Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Fidesznek a választási csalás? Nem lesz többségük a közgyűlésben így sem, de cserébe MP-nek újabb táptalajt adnak arra, hogy mennyire korrupt a rendszer.+1 szavazatuk lesz
Jughead
és így össze tudják gyucsányozni a tiszát ha ellenük szavaz
ha meg velük az meg jó nekik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pedig ezen teljesen egyértelmű a szavazó szándéka, nem?
Na ez a tényleges VAR, hogy kinn vagy benn
Mi ezt nézzük percek óta
zacknorb
több mint 1 éve
Miért lenne érdeke a Fidesznek a választási csalás? Nem lesz többségük a közgyűlésben így sem, de cserébe MP-nek újabb táptalajt adnak arra, hogy mennyire korrupt a rendszer.Számomra egyértelműnek tűnik, hogy fideszes érdekből hozott politikai diktátummal rendelték el az újraszámlálást. Te nem így látod?de, az ami az utobbi 1-2 napban tortenik arra tenyleg nincs mas szo, mint valasztasi csalas.Eddig 4 szavazatot találtak a I. II. III. kerületben. Lehet nem kellene rögtönitélő esküdtszéket játszani...
csebi
vpi
Nem alapvetően az újraszámlálással van bajom, hanem azzal, amiről KG beszélt tegnap a Partizánon. Ha igaz pl., hogy a választási bizottság írásos előterjesztés nélkül döntött, és még csak jegyzőkönyv se készült (nem sorolom a többit), akkor ez teljesen nonszensz, illegitimmé teszi az egész procedúrát.
Egyébként ennyit arról, hogy a "Fidesz elengedte Budapestet, nem törődik azzal, ki lesz a főpolgármester, még jól is jön neki, ha KG marad a helyén".
nagylaza, főpohárnok
Egyébként jegyzőkönyvbe foglalt döntés született az MVB által, míg ha már összeesküvés elméletek: a szavazatok átadásával kapcsolatos szabálytalanságok ellenzéki vezetésű kerületekben történtek, amiket aztán KariGeri előadott, hogy itt bizony csalás történt.
(egyébként nekem is van olyan ismerősöm, aki vasárnap részt vett szavazatszámláláson (nem mint pártdelegált és nem is mint Fidesz szimpatizáns) és elmondása szerint az volt a szabály, hogyha valaki Szandit X-elte, akkor érvénytelen, függetlenül attól, hogy van-e másik X, ő nagyjából 5-6 olyat látott, amin amúgy KariGeri vagy Vitézy is be volt X-elve, de érvénytelenítették)
több mint 1 éve

