Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 911 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.
Porsan
Ez azért is aggályos mert első szavazó igazolja h üres a gyujtolada…

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 027
Ritka fos hetünk volt melóban (kurva francia indulás) meg egyébként is a sok hülye kavarás miatt, erre most a gyerek is belázasodott tegnap, ma reggel fosott, hányt. Ezt az egy hetet kellett volna még kibírnia, mikor délutános leszek...

Úgyhogy amilyen formában vagyunk, borítékolható egy holdról is látható fidesz győzelem plusz VD lesz a főpolgi...
warr_b
Innen szep nyerni.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 376 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ritka fos hetünk volt melóban (kurva francia indulás) meg egyébként is a sok hülye kavarás miatt, erre most a gyerek is belázasodott tegnap, ma reggel fosott, hányt. Ezt az egy hetet kellett volna még kibírnia, mikor délutános leszek...

Úgyhogy amilyen formában vagyunk, borítékolható egy holdról is látható fidesz győzelem plusz VD lesz a főpolgi...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 757
Viktor kapott néhány kellemetlen kérdést a szavazókör elhagyása utáni interjúban, főleg az orosz titkosszolgálat befolyásáról. A Hír tévén gyorsan vissza is kapcsoltak a stúdióba, mondván, hogy "sok a provokatív kérdés" 😀 😀 😀

több mint 1 éve
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.

több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.

több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 250
 telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.
több mint 1 éve
FuckYoElonMusk New England Patriots 389
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 003
 telex.hu/belfold/2024/06/08/v-naszalyi-marta-borocz-laszlo-i-kerulet-var-venezuelai-menekult-spanyol-hangfelvetel?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2KP7K4KBcDvgmY0Dfi6aU0f_rfGh6sgaET2YqTW89AqptZlOkFH6lR2rc_aem_AUfcowwY8mHbSfHxSqpyPIlTVZFpPlh2tw0RwPY6cZ6JLVNylEdUV_fMe84ha8wGH_nHx0WEJjuoe1iB7KVC2yYu

Az egymilliós mozgósítás nemzetközi része.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
 sportal.blikk.hu/csapatjatekok/kezilabda/orom-vogel-bolk/2024060814461505644

A Vogel-tesóknak eddig vállalható hete van. Áradjon egyet a Tisza, aztán jöhet 26.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Ömlik az eső...siratja Magyarországot....
ThundersNFL a Paraszt
Itt Pécsen éjszaka volt nagy zuhé, most már teljesen békés az idő.

több mint 1 éve
Van ahol 8-at kapnak 😀
Toca
Ott remélem nem vesződnek a borítékkal.
iktriad
Nem is kötelező használni, ezt már 2022-ben is mondták nekem a számlálók. Egyszerűbb is nekik számolni, ha nem kell még a borítékok feltépésével is szarakodniuk.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 957 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van ahol 8-at kapnak 😀
Toca
Ott remélem nem vesződnek a borítékkal.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 347 — Vikings fan
Amíg Orbán van, EU-s pénz nincs! feliratú molinót feszített ki a Momentum Orbán Viktor szavazókörének bejáratához az éjszaka.

Jár ezért a

Ja, Budapesten tök fölösleges volt borítékokat mellékelni a szavazati lapokhoz. Hacsak nem vagy zseni origamis, nem fog beférni az 5 lap.
iktriad
Van ahol 8-at kapnak 😀
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 957 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amíg Orbán van, EU-s pénz nincs! feliratú molinót feszített ki a Momentum Orbán Viktor szavazókörének bejáratához az éjszaka.

Jár ezért a

Ja, Budapesten tök fölösleges volt borítékokat mellékelni a szavazati lapokhoz. Hacsak nem vagy zseni origamis, nem fog beférni az 5 lap.
több mint 1 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Karácsony valahogy még így is behúzza Budapestet, de a Fidesz a legtöbb érzékeny 2019-es veszteségét visszaszerzi.

Na majd meglátjuk.
Kampman
Mik lennének azok?
Őszintén?
Negritis, a vajda
Budai kerületek, Tatabánya

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 445 — Saturday Night Lights
 m.hvg.hu/360/20240608_tolgyessy-peter-rohanunk-a-forradalomba

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 445 — Saturday Night Lights
4. Ami az EP-választást illeti: minden bizonytalan. A felmérések szerint a biztos szavazók 22-25 százaléka nem akarja/nem tudja megmondani, hova húzza be az ikszet. Arra hajlok, hogy az ellenzéknek lényegesen nagyobb tartaléka van, mint a Fidesznek. A 2018-as parlamenti választással szemben a magas részvételi arány tippem szerint összességében az ellenzéknek kedvezne, akár még azon az áron is, hogy az öt százalékon billegő pártok némelyike nem szerez mandátumot.
nagylaza, főpohárnok
Amióta 2022-ben az állampárt utaztatással és osztogatással összeszedte azt az eszement voksszámot, már tippelni sem merek.
A Tisza legyen millió körül, az első nekifutásra nem lenne rossz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ömlik az eső...siratja Magyarországot....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 990 — The Mathematician
Van egy olyan érzésem, hogy Karácsony valahogy még így is behúzza Budapestet, de a Fidesz a legtöbb érzékeny 2019-es veszteségét visszaszerzi.

Na majd meglátjuk.
Kampman
Mik lennének azok?
Őszintén?

A fidesz-mhm-vitezy fidesz sztem 40%+ lesz Pesten
És semmit nem buknak vidéken

Ez már győzelem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

Na majd meglátjuk.

több mint 1 éve
Nem tudom van-e tippelde, én írom a saját jóslatom:
Fidesz 47%
Tisza 25%
DK-MSZP-P 10%
Mi Hazánk 6%
MKKP 4 %
Momentum 4%
2RK 1%
MMM 1%
LMP 1%
Jobbik 1%

Kívancsi leszek okosabb vagyok-e mint egy ötödikes Závecz.
akdestroyer
Fidesz 51%
Magyar 18%
Feri 14%
Mihazánk 8%
Momentum 3%
Kutyák 2%
Többi 1% vagy még ennyi sem

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Fidesz 50
4 párt 5% felett
Karácsony
Fővárosi lista 1. hely: Tisza
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 038 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha már ak írta, és családilag és érintett vagyok, minden szavazatszámlálónak és HVB tagnak nyugodt holnapot kívánok

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Nem tudom van-e tippelde, én írom a saját jóslatom:
Fidesz 47%
Tisza 25%
DK-MSZP-P 10%
Mi Hazánk 6%
MKKP 4 %
Momentum 4%
2RK 1%
MMM 1%
LMP 1%
Jobbik 1%

Kívancsi leszek okosabb vagyok-e mint egy ötödikes Závecz.