Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Iszonyat ritkán repültem életemben (le sem írom a számot, mert mások kiröhögnek), de tegnap bemondja emberünk a rádióban, hogy ne használjuk az eszközeinket. Én elraktam, mint a jó kis gyerek, de ránéztem a mellettem lévő 9 ülésre és abból 6 ember nyomkodta ugyanúgy a telóját mint eddig. Most csak én vagyok ilyen hülye szabálykövető fasz???

Leszálltunk és beléptetés, 4 útlevél ellenőrző kapu van. Ez amúgy elégséges máskor is, mert én picit keveselltem, én simán csinálnék 16-t és minél kevesebb emberrel megoldani a szitut, arról nem beszélve, hogy sokkal kevesebb időig tartana átmenni.
NB2
Eredetileg azért kellett a készülékeket kikapcsolni, mert úgy gondolták, hogy megzavarhatja a kommunikációt és interferenciát okozhat, ez mostanában az 5G kapcsán megint előjött, de eddig problémát nem tapasztaltak.
Lúdas Solymi
Plusz minden újabb telefonon van repülőgép-üzemmód, ha azt bekapcsolod, attól még lehet nyomkodni a telefont (játék, letöltött sorozat, stb)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Iszonyat ritkán repültem életemben (le sem írom a számot, mert mások kiröhögnek), de tegnap bemondja emberünk a rádióban, hogy ne használjuk az eszközeinket. Én elraktam, mint a jó kis gyerek, de ránéztem a mellettem lévő 9 ülésre és abból 6 ember nyomkodta ugyanúgy a telóját mint eddig. Most csak én vagyok ilyen hülye szabálykövető fasz???

Leszálltunk és beléptetés, 4 útlevél ellenőrző kapu van. Ez amúgy elégséges máskor is, mert én picit keveselltem, én simán csinálnék 16-t és minél kevesebb emberrel megoldani a szitut, arról nem beszélve, hogy sokkal kevesebb időig tartana átmenni.
NB2
Eredetileg azért kellett a készülékeket kikapcsolni, mert úgy gondolták, hogy megzavarhatja a kommunikációt és interferenciát okozhat, ez mostanában az 5G kapcsán megint előjött, de eddig problémát nem tapasztaltak.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 452 — nabege2@yahoo.com

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Ráadásul minek csalni egy olyan rendszert üzemeltetve, amibe matematikailag kódolva van a profit?!
Egy lottószelveny 400 forint.
A nyerési esély (kerekítve) 1 a 44 millióhoz.
Vagyis ha veszel 44 millió szelvényt, kitöltöd, akkor megnyered az ötöst, meg még mellé egy rakás négyest, hármast, kettest.
De ez a 44 millió szelvény 17,6 milliárd forintba kerülne.
Ezen számokat ismerve mindenki felteheti a kérdést, hogyha ő üzemeltetné az állami lottót, akkor minek csalna ilyen brutális profitráta mellett?

Amúgy érzékeltetve, hogy mit takar az 1 a 44 millióhoz odds:
Gondolok egy konkrét másodpercre az elkövetkező 500 napból. Vagyis ha pont abban a másodpercben hívsz fel, amire gondoltam, akkor nyersz, minden más esetben nem. Négyszáz forintert lehet próbálkozni.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyetértek.
Pontosítok egyetértenék, ha ez nem egy állami cég lenne.
Na most hány állami cégből lopnak mindent itt, az, hogy mondjuk 6 milliardot ott hagynak az nálam olyan, hogy logikusan nem tenném, de hát mikor pár százezres pénzeket lopnak ki, akkor ezt valahogy ne tudnák? Biztosan tudják.
Az, hogy meg is csinálják inkább a nem felé hajlok, de már bármit kinézek.
Toca
Nem csinálják meg, előbb utóbb kiderülne.
Amilyen a magyar néplélek olyan felháborodás lenne, amihez képest az öszödi beszéd, vagy a kegyelmi botrány hatása csak egy gyenge szellőcske.
Pont azt a réteg veszítené el a meggazdagodáshoz vezető utolsó reményét, amelyikre ez az egész rendszer épül.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Amíg az emberek nagy része olyan anyagi helyzetben van, hogy, képesek akár évi 5-10.000 Ft-ért is évente biztosítót váltani, akkor nem meglepő hogy mennyien sunyiznak egy ilyen esetnél amikor tuti a többlet fizetése majd
Éveken keresztül.
Nem mentség, de fontos szempont sokaknál.

