Politika
64 feliratkozó
14 perce
M1 16 órakorÚjabb be nem tartott ígéret! Nem hittem hogy bekövetkezik. Ennél már csak úgy lett volna szebb, ha Német Balázs és Császár Attila olvasná fel fölváltva.
zacknorb
28 perce
de ugye Dragóner Attilát még látjuk az m4-en szakérteni?
36 perce
Azt a Patkányfejű Császárattilát biztonsági örök vezették ki az épületből miután kirúgták✌️😂
40 perce
M1 16 órakorMár kivettem a letiltott csatornák sorából.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
59 perce
M1 16 órakorÉvek óta nem volt ekkora az M1 nézettsége mint ezekben a percekben.
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 órája
Nem "nekem" ez a posztmodern, hanem ez a posztmodern politikai kommunikáció, illetve annak egyik fundamentuma, a "szavakon lovaglás".Jó, hát azt már tudjuk, hogy neked ez posztmodern, én nem ilyen szép szavakat használnék rá... 😀Tuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ha szőrözünk, és ő azt teszi, akkor tényleg nem mondta.
StormST
Azt mondta, hogy "az ügyben kiskorú érintettsége nem merült fel."
Ami igaz is, hiszen az ügy az az a vizsgálat volt, amit ő végzett minusz idő alatt, és abban tényleg nem merült fel kiskorú érintettsége, hiszen nem azt vizsgálták, nem az volt az "ügy", ami a közbeszédben.
És szó szerint véve tényleg nem mondta, hogy "nem volt kiskorú sértett", mert más szavakat használt.
Posztmodern politikai kommunikáció.
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
1 órája
Hát ezt is megéltük.Szerintem legalább 10 éve nem néztem az M4 sporton kívül MTVA alá tartozó TV csatornát. (Se rádiót nem hallgattam.) Érdekes érzés, mert volt idő amikor szinte a #1 volt a saját probléma térképemen, hogy a közmédia legyen kitakarítva. De az régen volt. Ma már fontosabbnak érzem, hogy piripócson kapjon vezetőszárat pár helyi kiskirály mint azt, hogy mi van a köztévével.
telex.hu/belfold/2026/07/07/m1-hirado-kozmedia-propaganda-felfuggesztes-mtva
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
és ebben ki is merülnek a képességeikezek csak trollkodni járnak beTuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ez a Tuzson-reakció kicsit elsikkadt, egy másik ember beszédhibáján gúnyolódni olyan színtű prosztóság, hogy a saját pártjának kéne visszahívni.Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve
szaba
És ov szándékosan ilyen pribékekkel vette körül magát
r.baggio
Dzsokijuing
StormST
i.ibb.co/7hcqXg3/pcs.jpg
deyell
1 órája
ezek csak trollkodni járnak beTuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ez a Tuzson-reakció kicsit elsikkadt, egy másik ember beszédhibáján gúnyolódni olyan színtű prosztóság, hogy a saját pártjának kéne visszahívni.Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve
szaba
r.baggio
Dzsokijuing
StormST
built for this shit
2 órája
Jó, hát azt már tudjuk, hogy neked ez posztmodern, én nem ilyen szép szavakat használnék rá... 😀Tuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ha szőrözünk, és ő azt teszi, akkor tényleg nem mondta.
StormST
Ami igaz is, hiszen az ügy az az a vizsgálat volt, amit ő végzett minusz idő alatt, és abban tényleg nem merült fel kiskorú érintettsége, hiszen nem azt vizsgálták, nem az volt az "ügy", ami a közbeszédben.
És szó szerint véve tényleg nem mondta, hogy "nem volt kiskorú sértett", mert más szavakat használt.
Őszentsége Sobri Jóska
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 órája
Hát ezt is megéltük.telex.hu/belfold/2026/07/07/m1-hirado-kozmedia-propaganda-felfuggesztes-mtva
2 órája
Tuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ha szőrözünk, és ő azt teszi, akkor tényleg nem mondta.
