Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Mondjuk nekem egy valami nem tiszta.
A repeszgránát élőerő ellen vam kifejlesztve, ha valakinek a kezében felrobban (tehát egy méteren velül), akkor az viszonylag ritkán éli túl.
A gyakorlógránát csak nagyot szól, meg nyilván robban egyet, de túl lehet élni.

Szóval akkor hogyan történt? Gyakorlógránát volt? Vagy éles, de volt rajta valami mellény?
slowmotion
éles volt, de repeszt nem tartalmazott.
deyell

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark
A repeszgránát élőerő ellen vam kifejlesztve, ha valakinek a kezében felrobban (tehát egy méteren velül), akkor az viszonylag ritkán éli túl.

Szóval akkor hogyan történt? Gyakorlógránát volt? Vagy éles, de volt rajta valami mellény?
slowmotion
éles volt, de repeszt nem tartalmazott.

built for this shit

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 206 — The Mathematician

slowmotion
vagy éles, de ennyit ér a magyar beszerzés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 704 — Cowboys fan
Na kíváncsi vagyok, hogy ki fog lemondani. Boborján? Bőröndi? Dehogy, majd találnak egy agyhalottat, akire rá tudják húzni a vizes lepedőt, pedig ennyire agyhalott dolognak el kellett volna akadnia valahol a parancsnoki láncolatban.

Civilek kezébe éles gránát, anyám borogass...
slowmotion
Olyan szinten felfoghatatlanul szürreális ez a hír, hogy rettentő kíváncsi lennék rá hogyan történhetett ez meg. Még képzett katonáknak is ritkán adnak a kezébe éles gránátot, nemhogy valami jöttment irodista civilnek. Úgy érzem, hogy van itt valami plusz, amit elhallgatnak.
Hanni
"A törzsigazgató arra kérte a nyilvánosságot és a politikai vezetőket, hogy a balesetben érintett sérültek és hozzátartozóik iránti tisztelettel tartózkodjanak a baleset körülményeinek további nyilvános elemzésétől "
De rohadt empatikusak lettünk hirtelen.
kittli
Ők nem közszereplők, jó?!

Viszont Magyar mekkorát húzott akaratlanul is Szundival...
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 918 — Steelers fan
Na kíváncsi vagyok, hogy ki fog lemondani. Boborján? Bőröndi? Dehogy, majd találnak egy agyhalottat, akire rá tudják húzni a vizes lepedőt, pedig ennyire agyhalott dolognak el kellett volna akadnia valahol a parancsnoki láncolatban.

slowmotion
Olyan szinten felfoghatatlanul szürreális ez a hír, hogy rettentő kíváncsi lennék rá hogyan történhetett ez meg. Még képzett katonáknak is ritkán adnak a kezébe éles gránátot, nemhogy valami jöttment irodista civilnek. Úgy érzem, hogy van itt valami plusz, amit elhallgatnak.
Hanni
"A törzsigazgató arra kérte a nyilvánosságot és a politikai vezetőket, hogy a balesetben érintett sérültek és hozzátartozóik iránti tisztelettel tartózkodjanak a baleset körülményeinek további nyilvános elemzésétől "
De rohadt empatikusak lettünk hirtelen.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 556 — nabege2@yahoo.com
pont most akartam hozni, mondom előtte ránézek miről szól a diskurzus...
felfoghatatlan számomra is

aki nem tudná esetleg itt a sztori:
 444.hu/2025/03/22/mindket-kezet-elvesztette-az-a-kormanytisztviselo-akinek-tenyereben-felrobbant-egy-kezigranat-ujdorogdon
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....

