Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
Jézus!!! Milyen földrengés volt itt Pécsen!. 10. emelet tetején szabályosan mozgott velem a szék!!!Megint lemaradtam róla.
NB2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Jézus!!! Milyen földrengés volt itt Pécsen!. 10. emelet tetején szabályosan mozgott velem a szék!!!Itt is éreztük. Bp
NB2

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Jézus!!! Milyen földrengés volt itt Pécsen!. 10. emelet tetején szabályosan mozgott velem a szék!!!
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/12/28/valami-megmozdult-a-kutyaviadalok

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Insane-n free reg. van éppen! Nem sokáig... | newinsane.info/login.php?returnto=%2F |két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)nekem is dettó ! a vicc az hogy én még fizetnék is de azt írja
az arena4-es ncaa közvetítések fel szoktak kerülni? ha igen, akkor jelezne majd valaki, ha a florida-lsu elérhető?
r.baggio
átmenetileg szünetel ...na ezt nem értem én hogy lehet! ??
yooker
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Balázs benn van a három legkedvesebb, legnormálisabb magyar zenész között, kéretik nem bántani, meg ha a zenei ízlés el is tér 😊Akaratomon kívül benn van a fejemben is. Nem ígérek semmit, ha féltitek tartsátok távol tőlem! 😊
somoskovig
Alapvetően mi a bajod? Elég agresszív kommentjeid vannak mostanában.Elég agresszívnak is érzem magam.
csi77
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Mondjuk én is kérek tőled akkor meghívót ha még 100 Ft-t adsz is mellé 😛én 100 ft-tal olcsóbban is tudok mint Toca!Tudok küldeni meghívót ha szükség van rá.két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)nekem is dettó ! a vicc az hogy én még fizetnék is de azt írja
az arena4-es ncaa közvetítések fel szoktak kerülni? ha igen, akkor jelezne majd valaki, ha a florida-lsu elérhető?
r.baggio
yooker
Toca
megszállt a szeretet szelleme így Karácsonykor 😀
| viccelek |
Borbinho
több mint 5 éve
én 100 ft-tal olcsóbban is tudok mint Toca!Tudok küldeni meghívót ha szükség van rá.két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)nekem is dettó ! a vicc az hogy én még fizetnék is de azt írja
r.baggio
yooker
Toca
megszállt a szeretet szelleme így Karácsonykor 😀
| viccelek |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Tudok küldeni meghívót ha szükség van rá.két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)nekem is dettó ! a vicc az hogy én még fizetnék is de azt írja
r.baggio
yooker
több mint 5 éve
Így karácsonyi ajándéknak ma kiment a bokám...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
két hónapig nem lépek be ncore-ra, erre most látom, hogy épp ezért felfüggesztették a fiókomat, és csak a prémium vásárlásával oldhatom fel újra... (mondjuk torrentezőként én se panaszkodhatok, de ebből pénzt csinálni tényleg undorító dolog)nekem is dettó ! a vicc az hogy én még fizetnék is de azt írja
r.baggio
több mint 5 éve
Balázs benn van a három legkedvesebb, legnormálisabb magyar zenész között, kéretik nem bántani, meg ha a zenei ízlés el is tér 😊Ezen én is meglepődtem 😊 Ritka normális/szimpatikus a srác.
somoskovig
több mint 5 éve
Ma higgadtan közöltem aranyos kedves kolleginával, hogy ha nem tanulja meg a kis hangszóróját civilizáltan használni, akkor egy szép napon a T-1000-es higgadtságával fogom kivinni is körömnyi szilánkokra törni. Aztán leakasztom a poroltót és azzal fogom porrá zúzni a maradékot. A t-1000-et nem értette.Alapvetően mi a bajod? Elég agresszív kommentjeid vannak mostanában.
Ennek egyre nagyobb realitását látom. Amiért büntetnének viszont, az az a fantáziám, hogy Szabó Balázst a hegedűjének fonákjával basznám pofán lendületből, vérző arcát pedig vizeletemmel fertőtleníteném miközben a földön fetreng.
gyeek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Balázs benn van a három legkedvesebb, legnormálisabb magyar zenész között, kéretik nem bántani, meg ha a zenei ízlés el is tér 😊
több mint 5 éve
A frontin csajos 😉Ne légy Toca! A frontin van, plusz amikor vendég előtt veszem be, a kellő "miattad veszem be" témával, rendkyvül hatásos!
ozibozi
több mint 5 éve
A frontin csajos 😉
több mint 5 éve
Mi a baj Szabó Balázzsal? 😀Fegyvert ad olyan ember(ek) kezébe a HANGOS hegedű nyivákolásával, a kappan hangjával és a hipszter-hippi etno utcazenész szintű előadásmódjával, aki(k) fizikai és lelki betegséget okoznak felszínes tudtuk nélkül. Ő, elvegyítve a tényleg ovis szintű metronóm fasztudja milyen teknóval, a 70, 80, 90es évek tressével Aradszki Lacitól a 4F clubig meg a másik témában említett Bittó Duóval tényleg nagyon agresszív hangulatba tud hozni. Frontint emiatt mégse akarok bevenni, inkább széttöröm a hangcuccot.
adam8
több mint 5 éve
Ma higgadtan közöltem aranyos kedves kolleginával, hogy ha nem tanulja meg a kis hangszóróját civilizáltan használni, akkor egy szép napon a T-1000-es higgadtságával fogom kivinni is körömnyi szilánkokra törni. Aztán leakasztom a poroltót és azzal fogom porrá zúzni a maradékot. A t-1000-et nem értette. Ennek egyre nagyobb realitását látom. Amiért büntetnének viszont, az az a fantáziám, hogy Szabó Balázst a hegedűjének fonákjával basznám pofán lendületből, vérző arcát pedig vizeletemmel fertőtleníteném miközben a földön fetreng.
több mint 5 éve
Ugyan már! Előtte meg 5t rúgtak. Simán meg lesz a bent maradás. Utána, meg kell ragadi odafönt...Az... Ligalegalja védelem b+másik oldalremélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
17:30: MU-Leeds
18:00: kézi EB-döntő
19:00: NFL
Basszameg.
warr_b
NFL eleje meg nem érdekes, ráér a 2.félidő. Ha addig eldől, úgyis rossz a meccs!😄
Willie Parker
kaszo
NB2
warr_b

több mint 5 éve
Az... Ligalegalja védelem b+másik oldalremélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
NFL eleje meg nem érdekes, ráér a 2.félidő. Ha addig eldől, úgyis rossz a meccs!😄
Willie Parker
kaszo
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
másik oldalremélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
Willie Parker
kaszo
több mint 5 éve
remélem végül inkább megnézte azt a 30 percet az elejéről ha MU szurkoló#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
Willie Parker
több mint 5 éve
#schedulingconflictMU meccset csak 80.perc után érdemes nézni, mert ha nem sima addig, akkor fordítanak. Addig kb félidő lesz a kézimeccsen.
Basszameg.
warr_b
több mint 5 éve
#schedulingconflict17:30: MU-Leeds
Basszameg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"