Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
telex.hu/belfold/2024/06/14/karacsony-akkor-is-uj-valasztast-kovetelne-ha-ot-hozzak-ki-gyoztesnek
Lúdas Solymi
StormST
több mint 1 éve
Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Nana, nincs oda írva, hogy csak 1 X-et lehet tenni... 😀
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.
több mint 1 éve
Szerintem azért lenne jó, mert csapdahelyzet lenne VD-nak és a fidesznek. Ha megint nem indulnak együtt, akkor újra kell egy komédia, ami már röhej lenne, ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
telex.hu/belfold/2024/06/14/karacsony-akkor-is-uj-valasztast-kovetelne-ha-ot-hozzak-ki-gyoztesnek
Lúdas Solymi
Mellesleg a fidesz egy csak főpolgármester választásra alapból messze nem tudna akkora mozgósítást csinálni, mint amit most az EP szavazással tudtak. Nem nagyon lehet háborúzni, hiszen Bp főpolgármestere nem sokat vizet zavar ebben a kérdésben. Lehet persze gyúrcsányozni, meg lehet erre felkészülve jöttek-jönnek most a hangfelvételek, de nehezebb dolga lenne sokkal a fidesznek és VD-nek, mint ami most volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
mert ahogy tegnap vagy tegnapelőtt írták ilyen esetben a 2. az 99% felett kap kiAzért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
"imidzsben" az államtitkár úr sokkal nagyobbat bukott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
több mint 1 éve
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀várjuk ki a végét.
Jughead
az első 8 kerületben volt az érvénytelen szavazatok 33.85%-a. ha a többi kerületben is arányaiban ennyi érvényeset fognak találni, akkor az érvényes szavazatok megoszlása alapján ez a végeredmény várható:
Vitézy Karácsony Grundtner Eredmény
95% 4% 1% Vitézy nyer 55 szavazattal
90% 8% 2% Vitézy nyer 17 szavazattal
85% 12% 3% Karácsony nyer 20 szavazattal
built for this shit
több mint 1 éve
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀
több mint 1 éve
Mintha a Walking Deadben választás lett volna és most számolnak.Ha Vitézy nyer, akkor se mossa le magáról, hogy a retardáltak voksaival nyert.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az NVB hivatalos közleménye szerint csak a III. kerület Óbuda 106-os szavazókörében volt rossz a kötegelés.allitolag az osszes ervenytelen szavazat harmada volt rosszul kotegelve. szoval lehet ez a korulmeny donto.A III. Kerületen már túl vannak és 2-3 szavazat jött onnan, aligha az lesz a döntő.Pegazus korszakaban vajon honnan van ...tippre ezek korábbiak, nem?ember azt hinne h tanult az elasos hangfelvetelbol. ugy latszik nem.Tóni is jófej, küldött újabb hangfelvételt a kurucnak.Azért durva KariGeri. 😀 Vitézy-vel egymást múlják alul, bár szoros lesz a meccs, de továbbra se bánom, hogy inkább nem szavaztam egyikre se.
csipkelli
Jughead
csebi
gyakorlatilag mire kijött az első, már mind lezajlott
persze a kérdés honnan van a hangfelvétel... jah és gondolom itt nem baj, hogy lett hangfelvétel, csak szegény Juditot volt gáz felvenni
NB2
1-8. kerület 141 érvényes szavazat. Most már Gerire fogadnék. És hogy ezek után is új választást akar majd 😊Litresits szerint megfordul majd. ugye szerint az a kerdes h vajon a rosszul kotegelt/nem kotegelt lapokat elfogadjak-e. vajon azok kulon vannak gyujtve amugy?
csipkelli
csebi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
i.ibb.co/crT4n3K/boh-c.jpgna jó ez vicces
deyell
több mint 1 éve
Itt bmi megtörténhet 😉 az igazi vesztesek mi vagyunk úgyissztem vitézy is iszonyatot bukott
csebi
neki volt kreditje bőven hogy egy poszt fidesz világban is releváns politikai szereplő lehessen
annak nagy részét most bukta
több mint 1 éve
Ja azért írtam, hogy ezt ne tőlem kérdezd, mert szerintem egyértelműen érvénytelen.Igen a szabály szar sztem is.Ezt attól kérdezd, aki ezt nem egyértelműnek minősítette, elég gyakori, hogy felelősségtolás történik ilyen esetekben (ő úgy érezte, hogy ez azért egyértelmű, így nem ő akarta azt mondani, hogy hibás).es itt mi az ami nem egyertelmu? hol latsz 2 (nem tobb) vonal metszest?444.hu/2024/06/14/olyan-szavazolapot-is-atmentettek-az-nvi-ben-ahol-nem-volt-xHiányolom a cikkből azt az infót, hogy az NVI dolga nem döntéshozatal, hanem a vitatható/nem egyértelműen érvénytelen szavazatok kiszűrése és azok átadása a döntéshozó szerv (NVB) része, hogy az eldönthesse.
