Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
kurva jó interjút tol MP most MarcivalAnnyira torzított a visszhang miatt hogy kioffoltam, majd holnap
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
4,91 a momentum a közgyűlésben, és még van elég, hogy benézzen 5 fölé
több mint 1 éve
amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakA kutyák kijelentettek hogy bárkivel együtt dolgoznak
Na így már nincs olyan távol mégse a Fidesz a kutyáktól. LMP reloaded.
ender1112
Akivel van közös ügyük és egyetértenek
Dávid segített nekik a 12. Ker programban
Ezért kapta ő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?engem irritál Vitézy fideszes kötődése
Jan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
kurva jó interjút tol MP most Marcival+1 Nyoma sincs semmi illuminált állapotnak.
petey
több mint 1 éve
én szintén...bár én se lakom itt, de dolgozni meg más dolgok miatt is gyakori vendég vagyok szülővárosomban...inkább KarácsonyBp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
több mint 1 éve
kurva jó interjút tol MP most Marcivaligen, most rendesen szimpatikus.
petey
több mint 1 éve
Csak a köreik 😊És attól, hogy Kovács Vitézyre szavazott, a Kutyák Fideszesek lettek?Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
több mint 1 éve
Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
built for this shit
több mint 1 éve
Kibasztak az ajton, de visszamaszott az ablakon gyurcsany!! Nincs ellenzekvaltas Pesten, hajra narancs!
több mint 1 éve
Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?
több mint 1 éve
És attól, hogy Kovács Vitézyre szavazott, a Kutyák Fideszesek lettek?Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
ender1112
somoskovig
ender1112
több mint 1 éve
nekem olybá tűnik, minden 2. frissítésnél Karácsony kap több szavazatot, aztán Vitézy a következőnél
több mint 1 éve
Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
ender1112
somoskovig
több mint 1 éve
ezt tuti scriptelik, ilyen nincsakkor olyan, mint az nfl
gamerkr

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Holtversenyt!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
KariGeri comeback of the year.#TebowTime
balintbaba
több mint 1 éve
ezt tuti scriptelik, ilyen nincs
több mint 1 éve
hússzal megy KariGeri!A Telexen 19-et mondanak, de legyen.
Löfli
több mint 1 éve
KariGeri comeback of the year.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
és fordult....ez kemény
több mint 1 éve
Vezet Karácsony 19 szavazattal 94.83%-náltop 10 anime comebacks
built for this shit
több mint 1 éve
fordult 😊