Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
MKKP még elvehet a Fidesztől egy képviselőt a fővárosi közgyűlésben, nagyon kevés kell hozzá
built for this shit
több mint 1 éve
Kellett dicsérnivége is az rtl-en
több mint 1 éve
Őt is csak zárt ajtók mögött választották meg, amint a választók elé kellett kiállnia, jól elbukott.Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
Kúrfürst briareosnyugatészak my ass.
iktriad
több mint 1 éve
Pécsen maradt az ellenzéki polgi elég simán, a képviselő testület 50-50.EP listán fidesz-tisza 37-33
Rebellis népség ez itt délen.
több mint 1 éve
2 csaj most eléggé felszabadul majd a Momentumnál...Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
Kúrfürst briareosnyugatészak my ass.
iktriad
több mint 1 éve
Kicsit azért hányinger ez a prófétai beállás és pátoszos hangsúlyozásnem kicsit de hát ez van
FLZOLI
több mint 1 éve
Listán soha, de a polgármesterválasztás bonyolultabb dolog, Naszályi nagyon leírta magát sajnos.Ha nincs MKKP a kerületben, otthon maradnak vagy Naszályi, Fidesz soha.Továbbra is faszság, simán lehet, hogy többen szavaztak volna a fideszesre (legalábbis saját kis mintámon mkkp szavazó I. kerületieknél V Naszályinak nagyobb volt az elutasítottsága).Nem, ez objektív.A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.Ezt a faszságot engedjük el, a kutyák saját maguknak kedveznek.
Dzsokijuing
Jakehomer
Valahol ide, valahol oda. Önálló szavazóik vannak, csak pont a Várban egy párbeszédes polginál fájdalmas.
Dzsokijuing
Jakehomer
Dzsokijuing
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Jut eszembe, egyszer lehetne már nálunk is egy Sanna Marin szintű MILF, mint PM, aki néha így öltözik és szeret bulizni. Rothadólol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kicsit azért hányinger ez a prófétai beállás és pátoszos hangsúlyozás
több mint 1 éve
amúgy elég jó az rtl-es műsor, nem bántam meg hogy itt ragadtamEz a kerekfejű fidesszopó pufóka geci idegesítő, de amúgy szerintem is a top pick ma.
petey
több mint 1 éve
992 - 13%
több mint 1 éve
maradt majdnem 1000, nem lesz meg KariGerinek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
MP a mai este legyen az ünnepé:origo: drogos szexpartira invitálta a vesztes hivőit a sátán
több mint 1 éve
amúgy elég jó az rtl-es műsor, nem bántam meg hogy itt ragadtam
több mint 1 éve
végülis utálhatják a cigányokat ők isAkik majd jól leszavaznak a mihazánkra.de jönnek a venezuelaiak!megint nőtt Vitézy előnye. ez elment szerintem1010 és 15% van még vissza, ez messze nem dőlt még el
deyell
Szesze
deyell
Kampman
több mint 1 éve
Akik majd jól leszavaznak a mihazánkra.de jönnek a venezuelaiak!megint nőtt Vitézy előnye. ez elment szerintem1010 és 15% van még vissza, ez messze nem dőlt még el
deyell
Szesze
deyell
több mint 1 éve
Simán megfordulhat még.megint nőtt Vitézy előnye. ez elment szerintem1010 és 15% van még vissza, ez messze nem dőlt még el
deyell
Szesze
STOP THE COUNT!!!
több mint 1 éve
de jönnek a venezuelaiak!megint nőtt Vitézy előnye. ez elment szerintem1010 és 15% van még vissza, ez messze nem dőlt még el
deyell
Szesze
built for this shit
több mint 1 éve
megint nőtt Vitézy előnye. ez elment szerintem1010 és 15% van még vissza, ez messze nem dőlt még el
deyell
több mint 1 éve
lol tényleg. kicsit alacsonyabb, kicsit ducibb de a miénk 😀Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos
FLZOLI
több mint 1 éve
megint nőtt Vitézy előnye. ez elment szerintem
built for this shit
több mint 1 éve
Próbálok aludni, de közben nem a Dull búgó hangja van, hanem kiabál a Tisza párti bulihajó

több mint 1 éve
németeknek. mindig a németeknekTényleg kinek drukkolsz majd a német-magyaron szerdához egy hétre? 😀hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
mennyit ordibálhatott ezelőtt h igy be van rekedve?
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
Claire Underwood-al könnyű mahinálni 🙂MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
Kúrfürst briareos