Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
na jó éjt, kitartás a számlálóknak 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
325
több mint 1 éve
325 - vélhetően eldőlt
több mint 1 éve
97szavazat a mostani különbségLefújhatná már a spori a meccset, jóvanezígy
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
de legalább a Kétfarkú szerzett időközben még egy mandátumot. most már Fidesz 10 - Tisza 10.Momentum becsúszik a fővárosi közgyűlésbe?38 ezer szavazat kell kb, több mint ezer hiányzik, szóval nem valószínű.
deyell
Jakehomer
built for this shit
több mint 1 éve
Oké, akkor először is: mi Kovács Gergő és a kutyák elképzelése a világról, mert nekem ezt évek óta nem sikerült kitalálnom (se 'Orbán, se Gyurcsány' nem elképzelés a világról).Több mindent, kevesebb semmit!
Másodszor, ha te tényleg azt gondolod, hogy a kutyákon kívül minden párt a Fidesz szatellit pártja, akkor neked konteód van, gyógyulást.
ender1112
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ugyanmár, Gyurcsány egy kanál vízben megfojtaná Orbánt, ha ezzel újra minielnök lehetne 😀Szerencse, hogy ferivel ezen mar tul van, igy nincs ilyen kerdes...Nem feltétlenül mesterterv, de ha Orbán hajlandó lenne lefizetni MP-t, nem fogadnék rá, hogy MP ellenállna.Ha 26-ban kiderül, hogy az igazi mesterterv nem Vitézy, hanem MP, meghajolok Rogán Antal nagysága előtt.Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Dzsokijuing
ender1112
gabokocka
több mint 1 éve
Momentum becsúszik a fővárosi közgyűlésbe?38 ezer szavazat kell kb, több mint ezer hiányzik, szóval nem valószínű.
deyell
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Oké, akkor először is: mi Kovács Gergő és a kutyák elképzelése a világról, mert nekem ezt évek óta nem sikerült kitalálnom (se 'Orbán, se Gyurcsány' nem elképzelés a világról).Akiknek egy oriasi resze a mai napig azert szavaz a fideszre, mert meglatja gyurcsanyt es az mszpt a plakatokon. Akik miatt balrol nem szervezodott alternativa 14 eve. Es az ilyen szavazok mint Te is fenntartjak ezt, es ujra es ujra leszavaznak ezekre vagy valamelyik szatelit partjukra, majd nem ertik, hogy miert nyer a fidesz. Es azt sem ertik, hogy miert nyer a kommunikacios terben megint oriasit karigerivel a fidesz, es miert eszmeletlen kedvezo nekik. Es kepesek azt mondani, hogy olyan arcok, mint a Kovacs Gergo Fideszes, mert van elkepzelese es velemenye a vilagrol. Kaparom az arcom ilyenkorA rendszer legnagyobb támasza az a több milliónyi jóember, aki a Fideszre szavazott ill szavaz a mai napig.Uristen ember, te tenyleg hol voltal az elmult 14 evben? A rendszer legnagyobb tamasza a DK-MSZP szovetseg, ha nem lennenek a fidesz kitalalna oket, de tulajdonkepp ez is zajlik itthon evek otaIgen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
Másodszor, ha te tényleg azt gondolod, hogy a kutyákon kívül minden párt a Fidesz szatellit pártja, akkor neked konteód van, gyógyulást.
több mint 1 éve
97
több mint 1 éve
97szavazat a mostani különbség
több mint 1 éve
99% után jön a DDoS támadás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szerencse, hogy ferivel ezen mar tul van, igy nincs ilyen kerdes...Nem feltétlenül mesterterv, de ha Orbán hajlandó lenne lefizetni MP-t, nem fogadnék rá, hogy MP ellenállna.Ha 26-ban kiderül, hogy az igazi mesterterv nem Vitézy, hanem MP, meghajolok Rogán Antal nagysága előtt.Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Dzsokijuing
ender1112
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Momentum becsúszik a fővárosi közgyűlésbe?Sajnos nem...valahol 4,98-nál fognak megállni
deyell
több mint 1 éve
Nem akarok beleszólni, mert elég parttalan a vita, de nagyon komoly a baj annak a fejében, aki azért szavaz Orbánra, mert a másik oldalon GyF meg MSZP.Akiknek egy oriasi resze a mai napig azert szavaz a fideszre, mert meglatja gyurcsanyt es az mszpt a plakatokon. Akik miatt balrol nem szervezodott alternativa 14 eve. Es az ilyen szavazok mint Te is fenntartjak ezt, es ujra es ujra leszavaznak ezekre vagy valamelyik szatelit partjukra, majd nem ertik, hogy miert nyer a fidesz. Es azt sem ertik, hogy miert nyer a kommunikacios terben megint oriasit karigerivel a fidesz, es miert eszmeletlen kedvezo nekik. Es kepesek azt mondani, hogy olyan arcok, mint a Kovacs Gergo Fideszes, mert van elkepzelese es velemenye a vilagrol. Kaparom az arcom ilyenkorA rendszer legnagyobb támasza az a több milliónyi jóember, aki a Fideszre szavazott ill szavaz a mai napig.Uristen ember, te tenyleg hol voltal az elmult 14 evben? A rendszer legnagyobb tamasza a DK-MSZP szovetseg, ha nem lennenek a fidesz kitalalna oket, de tulajdonkepp ez is zajlik itthon evek otaIgen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
több mint 1 éve
Momentum becsúszik a fővárosi közgyűlésbe?
built for this shit
több mint 1 éve
Akiknek egy oriasi resze a mai napig azert szavaz a fideszre, mert meglatja gyurcsanyt es az mszpt a plakatokon. Akik miatt balrol nem szervezodott alternativa 14 eve. Es az ilyen szavazok mint Te is fenntartjak ezt, es ujra es ujra leszavaznak ezekre vagy valamelyik szatelit partjukra, majd nem ertik, hogy miert nyer a fidesz. Es azt sem ertik, hogy miert nyer a kommunikacios terben megint oriasit karigerivel a fidesz, es miert eszmeletlen kedvezo nekik. Es kepesek azt mondani, hogy olyan arcok, mint a Kovacs Gergo Fideszes, mert van elkepzelese es velemenye a vilagrol. Kaparom az arcom ilyenkorA rendszer legnagyobb támasza az a több milliónyi jóember, aki a Fideszre szavazott ill szavaz a mai napig.Uristen ember, te tenyleg hol voltal az elmult 14 evben? A rendszer legnagyobb tamasza a DK-MSZP szovetseg, ha nem lennenek a fidesz kitalalna oket, de tulajdonkepp ez is zajlik itthon evek otaIgen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Uraim, ma is egy élmény volt együtt eredménykövetőzni. Én most megyek aludni, a legjobbakat mindenkinek!
több mint 1 éve
ez a szegény csaj erősen emlékeztet a megboldogult BP Tv-s Lexikére 😀
több mint 1 éve
Most nézem, Szentkirályi kapott 20 000 voksot, Zombieland.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ez tényleg X lesz a végén 😊
több mint 1 éve
111