Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
atlatszo cikkben eleg szepen le van irva.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
ender1112
Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮
(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Jughead
24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Jughead
elvileg 200 embere. de meg sem lehetett allapitani a dontes meghozatala elott, hogy ezek az emberek tenyleg azok, akik. hogy tenyleg ok irtak ala hiszen jo parrol hianyzik meg a 2 tanu is stb.
ezert irtam azt, hogy meg egy fhm elinditasanak is komolyabb formai kovetelmenyei vannak, mint ezek az allitolagos bizonyitekok pedig hat annak sincsen sok.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Na mi a kuki van? 😊www.youtube.com/watch?v=bEtPQWZM-fc
warr_b
260 kilométert utaztak a szavazatszámlálók!
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Na mi a kuki van? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
200 olyan emberé, aki akkor aláírta, hogy minden rendben, most meg hirtelen másként emlékezik, és mind fideszes, plusz.. oké, nem folytatom, ott a link. Szerintem az hülyéskedik, aki ezt bizonyítéknak nevezi.Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
Jughead
ender1112
Vagy a másik lehetőség, hogy mivel nem akarták a választási csalás miatti elégedetlenkedést, meg nekik amúgy is tökéletes a többség nélküli (így kvázi tehetetlen) Karácsony lejáratása, így elcsalták a javára és direkt érvénytelenítették az amúgy érvényesítendő szavazatokat. 😮
(Ha jól értem, akkor nem lehetőség, hogy nem csalták el, én meg nem hiszem, hogy ennyire amatőrök, szóval ha valóban nyer Karácsony, akkor maradt a második elég meredek logika, de hát ez van).
Jughead
Ha nem akarnának csalni, akkor szimplán elhajtották volna Vitézyt a gyenge beadványával.
ender1112
Jughead
24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ender1112
Jughead
több mint 1 éve
Szóval több, mint 200 személy nyilatkozata gyenge alap? Ne hülyéskedjünk már.Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/06/12/magyar-peter-valasztasi-eredmeny-politikai-torzsek-elemzes/Ez érdekes írás.
több mint 1 éve
KG szerint már hétfőn beadott egyet, amit visszadobtak.Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
több mint 1 éve
Szvsz már volt ez itt, de nesze:Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
Jughead
több mint 1 éve
Mire alapozod, hogy a beadvány gyenge volt? Én nem így tudom, nem mellesleg ma kiderült, hogy teljesen megalapozott is volt.Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
ender1112
több mint 1 éve
Az ostobaság és a tehetetlenség már a NER minden szintjén jelentősen megnövekedett, ami jól látszik az ilyen előre nem látott helyzeteknél, amikre nem volt idő rendesen felkészülni.Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
Jughead
több mint 1 éve
Igen, ezek a srácok már csak ilyen amatőrök.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
ender1112
több mint 1 éve
KG igazán ráért volna akkor megismételt választást követelni, miután kiderül, hogy veszített. Így egyetlen értelmes lehetősége van: olyan tetszetősen hangzó, de jogi alátámasztottságát tekintve gyenge lábakon álló beadványban kérni a megismételt választást, amiről tudja, hogy a Kúria el fogja utasítani.
több mint 1 éve
Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Szóval, ha csak próbálkoznak a csalással, de elcsesznék, akkor nincs itt semmi látnivaló?
Jughead
több mint 1 éve
Ha Geri mindenképpen új választást akar, akkor le is mondhat.nemtom akkor indulhat-e újra
csipkelli
de biztosak lehetünk benne hogy "annyira" nem akarja 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha Geri mindenképpen új választást akar, akkor le is mondhat.
több mint 1 éve
ugye ő az újraszámolás hitelességét kérdőjelezi megÍgy viszont KG az, aki nyertesként megkérdőjelezi az eredmény hitelességét. Nem nevezném okos taktikának.Szerintem jól csinálja ezt, mert így nem nyomhatja azt a propaganda 5 évig, hogy ő csak azért lehet főpolgármester, mert nem ment bele új választásba és egyben oda is dobja a labdát a fidesznek, hogy bele akarnak-e menni egy esetleges bukta-kampányba, mert most Szandika visszaléptetésével igazából elkerülték direktben a buktát...azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.bármennyire is hülyén néz ki
csebi
nekem pozitív lenne
Negritis, a vajda
StormST
nagylaza, főpohárnok
és ma is mondta hogy új szavazás kell
szal tartania kell magát hozzá
több mint 1 éve
miert ne mukodne a random behuzas? azert mert fel van tuntetve egy ok, hogy anno miert minositettek vmit ervenytelennek, de most ugy dontenek, hogy az ervenyes akkor az marad.Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Nem igazán lehetett itt csalni szerintem. Az érvényteleneken rajta van egy pecsét ahol be kell karikázni miért érvénytelen és két teljesen különböző eset van arra hogy több jelölt van x-elve, vagy csak a Szandika. Innentől a random behúzok egy x-et Vitézy-hez nem működik.
