Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
KariGeri marad a polgi Budapesten
3. kerületben marad Kiss László
több mint 1 éve
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....
r.baggio
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Viszont ha atomháború lesz, abba belebukik a Fidesz, mert ígérete ellenére nem akadályozta meg.
több mint 1 éve
Minden választás legjobb része a "rendkívüli események" szekció böngészése. pic.twitter.com/NHYigUUvrW
— (B.) Varga Ákos (@AkosVarga92) June 9, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Egyrészt nem feltétlenül nem tetszett nekik. Másrészt a propagandájuk nagyon erős a közösségen belül, ugyanis sok olyan van közöttük, akit éhbérért hoztak ide dolgozni "szervezeten" belül. Arra fog szavazni, akire mondják neki. És ugye keringett a neten a tájékoztató anyag..A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.A kínaiaknak nem pont a nagy Kína-barát Fidesz ellen kéne szavazni? Hiszen nyilván azért itt élnek és nem Kínában, mert nem tetszett nekik ami ott megy...
De azért telóról sikerült beazonosítani, melyik a "tuti voks" helye..
topin
warr_b
több mint 1 éve
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.A fiatalok jellemzően délután mennek.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És gondolom a megyei kozgyulést is Hubai fogja vezetniSzolnokon úgyis a vén kurvázós cigány zabigyereket gyártó Szalay Fecó marad,hogy szarjon sünt....Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
Beki
ThundersNFL a Paraszt
Az az ember eredendően biogazda, ezért is hívtuk el előadni, erre hozta a klánt és 50 perc szakma után 2 óra propaganda jött, majd kibaszta a portás mert zárna
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
EP-n és a körzetemben leadtam a szavazatot a kutyákra, a polgármesterjelöltek egytől egyig katasztrofálisak, úgyhogy ott egy érvénytelen szavazattal átadtam a megtisztelő döntést a többieknek.
több mint 1 éve
Németországban is tarolt Erdogan az ottani törökök között.A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.A kínaiaknak nem pont a nagy Kína-barát Fidesz ellen kéne szavazni? Hiszen nyilván azért itt élnek és nem Kínában, mert nem tetszett nekik ami ott megy...
topin
warr_b
Nem minden bevándorló gondolkozik úgy, ahogy te most leírtad, bonyolultabb ez náluk.
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Ez az érzés bennem is kavarog már napon óta. Nagyon szeretnék egy jó eredményt látni a Tiszatól, de mélyen egy kis hang azt súgja, kegyelmi botrány ide, masszív drog függő EP jelölt oda, a hatalmas részvétel fidess malmára hajtja a malmot. Bár az is megfordult a fejemben, hogy talán a bizonytalanok most felemelik a segguket a kanapéról.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.A kínaiaknak nem pont a nagy Kína-barát Fidesz ellen kéne szavazni? Hiszen nyilván azért itt élnek és nem Kínában, mert nem tetszett nekik ami ott megy...
topin

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Szolnokon úgyis a vén kurvázós cigány zabigyereket gyártó Szalay Fecó marad,hogy szarjon sünt....Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
ThundersNFL a Paraszt
Beki
Draft

több mint 1 éve
A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.De azért telóról sikerült beazonosítani, melyik a "tuti voks" helye..
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltKiírták a neve alá, hogy LMP
Stoki
több mint 1 éve
Fidesz 54Tisza 20
Feri és a spanok 10
Mi Hazánk - MKKP - Momentum 4-4-4
Maradék 4
Fővárosban KariGeri vezényel tovább, de nagyon szoros lesz
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Igazi agynélküli gyökér banda
Draft

több mint 1 éve
Nem azt írtam, hogy így is lesz. 🤣Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a pisziVitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltÉs ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Stoki
Következetesen kommunikált.
Fattyu
Stoki
Azt meglátjuk, ha esetleg nyer.
több mint 1 éve
Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a pisziVitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltÉs ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Stoki
Fattyu
több mint 1 éve
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltÉs ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Stoki