Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 649 — zászló zászló szív
Tudom, a bulvár érdekesebb, de egészen elképesztő, hogy mennyire képtelen a Fidesz kitermelni egy közepesen értelmes holdudvart sem.

telex.hu/belfold/2024/05/30/mozaik-alapitvany-eu-csatlakozas-boszormenyi-gyorgy-laszlo-stumpf-istvan-makronom-safe-space

Böszörményi-Nagy igen ostoba dolgokat mondd mindig, volt szerencsém több startupos rendezvényen hozzá, de legalább ártalmatlan hosszútávon. Viszont György László elképesztően ártalmas ember. Sajnos tényleg azt hiszi, és tényleg azt is sugallja a kormány egyik fő gazdasági ideológiai tanácsadójanként, hogy ez egy sikeres szociálpolitika.

Jelezném, ezek az emberek nem propagandisták, ők a szakértők és tanácsadók a kormány mellett, akik elhiszik amit mondanak.

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 858 — Steelers fan
 www.origo.hu/itthon/2024/05/europai-parlamenti-valasztas-2024-vita

Hibátlan
vpi
Aztakurva…. 😊
somoskovig
Ha eddig esetleg volt az univerzumban olyan gondolkodó életforma ami az Origot nem a Fidesz seggéből kibújó képződménynek gondolta, az is egyértelmű bizonyítékot kap most erről.

És itt emlékeznék meg arról, hogy volt idő amikor még itt is azt mondták páran, hogy a 444, meg a régi index az Origo ellenpárja. Aha.
zinedine5
Én csak azt nem értem tényleg, hogy utána egy ilyen pondró hazamegy, belenéz a tükörbe és hogy nem hányja le saját magát?
somoskovig
Sztem napjában többször is.
Ez pia nélkül nem működik.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 758
A következő vitára csináljatok már egy eredménykövető topikot.

12 oldal.
Amadeus von Dollárbaloldal
Én mondtam már az elején.

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
És itt emlékeznék meg arról, hogy volt idő amikor még itt is azt mondták páran, hogy a 444, meg a régi index az Origo ellenpárja. Aha.
zinedine5
Elfogultságban elég közel van/volt mindkettő a mostani origóhoz, stílusban nyilván nem.
A mostani origó teljesen Szabad Nép-feeling.

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
de ott nem lesz se Magyar, se Tompika...nem lesz ennyire nézhető...és persze se Bruti
Klaci79
akkor majd a Karácsony - Vitézy vita ma este a partizánon.
deyell
Na az jó lesz…a Puzsér féle viták is jók voltak, a hard talk, szerintem
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 459 — Sworn to the Dark
de ott nem lesz se Magyar, se Tompika...nem lesz ennyire nézhető...és persze se Bruti
Klaci79
akkor majd a Karácsony - Vitézy vita ma este a partizánon.

built for this shit

több mint 1 éve
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 459 — Sworn to the Dark
Az az atv-s vita amit klárika promózott mikor lesz?
warr_b
szombaton.

built for this shit

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 382 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az az atv-s vita amit klárika promózott mikor lesz?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 134

12 oldal.
16 évente?
Lehetnél másfél évtizedenként kicsit elnézőbb😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 960 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

12 oldal.
Vedd úgy, hogy felpörögtek az események! 😀
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed

12 oldal.
Mégis több értelme van, mint az azt megelőző ötvennek.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 568

12 oldal.
több mint 1 éve
Ha csak 1 mondat jut el valakihez a vitából...akkor legyen ez az origóé:
"Deutsch Tamás megsemmisítette, keményen helyretette Gyurcsány feleségét és Magyar Pétert"
Klaci79
Nem akartam volna elképzelni, ahogy Tompika keményen helyremegrakja Gyurcsánynét, köszi Origo.
somoskovig
Már nem tudná😎
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 220 — Chiefs GM

Hibátlan
vpi
Aztakurva…. 😊
somoskovig
Ha eddig esetleg volt az univerzumban olyan gondolkodó életforma ami az Origot nem a Fidesz seggéből kibújó képződménynek gondolta, az is egyértelmű bizonyítékot kap most erről.

zinedine5
Én csak azt nem értem tényleg, hogy utána egy ilyen pondró hazamegy, belenéz a tükörbe és hogy nem hányja le saját magát?

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 220 — Chiefs GM
"Deutsch Tamás megsemmisítette, keményen helyretette Gyurcsány feleségét és Magyar Pétert"
Klaci79
Nem akartam volna elképzelni, ahogy Tompika keményen helyremegrakja Gyurcsánynét, köszi Origo.

több mint 1 éve
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni
Ki ez a két fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
Tarsi
Partizánon mutatják MPt egyből kinn
csebi
Amúgy arra jó volt a "vita", hogy kiderüljön, hogy nem véletlen, hogy nem megy el MP egy valódi vitára, mert nem tud semmi mást mondani azon a pár jól bevált, begyakorolt mondaton kívül amit folyamatosan ismételget. Mintha csak egy fideszes politikust látnál, mindegy mi van, csak szajkózom az igazam.
Tarsi
Pont ez a lényeg, ezt kellene Szvsz megérteni, hogy akik a vitákat nézik, értékelik azok egy OGy választáson max a szadesz árvákon kívüli pár százalék. Aki vlmt akar annak mocskos fideszes módszert kell alkalmazzon, leszarni az ellenzéket, azok leváltottàk már magukat. Semmi felesleges belpesti okoskodás.
Mert a suttyó magyarnak ez jön be, ha tetszik ha nem.
Nem az értelmest kell meggyőzni, az már fő a levesben mint a béka.
ozibozi
Plusz a legtöbb értelmes, ha változást akar majd szavaz a legnagyobb esélyre. Mint ahogy sokan kényszerből szavazták a DK-ra is.
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni

