Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 024 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 250
Szépet követőztetek, srácok, grat 😊
Fél 12 körül mentem aludni, utána írtatok még úgy 14 oldalt 😁
warr_b
Onnantól volt izgalmas, tisztára mint egy jó NFL meccs, 3,9 negyed szoros, aztán jön a 2-minute warning drive 😀
StormST
És jött a hail mary Vitézitől. 😊
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 567 — Steelers fan
Na innentől kíváncsian várom, hogy a Fidesz propaganda milyen lejáratási módszerre vált MP ellen az adófizetők pénzéből. Főni értékelésében durrogtatta megint a háborús dolgot, nem tudom mikor szólnak neki h ez már nem megy és valami újat kell puffogtatnia.
Beki
Ha jót akarnak maguknak - mmint a Fidesz - 2026-ra, akkor elfelejtik az erőből, fölényből tárgyalást, mert ezzel veszítettek 6-7százezer szavazatot, buktak közgyűlési többséget, megyei jogú várost és számos középtelepülést.

Helyette meg kellene mutatniuk a kooperációra való képességet, hajlandóságot, amit a fővárosi,megyei közgyűlésekben és nagyvárosokban most bizonyíthatnak, h legyen működőképesség. Nem kellene megvétózni a bukott településeket, hanem levonni, h rossz embereket tettünk oda.
A főváros azért spec lesz: nem lehet teljesen hanyagolni az állami projekteket, de látványos segítséget sem adhatnak Gerinek.

Csak nem tudom, h erre mennyire képesek, a propaganda és a pártbeállítottság nem erre lett szervezve.

A mozgosításban max 2-3 százezer maradhatott benne, mert az EP azért nem mozgat annyi aktivistát, mint az OGY.
Szóval a Tiszától kell elvenniük paneleket.

A másik oldalon meg MP-nek dolgoznia kell.

Nekem ezért is tetszik az eredmény és van remény.
Willie Parker
Én ezt már 2019 után vártam, látod hogy semmi nem lett belőle, csak még jobban felpörgették a szokásos kampányukat.

Olyanok mint az orosz hadsereg, egy valamit tudnak, ahhoz megvan mindenük. Ha az nem működik, akkor nem arra gondolnak, hogy rossz a stratégia, hanem hogy nem csinálják elég intenzíven, és rátesznek még 1 lapáttal.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 738 — SB 50 Champion @ Grund
warr_b
Onnantól volt izgalmas, tisztára mint egy jó NFL meccs, 3,9 negyed szoros, aztán jön a 2-minute warning drive 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 364 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 445
Na innentől kíváncsian várom, hogy a Fidesz propaganda milyen lejáratási módszerre vált MP ellen az adófizetők pénzéből. Főni értékelésében durrogtatta megint a háborús dolgot, nem tudom mikor szólnak neki h ez már nem megy és valami újat kell puffogtatnia.
Beki
Ha jót akarnak maguknak - mmint a Fidesz - 2026-ra, akkor elfelejtik az erőből, fölényből tárgyalást, mert ezzel veszítettek 6-7százezer szavazatot, buktak közgyűlési többséget, megyei jogú várost és számos középtelepülést.

Helyette meg kellene mutatniuk a kooperációra való képességet, hajlandóságot, amit a fővárosi,megyei közgyűlésekben és nagyvárosokban most bizonyíthatnak, h legyen működőképesség. Nem kellene megvétózni a bukott településeket, hanem levonni, h rossz embereket tettünk oda.
A főváros azért spec lesz: nem lehet teljesen hanyagolni az állami projekteket, de látványos segítséget sem adhatnak Gerinek.

Csak nem tudom, h erre mennyire képesek, a propaganda és a pártbeállítottság nem erre lett szervezve.

A mozgosításban max 2-3 százezer maradhatott benne, mert az EP azért nem mozgat annyi aktivistát, mint az OGY.

Willie Parker
Elég gőgösek sztem ahhoz, hogy egy fikarcnyit se változtassanak. Eddig is csak abból értettek, ha valahogy erőből felléptek ellenük. Szvsz kövi 2 évben is marad a mindent szétlopnak, háború miatt veszélyhelyzet + egyeduralkodás Viktor császár által, háború+Soros stb jól megszokott duma. Fővárosban kénytelenek lesznek vmennyit engedni, mert ha bojkottálnak bármit is, azt a Tisza kegyetlenül ki fogja használni ellenük.
több mint 1 éve
focilap 61
Annyi középtelepülést bukott a Fidesz, hogy már szerintem nem teheti meg, amit eddig, hogy az ilyeneket (egy-két kivételtől eltekintve) szinte minden eszközzel bünteti. Ez is újdonság lehet, hogy hiába vagy ellenzéki város, így is lehet forrásod.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 024 — Kinek mit intézett a kormánya
Ahol valamit kezdeni kell az az éppen 10k alatti de nagyobb települések.
Anya reggel 6-ra ért haza mert addig számoltak egy 900 fős körzetben, 2 re az egyéni képviselők is csak 6 körzetben voltak meg 9-ből, és utána jött még a megyei és az EP lista.
zacknorb
Az tényleg baromság, hogy 1 lapon több emberre is lehet szavazni, totál agyrém lehet azt számolni, meg sokkal nagyobb a hibalehetőség is...
StormST
és most csak 17 jelölt volt 8 helyre, 25-30 szokott lenni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Anya reggel 6-ra ért haza mert addig számoltak egy 900 fős körzetben, 2 re az egyéni képviselők is csak 6 körzetben voltak meg 9-ből, és utána jött még a megyei és az EP lista.
zacknorb
Az tényleg baromság, hogy 1 lapon több emberre is lehet szavazni, totál agyrém lehet azt számolni, meg sokkal nagyobb a hibalehetőség is...

több mint 1 éve
Én úgy tudtam, hogy 1% különbség alatt alapból lehet újraszámlálást kérni, de most azt olvastam több helyen, hogy csak akkor lehet kérni, ha van bizonyíték hibára vagy csalásra...

hvg.hu/itthon/20240610_lehet-ujraszamlalast-kerni-csak-azert-mert-alacsony-a-kulonbseg-a-voksok-kozott

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Beki

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 421 — Saturday Night Lights
Lemond(atták) Csák János(t)...

