Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
KariGeri marad a polgi Budapesten
3. kerületben marad Kiss László
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.
r.baggio
Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Viszont ha atomháború lesz, abba belebukik a Fidesz, mert ígérete ellenére nem akadályozta meg.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 037 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 962 — no es importante
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 755
nem csöcsök, de talán ez is megteszi 😊

NB2
fene egy ízlésed van

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 306 — nabege2@yahoo.com
nem csöcsök, de talán ez is megteszi 😊

több mint 1 éve
topin New England Patriots 2 294
A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.

De azért telóról sikerült beazonosítani, melyik a "tuti voks" helye..
topin
A kínaiaknak nem pont a nagy Kína-barát Fidesz ellen kéne szavazni? Hiszen nyilván azért itt élnek és nem Kínában, mert nem tetszett nekik ami ott megy...
warr_b
Egyrészt nem feltétlenül nem tetszett nekik. Másrészt a propagandájuk nagyon erős a közösségen belül, ugyanis sok olyan van közöttük, akit éhbérért hoztak ide dolgozni "szervezeten" belül. Arra fog szavazni, akire mondják neki. És ugye keringett a neten a tájékoztató anyag..
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 449 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 037 — Kinek mit intézett a kormánya
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
Beki
Szolnokon úgyis a vén kurvázós cigány zabigyereket gyártó Szalay Fecó marad,hogy szarjon sünt....
ThundersNFL a Paraszt
És gondolom a megyei kozgyulést is Hubai fogja vezetni
Az az ember eredendően biogazda, ezért is hívtuk el előadni, erre hozta a klánt és 50 perc szakma után 2 óra propaganda jött, majd kibaszta a portás mert zárna

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
EP-n és a körzetemben leadtam a szavazatot a kutyákra, a polgármesterjelöltek egytől egyig katasztrofálisak, úgyhogy ott egy érvénytelen szavazattal átadtam a megtisztelő döntést a többieknek.

több mint 1 éve
A kínai mozgósítás is sikeres volt, mert nálunk magyarul nem beszélő "szavazópolgárok" próbálták kitalálni hova kell húzni az ikszet kínai írásjelek hiányában. Amelyik beszélt angolul valamennyit, az sem volt jó helyzetben, mert a bizottságból ezt senki nem tudta viszonozni.

topin
A kínaiaknak nem pont a nagy Kína-barát Fidesz ellen kéne szavazni? Hiszen nyilván azért itt élnek és nem Kínában, mert nem tetszett nekik ami ott megy...
warr_b
Németországban is tarolt Erdogan az ottani törökök között.
Nem minden bevándorló gondolkozik úgy, ahogy te most leírtad, bonyolultabb ez náluk.

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 663
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
ThundersNFL a Paraszt
Ez az érzés bennem is kavarog már napon óta. Nagyon szeretnék egy jó eredményt látni a Tiszatól, de mélyen egy kis hang azt súgja, kegyelmi botrány ide, masszív drog függő EP jelölt oda, a hatalmas részvétel fidess malmára hajtja a malmot. Bár az is megfordult a fejemben, hogy talán a bizonytalanok most felemelik a segguket a kanapéról.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 376 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

topin

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
Beki
Szolnokon úgyis a vén kurvázós cigány zabigyereket gyártó Szalay Fecó marad,hogy szarjon sünt....

Draft

több mint 1 éve
topin New England Patriots 2 294

több mint 1 éve
Fidesz 55
TISZA 21
NERlenzék 9
MHM 6
MKKP, Momentum 3
Többiek összesen 3

És Karigeri

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 447
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelölt
Stoki
Kiírták a neve alá, hogy LMP

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 447
Fidesz 54
Tisza 20
Feri és a spanok 10
Mi Hazánk - MKKP - Momentum 4-4-4
Maradék 4

Fővárosban KariGeri vezényel tovább, de nagyon szoros lesz
több mint 1 éve

Draft

több mint 1 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Stoki
És ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Következetesen kommunikált.
Fattyu
Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a piszi
Stoki
Nem azt írtam, hogy így is lesz. 🤣
Azt meglátjuk, ha esetleg nyer.

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
És ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Fattyu
Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a piszi
több mint 1 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Stoki