StormST
2 órája
Várom hogy valaki ejátsza a parlamentben. 😀Tuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ez a Tuzson-reakció kicsit elsikkadt, egy másik ember beszédhibáján gúnyolódni olyan színtű prosztóság, hogy a saját pártjának kéne visszahívni.Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve
szaba
r.baggio
Dzsokijuing
StormST
3 órája
Faterom szerint egyelőre kesztyűs kézzel bánik a Fidesszel MP, és sokkal keményebben kellene. 😀Majd változtat a stílusán, ha nem 70-20-ra vezet. Az embereknek ez láthatóan bejön. Utólag, kívülről rossz volt nézni, amikor a franciák megalázták a kollaboránsokat, a nőknek kopaszra nyírták a hajukat stb, de abban az állapotban a társadalomnak szüksége volt rá. Ugyanez van itt is, az emberek többségének jól esik, hogy a Döbrögit es a kiskirályok taknyukon csúszkálnak. És már bocs, de egyelőre a lopott szajré még vissza sem került, amire meg nagyobb lenne az igény.Hol mutatkozik meg szerinted MP akarnoki jelleme az elmúlt 50 nap kormányzásában?Sok mindenben. Apróságokban is. Például a "tárlat látogatós" napon amikor ki akarta tessékelni a minisztériumból azt a - nevesejutmáreszembe - Fidesz másodvonalast (most azt hiszem Orbán sajtó felelőse ismét), aztán utána a "nemkapszvégkielégítést baszod". Kisstílű, Ha jogszerűen jár a végkielégítés, akkor úgyis meg fogja ítélni a bíróság, meg fogják kapni, semmi értelme a kisstílűségnek. Hordja le, hogy csak kárt okozott az embereknek és hogy van pofája végkielégítést is felvenni, az oké. De jogszerűen járó juttatást ne tartson vissza.
ervinator
Aztán ott van pl. az 5 napos "társadalmi egyeztetési" gyakorlat is. Tipikus NER-es dolog, a nemzeti konzultáció újracsomagolva. Elbábozza, hogy konzultál a társadalommal, miközben mindenki, aki látott már működő demokráciát, tudja, hogy egy cirkusz az egész, egy társadalmi konzultáció nem így néz ki. Nem magával az 5 nappal van bajom, mert ideiglenesen el tudom fogadni, hogy pl. az EU pénzek miatt, meg a bábok elzavarása miatt most sietni kell, de akkor kommunikálják is ezt. De MP úgy beszél az 5 napról, mintha az tényleg társadalmi egyeztetés lenne. Vagyis nem lehet tudni, hogy mondjuk 1 év múlva hogyan gondolják a törvénykezést majd.
És persze a parlamenti viselkedése. Egy határig el is várom, hogy számon kérje a bukott NER-es embereket. De gyakran messze túlmegy rajta. Gyakran a morális számonkérés átmegy homokozóba, ami nekem személyesen nem tetszik, ráadásul szerintem kontra produktív is. Abban bízom, hogy amúgy rendkívül tanulékony a faszi, és hajlandó is tanulni. Rengeteg dologban fejlődött az elmúlt 2 évben, Így beláttatható vele, hogy nyomja el a személyiségének ezt az oldalát.
