Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Megzavart a 2stílus, elegancia, kifnomultság2 azt hittem ez is SUV 😀Rossz kommentet ideztel 😀 Ez most masrol szol.A SUV-osokra, ma már alapból úgy tekintek, akik nem tudnak vezetni, ha mégis, az kellemes meglepetés. Borzasztóan nem érzik a forgalmat, "magasan ülök, hogy jól lássak" - pazzmeg ülj fel a buszra, az is magasan van.stilus, elegancia, kifinomultsag1:10 korul nezzetek azokat a kormoket 😀A 14 éves purdé végül feladta magát a rendőrségen: 24.hu/belfold/2022/08/04/3-as-villamos-garazdasag/Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
jobbágy#JC6
empty taxi
undisputedly
Kúrfürst briareos
vpi
undisputedly
több mint 3 éve
Rossz kommentet ideztel 😀 Ez most masrol szol.A SUV-osokra, ma már alapból úgy tekintek, akik nem tudnak vezetni, ha mégis, az kellemes meglepetés. Borzasztóan nem érzik a forgalmat, "magasan ülök, hogy jól lássak" - pazzmeg ülj fel a buszra, az is magasan van.stilus, elegancia, kifinomultsag1:10 korul nezzetek azokat a kormoket 😀A 14 éves purdé végül feladta magát a rendőrségen: 24.hu/belfold/2022/08/04/3-as-villamos-garazdasag/Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
jobbágy#JC6
empty taxi
undisputedly
Kúrfürst briareos
vpi
több mint 3 éve
A SUV-osokra, ma már alapból úgy tekintek, akik nem tudnak vezetni, ha mégis, az kellemes meglepetés. Borzasztóan nem érzik a forgalmat, "magasan ülök, hogy jól lássak" - pazzmeg ülj fel a buszra, az is magasan van.stilus, elegancia, kifinomultsag1:10 korul nezzetek azokat a kormoket 😀A 14 éves purdé végül feladta magát a rendőrségen: 24.hu/belfold/2022/08/04/3-as-villamos-garazdasag/Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
jobbágy#JC6
empty taxi
undisputedly
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
stilus, elegancia, kifinomultsag1:10 korul nezzetek azokat a kormoket 😀A 14 éves purdé végül feladta magát a rendőrségen: 24.hu/belfold/2022/08/04/3-as-villamos-garazdasag/Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
jobbágy#JC6
empty taxi
undisputedly
több mint 3 éve
Valami Audi q bármennyi.Értem én, hogy szép, nagy, státuszszimbólum, meg megteheti...suv?
De akkor is mi a retkes, kócos fütyiért vesz valaki olyan autót amit vezetni sem tud, parkolni meg végképp nem?
Bolt előtt pakolok kocsiba, mellettem üres hely, utána egy motor középen. Megáll böhöm, fekete autó, várja végezzek. Ott a nagy hely (mint a Blöffben) így nem foglalkozok vele. Anyu egy ideig vár, majd próbálkozik a másfél parkolónyi helyre beállni. 3x is nekifut én nézem töri-e az enyémet vagy sem. A lökhárítója többet ér az autómnál.
Ránézek, szemével kérlel segítsek.
B... meg.
Végül megszánom, mutatom neki, nem úgy csinálja.
Túloldalt motor centikre, padka méterre, kocsi hátulja kilóg, de nagy nehezen sikerült. Kiszáll, körbetipeg, autót ellenörzi nem csikarta-e meg, majd mint aki jól végezte dolgát belibben a Pennybe.
kittli
"mer a nagyból jobban lát a forgalomba"
én anyámnak is suvja van, ő is alig tud parkolni
és kurvára nincs szüksége rá
Negritis, a vajda
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
1:10 korul nezzetek azokat a kormoket 😀A 14 éves purdé végül feladta magát a rendőrségen: 24.hu/belfold/2022/08/04/3-as-villamos-garazdasag/Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
jobbágy#JC6
empty taxi
több mint 3 éve
A 14 éves purdé végül feladta magát a rendőrségen: 24.hu/belfold/2022/08/04/3-as-villamos-garazdasag/Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
jobbágy#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Értem én, hogy szép, nagy, státuszszimbólum, meg megteheti...suv?
