Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Tényleg kinek drukkolsz majd a német-magyaron szerdához egy hétre? 😀hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
mennyit ordibálhatott ezelőtt h igy be van rekedve?
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
de a régmult igen 😀de ott meg nem a németek mellett szól a közelmúlt 😊azokat is, de vmiért kevertem 19.ela skótokat?hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
MP be van baszva?background haremje viszont erősebb mint viktornak volt
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
MP be van baszva?megérteném.
ThundersNFL a Paraszt
built for this shit
több mint 1 éve
1012 Vitézy előnye

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
de ott meg nem a németek mellett szól a közelmúlt 😊azokat is, de vmiért kevertem 19.ela skótokat?hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
azokat is, de vmiért kevertem 19.ela skótokat?hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
MP be van baszva?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
De legalább Viktor mellett megint egy hurkaképű nő volt aki be lehet dobni majd a busz elé ha a szükség úgy hozzaElit csapat ez már arcra is.Majd a Gazprom
Kubatov mintha kivégzésen lenne, nem fog így plussz pénz jönni a Fradihoz...
FLZOLI
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
a skótokat?hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Elit csapat ez már arcra is.mondjuk így hogy maradt Baranyi tuti nem boldog
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kollégám meg leverte a bézbózsapkás Dezsét Bián 😀 nem kevéssel 😀 kevés volt a lóvé biztos.
több mint 1 éve
borkai most úgy érezheti magát mint homelander boys s2 végén
több mint 1 éve
Elit csapat ez már arcra is.Majd a Gazprom
FLZOLI
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha nincs MKKP a kerületben, otthon maradnak vagy Naszályi, Fidesz soha.Továbbra is faszság, simán lehet, hogy többen szavaztak volna a fideszesre (legalábbis saját kis mintámon mkkp szavazó I. kerületieknél V Naszályinak nagyobb volt az elutasítottsága).Nem, ez objektív.A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.Ezt a faszságot engedjük el, a kutyák saját maguknak kedveznek.
Dzsokijuing
Jakehomer
Valahol ide, valahol oda. Önálló szavazóik vannak, csak pont a Várban egy párbeszédes polginál fájdalmas.
Dzsokijuing
Jakehomer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Elit csapat ez már arcra is.Kubatov mintha kivégzésen lenne, nem fog így plussz pénz jönni a Fradihoz...
több mint 1 éve
Tóni szokatlanul józannak tűnt egyébként.Kijózanította, hogy a mega mozgósítás ellenére majdnem elmosta a Tisza őket.
Kampman
több mint 1 éve
Karácsony eredményváróján a helyzet nem túl Rózsás, ellenben Rózsa Andrásnál a helyzet Karácsonyos 😀
több mint 1 éve
Nem hallottam a tisza pártot a mini duce...jó is az, ha továbbra sem vesznek róla tudomásthírtv-n is ügyeltek rá hogy minimálisan ejtsék ki a nevét
Klaci79
több mint 1 éve
Gulyás extrán szarul néz ki.csodálod?
Kenny
a haverja most készül csöcsre venni őket
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
hát jó szomorú lesz a amikor pénteken elkenjük a szátokatBiztos hangolt a soccer EB-re.A rekedt hangon én is gondolkoztamequilibrium - geci, kíváncsi vagyok hány fideszes értette. 😀ezért is magyarázta el 😀
balintbaba
Kúrfürst briareos
csebi
iktriad
több mint 1 éve
Továbbra is faszság, simán lehet, hogy többen szavaztak volna a fideszesre (legalábbis saját kis mintámon mkkp szavazó I. kerületieknél V Naszályinak nagyobb volt az elutasítottsága).Nem, ez objektív.A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.Ezt a faszságot engedjük el, a kutyák saját maguknak kedveznek.
Dzsokijuing
Jakehomer
Valahol ide, valahol oda. Önálló szavazóik vannak, csak pont a Várban egy párbeszédes polginál fájdalmas.
Dzsokijuing
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Mondjuk azt mondta, hogy a magyarok a béke mellett döntöttek, ezért is megy kevesebb valóban háborúpárti fideszes oda, szóval nem hazudott...Vitya, azt miért nem említed, hogy az EP-be kevesebb embert küldhetsz?megvertük brüsszelt, kevesebb harcos kell
StormST
Kúrfürst briareos

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Tóni szokatlanul józannak tűnt egyébként.Semjén itta meg/szedte be a részét, ahogy nézem
Kampman