slowmotion
Sajàt felelősségre....kèrdès aláírattak e ilyen papírt illetve lehet e ilyet saját felelősségére...🤦🤷
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed

slowmotion
több mint 1 éve

több mint 1 éve
szakiellenőr megint talált olyat ami felbasz

www.youtube.com/watch?v=_iSeVAw2zns

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 623 — Lucas Scott
Na bejött a tanáros jóslatotok a túlórákról, tesómat 50-nél leállították, nehogy meglegyen a 60 év végére...
eaglesmcnabb
Csak véletlenül volt így tesómnál is, tuti nem központilag van ez kiadva nekik 😂
Tarsi
emlekszem nalunk 200 ora tulora volt a max torvenyileg, de ugye nagyon sosem hasznaltuk fel, kozelebe sem ertunk a keretnek. aztan jott 2013 es az elso hullam meg a 2ezer kerelmezorol 18ezerre ugras. aztan vmikor augusztus-szeptember kozepen kaptak eszbe a gorek, hogy vegulis ki hogy all a tulora kerettel. aztan kiderult, hogy mar lenyegeben mki 200+ felett jar, van aki 400t meghaladva. na eztan jott az ugyeleti rendszer, ami meg nagyobb szivas volt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
Na bejött a tanáros jóslatotok a túlórákról, tesómat 50-nél leállították, nehogy meglegyen a 60 év végére...
eaglesmcnabb
Csak véletlenül volt így tesómnál is, tuti nem központilag van ez kiadva nekik 😂
több mint 1 éve
fake.id 1 864 — sixseveeeeeen
eaglesmcnabb
anyámnak kifizették, erre a tankerület kezdett el riadózni, hogy azonnal fejezzék be a túlóráztatását. a poén az egészben, hogy olyasvalakit túlóráztattak szarásig, akiről tudják, hogy többek közt ezekkel a dolgokkal lett tele a töke és megy inkább tanév végén nyugdíjba xd

Szerkesztette: fake.id
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 556 — nabege2@yahoo.com
újabb "ember" akiért rohadtul nem lett volna kár, ha ott helyben fejbe lőtték volna
 24.hu/belfold/2025/03/21/nyiregyhaza-holttest-csomagtarto-vadirat-vallomas/
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Szürreális baszd meg, hogy már adót sem lehet fizetni ebben a kurva országban.
Amadeus the Young
Nekem bevált 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 021
Amadeus the Young
kontextus?
Negritis, a vajda
mehh, konkrétan én cseszegetem az adóhatóságot, hogy mondják már meg, hogy hova és mennyit utaljak.
Amadeus the Young
Én megmondom, de ígérd meg, hogy többet nem beszélsz velük. 😛
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 748
Amadeus the Young
kontextus?
Negritis, a vajda
mehh, konkrétan én cseszegetem az adóhatóságot, hogy mondják már meg, hogy hova és mennyit utaljak.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
kontextus?

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 623 — Lucas Scott
Amadeus the Young
Annyira jól állunk h nincs rá szüksége a költségvetésnek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 748
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 052
Nagy nemet multinak miutan a letezo osszes platformon eloadtak mennyire fasza ev volt sikerult a 3,7%-os kamu inflacio ala menni az eves meriten. Nyaljatokmeg...
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 489 — Chiefs GM
Itt ülök a | Péterfy | kórházban, jöttem konzultációra a kezelőorvosomhoz.

Lassan két órája nézem, ahogy itt a folyosón egy ágy keretéhez műanyagszatyorral van hozzárögzítve a fekvőfelület.

Az ajtó pedig egy párnahuzattal van "kiékelve" mert különben beragadna.

Azt a nyugat-európai szintű mindenit.

😂😂😂😂😂
Mikey
Budapesten a Péterfy van a legrosszabb állapotban. Pedig nagy a verseny.. Fel nem foghatom hogy lehet nyitva.
JC6 (Mr. Miele)
Stadionba kell menni, nem kórházba.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 140
Itt ülök a | Péterfy | kórházban, jöttem konzultációra a kezelőorvosomhoz.

Lassan két órája nézem, ahogy itt a folyosón egy ágy keretéhez műanyagszatyorral van hozzárögzítve a fekvőfelület.

Az ajtó pedig egy párnahuzattal van "kiékelve" mert különben beragadna.

Azt a nyugat-európai szintű mindenit.

😂😂😂😂😂
Mikey
Budapesten a Péterfy van a legrosszabb állapotban. Pedig nagy a verseny.. Fel nem foghatom hogy lehet nyitva.