Politika

64 feliratkozó

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 584
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyve

Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt
ozibozi
Azon kívül, hogy ez nem egy szűk körű megbeszélés jkv-ja, hanem valószínűleg a havi vk-elnök, vk-kampányfelelősök tájékoztatója volt, amiről valamelyik írt egy memo-t, kb. valid. Mondjuk MP narratívája elég izzadságszagú, az elvetemült politikajunkie-ken kívül ez ki a jósitent érdekel 😊 szóval szerintem is terelés igen. A bicskei áldozat levele inkább problémásabb ma neki.

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 882
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyve.

Sok minden kiderül belőle. Ahogy eddig is sejtettük, a köztársasági elnök csak egy báb. Nem ő határozza meg, hogy mikor lesz az országgyűlési választás, hanem a Fidesz kampányfőnöke.

Kiderül belőle, hogy Orbánék nem kormányzati teljesítménnyel, hanem kizárólag digitális “harcosokkal”, fizetett zsoldosokkal akarnak választást nyerni.

Ízlelgessük ezeket a szavakat egy 15 éve kétharmaddal kormányzó párttól:

- digitális holdudvar;
- digitális gerilla hadviselés;
- hibrid hadszintér;
- digitális tér napi mérése;
- mennyi like, mennyi megosztás;
- digitális közhangulat befolyásolása;

Az is kiderül, hogy elirigyelték a több ezer aktív TISZA Szigetet és a polgári körök 15 éve történt leselejtezése után most polgári csoportokat hoznának létre központilag.

És persze az is látszik, hogy a Karmelitában is sokan várják a rendszerváltást és csak valamilyen kényszerből tagjai a maffiának, hiszen az ilyen összefoglalók és információk is rögtön nálunk kötnek ki.

Folytatás következik.

A két oldal a jegyzőkönyvből.
 www.facebook.com/share/1CimQrQYAf/?mibextid=wwXIfr  www.facebook.com/share/1E44qnS9Jw/?mibextid=wwXIfr

www.facebook.com/share/1AtCsWUzgH/?mibextid=wwXIfr

Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 598 — Chiefs GM
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem

444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius

Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰
Gyurma Pappa
#háborúsinfláció

több mint 1 éve
Nandito Tennessee Titans 3 361 — Titans fan
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.

Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.

Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.

Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Klaci79
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.
somoskovig
Ebben szerintem minden benne van, amit írt, csak szét van darabaolva:
 24.hu/belfold/2025/07/07/idojaras-vihar-repter-lezaras-mav-magyar-peter/

Music City Miracle
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 101 — zászló zászló szív
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem

444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius

Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 987 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadában
Löfli
Melyik évadban megy el gyereket nemzeni Coloradoba Ausztriába, hogy aztán Pamkirályi Alexandra megsirassa, aztán MenSchrute Tomi legyen a regional manager?
több mint 1 éve
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.

Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.

Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.

Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Klaci79
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 16 032 — a new hope (again)
Szerintem MP most fordítva ül a lovon. Szvsz rogánék gyepálása helyett jelen helyzetben sokkal többet hozna ha a balatonon vagy itt szegeden a katasztrófa súlytotta területeken személyesen megjelenne, fotózkodna, bratyizna a tűzoltókkal stb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 391 — Lucas Scott
Löfli
o belole meg ki is nezem, hogy jol allna neki a 'that's what she said'.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113

MP
ozibozi
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 367 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 882

MP

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 890
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Ne nevess, ezzel munka volt
Gyurma Pappa
ezt a dumát el fogom sütni perbeszédekben. Óriási!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 101 — zászló zászló szív
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Ne nevess, ezzel munka volt

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 890
😀😀😀DD
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 172
 youtu.be/_WUCUtcTvWQ?si=VytlpR_wPu_tX10O

Hat az osszes pofam leszakad tenyleg.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 987 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-nap
Beki
Hát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Jughead
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
kittli
Emelem a tétet, el is mennék igennel szavazni
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 963 — Steelers fan
Beki
Jughead
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 824
Beki
Jughead
A megszűnőben lévő pártok szoktak tartani végső elkeseredésükben ilyen "hogyan kerüljünk be a hírekbe" brainstormingot, azokból jönnek ezek a zseniális ötletek.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 862
Beki
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 991
több mint 1 éve
Zseni, bazmeg. 😀

„A valóság az, hogy az NNGYK nem vonta vissza a műtők engedélyét a szentesi kórházban” – írja a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.

Az NNGYK szerint a betegek folyamatos és biztonságos ellátása érdekében, jogszabálysértés miatt kötelezte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központját – mint az egészségügyi szolgáltatót – a szakmai minimumfeltételeknek megfelelő műtőegységek kialakítására a szentesi telephelyen, és egyidejűleg az infekciókontroll feltételek teljesítéséig ideiglenesen felfüggesztette ezen műtőegységek használatát, ez nem az engedélyek visszavonását jelenti.

Engedély van?
Van persze, minden OK!
Műteni lehet?
Ja, azt nem.

több mint 1 éve
 telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellen

Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
No akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
Beki
Ugye nem azt akarod sugallni, hogy Viktor térde megroggyant és becsicskult Ursula nővér előtt? 😀

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 991
 telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellen

Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
No akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
több mint 1 éve