De akkor is mi a retkes, kócos fütyiért vesz valaki olyan autót amit vezetni sem tud, parkolni meg végképp nem?
Bolt előtt pakolok kocsiba, mellettem üres hely, utána egy motor középen. Megáll böhöm, fekete autó, várja végezzek. Ott a nagy hely (mint a Blöffben) így nem foglalkozok vele. Anyu egy ideig vár, majd próbálkozik a másfél parkolónyi helyre beállni. 3x is nekifut én nézem töri-e az enyémet vagy sem. A lökhárítója többet ér az autómnál.
B... meg.
Túloldalt motor centikre, padka méterre, kocsi hátulja kilóg, de nagy nehezen sikerült. Kiszáll, körbetipeg, autót ellenörzi nem csikarta-e meg, majd mint aki jól végezte dolgát belibben a Pennybe.
kittli
"mer a nagyból jobban lát a forgalomba"
én anyámnak is suvja van, ő is alig tud parkolni
és kurvára nincs szüksége rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Értem én, hogy szép, nagy, státuszszimbólum, meg megteheti...De akkor is mi a retkes, kócos fütyiért vesz valaki olyan autót amit vezetni sem tud, parkolni meg végképp nem?
B... meg.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
"Imádom" , hogy ez az eredetileg amerikai foci fórum kezd átmenni egy szigorúan vett, én vagyok a bazd szájba és elmondom, hogy anyagilag hol tartok attitűdbe, (persze kurva magasan) pedig mikor indultunk pont az volt a lényege, hogy kor/kaszt/nem szerint mindenki egyenlő, és a sport szetetete hozott minket össze. Nem tetszik amilyen irányba megy a fórum, pedig 2006 óta az életem része és remélem, hogy marad is...Ez a "sikeres", pénzes emberek sajátja, mert meg vannak győződve róla, hogyha ennyi mindent elértek, akkor már mindenhez is értenek, a la Mészáros Lölő...
peach
Persze, lehetnek más nézőpontok, meg információk, ami alapján az ember döntést hoz meg kommunikál, csak aztán itt jön az, hogy valaki elitistának tűnik...
több mint 3 éve
Basszus és a külső kamera mutatja, hogy utána mentek...És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly
kapitnono
több mint 3 éve
És természetesen hárman. Egyedül gyáva mindegyik mint a féregCigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
undisputedly

több mint 3 éve
Cigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/Termeszetesen egy nobe kotnek bele.
empty taxi
több mint 3 éve
Cigányok akcióban: 24.hu/belfold/2022/08/03/belekotottek-es-bantalmaztak-egy-not-a-3-as-villamoson-videon-az-eset/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
"Imádom" , hogy ez az eredetileg amerikai foci fórum kezd átmenni egy szigorúan vett, én vagyok a bazd szájba és elmondom, hogy anyagilag hol tartok attitűdbeEz hol megy?
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
És nehezen is fognak jönni, a fiatalabbak kevésbé néznek tévét is, sportot is, hát még Aréna4-et 😀"Imádom" , hogy ez az eredetileg amerikai foci fórum kezd átmenni egy szigorúan vett, én vagyok a bazd szájba és elmondom, hogy anyagilag hol tartok attitűdbe, (persze kurva magasan) pedig mikor indultunk pont az volt a lényege, hogy kor/kaszt/nem szerint mindenki egyenlő, és a sport szetetete hozott minket össze. Nem tetszik amilyen irányba megy a fórum, pedig 2006 óta az életem része és remélem, hogy marad is...Az a baj, hogy csapattopickok "kiürültek" ma már annyi fèle módon tud mindenki infót szerezni, osztani stb, hogy nem ez a meghatározó fórum, ès valljuk be "megöregedtünk" èpp a múltkori sportkvízen gondoltam erre, vajh hányan jönnek új fiatal emberek, akik aktívvá is válnak? Van egy "rakás" Eagles fan is itt, minden más topicban aktívkodunk, de ha nem segítene be nèha Bleed, esetleg Shawn vagy Green akkor kb magammal beszèlgetnèk. Más tèmàk jobban èrintik a mindennapokat. Persze ettől mèg az általad említett attitűdnek nem kellene felerősödnie. 😊