Én Kétszer kaptam el ilyen ‘cserbenhagyót’
Egyszer egy bevásárló parkolóban egy Suzukis 3 gyerekes anyukát akinek biztosítása sem volt/lejárt és állítólag még nem kapott gyerektartást, ezért késett a biztivel,
a másik meg a belvárosban vitt le egy tükröt, mikor pirosnál utolértük zokogott, hogy a pasija agyon fogja verni ha vlm gondot csinál a
kocsival, majd miután el lett neki mondva—hogy ez pénzbe kerül ám Vlkinek ‘anyukám’ —hirtelen elővett
300 svájci frankot.
Verekedős ‘svájci’ barát lehetett szerencsére.😂

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 865 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ehhez miért kell rendőr?
Felhívod; normálisan elmagyarázod, hogy lebukott és kifizetteted vele.
🤘 gaben 🤘
1) Azért, hogy a hatóság bassza szépen meg amiért egy gerinctelen sötét baromként viselkedett. Mondom, nekem is volt hasonló (kisebb karcolással) ahol ott hagytam az adataimat, de az egyébként német diák ostobáságában/geciségében/németségében biztos ami biztos, rámküldte a rendőrt. Aki viszont értékelve a helyzetet szóbeli figyelmeztetésben részesített, aztán nem hivatalosan megdícsért a becsületességem miatt, ami tavaly 70'000 Ft-ba került.
2) Írtam, hogy megpróbált meglógni, hozzászólásom 9. szava volt. Nem hagyott hátra calling cardot mint egy mester tolvaj, kiegészítve a telefonszámával. A szemtanú villogott és integetett neki, hogy meg kéne állni, mert volt egy kis bibi, csőlátással menekült a parkolóból az elmondása szerint.

Ezért kellett rendőr.
gyeek
Ez amúgy akkor gáz, ha nincs biztosítása.
Ha van, akkor nem értem miért menekül, hisz ezért van a biztosítás...
Lúdas Solymi
Én kezdő sofőrként parkolóból való kiállásnál gyakorlatilag kilyukasztottam egy Corsa oldalát a vonóhoroggal, előfordul az ilyen. Hagytam ott egy cetlit a számommal meg hogy balfasz voltam, tök jófej volt a tulaj, hogy legalább bevállaltam, ritka az ilyen - mint kiderült biztosítónál dolgozott és a pár hete beköltözött szomszéd autója volt. Azóta sosem állok be orral előre, legfeljebb nagybevásárlásnál.

A biztosításom viszont ez az egy baki miatt utána az egekben volt évekig, aztán asszony nevére fele annyi lett az új autóé, pedig nem gyorshajtottam, teljesen tiszta a fekete pont listám stb. Persze nekik is ugyanúgy fizetni kell a javítást, polírozást stb ilyen esetben is. Szóval a biztosító keményen behajtja rajtad ezeket, ő ezért van.
dancogo
Ugyanez velem nyáron Szegeden, hátrafelé belehajtottam a parkoló autóba.
Cetli, kapcsolatfelvétel, papírmunka, most várom a tavaszi kötelezőváltásnál,. mekkorát emelnek.
Mondjuk amit előzetesen néztem és furcsállok, hogy nem egy, hanem két kategóriát esem a bónuszban.
Dzsokijuing
Ahogy nézem eshet az akár hármat is egy károkozástól is...

www.biztositas.hu/kotelezo-biztositas/bonusz-malusz

"Amennyiben mégis szeretnénk elkerülni a KGFB díj emelkedését és megtartani a korábbi bonus-malus fokozatot, van rá lehetőségünk: visszafizethetjük a biztosítónak az okozott kár teljes összegét. A kárkifizetésről a biztosítótól értesítést kapunk, ezt követően 45 napunk van arra, hogy az ebben meghatározott összeget megtérítsük – ilyen módon megtarthatjuk korábbi besorolásunkat."

