Politika

70 feliratkozó

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 811 — zászló zászló szív
A Shadow Goverment tulajdonképpen mire jó?
ThundersNFL a Jobbágy
Még egyetemista koromban Szegeden csütörtök esténként a Kis bajorban volt Vampire the masquerade live, ahol félrészeg arcok különböző folyamatosan változó csoportokba verődve igazgatták egy kitalált vámpírvilág történéseit. Valahogy így képzelem ezt is.
andree
Ohh, de jó világ a Vampire, én imádom.

Nekem erről az ivararányról inkább valami elbaszott underground sexklub jutott eszembe. De kinek mint intézett a kormánya.

több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 795
ThundersNFL a Jobbágy
Még egyetemista koromban Szegeden csütörtök esténként a Kis bajorban volt Vampire the masquerade live, ahol félrészeg arcok különböző folyamatosan változó csoportokba verődve igazgatták egy kitalált vámpírvilág történéseit. Valahogy így képzelem ezt is.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.
Ezek a fogyatékosok meg kirakják a névsort, minden irónia nélkül elnevezve egymást árnyékönkormányzati miniszternek.

Tényleg súlyosan elgurult a gyógyszer.
Kampman
Itt mar mindenkinel elgurult:  m.hvg.hu/itthon/20220919_Csak_Janos_jo_lenne_ha_nok_29_eves_koruk_elott_szulnenek
Zsellértelkes Vrij
Asszony pont 29 és a harmadikat fogja szülni. Valami 13. havi családi pótlék járna érte nem?
Nemes samu09
Áhh, az én feleségem meg 30 volt a harmadiknál... szóval akkor azt elbasztuk-e?

Havernál 3 gyerek van, az asszony 36 volt az elsőnél. Ismerős családnál 2 van, tervben a harmadik, 40 évesek mindketten, a nagyobb gyerek 5.

Szóval, ja csak ezen múlik, hogy valaki 29 évesen szül-e, hogy lesz-e három.

Ostoba avítt, maradi pöcsök

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 615 — I like the Texans, I like who we are
Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.
Ezek a fogyatékosok meg kirakják a névsort, minden irónia nélkül elnevezve egymást árnyékönkormányzati miniszternek.

Kampman
Itt mar mindenkinel elgurult:  m.hvg.hu/itthon/20220919_Csak_Janos_jo_lenne_ha_nok_29_eves_koruk_elott_szulnenek
Zsellértelkes Vrij
Asszony pont 29 és a harmadikat fogja szülni. Valami 13. havi családi pótlék járna érte nem?
több mint 3 éve
Lehet fokozni. A dilivonat nem lassít.
 24.hu/belfold/2022/09/19/marki-zay-peter-mmm-arnyekkormany-tisztak-koalicioja/
xrace77
Azt valóban elfelejtettem mondani, hogy az árnyékkormány intézménye jellemzően ott működik céljának megfelelően, ahol duális, vagy ahhoz nagyon közeli politikai rendszer van. Ellenkező esetben fennáll a veszélye - hogy nevetséges lesz. Lásd a szakkönyvekben: Széll (Berni) - kormány.
MC12
Azt a kurva. Nem hittem hogy lehet fokozni.

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 465
xrace77
Azt valóban elfelejtettem mondani, hogy az árnyékkormány intézménye jellemzően ott működik céljának megfelelően, ahol duális, vagy ahhoz nagyon közeli politikai rendszer van. Ellenkező esetben fennáll a veszélye - hogy nevetséges lesz. Lásd a szakkönyvekben: Széll (Berni) - kormány.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 608 — Cowboys fan
Én leragadtam azon, hogy az árnyékkormány hivatalos árnyékfotóján, DKlári felsőjének árnyéka húgyfoltot mintáz. ( api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/69c54e4a-7028-44fe-89cd-dbda0032d327.jpg) Én azért betámadtam volna photoshoppal publikálás előtt.
andree
Egy protokollos se ártott volna.
MC12
meg egy ügyesebb fényképész sem
több mint 3 éve
Én leragadtam azon, hogy az árnyékkormány hivatalos árnyékfotóján, DKlári felsőjének árnyéka húgyfoltot mintáz. ( api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/69c54e4a-7028-44fe-89cd-dbda0032d327.jpg) Én azért betámadtam volna photoshoppal publikálás előtt.
andree
Egy protokollos se ártott volna.

több mint 3 éve

Kampman
Az árnyékkormány lényege, hogy minél inkább előtérben legyen, minél inkább mutassa az ellenzék kormányzóképességét. Ha kell, már holnap át tudjuk venni a hatalmat, mert megvannak ehhez a különböző területeken a dedikált politikusaink. Ad a szavazónak egy cselekvő, aktív képet magáról, ez pedig valóban több, mint amit idáig a komplett ellenzék csinált, akik ugye kizárólag reagáltak a Fideszre - ez pedig passzív/alárendelt szerep.

