Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Feri megint azt mondták, hogy menj a picsábaNem érti, akkor sem értette.
Jakehomer
Gyengébb politikus Orbánnál, ennyi.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
És most 2 évig tömni kéne zsetonnal a kistelepüléseket stb, csak az most nem nagyon van.
több mint 1 éve
A rendszer legnagyobb támasza az a több milliónyi jóember, aki a Fideszre szavazott ill szavaz a mai napig.Uristen ember, te tenyleg hol voltal az elmult 14 evben? A rendszer legnagyobb tamasza a DK-MSZP szovetseg, ha nem lennenek a fidesz kitalalna oket, de tulajdonkepp ez is zajlik itthon evek otaIgen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
dobrevet már meg se hallgatjuk? 😊
több mint 1 éve
Vadai jobb nő, olyan őszintén gyűrött a feje.Szerintem a most beszélő Kunhalmira gondolt.❤️Ágica ❤️Vadai?
petey
Dzsokijuing
iktriad
Kunhalmi barbis.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
és ezt a másik oldalon normális politikai munkával valaki 1 hónap alatt összehozta...nem akarom én fényezni, de komolyan tetszik, hogy végre valaki a fidesszel szemben nem egy pesti romkocsmában szervezkedik...Tisza 30 alatt...nagyon gáz lenne, ha összejönne a fidesznek a 12.Fidesznek legutóbb 52 v 53 %-a volt, most 44-45. 2019-ben is elbuktak pár települést, most még többet. Lehet hogy összejön nekik a 12 mandátum, de csúsznak lefelé. És a mostani mozgósítást nem tudom hogy lehet fokozni (valszeg sehogy) szóval nem olyan nagy parádé ez nekik, a 11 v12 mandátum ellenére sem.
Klaci79
Jan
több mint 1 éve
Szerintem a most beszélő Kunhalmira gondolt.❤️Ágica ❤️Vadai?
petey
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Tisza 30 alatt...nagyon gáz lenne, ha összejönne a fidesznek a 12.Fidesznek legutóbb 52 v 53 %-a volt, most 44-45. 2019-ben is elbuktak pár települést, most még többet. Lehet hogy összejön nekik a 12 mandátum, de csúsznak lefelé. És a mostani mozgósítást nem tudom hogy lehet fokozni (valszeg sehogy) szóval nem olyan nagy parádé ez nekik, a 11 v12 mandátum ellenére sem.
Klaci79
több mint 1 éve
Nem feltétlenül mesterterv, de ha Orbán hajlandó lenne lefizetni MP-t, nem fogadnék rá, hogy MP ellenállna.Ha 26-ban kiderül, hogy az igazi mesterterv nem Vitézy, hanem MP, meghajolok Rogán Antal nagysága előtt.Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Dzsokijuing
több mint 1 éve
❤️Ágica ❤️Vadai?
petey
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Uristen ember, te tenyleg hol voltal az elmult 14 evben? A rendszer legnagyobb tamasza a DK-MSZP szovetseg, ha nem lennenek a fidesz kitalalna oket, de tulajdonkepp ez is zajlik itthon evek otaIgen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Feri megint azt mondták, hogy menj a picsábaModoros fasz.
Jakehomer
Viszont lefogyott és már nem piavörös a feje.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
177
több mint 1 éve
Feri megint azt mondták, hogy menj a picsába
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ha 26-ban kiderül, hogy az igazi mesterterv nem Vitézy, hanem MP, meghajolok Rogán Antal nagysága előtt.Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
A DK-s arcokra rá van írva az eredmény.Táncolj Feri, búcsúbuli
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Feri nem kicsit van romon

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
A DK-s arcokra rá van írva az eredmény.
több mint 1 éve
Lesz egy városvezető és jelen állás szerint a Tisza tollba mondja neki, mit csináljon.A Fidesz ellenzéki lesz, különben kénytelen lesz fejlesztenie a bűnös várost és ez neki politikailag nem kifizetődő.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
több mint 1 éve
Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Hupsz, elfelejtettem 😀PárbeszédesKarigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Szesze