NBA
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Tatumot is kimaxolta a celtics, ahogy várható volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mitchell supermaxBogdát szerintem matchelni fogja a Kings ennyiért.
Bogda meg Hawks
Negritis
több mint 5 éve
Mitchell supermaxBogda meg Hawks
több mint 5 éve
eh Craig is a Bucksban, ő is hiányozni fog Denverből sztem
több mint 5 éve
Ibaka Clippers!!KCP 3 év 40 millió, marad a Lakersnél, így már csak veterán minimumra van pénzük.
Marc Gasolért sorba állnak Clippers, Lakers, Raptors is meg akarja tartani, és valószínű marad.
Bogdanovics a Pacers ajtajában, Van Fleetet akarták de maradt Kanadában!
több mint 5 éve
Hogy én mennyire utálom Tristan Thompsont... remélem legalább olcsó lesz.Nem birom epp esszel feldolgozni ezt.
ZERO_L
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Hogy én mennyire utálom Tristan Thompsont... remélem legalább olcsó lesz.Turner és Adams is jobb lett volna
ZERO_L
több mint 5 éve
Rondo és Gallo hawksNemtom mire lesz ez elég
Teague viszont akkor free
több mint 5 éve
Hogy én mennyire utálom Tristan Thompsont... remélem legalább olcsó lesz.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Jeff Green -> Netsvajon Harden mikor követi?
több mint 5 éve
Crowder 3 év 30 milla SunsBaynes. (Meg Kaminsky is.)
Bridges vagy Baynes lép?
Negritis
több mint 5 éve
dawyd728
4 041
MPJ legyen is kezdő. Szerintem semmi gond nem lesz belőle. Mármint lesznek hibái, mivel fiatal, de Murray és Jokic is nagyon jó labda nélkül. Ha bármit akarunk, azt rájuk(Murray-MPJ-Jokic) építve érhetjük el. Ha Porter nem lesz képes felnőni a feladathoz, akkor úgysincs esély, ha önző hozzá, akkor meg azért. Minél hamarabb kiderül, annál gyorsabban kell akkor elcseréni. MPJ és az FO szempontjából jó hír, h Grant elment, mert felgyorsul a folyamat, ami alatt ki kell derüljön, h a lehetőséggel, a rá dolgozott figurákkal hogy tud élni, a két sztárral együtt milyen játékra lesz képes a csapat. Ha valami pozitívum az elmúlt napban, akkor az ez..Millsap 1 évre marad. :nagysóhajtás:mondjuk ha a padról jönne az jól is jöhetne
Legalább 4-es poszton nincs letolva a gatya a szezon rajtra.
dawyd728
a gond amúgy sztem az lesz h MPJ kezdő lesz és 1 labda van
Negritis
több mint 5 éve
Millsap 1 évre marad. :nagysóhajtás:mondjuk ha a padról jönne az jól is jöhetne
Legalább 4-es poszton nincs letolva a gatya a szezon rajtra.
dawyd728
a gond amúgy sztem az lesz h MPJ kezdő lesz és 1 labda van
több mint 5 éve
dawyd728
4 041
Millsap 1 évre marad. :nagysóhajtás:Legalább 4-es poszton nincs letolva a gatya a szezon rajtra.
több mint 5 éve
MJ nem normális. Hayward 4 év 120 millió, full garantált.nem olyan rossz ez, tavaly a Hornets nem volt annyira rossz hogy top3-as legyen
tenorx
komoly talent problémáik vannak, ez igaz; de nagyon sok sérültjük volt
Hayward nélkül is fringe 8. csapat keleten, most bebiztositották a bejutást; ez Ballnak jót fog tenni
Orlandóval és a Washingtonnal fognak küzdeni a 8. helyért; ha szereznek egy jobb centert Zeller helyett szerintem még lesz is esélyük (idén/tavaly 10. voltak keleten)
annyira meg nem tudnak rosszak lenni még a fiatalokkal sem mint a Pistons/OKC/?Pels?/Cle
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Crowder 3 év 30 milla SunsBridges vagy Baynes lép?
