nyugodtan kivághatod a lakásból....na sokan ezzel élnek vissza,hogy nincs ilyen papír mert ugye olyan 80 ezer és sokallják....de mennyi szart ki lehet vele védeni....www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsSzerintem ne a rendőrt szidd, ő a hatályos jogszabályok szerint intézkedik, inkább a jogszabályokkal van gond, hogy nincs lehetősége a tulajdonosnak semmit tennie csak nagyon hosszú procedúra után.
eaglesmcnabb
kapitnono
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Pont pár hete Balázsék erről beszéltek és egy közjegyzővel is. Ha olyan bérleti szerződést amit a közjegyző szignál még nem tudom a pontos jogi megnevezést és a bérlő nem fizet akkor nyugodtan kivághatod a lakásból....na sokan ezzel élnek vissza,hogy nincs ilyen papír mert ugye olyan 80 ezer és sokallják....de mennyi szart ki lehet vele védeni....www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsSzerintem ne a rendőrt szidd, ő a hatályos jogszabályok szerint intézkedik, inkább a jogszabályokkal van gond, hogy nincs lehetősége a tulajdonosnak semmit tennie csak nagyon hosszú procedúra után.
eaglesmcnabb
kapitnono
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsSzerintem ne a rendőrt szidd, ő a hatályos jogszabályok szerint intézkedik, inkább a jogszabályokkal van gond, hogy nincs lehetősége a tulajdonosnak semmit tennie csak nagyon hosszú procedúra után.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: kapitnono

több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=sNgz-ZDBYsoitt taglalták a szitut jogi oldalról... a probléma, hogy aki egyszer egy ilyenbe belekeveredik az rohadtul a bűnvadászok pártjára áll, mert tényleg vicc ami ma Mo-n zajlik az ilyen ügyekben
emberünket szeretik, de azért kapja az ívet ő is
több mint 1 éve
Jól hangzik, csak nem pontosan erről van szó.www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsBűnvadászok = jogban járatlan emberek erőszakhoz folyamodnak az igazukért, miközben átgondoltan megkötött bérleti szerződéssel és közjegyzői-bírósági eljárással záros időn belül kirakhatók a nem fizetők.
eaglesmcnabb
Dzsokijuing
Főleg mikor egy közös tárolót leptek el illegálisan, vagy pl. az első részben sem volt semmiféle bérlés, csak önkényes lakáselfoglalás, és a rendőrség nem csinált lófaszt sem. A második részben, mikor a nő örökölt lakásában illetéktelenek tartózkodtak, hiába hogy végrehajtónál volt az ügy, 2 év pereskedésnek hála nulla eredménye volt. Véleményed szerint, mégis mi a toszt kellett volna csinálnia a nőnek? Tovább várni? Vagy mennyi neked a záros idő?
Inkább úgy fogalmaznék hogy a rendőrség által leszart, elkeseredett emberek kétségbeesett próbálkozásai az igazukért. A legszomorúbb az egészben, hogyha 1000 bűnvadászok csoport lenne, akkor is lenne munkája mind az 1000-nek minden hétre... Ezen kéne elgondolkodni... Egyre nagyobb hányinger ez az ország, jelen esetben pedig a rendőr is asszisztált hozzá, lehet szarul vagyok bekötve, de számomra ez igenis felháborító.
megjegyzem nem vagyok mihazánkos, még mielőtt...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsBűnvadászok = jogban járatlan emberek erőszakhoz folyamodnak az igazukért, miközben átgondoltan megkötött bérleti szerződéssel és közjegyzői-bírósági eljárással záros időn belül kirakhatók a nem fizetők.
eaglesmcnabb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsó bazmeg újrakitalálták a tolvajkergetőket?
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=qgLKIvhO5qsez a rendőr is elmegy a faszba
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=vDmBAHyWqxI&tAmi fontos: "többszörösen büntett". Szóval az igazságszolgáltatás többszörösen visszaküldte a társadalmomba, hátha egyszer összejön neki valaki megölése az általános vagyoni kárral járó bűntettein kívül.
Őszinte leszek... az ilyet tényleg ki kellene vinni a pusztába és élve elásni, mindenkinek jobb lenne.
Beki
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=vDmBAHyWqxI&tŐszinte leszek... az ilyet tényleg ki kellene vinni a pusztába és élve elásni, mindenkinek jobb lenne.
több mint 1 éve
Miért tennék? Ostoba faszkalapok megoldják simán, kínai titkosszolgálat is csak elismerően tudna rá bólintani, hogy ez igen, ilyen marhaság még nekünk se jutott volna eszünkbe.Egy TikTok-trend miatt kapnak lángra az amerikai iskolák laptopjaiGondolom, a TikTok-kihíváshoz a kínai titkosszolgálat nem szolgált ötletekkel.