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Ehhez miért kell rendőr?
🤘 gaben 🤘
1) Azért, hogy a hatóság bassza szépen meg amiért egy gerinctelen sötét baromként viselkedett. Mondom, nekem is volt hasonló (kisebb karcolással) ahol ott hagytam az adataimat, de az egyébként német diák ostobáságában/geciségében/németségében biztos ami biztos, rámküldte a rendőrt. Aki viszont értékelve a helyzetet szóbeli figyelmeztetésben részesített, aztán nem hivatalosan megdícsért a becsületességem miatt, ami tavaly 70'000 Ft-ba került.
2) Írtam, hogy megpróbált meglógni, hozzászólásom 9. szava volt. Nem hagyott hátra calling cardot mint egy mester tolvaj, kiegészítve a telefonszámával. A szemtanú villogott és integetett neki, hogy meg kéne állni, mert volt egy kis bibi, csőlátással menekült a parkolóból az elmondása szerint.

Ezért kellett rendőr.
gyeek
Lúdas Solymi
Én kezdő sofőrként parkolóból való kiállásnál gyakorlatilag kilyukasztottam egy Corsa oldalát a vonóhoroggal, előfordul az ilyen. Hagytam ott egy cetlit a számommal meg hogy balfasz voltam, tök jófej volt a tulaj, hogy legalább bevállaltam, ritka az ilyen - mint kiderült biztosítónál dolgozott és a pár hete beköltözött szomszéd autója volt. Azóta sosem állok be orral előre, legfeljebb nagybevásárlásnál.

A biztosításom viszont ez az egy baki miatt utána az egekben volt évekig, aztán asszony nevére fele annyi lett az új autóé, pedig nem gyorshajtottam, teljesen tiszta a fekete pont listám stb. Persze nekik is ugyanúgy fizetni kell a javítást, polírozást stb ilyen esetben is. Szóval a biztosító keményen behajtja rajtad ezeket, ő ezért van.
dancogo
Ugyanez velem nyáron Szegeden, hátrafelé belehajtottam a parkoló autóba.
Cetli, kapcsolatfelvétel, papírmunka, most várom a tavaszi kötelezőváltásnál,. mekkorát emelnek.
Mondjuk amit előzetesen néztem és furcsállok, hogy nem egy, hanem két kategóriát esem a bónuszban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
Ehhez miért kell rendőr?
🤘 gaben 🤘

Ezért kellett rendőr.
gyeek
Lúdas Solymi

dancogo
nekem a kis Polonkkal volt olyan 2022 nyaran, hogy vhol a 12-ben egy nagyon meredek lampanal mikor zold lett, nem vette be a sebesseget es belegurultam a mogottem levobe. rendes volt a srac nagyon tenyleg, en jobban ki voltam magamra, hogy lehet ez.
viszont utana ami felhaboritott, hogy a biztosito kuldott egy levelet, hogy ugyan ok mar mennyit fizettek ki javitasra es dadada. mindezt azutan, hogy vegig nalunk voltunk miota az asszony neven van az auto. nyilvan a biztositas osszege nott, ez rendben van, de majdnem visszairtam nekik, hogy legkozelebb kerem mellozzek az ilyen leveleket, es amennyiben megis irnanak, ne tegyek, mert megfontolas nelkul fogom kidobni igy inkabb a megsporolt osszeget vonjak le legkozelebb a dijbol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Ráadásul minek csalni egy olyan rendszert üzemeltetve, amibe matematikailag kódolva van a profit?!
Vagyis ha veszel 44 millió szelvényt, kitöltöd, akkor megnyered az ötöst, meg még mellé egy rakás négyest, hármast, kettest.
Ezen számokat ismerve mindenki felteheti a kérdést, hogyha ő üzemeltetné az állami lottót, akkor minek csalna ilyen brutális profitráta mellett?

