Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Egységnyi Fidesz Alapszintű Szavazóki az ogre a tv2 logo alatt?
mint valami Black Mirror epizód
petey
Kúrfürst briareos
Röviden 1F**
több mint 1 éve
MKKP még elvehet a Fidesztől egy képviselőt a fővárosi közgyűlésben, nagyon kevés kell hozzáNa a közgyűlés az tényleg érdekes lesz, ki kivel áll össze, mert Vitézy mögé kell majd a többség. Fidesz-LMP-Tisza?
deyell
több mint 1 éve
Cseh Katának simán adnék legalább 2 arc száj spriccet 😁Őt is csak zárt ajtók mögött választották meg, amint a választók elé kellett kiállnia, jól elbukott.Részletkérdés. 😀
Kampman
2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Nekik lehet ennyi volt a politikai karrier. Emléküket megőrizi ez.
FLZOLI
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kb. amit édesanyám mesélt a 80-as évek végi mszmp-ről. Lassan rohad belülről, kívülről meg lassan mindenki röhög rajtuk.
petey
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Elképesztő troll ez a csávó 😀
több mint 1 éve
Igen Katkanak jobban állt az egyenes hely egyértelmű.Őt is csak zárt ajtók mögött választották meg, amint a választók elé kellett kiállnia, jól elbukott.Részletkérdés. 😀
Kampman
2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Nekik lehet ennyi volt a politikai karrier. Emléküket megőrizi ez.
FLZOLI
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Vége. Van.
több mint 1 éve
Mi kis falunk 999 epizód 😁😁😁
petey
Draft

több mint 1 éve
ki az ogre a tv2 logo alatt?
petey
több mint 1 éve
Őt is csak zárt ajtók mögött választották meg, amint a választók elé kellett kiállnia, jól elbukott.Részletkérdés. 😀
Kampman
FLZOLI
több mint 1 éve
de, ha szépekNem bírod a sárga csajokat?mondjuk le mariettához képest upgradeKatkát elvinném egy körre.2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
Kúrfürst briareosnyugatészak my ass.
iktriad
FLZOLI
Amadeus von Dollárbaloldal
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Na ki velevolt kollégám gyereke. kb mindent tudok az életéről, hova járt mit csinált. 😀amúgy elég jó az rtl-es műsor, nem bántam meg hogy itt ragadtamEz a kerekfejű fidesszopó pufóka geci idegesítő, de amúgy szerintem is a top pick ma.
petey
Hanni
petey
Draft

több mint 1 éve
neki a félkarúak jönnek beNem bírod a sárga csajokat?mondjuk le mariettához képest upgradeKatkát elvinném egy körre.2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
Kúrfürst briareos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát most tuti jó eséllyel mehetsz vígasztalni.Katkát elvinném egy körre.2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
több mint 1 éve
Nem bírod a sárga csajokat?mondjuk le mariettához képest upgradeKatkát elvinném egy körre.2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
NA DE KIVEL CSINÁLTAvolt kollégám gyereke. kb mindent tudok az életéről, hova járt mit csinált. 😀amúgy elég jó az rtl-es műsor, nem bántam meg hogy itt ragadtamEz a kerekfejű fidesszopó pufóka geci idegesítő, de amúgy szerintem is a top pick ma.
petey
Hanni
petey
több mint 1 éve
Nekem ne mondd, feleségem pécsi.Pécsen maradt az ellenzéki polgi elég simán, a képviselő testület 50-50.Szeretjük a bonyolult helyzeteket.
EP listán fidesz-tisza 37-33
Rebellis népség ez itt délen.
Jan
Kampman
több mint 1 éve
volt kollégám gyereke. kb mindent tudok az életéről, hova járt mit csinált. 😀amúgy elég jó az rtl-es műsor, nem bántam meg hogy itt ragadtamEz a kerekfejű fidesszopó pufóka geci idegesítő, de amúgy szerintem is a top pick ma.
petey
Hanni
több mint 1 éve
0 Ft?0 forint közpénz, gondolom úgy érti.
Ennyibe került a Hősök tere tegnap?
😊
Kenny
built for this shit
több mint 1 éve
mondjuk le mariettához képest upgradeKatkát elvinném egy körre.2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
több mint 1 éve
Munkamorál megvan, most talán majd profizmust is igazolnak majdKicsit azért hányinger ez a prófétai beállás és pátoszos hangsúlyozásSzokásos magyar önjelölt államférfi.
FLZOLI
Ez van.
több mint 1 éve
a Tisza átlépte az egymillió szavazóta Fidesz pedig a 44%ot
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MKKP még elvehet a Fidesztől egy képviselőt a fővárosi közgyűlésben, nagyon kevés kell hozzáde a fidesznek még összejöhet a 12 képviselő...egy ideje nő az előnyük a tiszával szemben
deyell