OFF topik
31 feliratkozó
6 napja
Okés, köszönöm. 😊 Persze, egyértelmű hogy ott nem, de ott az élmény a fontos úgyis.Wow. Na most irigykedek. 😃Jöhetsz valamikor te is, csak fotózni nem szabad SRA területen
Mikey
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 napja
Kivéve ha Alabama, mert őket meg baggio se szereti🤣Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀ha valami ncaa felsőben mész, baggio bevisz a VIP lounge-ba is 😊
Matthew99
NB2
6 napja
Wow. Na most irigykedek. 😃Jöhetsz valamikor te is, csak fotózni nem szabad SRA területen
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Na ha délután megnéznétek még a terminált is meg közelebbről a kiszolgálást, akkor dobj pm-etIgen. 9-től 14-ig terveztünk ott lenni. Reggel megnézzük a parkot és 10-től pedig a buszos.Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mármint az Aeroparkba mentek és onnan buszos reptérnézés? 12-én dolgozok délután, ha Klaciéknál kérünk le nektek visitory kártyát, akkor be tudlak vinni pár olyan helyre, ahová az egyszeri utazó nem illetékes
Matthew99
r.baggio
Matthew99

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Igen. 9-től 14-ig terveztünk ott lenni. Reggel megnézzük a parkot és 10-től pedig a buszos.Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mármint az Aeroparkba mentek és onnan buszos reptérnézés? 12-én dolgozok délután, ha Klaciéknál kérünk le nektek visitory kártyát, akkor be tudlak vinni pár olyan helyre, ahová az egyszeri utazó nem illetékes
Matthew99
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 napja
Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mármint az Aeroparkba mentek és onnan buszos reptérnézés? 12-én dolgozok délután, ha Klaciéknál kérünk le nektek visitory kártyát, akkor be tudlak vinni pár olyan helyre, ahová az egyszeri utazó nem illetékes
Matthew99
Szerkesztette: r.baggio

---
6 napja
debrecenikepeslapok.blogspot.com/2026/06/buffalo-bill-debrecenben-1906.html?fbclid=IwY2xjawSwv-VleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBaeGFQQnZoMlhwM2w0blppc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHl2kHMODwFuAF-lpD2vt_Tcp9nr7mpjxVSTYX6MO2CfZawPuyUQLm5hFNq5U_aem_9ao3xSiv7tKYkxdRxr7CVgSzegény öreg Bill, nem sikerült jól a piac felderítése.
🤘 gaben 🤘
6 napja
Értettem ám. 😊viccnek szantamÉn senki nem vagyok, csak kerítésen kívülről lelkesedek.Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mikey. o a fotos
Matthew99
YoungZeeZee
Mikey
YoungZeeZee
6 napja
YoungZeeZee
9 876
viccnek szantamÉn senki nem vagyok, csak kerítésen kívülről lelkesedek.Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mikey. o a fotos
Matthew99
YoungZeeZee
Mikey
6 napja
YoungZeeZee
9 876
szlovenia inkabb nem varosi celpont.Akik szloveniaba mennek.mivel nem akarok rizkózni hogy lesz-e nafta a gépekbe ősszel így 2 vonatozást tervezek a japán túra helyett
maribornal ne hagyjatok ki😱
Miele Experience Center Maribor
YoungZeeZee
2 vonat túrát tervezek
egy 4-5 napos Krakkó mellé 1 szlovén útra gondoltam csak még nemtom merre, Maribor lehet célpont lesz akkor
Negritis, a vajda
iszonyat jo helyek vannak,
maribor kihagyhato siman
ellenben a pohorje ami korulotte van na az mar vmi.
6 napja
Én senki nem vagyok, csak kerítésen kívülről lelkesedek.Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mikey. o a fotos
Matthew99
YoungZeeZee
6 napja
debrecenikepeslapok.blogspot.com/2026/06/buffalo-bill-debrecenben-1906.html?fbclid=IwY2xjawSwv-VleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBaeGFQQnZoMlhwM2w0blppc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHl2kHMODwFuAF-lpD2vt_Tcp9nr7mpjxVSTYX6MO2CfZawPuyUQLm5hFNq5U_aem_9ao3xSiv7tKYkxdRxr7CVg
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 napja
Akik szloveniaba mennek.mivel nem akarok rizkózni hogy lesz-e nafta a gépekbe ősszel így 2 vonatozást tervezek a japán túra helyett
maribornal ne hagyjatok ki😱
YoungZeeZee
2 vonat túrát tervezek
egy 4-5 napos Krakkó mellé 1 szlovén útra gondoltam csak még nemtom merre, Maribor lehet célpont lesz akkor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
YoungZeeZee
9 876
Akik szloveniaba mennek.maribornal ne hagyjatok ki😱
7 napja
😀Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Tálosi T. Tibor.
