Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
SB miatt kivettem 1 nap szabit, ami faszság utána ma reggel a nyakamba ömlött azt nem kívánom senkinek.empty taxi
Dettó. Mondjuk nekem eddig egész évben ömlik a sz@r. 😀

Mondjuk kérdezték,hogy milyen volt a meccs. 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
SB miatt kivettem 1 nap szabit, ami faszság utána ma reggel a nyakamba ömlött azt nem kívánom senkinek.empty taxi
Na, mi volt? Tőlem itt még meg is kérdezték, hogy milyen volt a meccs 😊H_Marko
Nyakamba sóztak még egy aktát, amiben nem feltétlen csak én vagyok kompetens, mint kiderült egyik ma fél 10-kor határidős feladatomban kellett javítani, aztán végre csinálhattam azt, amit mára terveztem. Erre ebéd után megint olyasmit keresnek rajtam, amiről fingom sincs, egyébként minden rendben! 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Na, mi volt? Tőlem itt még meg is kérdezték, hogy milyen volt a meccs 😊

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 492 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bezzeg ha Gatorade lett volna 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
SB miatt kivettem 1 nap szabit, ami faszság utána ma reggel a nyakamba ömlött azt nem kívánom senkinek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 592
látom ott lesz a magyar Brady is + Szaniszló Csaba a studióban. Gyulát milyen csodának köszönhetően tudtuk megúszni?
Jöhetett volna Kornél Peak-es promópolóban.Amadeus91
Szerintem ő vezeti a meccset.

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Katar - Franciaország.... Ma csak ilyen "veszítsen mindkettő" meccseket játszanak?? 😀
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
sms-eket nem fognak, de ezt az sb-t se ússzuk meg lévaibalázs nélkülbaggio
Ez már biztos? o_o

Ez olyan, mint a Karácsony Kevin nélkül. Lehetetlen. 😊xrace77
jaja, az ide is felkerült sport tv-s promo cikkben is írjákbaggio
látom ott lesz a magyar Brady is + Szaniszló Csaba a studióban. Gyulát milyen csodának köszönhetően tudtuk megúszni?
Jöhetett volna Kornél Peak-es promópolóban.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 950 — no es importante
Ez már biztos? o_o

Ez olyan, mint a Karácsony Kevin nélkül. Lehetetlen. 😊xrace77
jaja, az ide is felkerült sport tv-s promo cikkben is írják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 672
Ez már biztos? o_o

Ez olyan, mint a Karácsony Kevin nélkül. Lehetetlen. 😊
több mint 11 éve
sms-eket nem fognak, de ezt az sb-t se ússzuk meg lévaibalázs nélkül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
azért mert a felvezető a sport 2-n van, a meccs nem lehet az egyesen? ne röhögtess már, pláne hogy 2015-ben még mindig nem képesek rendes HD-ben adnibaggio
Csak Höri miatt nem fogom streamen nézni. Persze ha ő lesz Ricsi mellett.Amadeus91
Miért szerinted csak városnézőbe vitték ki? 😀dugo1993
nem tudtam, nem retwittelt twitteren. De akkor sport2-n fogom sasolni.

apropó: fognak smsket beolvasni? Mert akkor küldenék majd Hörinek egy terheskismama egyetemista Gábort Kispestről.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 340 — Vikings fan
azért mert a felvezető a sport 2-n van, a meccs nem lehet az egyesen? ne röhögtess már, pláne hogy 2015-ben még mindig nem képesek rendes HD-ben adnibaggio
Csak Höri miatt nem fogom streamen nézni. Persze ha ő lesz Ricsi mellett.Amadeus91
Miért szerinted csak városnézőbe vitték ki? 😀dugo1993
Ő a tolmács 😀
több mint 11 éve
Miért szerinted csak városnézőbe vitték ki? 😀

több mint 11 éve
Csak Höri miatt nem fogom streamen nézni. Persze ha ő lesz Ricsi mellett.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Arról nem is beszélve, hogy a spanyol bajnokit berakhatták volna a Sport2-re is. A legnagyobb vicc, hogy a soccer után két kézilabda meccs ismétlését adják, tehát azt is nyugodtan megtehették volna, amit te felvetettél.

Sobri Jóska
Ebben is van valami, bár az nekem pont bent van a csatornakínálatban.
több mint 11 éve
azért mert a felvezető a sport 2-n van, a meccs nem lehet az egyesen? ne röhögtess már, pláne hogy 2015-ben még mindig nem képesek rendes HD-ben adni

---
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 364 — #NoStress
Milyen kúrva jó, hogy a SPORT 2 adja a SB-t, a Digi kínálatában pont ez a csatorna nem HD.Tony
Végülis lehetett volna a SportM-en is (mint a darts VB döntője), ahhoz képest kész szerencse a Sport2. 😊

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 282 — nabege2@yahoo.com
21.00-kor spanyol foci van, a felvezető meg 22.00-kor kezdődik, így nem volt más lehetőség, mint a sport2
több mint 11 éve
Milyen kúrva jó, hogy a SPORT 2 adja a SB-t, a Digi kínálatában pont ez a csatorna nem HD.Tony
azért a sport tv is vicc, hogy nem képesek az egyesre tenni legalább az SB-t, helyette a kézimeccsek ismétléseit adják...

---
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Milyen kúrva jó, hogy a SPORT 2 adja a SB-t, a Digi kínálatában pont ez a csatorna nem HD.
több mint 11 éve
Nincs is nagyobb hangulatfokozó, mint amikor két régi haverral összeülsz iszogatni, bementek egy kocsmába és mindhármótok volt barátnője ott van 😀😀dugo1993
Ha korábban megszögeltétek a fél várost, akkor a nagy számok törvénye alapján ez simán előfordulhat. 😊Jan
Van ahol egy falu, egy kocsma.
Így meg szinte nincs is más opció nagyon, csak a fent leírtak.Sobri Jóska
Ez Kiskunhalas volt, 35ezer körüli lakossal. Ott azért van jó néhány hely. Még ha a fiatalok leginkább egy helyen tömörülnek.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 364 — #NoStress
Nincs is nagyobb hangulatfokozó, mint amikor két régi haverral összeülsz iszogatni, bementek egy kocsmába és mindhármótok volt barátnője ott van 😀😀dugo1993
Ha korábban megszögeltétek a fél várost, akkor a nagy számok törvénye alapján ez simán előfordulhat. 😊Jan
Van ahol egy falu, egy kocsma.
Így meg szinte nincs is más opció nagyon, csak a fent leírtak.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 567 — Steelers fan
Ha korábban megszögeltétek a fél várost, akkor a nagy számok törvénye alapján ez simán előfordulhat. 😊
több mint 11 éve
három egy személyben, vagy 3 különböző csaj?
Azért nem mindegy 😀😀eaglesmcnabb
3 különböző. A poén az egészben amúgy, hogy nem is barátnők és nem is együtt voltak, csak tök véletlen ott volt mind a három. Persze az sokkal valószínűbb, hogy még nem hevertek ki minket és tudták, hogy megyünk 😀😀