Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Egyébként a vármegyei listákon úgy veszített %-okat a Fidesz mindenhol, hogy nem indult a Tisza, ha lett volna még 2 hónapjuk, és összehozzák oda is az indulást, akkor ott nem is tudom, mekkora földindulás lenne.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Azért remélem a 444 mehet hozzá interjút készíteni 😊Egy ideje pörgetem a fészbukot és végre nem jön szembe velem valami megafonos f@sz aki arról akar meggyőzni, hogy Magyar az ördög maga, vagy mekkora Isten a Viktor mert csak ő hozza a békét a világra….na ideje aludni kicsit, ez ma már mindenképp jobb nap lesz.Adj időt Tóninak, hosszú éjszakája volt.
Klaci79
Kampman
több mint 1 éve
Vége van már a háborúnak? Viktor bevitte már a fehér zászlót Ukrajnába? De félre a tréfát. Ennél sokkal rosszabb eredményre számítottam a Tisza részéről. Nagyon impresszív. Azért az komolyan meló volt amit megcsinálták, de a java most jön. 2 év brutál sok idő. Mondjuk ezalatt a 2 év alatt a fidess egy része kihal és remélhetőleg a DK-mszp tandem is eltűnik a mélybe.
Péter tuti- egy hét masszív alvás után - újra útra kell és eljut a külföldi magyarokhoz is.
több mint 1 éve
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:6-ból 5 jött, asszem elégedett lehetek, ráadásul a Kutyák az EP-ben helyett lett sok Kutyapártos az önkormányzatoknál (nem csak Pesten, de lesz pl. Pécsen, Szegeden, Érden), ami nekik sokkal inkább passzol, fontosabb és segíti is a bázisuk növekedését.
50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
Horváth Csaba takarodj (ezt kellett volna elsőként írni, és ha lehet, ne a Fideszes hülyegyerek verje meg, de meg azt is elfogadom)
Kovács Gergő 12.kerulet polgármester
somoskovig
több mint 1 éve
Egy ideje pörgetem a fészbukot és végre nem jön szembe velem valami megafonos f@sz aki arról akar meggyőzni, hogy Magyar az ördög maga, vagy mekkora Isten a Viktor mert csak ő hozza a békét a világra….na ideje aludni kicsit, ez ma már mindenképp jobb nap lesz.Adj időt Tóninak, hosszú éjszakája volt.
Klaci79
több mint 1 éve
na felebredve, velemenyem a tegnaprol:EP: nagyjabol hasonlo eredmenyt vartam, biztam a kutyak 5%ban sajnos nem jott ossze, de oszinten szolva az EP listas kampanyt megint elsporoltak. viszont orulok a Momentumnak, hogy nem ertek el, vhogy irritalo lett kemenyen a tarsasag, es allitom, hogy Fegyorrel sokkal celtudatosabbnak tuntek meg eladhatobbnak. Nagyon szomoruan konstatalom, hogy tegnap a magyar lakossag 82%-a velem ellentetben nem egy szolidaris tarsadalomban hisz hanem inkabb egy populista-jobboldali vilagot akar maganak, es ebben latja a kiutat.
Fopolgi: ugyis ujraszamolas lesz, ott meg aztan a bpi elit gyereket meg kihozza gyoztesnek az NVI. itt is szamomra eleg fura, hogy egyesek felrojjak masoknak, hogy KariGeri a rendszer resze, es epp ezert erthetetlen, hogy miert nem szavaztak a fideszes jeloltre? wtf. de talan jobb is lenne, ha nem nyerne Karacsony. alapvetoen megerdemelne, mert tenyleg raolvashattak par szimbolikus, konnyen kommunikalhato ugyet, amit nem csinalt meg pedig meg lehetett volna. raadasul nala is ugy ereztem, hogy ellazazta a kampanyt, igazan csak akkor porgott fel, mikor visszalepett Szandi addig eleg tesze-tosza volt. hiba volt sztem az is, hogy Vitezyvel hamar allt le vitazni, utolso pentek este kellett volna, mikorra tisztult a kep, vegig lehetett volna akkor nyomni a narrativat, hogy akkor tiszta ki a fidesz jeloltje.
BP kozgyules: na itt anarchia lesz hacsak nem jon a Fidesz-DK nagykoalico 😊 sztem nagyon sok szempontbol a Tiszanak lesz a legnehezebb dolga itt. mert az nem megy, hogy mindenre nemet mondanak, de tul kozel sem szabad nekik kerulniuk senkihez. ugyanitt ujbol jo dolog, hogy a Momentum nem erte el az 5%t. meg Budapesten sem.
videk: nagyon nincs mirol beszelni. maradt narancssarga, a Tisza itt nem aradt csak Budapesten. de vszeg ez a Fidesz jelenlegi top ereje. nagyon sokkal tobb embert sztem akkor sem tudnanak elvinni, ha megint 70% lenne a reszvetel. ez azt jelenti, hogy kb 1 millio ember eltunt onnan. a cel az kellene, hogy ez ne novekedjen.
ja es a DK-ra nem veletlenul nem pazarlok egy szot sem. helyettuk kellene egy valoban bal oldali part, amire nyugodt szivvel tudok szavazni. ennek hianyaban marad az orok elet igerete.