Gondolok egy konkrét másodpercre az elkövetkező 500 napból. Vagyis ha pont abban a másodpercben hívsz fel, amire gondoltam, akkor nyersz, minden más esetben nem. Négyszáz forintert lehet próbálkozni.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyetértek.
Pontosítok egyetértenék, ha ez nem egy állami cég lenne.
Na most hány állami cégből lopnak mindent itt, az, hogy mondjuk 6 milliardot ott hagynak az nálam olyan, hogy logikusan nem tenném, de hát mikor pár százezres pénzeket lopnak ki, akkor ezt valahogy ne tudnák? Biztosan tudják.
Az, hogy meg is csinálják inkább a nem felé hajlok, de már bármit kinézek.
több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 432 — Big Penix Energy
Ehhez miért kell rendőr?
🤘 gaben 🤘

Ezért kellett rendőr.
gyeek
Lúdas Solymi

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 120 — #NoStress

Őszentsége Sobri Jóska
Hívtalak, de nem vetted fel ☹️
szaba
Akkor nem nyertél. Jössz 400 forinttal. Próbálkozhatsz még.

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 869

Őszentsége Sobri Jóska
Hívtalak, de nem vetted fel ☹️
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Kiégek mindig a lottós összeesküvés elméleteken. Szerintetek egy ~900 milliárd forintos éves árbevételű és ~30 milliárd adózás utáni profitot termelő cég baszakodna ilyenekkel, hogy éppen ne kispista nyerje az ötöst? Szerintetek hány embernek kellene benne lennie ebben a sumákolásban, hogy soha ne vetüljön rájuk még a gyanú árnyéka sem?

Egyébként én is ismerek lottónyertest, 2000-es évek elején keresztanyám szomszédja nyerte a hatost, nem is nagyon titkolták, és nem ment tönkre az életük. Emlékeim szerint valami 400+ milliót nyertek, megalapozták belőle a gyerekeik indulását, mindenki kapott egy házat meg egy lakást belőle, meg vettek három új autót. Egyébként dolgoztak tovább ugyanott mint előtte. Aki pedig közelebbi nyertes, az apám, akinek már kétszer is volt 6 találatos Jokere 😀 1, illetve 1,5M nyereményekkel (tudom ez nem life changing money, de emiatt szoktam Jokert is játszani, ha adok fel lottót)
Hanni
Már bocs, de ez a ~900 milliárd forintos éves árbevételű és ~30 milliárd adózás utáni profitot termelő cég bizony baszakszik azzal, hogy a 10-15 milliós rendezvényét csak a megfelelő cég szervezze, baszakszik azzal, hogy a támogatási programjában kizárólag a jobboldalhoz köthető alapítvány kapjon 5-10-50 milliókat és baszakszik azzal, hogy hirdetése csak és kizárólag KESMA sajtóban jelenjen meg. Alapból még igazat is adnék, de 6 milliárdért már “Lőrinc” is lehajol, főleg, amikor nincs eu-s fund.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 120 — #NoStress

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Kiégek mindig a lottós összeesküvés elméleteken. Szerintetek egy ~900 milliárd forintos éves árbevételű és ~30 milliárd adózás utáni profitot termelő cég baszakodna ilyenekkel, hogy éppen ne kispista nyerje az ötöst? Szerintetek hány embernek kellene benne lennie ebben a sumákolásban, hogy soha ne vetüljön rájuk még a gyanú árnyéka sem?