Sikerült egy ilyen csodás mondattal búcsúznia:

"Másfelől nekünk, a magyar kormánynak nem feladata az értékvilágunkkal szöges ellentétben álló eszméket finanszírozni”

De baszki, pl. ezzel is válik el a diktatúra a demokráciától...
StormST
A NER egyik legnagyobb károkozója volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 421 — Saturday Night Lights
Most nézem, 463 szavazattal vitte a fideszes az 1. kerületet, kellett az a 700 venezuelai keményen...
StormST
Ez kemény, óvni kell.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 445
Nem akarok nagyon elebe menni a dolgoknak de erdekes 2 ev lesz. Kassza ures, haborunak talan vege lesz lassan es ugy nez ki akadt egy tenyleges masodik ero. MP-nek most kezdodik az igazi melo, partot csinalni az egy emberes egyelore valljuk be lufibol. Ot nem sikerult lekaraktergyilkolni de arra marhara oda kene figyelni hogy meg a portas is fedhetetlen legyen.
JéBé
Minden egyes lépésére nyilatkozatára figyelnie kell a párt faragása során vagy EP-ben és közgyűlésben is. Nem tudom h mennyire fogja felemészteni ez a sok dolog, amire vállalkozott.
több mint 1 éve
Most nézem, 463 szavazattal vitte a fideszes az 1. kerületet, kellett az a 700 venezuelai keményen...

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 945
Nem akarok nagyon elebe menni a dolgoknak de erdekes 2 ev lesz. Kassza ures, haborunak talan vege lesz lassan es ugy nez ki akadt egy tenyleges masodik ero. MP-nek most kezdodik az igazi melo, partot csinalni az egy emberes egyelore valljuk be lufibol. Ot nem sikerult lekaraktergyilkolni de arra marhara oda kene figyelni hogy meg a portas is fedhetetlen legyen.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 445
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
Egyébként a vármegyei listákon úgy veszített %-okat a Fidesz mindenhol, hogy nem indult a Tisza, ha lett volna még 2 hónapjuk, és összehozzák oda is az indulást, akkor ott nem is tudom, mekkora földindulás lenne.
somoskovig
Ezt nézegettem én is. Itt nálunk helyben is úgy kerültek kisebbségbe a fideszes képviselők a városi és a megyei közgyűlésben is, hogy nem indult tiszás. Pedig eddig többségük volt. Kíváncsian várom hogy ebből mit szűrnek le párton belül.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
Jelenleg a lényeg, hogy nem fidesz, még nem baszta át a népet, így repül rájuk az orbánellenes szavazat.
gabokocka
Lényegében engem is ennyi vezérel, amíg egy rendes baloldali politikus elő nem kerül valahonnan.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott

"Másfelől nekünk, a magyar kormánynak nem feladata az értékvilágunkkal szöges ellentétben álló eszméket finanszírozni”

StormST
2 ev alatt elvegezte a 4 eves tervet. Sztahanov dijat neki.

Én nem azt a részét fognám meg, hogy két jobboldali párt verseng, mert ez nem igaz.
A Fidesz mitől jobboldali? Kádár János csettintene, akkora szocializmust valósítottak meg.
Nincs értelmezhető baloldali politikus, nem is szavaz rájuk senki.
Majd ha megjelenik MP baloldali alteregója, akkor majd arra szavaznak az ember.
Jelenleg a lényeg, hogy nem fidesz, még nem baszta át a népet, így repül rájuk az orbánellenes szavazat.
gabokocka
szandekosan ugy irtam, hogy POPULISTA-jobboldali.

de igen, hianyzik egy markansan baloldali jelolt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 281 — Keep pounding
Én nem azt a részét fognám meg, hogy két jobboldali párt verseng, mert ez nem igaz.
A Fidesz mitől jobboldali? Kádár János csettintene, akkora szocializmust valósítottak meg.
Nincs értelmezhető baloldali politikus, nem is szavaz rájuk senki.
Majd ha megjelenik MP baloldali alteregója, akkor majd arra szavaznak az emberek.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM
Egyébként a vármegyei listákon úgy veszített %-okat a Fidesz mindenhol, hogy nem indult a Tisza, ha lett volna még 2 hónapjuk, és összehozzák oda is az indulást, akkor ott nem is tudom, mekkora földindulás lenne.

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Egy ideje pörgetem a fészbukot és végre nem jön szembe velem valami megafonos f@sz aki arról akar meggyőzni, hogy Magyar az ördög maga, vagy mekkora Isten a Viktor mert csak ő hozza a békét a világra….na ideje aludni kicsit, ez ma már mindenképp jobb nap lesz.
Klaci79
Adj időt Tóninak, hosszú éjszakája volt.
Kampman
Azért remélem a 444 mehet hozzá interjút készíteni 😊