peterk2005 udvari bolond
vpi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 órája
Tuzson olyan szinten fullba nyomja a kretén troll-t, hogy nem is értem mi a célja, meg akarja veretni magát? Az is, hogy folyamat azt nyomja, hogy ő sose mondta, hogy nem volt kiskorú sértett a Szőlő utcában, az is elég röhejes, mert egy 2 másodperces Google kereséssel bárki megtalálhatja a videót, ahol elmondja, de azért csak nyomja, mint süket a csengőt...Ez a Tuzson-reakció kicsit elsikkadt, egy másik ember beszédhibáján gúnyolódni olyan színtű prosztóság, hogy a saját pártjának kéne visszahívni.Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve
szaba
r.baggio
Dzsokijuing
4 órája
Júniusban 1,7 százalékra csökkent a fogyasztói árak éves növekedési üteme a májusi 1,8 és az áprilisi 2,1 százalékról, jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).#OValattmindenjobbvolt
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 órája
Júniusban 1,7 százalékra csökkent a fogyasztói árak éves növekedési üteme a májusi 1,8 és az áprilisi 2,1 százalékról, jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
5 órája
Nyomorék faszkalap. Megegyengetném egy kicsit, lehet utána neki is lenne egy kis beszédhibája.Ez a Tuzson-reakció kicsit elsikkadt, egy másik ember beszédhibáján gúnyolódni olyan színtű prosztóság, hogy a saját pártjának kéne visszahívni.Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve
szaba
r.baggio
Dzsokijuing
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 órája
Tényleg azt gondolják a fidesz frakcióban, hogy ez az önkény elleni harc sztori rezonálni fog a választóknál? Hogy ezzel tömegeket tudnak megmozgatni, pont ők?Mondjuk jó napot választottak, vagyis azt hitték, mert nincs ott MP és Ruff se, de azért az államtitkárok is szép pofozást csináltak így is...
5 órája
'fiktiv'.érdemes hozzá meghallgatni a Partizánon azt az interjút, amit az MBVK-hoz ejtőernyőzött ex-titkosszolgával csináltak. Főleg azt a részt, ami arról szól, hogy például fiktív esetben a 2010-es években simán betechnikázhattak olyan helyet, ahol egy fiktív széljobbos párt akár tarthatott is egy egész hétvégés dzsemborit.telex.hu/belfold/2026/07/06/torozczkai-laszlo-orban-viktor-allamferfi-mi-hazank-fidesz-osszedolgozasna, én ezt végighallgattam..
Toroczkai érez társadalmi igényt arra, hogy pártja szorosabban együttműködjön a Fidesszel
Orbán Viktor a pártelnök szerint történelmi személyiség, államférfi.
😂😆
warr_b
Gyurma Pappa
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 órája
hvg.hu/itthon/20260707_skrabski-fruzsina-felszolitas-meszaros-lorinc-ner-oligarchak-mcc-finanszirozasez ilyen viccesen szánalmas már
5 órája
érdemes hozzá meghallgatni a Partizánon azt az interjút, amit az MBVK-hoz ejtőernyőzött ex-titkosszolgával csináltak. Főleg azt a részt, ami arról szól, hogy például fiktív esetben a 2010-es években simán betechnikázhattak olyan helyet, ahol egy fiktív széljobbos párt akár tarthatott is egy egész hétvégés dzsemborit.telex.hu/belfold/2026/07/06/torozczkai-laszlo-orban-viktor-allamferfi-mi-hazank-fidesz-osszedolgozasna, én ezt végighallgattam..
Toroczkai érez társadalmi igényt arra, hogy pártja szorosabban együttműködjön a Fidesszel
😂😆
warr_b
Gyurma Pappa
6 órája
telex.hu/belfold/2026/07/06/torozczkai-laszlo-orban-viktor-allamferfi-mi-hazank-fidesz-osszedolgozasLegalább már nem hátszák tovább az agyukat. Ez sose volt kérdés…
😂😆
warr_b
6 órája
Szerintem meg ez a megszokott működése a Fidesznek 16 év után. Továbbra is érinthetetlennek érzik magukat, még ha nem is övék a többség a parlamentben (lásd még Pócs "tokom világít" Jánost).Ez a Tuzson-reakció kicsit elsikkadt, egy másik ember beszédhibáján gúnyolódni olyan színtű prosztóság, hogy a saját pártjának kéne visszahívni.Szerintem egyszer, mikor majd eltűnik a Tisza és Magyar Péter és sok idő eltelik, majd akkor kiderül, hogy Németh Balázs az ő beépített embere volt.áh, ezek tényleg ennyire hülyék, nincs itt semmiféle mesterterv, normális ember nem viselkedik úgy, mint pl tuzson, ekkora bunkóságra érezhetően Ruff se volt felkészülve
szaba
r.baggio
Dzsokijuing

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.