Na ez a tényleges VAR, hogy kinn vagy benn
Mi ezt nézzük percek óta
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én azt nem értem, hogy miért nem megy át az emberek agyán, hogy egy sima X-et kell tenni a kör közepébe, minden más irka-firka érvénytelen.az hogy a random firkálás érvényes mert vitézynél metszik egymást a vonalaten a Geris peldanal neztem, hogy az szigoruan nezve nem metszes szoval sztem az meg mindig ervenytelen kellene h legyen.
karigerinél meg nem legalja
Negritis, a vajda
csebi
Bazzeg, legközelebb ki kell nyomtatni és a szavazófülkébe betenni egy papírt, hogy X -> OK
több mint 1 éve
Közben a KDNP kilép a Néppártból, MP délután tárgyal Weber-el a Tisza belépéséről...Nyilván nehéz lett volna védeni a "hagyjátok bent a mi 1 emberünket és ne engedjétek be azt a 7-et" álláspontot...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
az nézhető elbaszott pipának és gondolom azért mondták most rá hogy érvényesaz hogy a random firkálás érvényes mert vitézynél metszik egymást a vonalaten a Geris peldanal neztem, hogy az szigoruan nezve nem metszes szoval sztem az meg mindig ervenytelen kellene h legyen.
Negritis, a vajda
csebi
de nálam se lenne az
több mint 1 éve
az hogy a random firkálás érvényes mert vitézynél metszik egymást a vonalaten a Geris peldanal neztem, hogy az szigoruan nezve nem metszes szoval sztem az meg mindig ervenytelen kellene h legyen.
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
az hogy a random firkálás érvényes mert vitézynél metszik egymást a vonalatkarigerinél meg nem legalja
több mint 1 éve
Lamberia moge beesett szavazolapok, micsoda?! 😁Ha ez igaz, akkor már cirkusz. 🤡🤹🏻♂️🎠
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/14/obszcen-megjegyezes-karacsonyra-totalisan-atfirkalt-szavazolap-egy-x-szeru-vonallal-fotokon-mutatuk-nehany-izgalmas-peldat-arra-milyen-szavazat-lett-megis-ervenyesBasszameg, ilyenek érvényesek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát az 1-8-ig ez nincs 100 db sem eddig. és ez nem csak VD lehet.
több mint 1 éve
Presinszky Juditazért ez alapján röhej az államtitkár úr kérése hogy csak a 4.ben és 7.ben legyen új választás
12 perce
Kerületenként ennyi érvénytelen szavazatot kell átszámolni
Június 9-én kerületenként ennyi érvénytelen szavazatot találtak, így pénteken kerületenként ennyi érvénytelen szavazatot kell átszámolni:
I. kerület: 331
II. kerület: 1037
III. kerület: 1579
IV. kerület: 2221
V. kerület: 427
VI. kerület: 451
VII. kerület: 1057
VIII. kerület: 1222
IX. kerület: 694
X. kerület: 1009
XI. kerület: 1940
XII. kerület: 1107
XIII. kerület: 1474
XIV. kerület: 1379
XV. kerület: 1065
XVI. kerület: 980
XVII. kerület: 1350
XVIII. kerület: 1137
XIX. kerület: 776
XX. kerület: 1036
XXI. kerület: 1013
XXII. kerület: 1007
XXIII. kerület: 300
összesen: 24 592
több mint 1 éve
Számomra egyértelműnek tűnik, hogy fideszes érdekből hozott politikai diktátummal rendelték el az újraszámlálást. Te nem így látod?de, az ami az utobbi 1-2 napban tortenik arra tenyleg nincs mas szo, mint valasztasi csalas.Eddig 4 szavazatot találtak a I. II. III. kerületben. Lehet nem kellene rögtönitélő esküdtszéket játszani...
csebi
vpi
Nem alapvetően az újraszámlálással van bajom, hanem azzal, amiről KG beszélt tegnap a Partizánon. Ha igaz pl., hogy a választási bizottság írásos előterjesztés nélkül döntött, és még csak jegyzőkönyv se készült (nem sorolom a többit), akkor ez teljesen nonszensz, illegitimmé teszi az egész procedúrát.
Egyébként ennyit arról, hogy a "Fidesz elengedte Budapestet, nem törődik azzal, ki lesz a főpolgármester, még jól is jön neki, ha KG marad a helyén".
több mint 1 éve
annyira felüdülés őket hallgatni amúgynah reggel ezt is megnézemÍgy viszont biztos nem fogok rosszat álmodni, köszi
www.youtube.com/watch?v=6bhWRvcFZZs
Negritis, a vajda
egy könnycseppet is elmorzsoltam közben, csodálatos
r.baggio
több mint 1 éve
atlatszo.hu/kozugy/2024/06/14/egy-kaptafara-keszult-nyilatkozatok-alapjan-dontottek-a-fopolgarmester-valasztas-ervenytelen-szavazatainak-ujraszamolasarol/Azért az is komoly (fideszes) delegált lehetett, aki utána úgy adja be, hogy rosszul voltak a szavazatok elszámolva, aki azt se tudja, hogy Vitézy nevét hogy írják... 😀
😀
csebi

több mint 1 éve
assets.telex.hu/images/20240614/1718352523-temp-EBKnGe_cikktorzs:xl@1.25x.jpgAzért pl. egy ilyen szavazólapnál felmerül bennem több kérdés is:
- milyen gyökér X-el így?
- ha tényleg így nézett ki a szavazáskor a lap, akkor miért mondták rá ott, hogy érvénytelen?
- milyen érdekes, hogy pont Vitézy...
És benéztem, mert Karácsony, kell még 1 kávé 😀
Szerkesztette: StormST

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A legalsó asztalon, mióta visszajöttek egy pár perces szünetről, már az ötödik szavazólap megy középre. Kb. 10 perc alatt.
több mint 1 éve
Irreleváns hogy nyer e vitézy végül vagy sem abból a szempontból hogy mi történikde, az ami az utobbi 1-2 napban tortenik arra tenyleg nincs mas szo, mint valasztasi csalas.Eddig 4 szavazatot találtak a I. II. III. kerületben. Lehet nem kellene rögtönitélő esküdtszéket játszani...
csebi
vpi
több mint 1 éve
atlatszo.hu/kozugy/2024/06/14/egy-kaptafara-keszult-nyilatkozatok-alapjan-dontottek-a-fopolgarmester-valasztas-ervenytelen-szavazatainak-ujraszamolasarol/😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Azért mehet most az aggodalom Fideszéknél is, kurvára nem hiányzik nekik a választási csalás vádja.
több mint 1 éve
Mint ahogy azt is megírtak h több szabálytalanságot is találtak a voksok csomagolásaval kapcsolatban.de, az ami az utobbi 1-2 napban tortenik arra tenyleg nincs mas szo, mint valasztasi csalas.Eddig 4 szavazatot találtak a I. II. III. kerületben. Lehet nem kellene rögtönitélő esküdtszéket játszani...
csebi
vpi
több mint 1 éve
Lemaradtál, már több tucatnál járnak a 4. kerületnél, későn ért oda az utasítás? 😀de, az ami az utobbi 1-2 napban tortenik arra tenyleg nincs mas szo, mint valasztasi csalas.Eddig 4 szavazatot találtak a I. II. III. kerületben. Lehet nem kellene rögtönitélő esküdtszéket játszani...
csebi
vpi