Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Vác, dél van, majdnem félidő, a részvétel 35% körül, a rutinosabbak azt mondják ez itt nagyon sok.
Ami szomorú hogy 350 szavazó után a 30 év alattiakat még mindig meg tudom számolni az egy kezemen, délelőtt is zömével középkorúak+nyugdíjasok jöttek.

A helyi SZSZB elnök egy nyugdíjas nő, (aki tisztában van vele hogy a Tisza delegáltja vagyok), előre felkészített, hogy ne érjen csalódás, azt mondta, Vácon a mi körzetünkben mindenki fideszes, 22-ben éjszaka a szavazatszámlálás közben elment sírni, akkora előnye volt a Fidesz-Rétvári tandemnek, a Fideszes delegáltak vígasztalták.

Ennek fényében várom az esti számlálást.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 036 — Kinek mit intézett a kormánya
Csanád haverom Baján ma egy zsák krumplival ment szavazni🤣

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 259
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
KariGeri marad a polgi Budapesten
3. kerületben marad Kiss László
Fontos_Vidra
Újpalota dettó.

Volt nyugdíjas néni aki nem értette miért kapott 5 lapot és amin ugyanúgy 3-3 jelölt volt (helyi polgi, helyi képviselő szavazólapok) ugyanannak a lapnak hitte és értetlenkedett miért van nála kettő...

Agyrém
gamerkr
Jaj hát itt nálunk is már volt egy olyan, hogy a néni bennt a fülkében, és az egyik bizottsagi tag meg a fülke előtt áll kicsit elhuzva a függöny. A néni: most melyiket kell bejelolni???
A bizottsagi tag: válasszon 6 -ot a nevekbol, amelyiket szeretné.

De simán el tudom képzelni, hogyha nincsen bennt senki rajtuk kívűl, megmutatja neki..
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
Valószínűleg többen szavaznak majd a Fidesz ellen mint mellette.....
Nesze neked demokrácia
ThundersNFL a Paraszt
amúgy kezdjük már el elengedni, hogy a demokrácia a szavazásról szól. oroszorok és fehéroroszok is választanak mégse hívja senki demokráciának őket.
a demokráciában van szavazás ÉS a fékek és ellensúlyok rendszere. az nálunk meg nincs.
arról ne is beszéljünk, hogy a mi demokráciánkban lejt a pálya.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 449 — Sworn to the Dark
Hódmezővásárhelyen is magasabb a részvételi arány mint 5 éve. kemény lenne, ha még MZP is bukna helyben.

built for this shit

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Valószínűleg többen szavaznak majd a Fidesz ellen mint mellette.....
Nesze neked demokrácia

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 656 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.
zacknorb
ilyet én is csináltam, amikor valamelyik hülye népszavazás volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 449 — Sworn to the Dark
 magyarpeterendlessrunner.web.app/

built for this shit

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 036 — Kinek mit intézett a kormánya
+: Az első szavazótól a nyugdíj előtt állókig van mindenki, koporsószökevény nem volt mikor mentem.
Az alsós ofőm volt bizottsági tag és felismertem a többi embert is.

-: A polgi prosztó módón a központban az épület és a kamerák előtt a tilosban parkolt
A bizottsági tagok felismertek
Ahogy hallottam a beszélgetéseket fullba beletojtak a felkészülésbe, míg anya bezzeg képes volt átolvasni amiket kelett.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 303 — nabege2@yahoo.com
Látom, van tippelde:
Fidesz 55%
Tisza 28%
DK 6%
Mi hazánk 5%
Kutyák 3%
Momentum 2%
Többiek 1%

Gyurcsany marad a fopolgarmester
Foldesi26
Gyurcsány? 😊

amúgy szerintem simán lehet, hogy az ellenzék együttesen több szavazatot kap majd...
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
Fontos_Vidra
én Josh Rosen-CARDS mezben tiszteleltek mindenkit - eldöntendő pszichózis, hogy kutya vagy momo, megyein momo, pógi sipi, mer csak azaz egy van, atöbbi talán erzsibacsi auccából, postasnéni megazóradó fizikatanár

há merjünk nagyot ámodni, ma asselehet
 youtu.be/_9Ya7ruzMhc?si=JNG33Q7pG6j4tpNr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.
zacknorb
Kétszer, Bence haverom 19ben LONDONBAN! ugyanezt tolta

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Látom, van tippelde:
Fidesz 55%
Tisza 28%
DK 6%
Mi hazánk 5%
Kutyák 3%
Momentum 2%
Többiek 1%

Gyurcsany marad a fopolgarmester
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 857 — Steelers fan
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.
r.baggio
Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....
ThundersNFL a Paraszt
És tudom, hogy ez nem egy Széchenyi idézet, de álljon itt egy tőle:

„Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz, még akkor is, ha a vezetők és a vezetettek – amennyire lehet – világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve, a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok, akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt, s ilyenkor dönt a véletlen, a világszellem, a magasabb fény, a fátum, az Isten.”
r.baggio
Viszont nálunk a vezető(k) világosan látja hogyan teremthet harmóniát a vakokkal.
Ad nekik magasabb "fényt", Istent, saját magát.
A rövidlátók meg kapálóznak, de ki nem sz..ja le őket.
Ezt a harmóniát megteremteni nem volt könnyű, de azóta megy minden magától.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Én direkt a mise előtti és utáni roham között most megyek el.
Fehérben, jelképezze ez az új kezdetet.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 567
Fidesz 48
Tisza 21
Mi Hazánk 8
DK 6
Kutyák 5
Momo 3

maradék rest of

Karácsony
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 793 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
Fontos_Vidra
Újpalota dettó.

Volt nyugdíjas néni aki nem értette miért kapott 5 lapot és amin ugyanúgy 3-3 jelölt volt (helyi polgi, helyi képviselő szavazólapok) ugyanannak a lapnak hitte és értetlenkedett miért van nála kettő...

Agyrém

Szerkesztette: gamerkr

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 957
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
Ez az érzés bennem is kavarog már napon óta. Nagyon szeretnék egy jó eredményt látni a Tiszatól, de mélyen egy kis hang azt súgja, kegyelmi botrány ide, masszív drog függő EP jelölt oda, a hatalmas részvétel fidess malmára hajtja a malmot. Bár az is megfordult a fejemben, hogy talán a bizonytalanok most felemelik a segguket a kanapéról.
KB23
Hat sajnos az adatokbol az latszik hogy minel kisebb a telepules annal nagyobb szazalekban nott a reszvetel 19-hez kepest szoval valszeg a Gyozike elhozza Marics Petit/ viszik a gyereket haboruba narrativa gyozott nem a feny gyult meg.
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 961 — no es importante
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.
r.baggio
Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....
ThundersNFL a Paraszt
És tudom, hogy ez nem egy Széchenyi idézet, de álljon itt egy tőle:

„Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz, még akkor is, ha a vezetők és a vezetettek – amennyire lehet – világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve, a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok, akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt, s ilyenkor dönt a véletlen, a világszellem, a magasabb fény, a fátum, az Isten.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 755
r.baggio
Emlékszem, amikor a 2000-es években ez még a választási vereségek miatt frusztrált jobbosok kedvenc szavajárása volt, Fradi ultrák is kirakták.

több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
r.baggio

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Viszont ha atomháború lesz, abba belebukik a Fidesz, mert ígérete ellenére nem akadályozta meg.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 961 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal