Politika

69 feliratkozó

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 807 — Saturday Night Lights
Közben peti-kém kiutasított 2 ukrán fedésben dolgozó kémet.
cartman023
megindult a terelés...
NB2
inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednek
niuncs itt semmi látnivaló
Negritis, a vajda
Ez automatikus viszontválasz és valóban beismerés, ahogyan Mozart írta.
Most már nyíltan szembemegyünk a nyugati biztonságpolitikával, ennél már csak az lenne a még alja, ha kiderülne, titkos információkat osztunk meg az oroszokkal.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 348
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.
Szesze
Szerintem egyébként sokakban a mai napig működik az irredentizmus, főleg az akolban, szóval ez a szavazótábor szemében inkább erény, mint vereség...
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 764
baszd ilyen beismerést
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Ezzel azért megcáfolni egyelőre nem sikerült a felmerült vádakat.. Lejárató akció = a szemetek nyilvánosságra hozták, hogy lebuktunk.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 378 — The Mathematician
cartman023
megindult a terelés...
NB2
inkább arról van szó, hogy látjátok ők is kémkednek
niuncs itt semmi látnivaló

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 913 — zászló zászló szív
cartman023
épp akartam linkelni 😀

telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-bejelentette-hogy-magyarorszag-kiutasitott-ket-diplomaciai-fedesben-dolgozo-kemet
Negritis, a vajda
Szerintem nem értik

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 612 — nabege2@yahoo.com
cartman023
megindult a terelés...
több mint 1 éve
cartman023
épp akartam linkelni 😀

telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-bejelentette-hogy-magyarorszag-kiutasitott-ket-diplomaciai-fedesben-dolgozo-kemet

több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 010
több mint 1 éve
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.

Instant ban az EUból, NATOból és indul a Belorusszia 2.0 projekt?
cartman023
Ha nem vagyunk EU-tagok, semmit nem érünk Putyinnak.
Gyurma Pappa
Elnézve, hogy az oroszok mellől mennyien pártoltak el, szerintem jók lennénk nekik EU nélkül is.
több mint 1 éve
Csak elméletben : mi lett volna ha, elviszik a dolgot addig, hogy a magyar katonák átlépik a határt és Kárpátalja határában lepacsiznak az oroszokkal? Miénk Kárpátalja, oroszoké Ukrajna többi része.

cartman023
instant besétálnak a románok mielőtt elindulhatna3 a belorusz 2.0

Gyurma Pappa
erről nem is beszélve

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 913 — zászló zászló szív

cartman023

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 380
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester
Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.

Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.

Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...
gabokocka
Rengeteg lebukás van, csak szinte kivétel nélkül nem verik ezt ennyire nagy dobra. Az a jelzés hogy ez így kiment a sajtoba.
csebi
Lehet nem veletlenul volt itt mult heten az ukranok oldalarol kovetseg.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 688 — Lucas Scott
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester
Igazából simán lehet, nem ez lenne az első eset az elmúlt három évből, ahol az ukrán politika nem bontja ki az igazság minden részletét ugye. Van körülmény ami azonban erősen mellettünk szól, hogy annyira amatőr, kellemetlen és béna az egész, nehéz elképzelni, hogy ezt az egyébént elég profi ukrán titkosszolgálat csinálta volna.

Mondjuk abban a korban, amikor a szövetséges vezetők is lehallgatják egymást mindenféle következmény nélkül (USA - német ugye) meglepődni azon, hogy a kémszolgálatok kémeset játszanak, elég álságos.

Nem azért kell haragudni rájuk, mert kém szervezetet próbáltak felépíteni, az államok így működnek néhányszáz éve, haragudni azért lehet, merthát aki egy “kedd délutánt nem tud probléma nélkül megszervezni” az ne akarja már a nagyfiúk játékát játszani. Ami aggasztóbb, hogy Peti miniszter nyilatkozata nem süt a magabiztosságtól, inkább úgy nyilatkozott, mint akinek fogalma sincs semmiről - de tényleg.
MC12
Sztem sem az a gond, hogy kémkednek, baszki mindenki csinálja, de hogy ilyen szinten lebuktak, az qrva gáz...
gabokocka
Rengeteg lebukás van, csak szinte kivétel nélkül nem verik ezt ennyire nagy dobra. Az a jelzés hogy ez így kiment a sajtoba.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 948 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tom Cruise szar tanár volt....Mason és Steinberg ügynököktől kell órát venni....
A hasbeszélés a király....😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester

MC12
gabokocka
Ki-be járnak az informatikai rendszerünkben, ez már csak hab a tortán.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 625 — I like the Texans, I like who we are
 telex.hu/kulfold/2025/05/09/javaban-zajlik-az-ukran-magyar-titkosszolgalati-haboru-ennek-lehet-az-egyik-allomasa-az-allitolagos-magyar-kemek-lekapcsolasa

ez mondjuk jobban árnyalja a képet.. tényleg egyre ijesztőbb 😕
Szesze
Említik benne az oroszok elleni szabotázst Budapesten keresztül. Teljesen logikus kakadu kíséretéből beszervezni valakit akik rendszeresen mennek Lavrovhoz. Első kézből kapják az infót.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester

MC12

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Most voltam kajálni a szüleimnél (ők mindketten a full fideszes kemény mag, annyiból érdekes (és kibasz bosszantó számomra), hogy bár anyám egy egyszerű ember, de apám absz full értelmiségi, 3 diplomával, 7 beszélt nyelvvel, kibaszott műveltséggel..). Felolvastam most nekik ezt a hírt (természetesen semmit nem hallottak még erről, pedig full rajta vannak a propaganda médián, de nyilván erre még nincs meg a kormányzati reakció). Lényeg hogy úgy vannak vele, hogy ha ez igaz akkor az hatalmas gond, de éppen ezért persze halál biztosak benne (főleg anyám), hogy ez biztos hazugság. Ők (és a bonthatatlan réteg) ezt vélhetően akkor is el fogják hinni, ha minden kétséget kizáróan kiderül hogy nem az, de egész biztos hogy ezzel nagyon sokat fog bukni a fidesz. Csak az a baj, hogy ez már nem egy belpolitikai maszlag, hanem egyre ijesztőbb.
Szesze
Ez lenne a cél: a hardcore fideszesek elbizonytalanítása.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
 telex.hu/kulfold/2025/05/09/javaban-zajlik-az-ukran-magyar-titkosszolgalati-haboru-ennek-lehet-az-egyik-allomasa-az-allitolagos-magyar-kemek-lekapcsolasa

ez mondjuk jobban árnyalja a képet.. tényleg egyre ijesztőbb 😕

Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
több mint 1 éve
aaaz igen 😀

444.hu/2025/05/09/orban-szerint-amit-a-honvedelmi-miniszter-mond-a-magyar-peter-altal-kozzetett-hangfelvetelen-az-a-kormany-hivatalos-allaspontja

több mint 1 éve
sapka Washington Commanders 6 670 — sapka
Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.
Ez sztem nem gond. De úgy tűnik h lehet itt a fiúk picit túl motiváltak lehettek. De enélkül meg nincs soron kívüli eloleptetes szóval nehéz dilemma h mit is csináljan a kolléga …
csebi
Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
Szesze
Nem mondtam egy szóval sem.
Túl lőttek a határon, ráadásul a 21. Században nem 19. Századi eszközöket használsz.
Viszont azon sztem nem kellene felháborodni h feltérképezték Ukrajna katonai erejét a határtérségben vagy h a front jelenlegi helyzetet-lakosság hozzáállását a háborúhoz.
csebi
Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.
Szesze
Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.
De azért nem fogom elmarasztalni akármelyik magyar kormányt mert tisztában van a környező nem szövetséges országok határbeli katonai csapás képességével.
csebi
Az egyik feladatuk az volt, hogy mérjék fel az esetleges magyar katonai bevonulás fogadtatását.
Mindezt kapcsold össze a háború előtti utolsó Orbán - Putyin találkozóval és kész a megfejtés a nagy kérdésre, miért is hagynak ki bennünket az összes formálódó európai biztonsági és katonai együttműködésből.
Dzsokijuing
De hat ezt eddig is tudtuk. Mármint nem feltétlenül azt h térképezzük a helyi lakosság reakciókat hanem azt h ha úgy van mi szívesen átvállaljuk Kárpátalja terheit az ukrán vezetéstől.
csebi
Tudtuk, csak nem sejtettük.
Ez A bizonyíték, hogy Putyin odaígérte Kárpátalját a Puttónak.
Dzsokijuing
Ez az amit a propaganda láttat, túl nyilvánvaló

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.
Ez sztem nem gond. De úgy tűnik h lehet itt a fiúk picit túl motiváltak lehettek. De enélkül meg nincs soron kívüli eloleptetes szóval nehéz dilemma h mit is csináljan a kolléga …
csebi
Pedig egész jól nyomod.. ne vicceljünk már, h itt sincs semmi látnivaló 😀
Szesze
Nem mondtam egy szóval sem.
Túl lőttek a határon, ráadásul a 21. Században nem 19. Századi eszközöket használsz.
Viszont azon sztem nem kellene felháborodni h feltérképezték Ukrajna katonai erejét a határtérségben vagy h a front jelenlegi helyzetet-lakosság hozzáállását a háborúhoz.
csebi
Csak az a bibi, hogy mi egy ici-picit azért orosz pártinak tűnünk ebben a konfliktusban, nem? De persze nyilván önvédelmi célzatú az egész akció.. ezt talán még az agyhalottak közül se fogja mindenki elhinni.. és most így nyilván sokkal erősebb lett a tegnap Magyar féle felvétel is.
Szesze
Igen annak. Nem is értek azzal együtt. Azzal sem hogy nekünk kellene Kárpátalja, amit el kellene foglalnunk.
De azért nem fogom elmarasztalni akármelyik magyar kormányt mert tisztában van a környező nem szövetséges országok határbeli katonai csapás képességével.
csebi
Az egyik feladatuk az volt, hogy mérjék fel az esetleges magyar katonai bevonulás fogadtatását.
Mindezt kapcsold össze a háború előtti utolsó Orbán - Putyin találkozóval és kész a megfejtés a nagy kérdésre, miért is hagynak ki bennünket az összes formálódó európai biztonsági és katonai együttműködésből.
Dzsokijuing
De hat ezt eddig is tudtuk. Mármint nem feltétlenül azt h térképezzük a helyi lakosság reakciókat hanem azt h ha úgy van mi szívesen átvállaljuk Kárpátalja terheit az ukrán vezetéstől.
csebi
Tudtuk, csak nem sejtettük.
Ez A bizonyíték, hogy Putyin odaígérte Kárpátalját a Puttónak.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.