csebi
Jughead
csebi
(Ami engem illet én nem tartom jónak a keresztezős szabályt, szerintem egy ilyet simán be kellene írni Vitézy-nek, mert egyértelmű választói akarat tükröződik belőle)
Jughead
Véleményedre voltam kiváncsi h vajon mi nem egyértelmű?
csebi
több mint 1 éve
Itt bmi megtörténhet 😉 az igazi vesztesek mi vagyunk úgyisKi ne hozzák a végén, hogy Szentkirályi nyerte 😂allitolag az osszes ervenytelen szavazat harmada volt rosszul kotegelve. szoval lehet ez a korulmeny donto.A III. Kerületen már túl vannak és 2-3 szavazat jött onnan, aligha az lesz a döntő.Pegazus korszakaban vajon honnan van ...tippre ezek korábbiak, nem?ember azt hinne h tanult az elasos hangfelvetelbol. ugy latszik nem.Tóni is jófej, küldött újabb hangfelvételt a kurucnak.Azért durva KariGeri. 😀 Vitézy-vel egymást múlják alul, bár szoros lesz a meccs, de továbbra se bánom, hogy inkább nem szavaztam egyikre se.
csipkelli
Jughead
csebi
persze a kérdés honnan van a hangfelvétel... jah és gondolom itt nem baj, hogy lett hangfelvétel, csak szegény Juditot volt gáz felvenni
NB2
1-8. kerület 141 érvényes szavazat. Most már Gerire fogadnék. És hogy ezek után is új választást akar majd 😊Litresits szerint megfordul majd. ugye szerint az a kerdes h vajon a rosszul kotegelt/nem kotegelt lapokat elfogadjak-e. vajon azok kulon vannak gyujtve amugy?
csipkelli
csebi
Jughead
csebi
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Igen a szabály szar sztem is.Ezt attól kérdezd, aki ezt nem egyértelműnek minősítette, elég gyakori, hogy felelősségtolás történik ilyen esetekben (ő úgy érezte, hogy ez azért egyértelmű, így nem ő akarta azt mondani, hogy hibás).es itt mi az ami nem egyertelmu? hol latsz 2 (nem tobb) vonal metszest?444.hu/2024/06/14/olyan-szavazolapot-is-atmentettek-az-nvi-ben-ahol-nem-volt-xHiányolom a cikkből azt az infót, hogy az NVI dolga nem döntéshozatal, hanem a vitatható/nem egyértelműen érvénytelen szavazatok kiszűrése és azok átadása a döntéshozó szerv (NVB) része, hogy az eldönthesse.
csebi
Jughead
csebi
(Ami engem illet én nem tartom jónak a keresztezős szabályt, szerintem egy ilyet simán be kellene írni Vitézy-nek, mert egyértelmű választói akarat tükröződik belőle)
Jughead
Véleményedre voltam kiváncsi h vajon mi nem egyértelmű?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ki ne hozzák a végén, hogy Szentkirályi nyerte 😂allitolag az osszes ervenytelen szavazat harmada volt rosszul kotegelve. szoval lehet ez a korulmeny donto.A III. Kerületen már túl vannak és 2-3 szavazat jött onnan, aligha az lesz a döntő.Pegazus korszakaban vajon honnan van ...tippre ezek korábbiak, nem?ember azt hinne h tanult az elasos hangfelvetelbol. ugy latszik nem.Tóni is jófej, küldött újabb hangfelvételt a kurucnak.Azért durva KariGeri. 😀 Vitézy-vel egymást múlják alul, bár szoros lesz a meccs, de továbbra se bánom, hogy inkább nem szavaztam egyikre se.
csipkelli
Jughead
csebi
NB2
csipkelli
csebi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
Ezt attól kérdezd, aki ezt nem egyértelműnek minősítette, elég gyakori, hogy felelősségtolás történik ilyen esetekben (ő úgy érezte, hogy ez azért egyértelmű, így nem ő akarta azt mondani, hogy hibás).es itt mi az ami nem egyertelmu? hol latsz 2 (nem tobb) vonal metszest?444.hu/2024/06/14/olyan-szavazolapot-is-atmentettek-az-nvi-ben-ahol-nem-volt-xHiányolom a cikkből azt az infót, hogy az NVI dolga nem döntéshozatal, hanem a vitatható/nem egyértelműen érvénytelen szavazatok kiszűrése és azok átadása a döntéshozó szerv (NVB) része, hogy az eldönthesse.