egyre jobban elmegy a kedvem, hogy valaha is hazaterjunk ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Egy ideje pörgetem a fészbukot és végre nem jön szembe velem valami megafonos f@sz aki arról akar meggyőzni, hogy Magyar az ördög maga, vagy mekkora Isten a Viktor mert csak ő hozza a békét a világra….na ideje aludni kicsit, ez ma már mindenképp jobb nap lesz.
több mint 1 éve
Az a baj, hogy ezt tényleg sokan gondolják így. A legextrémebb amit hallottam, hogy még az Alexandra is megoldotta volna ezt a problémát.Jajj ne, Karácsony…megint lehet dugóban ücsörögni…Mindenki úgy mondja mintha előtte nem lett volna dugó és ha ő nem lenne akkor a dugó is megszűnne 😀
Nem pösti vagyok de ezt figyeljétek, ismi azert Karigeri, hogy semmiképp ne legyen semennyire se köthető a fityeszhez akire szavaz…hát nem aranyos? 😀
Eazzy
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mondjuk a KariGeri-fele közgyűlési többségre kiváncsi leszek… 😊A Fideszen kívül bárkivel.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
tett.merce.hu/2023/05/07/evertekelo-ertekelo/Oké, akkor először is: mi Kovács Gergő és a kutyák elképzelése a világról, mert nekem ezt évek óta nem sikerült kitalálnom (se 'Orbán, se Gyurcsány' nem elképzelés a világról).Több mindent, kevesebb semmit!
Másodszor, ha te tényleg azt gondolod, hogy a kutyákon kívül minden párt a Fidesz szatellit pártja, akkor neked konteód van, gyógyulást.
ender1112
Jakehomer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ekkora dk-s lebőgés után abszolút nem bánom, hogy Karácsony nyert, sőt, ez így a legjobb forgatókönyvUgyanez. Hagy szopjon mindket geci.
r.baggio
Karigeri meg szepen lebont feriről, bar mar a ket evvel ezelotti utan le kellett volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ekkora dk-s lebőgés után abszolút nem bánom, hogy Karácsony nyert, sőt, ez így a legjobb forgatókönyv

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Pakson háború lesz és nem Paks 2.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Részemrő csak irónija 😉Jajj ne, Karácsony…megint lehet dugóban ücsörögni…Mindenki úgy mondja mintha előtte nem lett volna dugó és ha ő nem lenne akkor a dugó is megszűnne 😀
Nem pösti vagyok de ezt figyeljétek, ismi azert Karigeri, hogy semmiképp ne legyen semennyire se köthető a fityeszhez akire szavaz…hát nem aranyos? 😀
Eazzy
Toca
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jajj ne, Karácsony…megint lehet dugóban ücsörögni…Mindenki úgy mondja mintha előtte nem lett volna dugó és ha ő nem lenne akkor a dugó is megszűnne 😀
Eazzy
több mint 1 éve
Mondjuk a KariGeri-fele közgyűlési többségre kiváncsi leszek… 😊
több mint 1 éve
Jajj ne, Karácsony…megint lehet dugóban ücsörögni…Nem pösti vagyok de ezt figyeljétek, ismi azert Karigeri, hogy semmiképp ne legyen semennyire se köthető a fityeszhez akire szavaz…hát nem aranyos? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
és ezzel örökre, a teljes politikai karrierje idejére belebetonozza magát ebbe a szerepbe. Ami egy nyitott, normális, korrekt, reménykeltő, élhető rendszerhez, országhoz vezethet.Ez nincs így, Pont OV mutatta meg, hogy lehet fordulatot csinálni a 90-es évek közepén, amikor tett egy éles jobbkanyart, ahhoz képest, ami addig volt.
Őszentsége Sobri Jóska
Lásd még. 😀
több mint 1 éve
De nem a populizmusa miatt.Dinamikus volt és erőt mutatott ezt zabálják a népek.Nem csoda, hogy Sobri a legnagyobb fanja a fórumon. 😀
Megtanulta a populizmust, ügyes.
Jakehomer
iktriad
Teljesen egyszerű oka van.
Orbánt egy okos, intlligens, pragmatikus, jóhumorú embernek tartom, aki a hatalom érdekében minden erejével azon van, úgy viselkedik, azt mutatja, játsza, hazudja, hogy ő egy bumfordi, homofób, rasszista, gyűlöletkeltő nagypapába oltott földesúr, ennek a szerepnek a kellékei, jelmezei örökre rászorultak, és emiatt egy szarházi, romlott rendszert üzemeltet, igaz, zseniális hatékonysággal.
Viszont Magyar Péter lehet, hogy egy slimfitben parádézó burzsuj tróger, rosszul szocializálódott, sértett, bosszúvagytól vezérelt egykori NER-csinovnyik, de a hatalom érdekében úgy viselkedik, azt mutatja, játsza el, hazudja, hogy ő egy nyitott, normális, korrekt, reménytkeltő jóember, és ezzel örökre, a teljes politikai karrierje idejére belebetonozza magát ebbe a szerepbe. Ami egy nyitott, normális, korrekt, reménykeltő, élhető rendszerhez, országhoz vezethet.