Jughead
Wester
epp ezert bohozat az egesz, hogy nem volt minden mozdulat fuggetlen es/vagy ellenzeki szemekkel is kovetve mindenhol.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Így viszont KG az, aki nyertesként megkérdőjelezi az eredmény hitelességét. Nem nevezném okos taktikának.Szerintem jól csinálja ezt, mert így nem nyomhatja azt a propaganda 5 évig, hogy ő csak azért lehet főpolgármester, mert nem ment bele új választásba és egyben oda is dobja a labdát a fidesznek, hogy bele akarnak-e menni egy esetleges bukta-kampányba, mert most Szandika visszaléptetésével igazából elkerülték direktben a buktát...azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.bármennyire is hülyén néz ki
csebi
nekem pozitív lenne
Negritis, a vajda
StormST
több mint 1 éve
Azert Szijjast szerintem nem nehez kizokkenteni, az az ember allandoan idegallapotban van.Az, hogy a riportalany Rogán Antal, akit nem lehet kizökkenteni az nem a riporter hibája. Rogán nem egyszer bizonyította már, hogy ő ilyen, küldhetsz oda bárkit, ez lesz az eredmény.Nem volt jó a riporter.Ez a 444-es Rogán interjú kb. olyan, mint egy 80-as évekbeli beszélgetés egy miniszterhelyettessel a termelési iranyszámok tarthatóságának kérdéséről a szövetkezetek világnapja alkalmából.Szerintem teljesen jó volt a riporter, de nem Szíjjártó/Orbán/akárki ült vele szemben, így meg nehéz, mert Rogánt nem lehet zavarba hozni (egyedül a mexikói utas plakátoknál ment egy kicsit mellé a válasza, de az se nagyon).
Rogán darálja kizökkenthetetlenül a magáét, ezzel szemben egy releváns, érdemi kérdés nincs, de Rogán még így is csak full szárazon mondja a magáét, ami annyira nevezhető válasznak, hogy időben a kérdés után következik, de ennyi. Még csak fel se baszódik az agya, nemhogy valami olyan kibukkanjon belőle ami számíthatna.
Semmi komoly felkérdezés, semmi hatásos szempont, megközelítés, semmi szembesítés az ellhangzó bullshittel, vagy az elmúlt évekből bármivel is.
Ez a riporter teljesen alkalmatlan ilyen riportra. Adtak a szarnak egy pofont a 444-nél, ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Semmit nem tudtunk meg, amit eddig ne tudtunk volna, semmivel nem sikerült konfrontálni, kellemetlen helyzetbe hozni, kizökkenteni Rogánt, végig a saját narratívájában tudott maradni, minden meredekebb állítást el tudott hárítani, kenni, úgy nézett ki az interjú során, mint egy hétköznapi ember a közigazgatásból.
Kegyelmi ügy? Semmi. Ügyészségi iratok kiemelése Varga Judit állítása alapján? Az "egész egy képtelenség". A "találmányát" is inkább legitimizálta, mintsem ciki lett volna, Nagy Ádámnál "nem úgy van ahogy Önök mondják", ésatöbbi. Rogán mindent hétköznapira vett, a riporter meg nem tudta úgy provokálni, inspirálni, keretezni ahogy az (ellenzéki) közbeszédben van.
Ha össze akarnád foglalni valakinek, hogy miről szólt ez az egy óra, mi újat tudtunk meg, semmi érdemi dolgot nem tudnál mondani.
Ez egy szörnyű interjú volt. Mintha a Pesti Srácok készítette volna bebizonyítandó, hogy tudnak ők keményen kérdezni. De nem.
Őszentsége Sobri Jóska
(Kaufman is bizonyította már, hogy egy Szijjártót pl. nagyon gyorsan tud kellemetlen helyzetbe hozni, illetve Plankó Gergő is, de ebben ennyi volt, ez Rogán).
Jughead
több mint 1 éve
Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).Nem igazán lehetett itt csalni szerintem. Az érvényteleneken rajta van egy pecsét ahol be kell karikázni miért érvénytelen és két teljesen különböző eset van arra hogy több jelölt van x-elve, vagy csak a Szandika. Innentől a random behúzok egy x-et Vitézy-hez nem működik.
Jughead
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Akkor számolják újra az érvényeseket is 😊Ugyanez a módszer, vigyék be egy stadionba, szedjenek belépőt.
több mint 1 éve
Szerintem jól csinálja ezt, mert így nem nyomhatja azt a propaganda 5 évig, hogy ő csak azért lehet főpolgármester, mert nem ment bele új választásba és egyben oda is dobja a labdát a fidesznek, hogy bele akarnak-e menni egy esetleges bukta-kampányba, mert most Szandika visszaléptetésével igazából elkerülték direktben a buktát...azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.bármennyire is hülyén néz ki
csebi
nekem pozitív lenne
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Majdnem biztos vagyok benne, hogy Karácsonyéknak két fellebbezése van, az egyik komolyan vehetetlen (ez megy be, ha nyernek), míg a másikban vannak normális érvek (ez megy be, ha kikapnak).De azért durva lenne, ha a Fidesz már csalni se tudna, holott már mindenki kijelentette (nem csak itt), hogy ez el lett csalva
több mint 1 éve
azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.bármennyire is hülyén néz ki
csebi
nekem pozitív lenne
több mint 1 éve
azert az a magyar politika minden szepseget megmutatna, hogy ha vegul megis vhogy nyerne Karacsony, es mikor ezt kihirdetik akkor o eppen kinn tuntetne azert, hogy legyen uj valasztas.