Egyébként én is ismerek lottónyertest, 2000-es évek elején keresztanyám szomszédja nyerte a hatost, nem is nagyon titkolták, és nem ment tönkre az életük. Emlékeim szerint valami 400+ milliót nyertek, megalapozták belőle a gyerekeik indulását, mindenki kapott egy házat meg egy lakást belőle, meg vettek három új autót. Egyébként dolgoztak tovább ugyanott mint előtte. Aki pedig közelebbi nyertes, az apám, akinek már kétszer is volt 6 találatos Jokere 😀 1, illetve 1,5M nyereményekkel (tudom ez nem life changing money, de emiatt szoktam Jokert is játszani, ha adok fel lottót)
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 398
mi a kombinacioja a jo szamoknak?ha random akkor barmi lehet,nincs logika benne.
YoungZeeZee
nekem épp ezért mindig is sokkal gyanúsabb, mikor szép eloszlásban jön ki az 5-6 szám

de amíg a lottó győztesek kiléte nem nyilvános, addig ez csak egy elcseszett piramisjáték a szememben
r.baggio
nekem van ismerősöm aki kb 20 éve nyert a hatoson 800 milla körül. szóval de, odaadják ha bele trafál valaki. így is rohadt nyereséges a biznisz.
peach
nem atfogo de itt van par nagy lotto megemlitve furcsa kombinaciokkal

lotterycodex.com/lottery-superstitions/
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
mi a kombinacioja a jo szamoknak?ha random akkor barmi lehet,nincs logika benne.
YoungZeeZee
nekem épp ezért mindig is sokkal gyanúsabb, mikor szép eloszlásban jön ki az 5-6 szám

de amíg a lottó győztesek kiléte nem nyilvános, addig ez csak egy elcseszett piramisjáték a szememben
r.baggio
nekem van ismerősöm aki kb 20 éve nyert a hatoson 800 milla körül. szóval de, odaadják ha bele trafál valaki. így is rohadt nyereséges a biznisz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
YoungZeeZee

r.baggio
A lottógyőzteseket általában az "így tette tönkre a lottónyeremény az életemet"-témájú műsorokban látni, ha egyáltalán
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Azèrt milyen számokkal 😲 😏
dande2
3,10,12,13,33.....
Ebbe az agyonkúrt informatikai világban meg el is hiszem,hogy ezt a szart nem manipulálják ....q
ThundersNFL a Paraszt
Én is nagyon hasonlókkal játszottam anno, 31 felett max a 69 volt sztem.
gyeek
Ez kb olyan, mintha valaki hatoslottót akart volna kitölteni, csak rossz szelvényen, aztán ha már elkezdte kitölteni, akkor ott hagyta.
slowmotion

irorszagban volt olyan h az 5-6szambol egymas melletti szamok jottek ki.
YoungZeeZee
Persze. És aki legalább alapszinten érti a valszámot, annak ez nem is kérdés.
De az egységsugarú lottózó simán szétszórja a számait, ha random számokkal játszik, mert hát miért húznának olyan szűken, ha egyszer kilencvenes a halmaz...

Mondjuk ez valószínűleg állandó számos szelvény, születésnapokkal meg ilyenekkel, esetleg évszámokkal
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 398
dande2
3,10,12,13,33.....
Ebbe az agyonkúrt informatikai világban meg el is hiszem,hogy ezt a szart nem manipulálják ....q
ThundersNFL a Paraszt
gyeek
Ez kb olyan, mintha valaki hatoslottót akart volna kitölteni, csak rossz szelvényen, aztán ha már elkezdte kitölteni, akkor ott hagyta.
slowmotion

irorszagban volt olyan h az 5-6szambol egymas melletti szamok jottek ki.
több mint 1 éve
dande2
3,10,12,13,33.....
ThundersNFL a Paraszt
gyeek
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
dande2
3,10,12,13,33.....
ThundersNFL a Paraszt

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
dande2
3,10,12,13,33.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....