Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
hússzal megy KariGeri!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
Na így már nincs olyan távol mégse a Fidesz a kutyáktól. LMP reloaded.
ender1112
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakNa így már nincs olyan távol mégse a Fidesz a kutyáktól. LMP reloaded.
több mint 1 éve
A "liberális" párt után a "szocdem" párt is kikéri magának, hogy ne lenne rá szükség.Tök jó amit képviselnek, szíveskedjenek már a választópolgárok észrevenni!!!
több mint 1 éve
Mosonmagyaróvár, Sárospatak, Paks, Pápa, Orosháza, Hévíz, Keszthely, Csurgó, Barcs, Balatonalmádi, Zirc, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Gárdony, Tab, Tiszavasvári, Ócsa, Biatorbágy, Törökbálint, Bátonyterenye.csak fejből 20 kisváros, ahol bukott a fideszes polgármester. ennél biztos van több.
built for this shit
több mint 1 éve
focilap
61
faszom, mennék már aludni 😀Mehetsz, Vitézys szavazókörök maradtak. Innen már nem lesz fordulat.
Löfli
több mint 1 éve
faszom, mennék már aludni 😀menjél ma úgyse lesz hivatalos semmi sem
Löfli
több mint 1 éve
már közel 300 a difi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
faszom, mennék már aludni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
298de ebből tényleg újraszámolás lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Momentum 4,9 a fővárosban, még átvihetik a lécet.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
255 Vitézynek - 92,17%nál
több mint 1 éve
255 a különbség 7% még vissza
több mint 1 éve
viszont sajnos úgy tűnik a fidesznek meglesz a 12...a momentum és a kutyák nem jönnek fel eléggé..
több mint 1 éve
Őt megvettükNa de MP?fb-zuckerberg-zsidókEzt nem értem.Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar PétertEz ilyen techno zsidózás.
deyell
Amadeus von Dollárbaloldal
ender1112
Kúrfürst briareos
ender1112
több mint 1 éve
mp az aktuális bábu akit a cionista rotshildek mozgatnak a nyugat(magyarország) bedöntésére. világos mint a nap!!!44!négyNa de MP?fb-zuckerberg-zsidókEzt nem értem.Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar PétertEz ilyen techno zsidózás.
deyell
ender1112
Kúrfürst briareos
ender1112
több mint 1 éve
source? trust me bro?Megfordultmég nem látni a hivatalos oldalon....Te tudsz valamit 😀
csebi
Klaci79
több mint 1 éve
Sorry. Rosszul lattam. Ugyanugy 250 a különbség.Megfordultmég nem látni a hivatalos oldalon....Te tudsz valamit 😀
csebi
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ja remélem lesz még MP interjú a Partizánon. Hirtelen értelmet fog nyerni a sok pohár. 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Na de MP?fb-zuckerberg-zsidókEzt nem értem.Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar PétertEz ilyen techno zsidózás.
deyell
ender1112
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Megfordultmég nem látni a hivatalos oldalon....Te tudsz valamit 😀
csebi
több mint 1 éve
fb-zuckerberg-zsidókEzt nem értem.Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar PétertEz ilyen techno zsidózás.
deyell
ender1112