Hibátlan
vpi
Aztakurva…. 😊
somoskovig

több mint 1 éve
Ki ez a két fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Jézusom, nem kapcsoltad ki egyből az M1-et? Vigyázz mert reggelre arra kelsz, hogy 40-el kevesebb lesz az IQ-d
Tarsi
Partizánon mutatják MPt egyből kinn
csebi
Amúgy arra jó volt a "vita", hogy kiderüljön, hogy nem véletlen, hogy nem megy el MP egy valódi vitára, mert nem tud semmi mást mondani azon a pár jól bevált, begyakorolt mondaton kívül amit folyamatosan ismételget. Mintha csak egy fideszes politikust látnál, mindegy mi van, csak szajkózom az igazam.
Tarsi
Pont ez a lényeg, ezt kellene Szvsz megérteni, hogy akik a vitákat nézik, értékelik azok egy OGy választáson max a szadesz árvákon kívüli pár százalék. Aki vlmt akar annak mocskos fideszes módszert kell alkalmazzon, leszarni az ellenzéket, azok leváltottàk már magukat. Semmi felesleges belpesti okoskodás.
Mert a suttyó magyarnak ez jön be, ha tetszik ha nem.
Nem az értelmest kell meggyőzni, az már fő a levesben mint a béka.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 184 — je suis poloska
Brutinak több poénja volt mint az elmúlt x év showder klubos fellépéseiben összesen.

Toroczkai videóit nézzétek, ahányszor kimondja hogy globalista, jöhet a feles, a felére be fogtok baszni garantáltan. Csávónak olyan összeesküvés-elméletei vannak hogy Dan Brown elbújhat mellette. 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Alig várom már a power rankingst, ha vége 😅
shawnka
Nekem MP, Bruti és Toroczkai mutatott bármi életjelet, ők vitték ezt a showt.
Deutsch, Donáth és Dobrev rémesen cringe volt.
A Vona-MZP-Jobbik tandem nyugodtan lehetne egy párt, kb. ugyanazt mondták.
Ungárban csalódtam kicsit, nagyon erőtlenül nyomta.
A Megoldásos csávó helyett mondjuk a szélhámos Gödényt inkább néztem volna, az legalább vicces trashélmény.
Kampman
Toroczkai? aki mindenáron el akarja számoltatni Ursulát, az afD-vel akiket éppen most szerel szét a német polizei a kurva sok kínai meg orosz kém miatt 😀
na de fent van jútúbon.
petey
Iratkozzatok fel és ne felejtsétek el megnyomni a csengőt is!
Hiányoltam mondjuk, hogy egy patreon linket nem betűzött le.
shawnka
Mintha ugyan nem ugyanazt nyomná minden 2. influencer.
Lájkolj, iratkozzál, osszad megfele vegyél mörcsöt, stb.
Kicsit piaci stílusú politikus, de lehet, hogy ezért szavaznak rá annyian amennyien, Róna Péterre meg annyian amennyien.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 509 — Így remélem megfelelek nektek.....
 forms.gle/BjkyveFMn7fZWFqd7

Összedobtam egy formot, mindenki csinálhat power rankingot
zacknorb
Amúgy ezt mindenki küldheti is tovább ha gondolja, amint hazaértem a családi (nyaralós)hétvégéről csinálok egy összesítést (meme-ekkel?)
zacknorb
Na azt várjuk 😁
ThundersNFL a Paraszt
de az email címekkel csínján bánni 😛 😀
több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
Alig várom már a power rankingst, ha vége 😅
shawnka
Nekem MP, Bruti és Toroczkai mutatott bármi életjelet, ők vitték ezt a showt.
Deutsch, Donáth és Dobrev rémesen cringe volt.
A Vona-MZP-Jobbik tandem nyugodtan lehetne egy párt, kb. ugyanazt mondták.
Ungárban csalódtam kicsit, nagyon erőtlenül nyomta.
A Megoldásos csávó helyett mondjuk a szélhámos Gödényt inkább néztem volna, az legalább vicces trashélmény.
Kampman
Toroczkai? aki mindenáron el akarja számoltatni Ursulát, az afD-vel akiket éppen most szerel szét a német polizei a kurva sok kínai meg orosz kém miatt 😀
na de fent van jútúbon.
petey
Iratkozzatok fel és ne felejtsétek el megnyomni a csengőt is!
Hiányoltam mondjuk, hogy egy patreon linket nem betűzött le.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 310 — nabege2@yahoo.com
Egyébként verjetek meg, nekem tetszett. Jó volt látni, hogy vannak értelmes embereink a politikában és tényleg zongorázni lehetett a különbséget Tompika és a többiek között. Valahogy így kéne kinézni a dolgoknak. Remélem Brutit felteszik majd yt-ra, volt 1-2 iszonyat jó kis finom poénja!

jajj mégvalami! Lehet, hogy csak én gondolom így ,de lehet jobb lett volna ha néha változik a sorrend vagy urambocsá sorsolják. Illetve ez az egész inkább a TV2-n lett volna jó, ott szerintem több agymosott fideszes van.

Szerkesztette: NB2