Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Igen, így pontos.Ha új választás lesz, akkor bárki indulhat vagy csak az eredeti 3 résztvevő?Ha megismételt, akkor csak a 3 jelölt.
Bruce
Ha új, akkor bárki.
somoskovig
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha új választás lesz, akkor bárki indulhat vagy csak az eredeti 3 résztvevő?Azt mondják az okosok, hogy csak a három. Pedig a legnagyobb buli egy teljesen új választás lenne.
Bruce
Szandra nyilván jönne, hiszen kell egy Fidesz jelölt.
A Tisza pedig ledobhatná végre az atomot Varga Judittal 😊
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Igen, csak most azért minden bizonnyal nem csak olyan fideszesek voltak, akik azért húztak rossz helyre, mert nem hallottak Szandika visszalépéséről, hanem voltak olyan ellenzékiek is, akik nem tudtak róla, hogy valójában a fideszesekkel együtt húzzák be a voksot. Bár kényelmes lenne azt hinni, hogy tájékozatlan emberek csak a fidesz oldalán vannak, azért ez nem ilyen egyszerű...De hát most is ez történt.Mármint úgy, hogy a magát független/pártpolitikamentes/nemvagyokfideszes ember mögé beáll az állampárt? Nyilván semmiben...Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
telex.hu/belfold/2024/06/14/karacsony-akkor-is-uj-valasztast-kovetelne-ha-ot-hozzak-ki-gyoztesnek
Lúdas Solymi
StormST
Jughead
StormST
Jughead

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ha új választás lesz, akkor bárki indulhat vagy csak az eredeti 3 résztvevő?Ha megismételt, akkor csak a 3 jelölt.
Bruce
Ha új, akkor bárki.
több mint 1 éve
Ha új választás lesz, akkor bárki indulhat vagy csak az eredeti 3 résztvevő?Ha eljutunk odáig, akkor ebből lesz a következő vita.
Bruce
több mint 1 éve
focilap
61
Ha új választás lesz, akkor bárki indulhat vagy csak az eredeti 3 résztvevő?Csak az eredeti 3
Bruce
több mint 1 éve
Szerintem - tudom, csak feltételezés - ezúttal pont fordítva van. Sokan úgy húztak be kettőt, hogy azt hitték, ezzel érvénytelen.Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Bárki, aki tud olvasni, szöveget értelmezni és gondolkodni. 😊 Nem véletlen a sok érvénytelen…
nagylaza, főpohárnok
somoskovig
több mint 1 éve
Ha új választás lesz, akkor bárki indulhat vagy csak az eredeti 3 résztvevő?
több mint 1 éve
Nyilván nekem eszembe se jutna, ez alapján se, meg alapból se, több helyre odatenni. De mondjuk én úgy is elolvastam a 2 kirakott A4-es lapot Szandika visszalépéséről, hogy tudtam, hogy visszalépett. Vannak sajnos, akik mindegy, hogy mit írsz le, ha úgyse akarják elolvasni...Jelölt: egyes szám.Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Nana, nincs oda írva, hogy csak 1 X-et lehet tenni... 😀
nagylaza, főpohárnok
StormST
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Asszittem múlt idő.Jelölt: egyes szám.Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Nana, nincs oda írva, hogy csak 1 X-et lehet tenni... 😀
nagylaza, főpohárnok
StormST
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ha Vitézy nyer, akkor se mossa le magáról, hogy a retardáltak voksaival nyert.Évi százmilliárdok felett diszponálva... kibírja.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
De hát most is ez történt.Mármint úgy, hogy a magát független/pártpolitikamentes/nemvagyokfideszes ember mögé beáll az állampárt? Nyilván semmiben...Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
telex.hu/belfold/2024/06/14/karacsony-akkor-is-uj-valasztast-kovetelne-ha-ot-hozzak-ki-gyoztesnek
Lúdas Solymi
StormST
Jughead
StormST
több mint 1 éve
Tisztítsuk meg végre Budapestet a pártpolitikai csatározásoktól! Legyen elég annyi, hogy engem az LMP és a Fidesz támogat.Mármint úgy, hogy a magát független/pártpolitikamentes/nemvagyokfideszes ember mögé beáll az állampárt? Nyilván semmiben...Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
StormST
Jughead
StormST
több mint 1 éve
Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Bárki, aki tud olvasni, szöveget értelmezni és gondolkodni. 😊 Nem véletlen a sok érvénytelen…
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Már akinél volt imidzse. De lehet, hogy akinél volt, annál semmi nem változott. Meg kellene kérdezni az itteni szavazóit 😊mert ahogy tegnap vagy tegnapelőtt írták ilyen esetben a 2. az 99% felett kap kiAzért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
"imidzsben" az államtitkár úr sokkal nagyobbat bukott
Negritis, a vajda
Na megjött a válasz, nem változott semmiben 😀
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
Jelölt: egyes szám.Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Nana, nincs oda írva, hogy csak 1 X-et lehet tenni... 😀
nagylaza, főpohárnok
StormST
több mint 1 éve
Mármint úgy, hogy a magát független/pártpolitikamentes/nemvagyokfideszes ember mögé beáll az állampárt? Nyilván semmiben...Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
StormST
Jughead

több mint 1 éve
Amúgy miért? Miben változna a helyzet a mostanihoz képest?ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
StormST
több mint 1 éve
Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.Nana, nincs oda írva, hogy csak 1 X-et lehet tenni... 😀
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: StormST

több mint 1 éve
Basszus, csak most látom a szavazólap alján lévő szöveget: "érvényesen szavazni a jelölt neve melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet". Ennek alapján okkal gondolhatta bárki, ha előzetesen nem is volt semmiféle tudása a szabályokról, hogy két X-szel érvénytelen szavazatot ad le.
több mint 1 éve
Szerintem azért lenne jó, mert csapdahelyzet lenne VD-nak és a fidesznek. Ha megint nem indulnak együtt, akkor újra kell egy komédia, ami már röhej lenne, ha meg beáll a fidesz VD mögé, azzal veszít rengeteget a hiteléből és az ellenzéki szavazóiból...Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
Mellesleg a fidesz egy csak főpolgármester választásra alapból messze nem tudna akkora mozgósítást csinálni, mint amit most az EP szavazással tudtak. Nem nagyon lehet háborúzni, hiszen Bp főpolgármestere nem sokat vizet zavar ebben a kérdésben. Lehet persze gyúrcsányozni, meg lehet erre felkészülve jöttek-jönnek most a hangfelvételek, de nehezebb dolga lenne sokkal a fidesznek és VD-nek, mint ami most volt...

több mint 1 éve
mert ahogy tegnap vagy tegnapelőtt írták ilyen esetben a 2. az 99% felett kap kiAzért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
Lúdas Solymi
"imidzsben" az államtitkár úr sokkal nagyobbat bukott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀Ezt akartam kérdezni, hogy neki egy új választás miért lenne jó?
Jughead
több mint 1 éve
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀várjuk ki a végét.
Jughead
az első 8 kerületben volt az érvénytelen szavazatok 33.85%-a. ha a többi kerületben is arányaiban ennyi érvényeset fognak találni, akkor az érvényes szavazatok megoszlása alapján ez a végeredmény várható:
Vitézy Karácsony Grundtner Eredmény
95% 4% 1% Vitézy nyer 55 szavazattal
90% 8% 2% Vitézy nyer 17 szavazattal
85% 12% 3% Karácsony nyer 20 szavazattal
built for this shit
több mint 1 éve
Azért milyen szép lesz mikor KariGeri tüntet egyet este 6-kor az ellen, hogy nyert. 😀