több mint 5 éve
aki nézte a tulajdoni ténykedését, az tudja h alkalmatlan csapatot az FOból irányítaniPedig az ember azt gondolná hogy MJ elég jól ért a kosárlabdához.MJ nem normális. Hayward 4 év 120 millió, full garantált.ez elég WTF lett ....
tenorx
Batum után kell egy második faszság
Negritis
Heisman
oké hogy pályán zseni, de amúgy ...
mondjuk Kupchak-t se értem
Deng-Mozgov esetből nem tanult
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Pedig az ember azt gondolná hogy MJ elég jól ért a kosárlabdához.MJ nem normális. Hayward 4 év 120 millió, full garantált.ez elég WTF lett ....
tenorx
Batum után kell egy második faszság
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
sztem még 2 évig lehet "tolni"Nem lehet ezt nagyon eltolni, Ingram most kap max közeli pénzt, jövőre Hart, Ball, utána Zion.ez egy újjáépülő csapat lenneAz oké, de mivel vannak előrébb mint Holiday-el? Szerintem alsó poszton nagyot gyengültek, és a spacing miatt eleve Adams és Zion nem nagyon lehet egyszerre fent, ha nem 3 jó tüzér veszi körül.Bledosenál nem a védekezésével volt a fő gond, hanem hogy nem volt alkalmas játékot szervezni és hasonlókat megoldaniNem Bledsoe lesz a tuti kezdő náluk?Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Zionnal rohadtul nem fognak elférni a palánk alatt ...
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Ball és Ingram mellett ilyen feladata nem lesz
Negritis
FLZOLI
Bledose-t sztem kibasszák vagy tradelik tovább hamarosan
nem idén kell kurvajónak lenniük sztem, és nem is lesznek
Negritis
FLZOLI
de nem értem Adams idehozatalát, ő sem illik a fiatalokhoz
több mint 5 éve
Nem lehet ezt nagyon eltolni, Ingram most kap max közeli pénzt, jövőre Hart, Ball, utána Zion.ez egy újjáépülő csapat lenneAz oké, de mivel vannak előrébb mint Holiday-el? Szerintem alsó poszton nagyot gyengültek, és a spacing miatt eleve Adams és Zion nem nagyon lehet egyszerre fent, ha nem 3 jó tüzér veszi körül.Bledosenál nem a védekezésével volt a fő gond, hanem hogy nem volt alkalmas játékot szervezni és hasonlókat megoldaniNem Bledsoe lesz a tuti kezdő náluk?Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
ez egy újjáépülő csapat lenneAz oké, de mivel vannak előrébb mint Holiday-el? Szerintem alsó poszton nagyot gyengültek, és a spacing miatt eleve Adams és Zion nem nagyon lehet egyszerre fent, ha nem 3 jó tüzér veszi körül.Bledosenál nem a védekezésével volt a fő gond, hanem hogy nem volt alkalmas játékot szervezni és hasonlókat megoldaniNem Bledsoe lesz a tuti kezdő náluk?Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
Az oké, de mivel vannak előrébb mint Holiday-el? Szerintem alsó poszton nagyot gyengültek, és a spacing miatt eleve Adams és Zion nem nagyon lehet egyszerre fent, ha nem 3 jó tüzér veszi körül.Bledosenál nem a védekezésével volt a fő gond, hanem hogy nem volt alkalmas játékot szervezni és hasonlókat megoldaniNem Bledsoe lesz a tuti kezdő náluk?Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Bledosenál nem a védekezésével volt a fő gond, hanem hogy nem volt alkalmas játékot szervezni és hasonlókat megoldaniNem Bledsoe lesz a tuti kezdő náluk?Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
Nem Bledsoe lesz a tuti kezdő náluk?Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Hart és Ball mellett miért lennének?!Baromi nagy húzás szerintem. Kár, hogy Jrue-t elboltolták mert nagyon gyengék lesznek a törpe poszton védekezésben.Adams a Pelicansban Tradet érti valaki?Zion pont szintekkel jobb volt, amikor Favors volt pályán mellette. A net ratingje asszem 15-tel volt több, míg center nélkül egyenesen minuszos.
Negritis
Cruyffista
FLZOLI