Ennek Anglia az őshazája de többé-kevésbé megvan az intézmény az USA-ban, a németekenél és a franciáknál is.

Na most a következő, hogy jellemzően az adott párt szakpolitikusát szokás árnyékminiszternek kinevelni, kivéve a karrier-politikusok, de azok eleve nem oktatási, honvédelmi vagy eü-tárcát szokták kérni, hanem a külügy-gazdaság-pénzügy vonalat, azokhoz meg fogalmazzunk úgy, a kifejezett szakértelem nem feltétlenül szükséges, hanem az adott politikus karaktere, x-faktora a lényeg, mivelhogy ezek a dobbantó pozíciók a miniszterelnöki székhez. (Nem, nem azt mondom, hogy lehet tökhülye a témához, de nem kell a monetáris politikákból nagydoktorit szereznie)

Itthon viszont akkora a káder-hiány, hogy tényleg a dk 2-3-ad vonalából kellett összekaparni őket, hogy egyáltalán a lista meglegyen. Nem mondom egyébként, hogy nem azért is rakták részben tele kvázi ismeretlenekkel, mert ők kidobhatók egy választás előtti pozíció-osztogatásnál, majd lesznek tv-elnökök. Csak tényleg annyi a baj a nyugati képhez képest, ahonnan a mintát szedték, hogy nagyítóval kell keresni a szakértőt és itt mindenki karrierpolitikus vagy egy ismeretlen senki 😊 szép szakmai feladat ezt managelni egyébként, birizgálná az én fantáziámat is.

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
andree
csak izgatott

több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 795
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 053

Kampman
nem, ezt rosszul hitted...teljesen jó, ha kirakják a névsort és szakértőként szólalnak meg a fontos és kevésbé fontos dolgokban...csak éppen nem ilyen névsorral...tisztelet a kivételnek természetesen, de összességében nagyon gáz
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 212 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Kampman

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 108

több mint 3 éve
Mit csinal egy arnyekkormany?
YoungZeeZee
ATV Egyenes beszéd, Klubrádió, petíciók, fb-posztok.
Őszentsége Sobri Jóska
Facebook.

m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0K4LpcwsLpG4CmJtwspMKKG14qpqJKBtwfubpTsGFz7SaAi1XyXHBZJoSo7CsSLuBl&id=100044185461466

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 212 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
YoungZeeZee
Ül az árnyékszékén.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
YoungZeeZee
Őszentsége Sobri Jóska
Tűpontos. Talán még: interpelláció, tüntetés a parlament lépcsőjén, véleménycikk az ország helyzetérűl a Népszavában.

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 814 — #NoStress
YoungZeeZee

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 591
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 459 — Chiefs GM
Mit kell ahhoz csinálni, hogy valaki írjon egy legendás VV4 szériához hasonló árnyékkormény power rankinget? Fix 40 like csak mondom 😀
Hanni
Érdekes karakterek? 😊

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Mit kell ahhoz csinálni, hogy valaki írjon egy legendás VV4 szériához hasonló árnyékkormény power rankinget? Fix 40 like csak mondom 😀
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 046 — The Mathematician
 444.hu/2022/09/19/a-fidesz-gyurcsanyt-veli-felfedezni-a-dobrev-arnyekkormany-mogott

Tökéletes!
Gyurma Pappa
"Áldjon vagy verjen sors keze,
Itt élned, halnod kell"
Klaci79
gyurcsány olyan mint a herpesz egyszer elkapod mindig visszatér
legalábbis ezt hallottam eddig elkerült kopp kopp kopp
Kúrfürst briareos
és mint a herpesz anélkül is ott van hogy tudnál róla, és ha kell bármikor rámutatnak hogy neked van

www.sexedeast.ca/blog/does-everyone-have-herpes
Our instructor wrote in large black print that 80% of people have herpes and that 90% of those people didn’t know they had it.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
 444.hu/2022/09/19/a-fidesz-gyurcsanyt-veli-felfedezni-a-dobrev-arnyekkormany-mogott

Tökéletes!
Gyurma Pappa
"Áldjon vagy verjen sors keze,
Itt élned, halnod kell"
Klaci79
gyurcsány olyan mint a herpesz egyszer elkapod mindig visszatér
legalábbis ezt hallottam eddig elkerült kopp kopp kopp