Connecticut államban több középiskolát is evakuálni kellett, miután a diákok egy új TikTok-kihívást teljesítve különböző tárgyakat, például rugókat, vagy grafitot dugtak az iskolai Chromebookok USB-csatlakozóiba, hogy szándékosan rövidzárlatot idézzenek elő – írja az NBC.
Vannak bajok.
Mikey
Dzsokijuing
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Egy TikTok-trend miatt kapnak lángra az amerikai iskolák laptopjaiGondolom, a TikTok-kihíváshoz a kínai titkosszolgálat nem szolgált ötletekkel.
Connecticut államban több középiskolát is evakuálni kellett, miután a diákok egy új TikTok-kihívást teljesítve különböző tárgyakat, például rugókat, vagy grafitot dugtak az iskolai Chromebookok USB-csatlakozóiba, hogy szándékosan rövidzárlatot idézzenek elő – írja az NBC.
Vannak bajok.
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Egy TikTok-trend miatt kapnak lángra az amerikai iskolák laptopjaiConnecticut államban több középiskolát is evakuálni kellett, miután a diákok egy új TikTok-kihívást teljesítve különböző tárgyakat, például rugókat, vagy grafitot dugtak az iskolai Chromebookok USB-csatlakozóiba, hogy szándékosan rövidzárlatot idézzenek elő – írja az NBC.
Vannak bajok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
😀Jajj baszki!Mondjuk az se segít, hogy fonetikusan az Szessel, nem fordítva 😀És ha elhesszel a szesszel?Légy kevesebb szesszel,Óbazmeg, órákba telt ez a szesszel,... kurvára agyaltam, hogy mi ez az egzotikus Sasszél tájegység, vagymiszar...Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi Sesszelen voltunk ólinklúzivbe...
- Mi hasonló, csak Balin. És ti Nomac?
- Pakisztánban a hegyekben túrázgattunk.
- Mi van??! 😮
kittli
kishaszi
S rájössz mi a Sesszel. 😀
kittli
Negritis, a vajda
dugo93
Haszi ihat még, nekem kell leállni vele gyorsan. 😀
kittli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Jajj baszki!Mondjuk az se segít, hogy fonetikusan az Szessel, nem fordítva 😀És ha elhesszel a szesszel?Légy kevesebb szesszel,Óbazmeg, órákba telt ez a szesszel,... kurvára agyaltam, hogy mi ez az egzotikus Sasszél tájegység, vagymiszar...Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi van??! 😮
kittli
kishaszi
kittli
Negritis, a vajda
dugo93
Haszi ihat még, nekem kell leállni vele gyorsan. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Mondjuk az se segít, hogy fonetikusan az Szessel, nem fordítva 😀És ha elhesszel a szesszel?Légy kevesebb szesszel,Óbazmeg, órákba telt ez a szesszel,... kurvára agyaltam, hogy mi ez az egzotikus Sasszél tájegység, vagymiszar...Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi van??! 😮
kittli
kishaszi
kittli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
És ha elhesszel a szesszel?Légy kevesebb szesszel,Óbazmeg, órákba telt ez a szesszel,... kurvára agyaltam, hogy mi ez az egzotikus Sasszél tájegység, vagymiszar...Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi van??! 😮
kittli
kishaszi
kittli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Légy kevesebb szesszel,Óbazmeg, órákba telt ez a szesszel,... kurvára agyaltam, hogy mi ez az egzotikus Sasszél tájegység, vagymiszar...Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi van??! 😮
kittli
kishaszi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Óbazmeg, órákba telt ez a szesszel,... kurvára agyaltam, hogy mi ez az egzotikus Sasszél tájegység, vagymiszar...Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi van??! 😮
kittli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Van, ahol ez be is van építve az msz-be, nálunk pölö nyema .. 😛figyi nem azért, de nekem fater azt mondja, ha ö otthon már egyszer felveszi a mobilt munka miatt, az már teljes napi munkaidönek számit. Hisz át kellett szellemüljön arra, hogy dolgoznia kell és azt nem lehet egyhamar kiheverni 😀 Lehet Nomac-nal is így van.NERén arra irigykedek, hogy honnan a picsából van ennyi szabid 😀Ezt soha nem szokták megérteni 😀 Pakisztánra senki sem irigykedik, de amikor Hawaiit mondtam mindenki csak nézett, meg féltékenykedett...mindenki máshogy szórakozik 😊Az Isten fasztát! Szombaton mennék két hétre Pakisztánba a hegyekbe túrázni, erre kirobbant ez a szar. India megrakétázta a határ menti "terrorostákat". Ez nem néz ki jól..Látok magam előtt egy jelenetet:
Nomac
- Merre voltatok idén?
- Mi van??! 😮
kittli
Nomac
eaglesmcnabb
szaba
Toto21