Én rühellek minden politikust, önző, antiszociális, gátlástalan. egomán akarnoknak tartom őket, de mivel ezekkel a "skillekkel" lehet előrejutni a politikában, ezek hasznosak politikai karrierépítés szempontjából, így ilyenek tobzódnak a hatalom csúcsain. Lehet MP is ilyen, valószínű, de ő "elbaszta", amikor a mostani kommunikációjára, követőire, karakterére rátalált, mert vagy benne marad, akármilyen is valójában, vagy ha nem tud, akkor meg megbukik.
Az Al Pacino által megformált náci karaktere jut róla az eszembe a Hunters sorozatból, aki úgy úszta meg a felelősségrevonást mint koncentrációstáborbéli vezető, hogy egy általa megölt zsidónak adta ki magát, de aztán úgy maradt, benne ragadt a szerepben, és nácik tucatjait vadászta le és kapta el évtizedeken át.
több mint 1 éve
Momentum Pesten 4,98-on befékezett...elég komoly pech
több mint 1 éve
Ami még mindig nagyon durva, hogy az EP-re leadott Fidesz voksok még mindig majdnem 2 millió, kb 25000 kell hozzá. Félelmetes, hogy ezek még mindig így uralják a teret. Bár sztem tartalék nincs benne, és a TISZA pár hónap alatt kb. 1.4M. Ez viszont ígéretes.
több mint 1 éve
Na akkor megpróbálok válaszolni, korábban már írtam erről mikor felbukkant, de vszeg arról lemaradtál 😊Na Kètfarkúaknak van egy tőlem. TarrZolira nem voltam hajlandó szavazni. Megyei listán sajna a fügyiszesek voltak èrtelmezhetőek. Helybe meg civilek (tènyleg azok 😛)Tarr Zoltán mitől ennyire vállalhatatlan a számodra? Én keveset tudok róla, ezért is érdekel
dande2
Tito05
Ő egy lelkészgenerációval fölém tartozik a rendszer váltás környékén volt fiatal és járta a teológiát, kezdte a 90-es évek közepén a lelkészi szolgálatát. Politikailag elég érzékeny időben (tudom melyik nem az 😛) Édesapja is lelkipásztor volt, egy tehetséges, hívő ember, aki azonban ha nem is szolgálta ki a 90-es évek előtti rendszert, de jól elevickélt benne, mint a Magyar Bibliatársulat (Biblikiadások fordítások) és a Kálvin Kiadó (egyházi könyvkiadó vállalat) vezetője és az egyházi sajtó irányító embere (ugye tudjuk akkor mennyire volt független bármilyen sajtó is) Sokat tett az egyházért, de nem vádolható azzal, hogy politikailag semleges lett volna és nem éppen a jobb oldal felé húzott. Zoltán pedig amint elvégezte a teológiát, ahelyett, hogy ment volna gyülekezeti szolgálatba, jó részt apja örökségének köszönhetően is mindjárt a református zsinat hivatalvezetői pozíciójában találta magát. Mely pozició, akár mennyire is szépítjük nem szépítjük megint csak nem apolitikus volt már akkor sem, és ma sem. Csak akkor (nem túl szomjas) Bölcskei vezette egyház a baloldal társáságát kereste, részesítette előnyben, ezért is volt akkora balhé a Miépes Hegedűs famílis körül. Tarr Zoli is ezt a baloldali vonalat erősítette. Aztán Bogárdi Szabó István püspökségével, Bölcskei "távozásával" kezdett fordulni a széljárás, és közben balogzoli a politikai jobb oldalról fidesz oldalról már első fidesz kormány alatt kezdte a református egyházat és a fideszt egymás felé terelni. Ideológialiag is. Tarr Zoli ezt érzékelve igyekezett felszínen maradni, de egyre szűkült a mozgás tere. Valójában az egyház és állam szétválasztására való nagy törekvése mely elmondása szerint 2015 környékén megfeneklett és amiatt távozott a lelkészi szolgálatból (amiben tulajdonképpen soha nem is volt hiszen hivatalban dolgozott világ életében, gyülekezetbe sose merészkedett ki, akár csak az apja) annak a kudarca részéről, hogy a baloldali befolyás teljesen elveszett az egyházban. Szóval nagyon "szép" amit most előad, a szegény üldözött és kiátkozott lelkipásztor, akiről lemondott az egyháza és hogy kicsinálták, csak khm....szóval ezért vállalhatatlan (semmivel nem jobb mint a most jogosan elővett balogzoli csak kevésbé volt látványos az ő szerepe....eddig). Attól tartok a fiatalabb lelkészgeneráció ezt nem tudja már vele kapcsolatban és a választók sem nyilván, így most könnyedén eladhatja magát.
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Boldog Karácsonyt!
több mint 1 éve
Karigeri ezt nyerte, feltéve ha az újraszámlálás más eredményt nem hoz ki.
built for this shit
több mint 1 éve
324 99,85%legújabb frissítés után csökkent mindkettő szavazata 😀
Bence94
built for this shit