Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha van egy kis humorérzékük, egyirányúsítanak mnden utcát Viktor házától kifelé. 😀Kovács Gerinél gyűlöltebb politikus nem olyan sok van a fideszben. A 12 elvesztése hatalmas érvágás nekik.Csak a köreik 😊És attól, hogy Kovács Vitézyre szavazott, a Kutyák Fideszesek lettek?Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
Na így már nincs olyan távol mégse a Fidesz a kutyáktól. LMP reloaded.
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
ender1112
Jakehomer
több mint 1 éve
youtu.be/SE36MK4_MpE?si=YNaNa_C2piC0klvnUngár hűséges kutyaszemei ahogy csüngenek Vitézyn 😀Most Frodó nézi így Samut, nem fordítva.
petey
Bálesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
PárbeszédesKarigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Kovács Gerinél gyűlöltebb politikus nem olyan sok van a fideszben. A 12 elvesztése hatalmas érvágás nekik.Csak a köreik 😊És attól, hogy Kovács Vitézyre szavazott, a Kutyák Fideszesek lettek?Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
ender1112
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ungár hűséges kutyaszemei ahogy csüngenek Vitézyn 😀Majd este otthon megvigasztaljak egymást
petey
több mint 1 éve
VD újraszámlálást akar.mondjuk ez elvárható...de azért ismerve az alaposságát a számoló (régebben) kollégáknak, ritkán vannak jelentős hibák
iktriad
több mint 1 éve
246
több mint 1 éve
Ungár hűséges kutyaszemei ahogy csüngenek Vitézyn 😀Most Frodó nézi így Samut, nem fordítva.
petey

több mint 1 éve
Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
több mint 1 éve
Tisza 30 alatt...nagyon gáz lenne, ha összejönne a fidesznek a 12.de jönnek majd holnap a külhoni szavazatok. igaz csak 18 ezer de 1 százalékpont
Klaci79
built for this shit
több mint 1 éve
Tisza 30 alatt...nagyon gáz lenne, ha összejönne a fidesznek a 12.
több mint 1 éve
250-el megy KariGeri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
VD újraszámlálást akar.Gyakorlatilag 7-8 szavazattal fog nyerni az egyik, ez természetes.
iktriad
több mint 1 éve
VD újraszámlálást akar.Úgyis az lesz
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jánoshalmán is bukott a fidesz. 2006 óta vezették a várost.
built for this shit
több mint 1 éve
Vitézy érzi hogy ez nem lesz meg 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
VD újraszámlálást akar.
több mint 1 éve
Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?Én csakis a Fidesz-ellenesség miatt. A polgikból bohócot csinált a NER, nemigen számít, ki jó, ki rossz, legalábbis a városokban.
Jan
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
kurva jó interjút tol MP most MarcivalAnnyira torzított a visszhang miatt hogy kioffoltam, majd holnap
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
4,91 a momentum a közgyűlésben, és még van elég, hogy benézzen 5 fölé
több mint 1 éve
amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakA kutyák kijelentettek hogy bárkivel együtt dolgoznak
ender1112
Akivel van közös ügyük és egyetértenek
Dávid segített nekik a 12. Ker programban
Ezért kapta ő