peach
dande2
Számomra amúgy nem gáz, néha egész jó tippeket lehet kapni attól akinek több pénze van 😀
több mint 3 éve
"Imádom" , hogy ez az eredetileg amerikai foci fórum kezd átmenni egy szigorúan vett, én vagyok a bazd szájba és elmondom, hogy anyagilag hol tartok attitűdbe, (persze kurva magasan) pedig mikor indultunk pont az volt a lényege, hogy kor/kaszt/nem szerint mindenki egyenlő, és a sport szetetete hozott minket össze. Nem tetszik amilyen irányba megy a fórum, pedig 2006 óta az életem része és remélem, hogy marad is...Az a baj, hogy csapattopickok "kiürültek" ma már annyi fèle módon tud mindenki infót szerezni, osztani stb, hogy nem ez a meghatározó fórum, ès valljuk be "megöregedtünk" èpp a múltkori sportkvízen gondoltam erre, vajh hányan jönnek új fiatal emberek, akik aktívvá is válnak? Van egy "rakás" Eagles fan is itt, minden más topicban aktívkodunk, de ha nem segítene be nèha Bleed, esetleg Shawn vagy Green akkor kb magammal beszèlgetnèk. Más tèmàk jobban èrintik a mindennapokat. Persze ettől mèg az általad említett attitűdnek nem kellene felerősödnie. 😊
peach
több mint 3 éve
"Imádom" , hogy ez az eredetileg amerikai foci fórum kezd átmenni egy szigorúan vett, én vagyok a bazd szájba és elmondom, hogy anyagilag hol tartok attitűdbe, (persze kurva magasan) pedig mikor indultunk pont az volt a lényege, hogy kor/kaszt/nem szerint mindenki egyenlő, és a sport szetetete hozott minket össze. Nem tetszik amilyen irányba megy a fórum, pedig 2006 óta az életem része és remélem, hogy marad is...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kedvencem a kábelszolgáltatóm, ahol a megszűnő Digis csatornák kikerültek a kínálatból, ezért csökkennie kellene a csomag árának, de inkább nőtt.Persze, ugyanez van amikor lekerül valaminek az ára 27-ről 5%-ra... tart 1 hétig, aztán hirtelen vissza ugrik, mondván a termelőnek muszáj volt enyhíteni a költségeit 😀Amikor csökken az üzemanyag ára, akkor pedig csak tartalékot képeznek, gondolom.Èlek a gyanúval, hogy sajnos rá is játszanak erre az áremelkedősdire bizonyos esetekben bősèggel....a züzemanyag esetében szinte biztos
dande2
Negritis, a vajda
Mikey
bobi0092
több mint 3 éve
Persze, ugyanez van amikor lekerül valaminek az ára 27-ről 5%-ra... tart 1 hétig, aztán hirtelen vissza ugrik, mondván a termelőnek muszáj volt enyhíteni a költségeit 😀Amikor csökken az üzemanyag ára, akkor pedig csak tartalékot képeznek, gondolom.Èlek a gyanúval, hogy sajnos rá is játszanak erre az áremelkedősdire bizonyos esetekben bősèggel....a züzemanyag esetében szinte biztos
dande2
Negritis, a vajda
Mikey
több mint 3 éve
Amikor csökken az üzemanyag ára, akkor pedig csak tartalékot képeznek, gondolom.Èlek a gyanúval, hogy sajnos rá is játszanak erre az áremelkedősdire bizonyos esetekben bősèggel....a züzemanyag esetében szinte biztos
dande2
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Èlek a gyanúval, hogy sajnos rá is játszanak erre az áremelkedősdire bizonyos esetekben bősèggel....Ameddig így is elfogy az áruja simán rá tud játszani... "békeidőben" ha rátenne ~30%-ot egyik napról a másikra (390HUF ->520 HUF), valószínűleg hátat fordítana 10-ből 10 vevő... most meg, hogy mindenki érzi a helyzetet a vevők is máshogy állnak a dologhoz.
dande2
Ilyenkor amúgy rengetegen "előre menekülnek" az árakkal.
Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
Èlek a gyanúval, hogy sajnos rá is játszanak erre az áremelkedősdire bizonyos esetekben bősèggel....a züzemanyag esetében szinte biztos
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Èlek a gyanúval, hogy sajnos rá is játszanak erre az áremelkedősdire bizonyos esetekben bősèggel....