Matthew99
szaba
Meg JC haverja.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 napja
Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Tálosi T. Tibor.
Matthew99
7 napja
Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀ha valami ncaa felsőben mész, baggio bevisz a VIP lounge-ba is 😊
Matthew99
7 napja
YoungZeeZee
9 876
Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀Mikey. o a fotos
Matthew99
7 napja
Úgy néz ki jövő vasárnap megyünk a családdal Liszt Ferenc reptér látogatásra. Kit érdemes megemlíteni innen a fórumról a túra során, hogy kapjak VIP jogokat? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 napja
Tudtok olyan angol nyelvtannal foglalkozó könyvet ajánlani ami segít újrakezdőknek vagy középhaladóknak átnézni a nyelvtani szabályokat a legalapvetőbb szinttől a bonyolultabbakig?Essential Grammar in Use (piros, az alapokhoz)
Ami nekem megvan az a Dover féle Kis angol nyelvtan meg az 5 perc angol féle könyv, de ez nekem sajnos nem elég vagy nem megfelelő és keresnék alternatívákat.
Habár napi szinten használom az angolt szóban és írásban is, de azt vettem észre magamon, hogy vagy felejtek vagy kezd szétesni a fejemben a logika és így sokszor elbizonytalanodom azon, hogy mi a megfelelő mondatszerkezet.
És itt nem kell túl bonyolult mondatokra gondolni, hanem a legegyszerűbbekkel is előfordul.
Lúdas Solymi
English Grammar in Use (kék építeni rá)
Destination B2
(Megtalálható online PDFben scribd vagy torrentboltokban)
Ha tisztán át akarod tolni a nyelvtant nyugodtan kezdd a pirossal, nagyon sok alap dolgot rendbe tett nekem.
Angol maga a könyv, de annyira jól felépített hogy magában az hogy végigmész rajta segít neked.
Én szeretem a dolgokat rendszerben látni, és ez szépen felépít mindent.
Ha túl könnyű skipelhetsz is egy-egy leckét.
A Destination szintén ilyen de az + jól építi a szókincsedet is.
Jah és mind olyan hogy egyedül szépen lehet haladni benne, igazi autodidakta cucc.
Szerkesztette: bobi0092
8 napja
10 napja
Ja, jogos, Dohár Péter írta, de a Dover adta ki 😊Tudtok olyan angol nyelvtannal foglalkozó könyvet ajánlani ami segít újrakezdőknek vagy középhaladóknak átnézni a nyelvtani szabályokat a legalapvetőbb szinttől a bonyolultabbakig?Dohár lesz az a Dover, de ja. De nem tudom, nem haladt-e el felette az idő?
Ami nekem megvan az a Dover féle Kis angol nyelvtan meg az 5 perc angol féle könyv, de ez nekem sajnos nem elég vagy nem megfelelő és keresnék alternatívákat.
Habár napi szinten használom az angolt szóban és írásban is, de azt vettem észre magamon, hogy vagy felejtek vagy kezd szétesni a fejemben a logika és így sokszor elbizonytalanodom azon, hogy mi a megfelelő mondatszerkezet.
És itt nem kell túl bonyolult mondatokra gondolni, hanem a legegyszerűbbekkel is előfordul.
Lúdas Solymi
slowmotion
Szerintem jól magyaráz, de nekem kevés a példa benne és nekem egy alapozó kellene, ezért is írtam újrakezdő/középhaladót.
10 napja
Tudtok olyan angol nyelvtannal foglalkozó könyvet ajánlani ami segít újrakezdőknek vagy középhaladóknak átnézni a nyelvtani szabályokat a legalapvetőbb szinttől a bonyolultabbakig?Dohár lesz az a Dover, de ja. De nem tudom, nem haladt-e el felette az idő?
Lúdas Solymi