Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Toró XDDDDDDDDDDDDDDDMaradt volna az időjárás jelentésnél. 😀
a Fészbuk algoritmus wááááááááááááááá
😀 istenem ennek az embernek képesek bedőlni geci
petey
több mint 1 éve
EP-n közben azért úgy néz ki a végére 30 alá megy a tisza valamivel, fidesz meg 45 közelébenem kéne. a külképviseleti szavazatok még ezután jönnek.
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
Ezt nem értem.Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar PétertEz ilyen techno zsidózás.
deyell
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
teljességgel kizártToró XDDDDDDDDDDDDDDDféleszű Hont nyomja ezt a konteót, hogy a Meta jogtanácsosa manipulálja a facebook algoritmusát MP javára.
petey
deyell
több mint 1 éve
nem tudom írtam-e, de Tiszavasváriban, Balatonalmádiban és Zircen is bukott a fideszes polgármester.
built for this shit
több mint 1 éve
Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar PétertEz ilyen techno zsidózás.
deyell
több mint 1 éve
M1 stúdióban az ott elon musk? Jol beszél magyarul, csak nem értem miért szopkodja a vitya faszát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
EP-n közben azért úgy néz ki a végére 30 alá megy a tisza valamivel, fidesz meg 45 közelébe
több mint 1 éve
na megyek a mosdóba, most jön a KariGeri TD!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Megfordult
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
a mi hazánk szavazóinak nem teljesen mindegy? de most komolyan...a föld is lapos, meg a kondenzcsíkok is kiirtják a magyarokat...bla-bla-blaToró XDDDDDDDDDDDDDDDféleszű Hont nyomja ezt a konteót, hogy a Meta jogtanácsosa manipulálja a facebook algoritmusát MP javára.
petey
deyell
több mint 1 éve
nála már csak Novák Előd a nagyobb futóbolondközben lehet készülni a Kovács Gergő vs Torockai bunyóra 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Toró XDDDDDDDDDDDDDDDféleszű Hont nyomja ezt a konteót, hogy a Meta jogtanácsosa manipulálja a facebook algoritmusát MP javára.
petey
built for this shit
több mint 1 éve
én nem tudom eldönteni, h melyik lenne a jobb (vagy kevésbé szar?) verzió.. legjobban annak örülnék talán ha KariGeri nyerne és Vitézy lenne a helyettes.fordulni fog ezsajnos
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
Toró XDDDDDDDDDDDDDDDpontosan, sokszor elmondja ugyanazt, ezzel látszólagosan legitimálja magát
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Majd lesz vmi meg keményebb. Megsemmisülés vagy létezés.De a Háború VS Béke szlogennél nem sok erősebb van már az is fontos.De attól még ma is a Fidesz nyert. Ezt ne felejtsük el.Gyakorlatilag szétverte az ellenzéket, majdnem egy az egyben fordulhat a Fideszre 26’-ban milliós szavazótáborral, fiatal és éhes káderréteggel.Technikailag hol győzött? EP lista 2., fővárosi közgyűlés 2.Első győzelme. Hadd élvezze ki.fú nagyon rossz ez az MPütnivaló most nagyon.
Löfli
Kenny
csebi
Messze a legnagyobb nem-fideszes győzelem 2010 óta.
És az emberek hisznek benne.
Amúgy nagyon érdekes lesz h mi jön majd a szürke hétköznapokban. Oké most vitte a lendület. De két év hosszú idő
csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Toró XDDDDDDDDDDDDDDDa Fészbuk algoritmus wááááááááááááááá
több mint 1 éve
Toroczkai szerint a facebook algoritmusa tolja Magyar Pétert
built for this shit
több mint 1 éve
Nyugi ujraszamlalasnal az nvi elintézi Vitézyt akkor is 😊fordulni fog ezsajnos
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
Toro - "globalista".Mint Lipcseinek a mindenféleképpen.

több mint 1 éve
De a Háború VS Béke szlogennél nem sok erősebb van már az is fontos.De attól még ma is a Fidesz nyert. Ezt ne felejtsük el.Gyakorlatilag szétverte az ellenzéket, majdnem egy az egyben fordulhat a Fideszre 26’-ban milliós szavazótáborral, fiatal és éhes káderréteggel.Technikailag hol győzött? EP lista 2., fővárosi közgyűlés 2.Első győzelme. Hadd élvezze ki.fú nagyon rossz ez az MPütnivaló most nagyon.
Löfli
Kenny
csebi
Messze a legnagyobb nem-fideszes győzelem 2010 óta.
És az emberek hisznek benne.
Amúgy nagyon érdekes lesz h mi jön majd a szürke hétköznapokban. Oké most vitte a lendület. De két év hosszú idő
csebi
több mint 1 éve
fordulni fog ez
több mint 1 éve
Fôleg hogy 2-6 év alatt a nyuggerek hullanak nem ők, és látótávolságba vannak a fintorgók meg nem tudnak nem választani ha folytatódnak a trendek.A 16-20 évesek között 1 számjegyű a fidesz támogatottsága.Nem relevánsak.
ozibozi
Rövid és középtávon biztosan nem.
Kampman