csebi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
allitolag az osszes ervenytelen szavazat harmada volt rosszul kotegelve. szoval lehet ez a korulmeny donto.A III. Kerületen már túl vannak és 2-3 szavazat jött onnan, aligha az lesz a döntő.Pegazus korszakaban vajon honnan van ...tippre ezek korábbiak, nem?ember azt hinne h tanult az elasos hangfelvetelbol. ugy latszik nem.Tóni is jófej, küldött újabb hangfelvételt a kurucnak.Azért durva KariGeri. 😀 Vitézy-vel egymást múlják alul, bár szoros lesz a meccs, de továbbra se bánom, hogy inkább nem szavaztam egyikre se.
csipkelli
Jughead
csebi
NB2
csipkelli
csebi
Jughead
több mint 1 éve
es itt mi az ami nem egyertelmu? hol latsz 2 (nem tobb) vonal metszest?444.hu/2024/06/14/olyan-szavazolapot-is-atmentettek-az-nvi-ben-ahol-nem-volt-xHiányolom a cikkből azt az infót, hogy az NVI dolga nem döntéshozatal, hanem a vitatható/nem egyértelműen érvénytelen szavazatok kiszűrése és azok átadása a döntéshozó szerv (NVB) része, hogy az eldönthesse.
csebi
Jughead
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/14/olyan-szavazolapot-is-atmentettek-az-nvi-ben-ahol-nem-volt-xHiányolom a cikkből azt az infót, hogy az NVI dolga nem döntéshozatal, hanem a vitatható/nem egyértelműen érvénytelen szavazatok kiszűrése és azok átadása a döntéshozó szerv (NVB) része, hogy az eldönthesse.
csebi
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/14/olyan-szavazolapot-is-atmentettek-az-nvi-ben-ahol-nem-volt-x
több mint 1 éve
Hát, kitartást, remélem megfelelő döntést fognak hozni, még ha a háttérben és csendben.Ha lesz erről egyáltalán tágabb infóm............ha csak október-novemberig nem indul el valami nagy mozgalom a lemondatására illetve "kulcs" emberek nem fordulnak vele szembe, hogy ez azért így tényleg faceplam, nem derülnek ki még egyéb ügyek, nem hiszem, hogy lesz változás. A közgyűlés, ami lemondathatta volna, ahogy írtam, nem mondatta le, sőt (elvileg legközelebb ősszel lesz még egy menetrendszerinti.....) A legtöbben szerintem úgy vannak vele, hogy ezt a hátralévő két évet még kibekkeljük vhogy aztán meglátjuk....én fogok személyesen írni neki, de sok hatása tartok tőle nem lesz.....Nem nagyon hiszem hogy megfordul az eddigi hírek alapján azèrt ahhoz a több tucat nem elèg ès nem is biztos hogy mind Vitèzyre megyNem írnál majd arról, hogy milyen visszhangot váltott ki az agyhalott Balog legújabb nyilatkozata az egyházon belül?
dande2
Gondolom megy a facepalmozás ezerrel.
Neki ott most milyen a pozíciója?
Lúdas Solymi
dande2
Most látszik, hogy mennyire kártékony lehetett ez az ember belül is.
több mint 1 éve
Ha lesz erről egyáltalán tágabb infóm............ha csak október-novemberig nem indul el valami nagy mozgalom a lemondatására illetve "kulcs" emberek nem fordulnak vele szembe, hogy ez azért így tényleg faceplam, nem derülnek ki még egyéb ügyek, nem hiszem, hogy lesz változás. A közgyűlés, ami lemondathatta volna, ahogy írtam, nem mondatta le, sőt (elvileg legközelebb ősszel lesz még egy menetrendszerinti.....) A legtöbben szerintem úgy vannak vele, hogy ezt a hátralévő két évet még kibekkeljük vhogy aztán meglátjuk....én fogok személyesen írni neki, de sok hatása tartok tőle nem lesz.....Nem nagyon hiszem hogy megfordul az eddigi hírek alapján azèrt ahhoz a több tucat nem elèg ès nem is biztos hogy mind Vitèzyre megyNem írnál majd arról, hogy milyen visszhangot váltott ki az agyhalott Balog legújabb nyilatkozata az egyházon belül?
dande2
Gondolom megy a facepalmozás ezerrel.
Neki ott most milyen a pozíciója?
Lúdas Solymi
Szerkesztette: dande2