Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Ohh, de jó világ a Vampire, én imádom.A Shadow Goverment tulajdonképpen mire jó?Még egyetemista koromban Szegeden csütörtök esténként a Kis bajorban volt Vampire the masquerade live, ahol félrészeg arcok különböző folyamatosan változó csoportokba verődve igazgatták egy kitalált vámpírvilág történéseit. Valahogy így képzelem ezt is.
ThundersNFL a Jobbágy
andree
Nekem erről az ivararányról inkább valami elbaszott underground sexklub jutott eszembe. De kinek mint intézett a kormánya.

több mint 3 éve
A Shadow Goverment tulajdonképpen mire jó?Még egyetemista koromban Szegeden csütörtök esténként a Kis bajorban volt Vampire the masquerade live, ahol félrészeg arcok különböző folyamatosan változó csoportokba verődve igazgatták egy kitalált vámpírvilág történéseit. Valahogy így képzelem ezt is.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
A Shadow Goverment tulajdonképpen mire jó?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Áhh, az én feleségem meg 30 volt a harmadiknál... szóval akkor azt elbasztuk-e?Asszony pont 29 és a harmadikat fogja szülni. Valami 13. havi családi pótlék járna érte nem?Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.Itt mar mindenkinel elgurult: m.hvg.hu/itthon/20220919_Csak_Janos_jo_lenne_ha_nok_29_eves_koruk_elott_szulnenek
Ezek a fogyatékosok meg kirakják a névsort, minden irónia nélkül elnevezve egymást árnyékönkormányzati miniszternek.
Tényleg súlyosan elgurult a gyógyszer.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Nemes samu09
Havernál 3 gyerek van, az asszony 36 volt az elsőnél. Ismerős családnál 2 van, tervben a harmadik, 40 évesek mindketten, a nagyobb gyerek 5.
Szóval, ja csak ezen múlik, hogy valaki 29 évesen szül-e, hogy lesz-e három.
Ostoba avítt, maradi pöcsök

több mint 3 éve
Asszony pont 29 és a harmadikat fogja szülni. Valami 13. havi családi pótlék járna érte nem?Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.Itt mar mindenkinel elgurult: m.hvg.hu/itthon/20220919_Csak_Janos_jo_lenne_ha_nok_29_eves_koruk_elott_szulnenek
Ezek a fogyatékosok meg kirakják a névsort, minden irónia nélkül elnevezve egymást árnyékönkormányzati miniszternek.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Azt a kurva. Nem hittem hogy lehet fokozni.Lehet fokozni. A dilivonat nem lassít.Azt valóban elfelejtettem mondani, hogy az árnyékkormány intézménye jellemzően ott működik céljának megfelelően, ahol duális, vagy ahhoz nagyon közeli politikai rendszer van. Ellenkező esetben fennáll a veszélye - hogy nevetséges lesz. Lásd a szakkönyvekben: Széll (Berni) - kormány.
24.hu/belfold/2022/09/19/marki-zay-peter-mmm-arnyekkormany-tisztak-koalicioja/
xrace77
MC12

több mint 3 éve
Lehet fokozni. A dilivonat nem lassít.Azt valóban elfelejtettem mondani, hogy az árnyékkormány intézménye jellemzően ott működik céljának megfelelően, ahol duális, vagy ahhoz nagyon közeli politikai rendszer van. Ellenkező esetben fennáll a veszélye - hogy nevetséges lesz. Lásd a szakkönyvekben: Széll (Berni) - kormány.
24.hu/belfold/2022/09/19/marki-zay-peter-mmm-arnyekkormany-tisztak-koalicioja/
xrace77
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Lehet fokozni. A dilivonat nem lassít. 24.hu/belfold/2022/09/19/marki-zay-peter-mmm-arnyekkormany-tisztak-koalicioja/
több mint 3 éve
meg egy ügyesebb fényképész semÉn leragadtam azon, hogy az árnyékkormány hivatalos árnyékfotóján, DKlári felsőjének árnyéka húgyfoltot mintáz. ( api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/69c54e4a-7028-44fe-89cd-dbda0032d327.jpg) Én azért betámadtam volna photoshoppal publikálás előtt.Egy protokollos se ártott volna.
andree
MC12
több mint 3 éve
Én leragadtam azon, hogy az árnyékkormány hivatalos árnyékfotóján, DKlári felsőjének árnyéka húgyfoltot mintáz. ( api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/69c54e4a-7028-44fe-89cd-dbda0032d327.jpg) Én azért betámadtam volna photoshoppal publikálás előtt.Egy protokollos se ártott volna.
andree
több mint 3 éve
Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.Az árnyékkormány lényege, hogy minél inkább előtérben legyen, minél inkább mutassa az ellenzék kormányzóképességét. Ha kell, már holnap át tudjuk venni a hatalmat, mert megvannak ehhez a különböző területeken a dedikált politikusaink. Ad a szavazónak egy cselekvő, aktív képet magáról, ez pedig valóban több, mint amit idáig a komplett ellenzék csinált, akik ugye kizárólag reagáltak a Fideszre - ez pedig passzív/alárendelt szerep.
Kampman
Ennek Anglia az őshazája de többé-kevésbé megvan az intézmény az USA-ban, a németekenél és a franciáknál is.
Na most a következő, hogy jellemzően az adott párt szakpolitikusát szokás árnyékminiszternek kinevelni, kivéve a karrier-politikusok, de azok eleve nem oktatási, honvédelmi vagy eü-tárcát szokták kérni, hanem a külügy-gazdaság-pénzügy vonalat, azokhoz meg fogalmazzunk úgy, a kifejezett szakértelem nem feltétlenül szükséges, hanem az adott politikus karaktere, x-faktora a lényeg, mivelhogy ezek a dobbantó pozíciók a miniszterelnöki székhez. (Nem, nem azt mondom, hogy lehet tökhülye a témához, de nem kell a monetáris politikákból nagydoktorit szereznie)
Itthon viszont akkora a káder-hiány, hogy tényleg a dk 2-3-ad vonalából kellett összekaparni őket, hogy egyáltalán a lista meglegyen. Nem mondom egyébként, hogy nem azért is rakták részben tele kvázi ismeretlenekkel, mert ők kidobhatók egy választás előtti pozíció-osztogatásnál, majd lesznek tv-elnökök. Csak tényleg annyi a baj a nyugati képhez képest, ahonnan a mintát szedték, hogy nagyítóval kell keresni a szakértőt és itt mindenki karrierpolitikus vagy egy ismeretlen senki 😊 szép szakmai feladat ezt managelni egyébként, birizgálná az én fantáziámat is.
több mint 3 éve
Én leragadtam azon, hogy az árnyékkormány hivatalos árnyékfotóján, DKlári felsőjének árnyéka húgyfoltot mintáz. ( api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/69c54e4a-7028-44fe-89cd-dbda0032d327.jpg) Én azért betámadtam volna photoshoppal publikálás előtt.csak izgatott
andree
több mint 3 éve
Én leragadtam azon, hogy az árnyékkormány hivatalos árnyékfotóján, DKlári felsőjének árnyéka húgyfoltot mintáz. ( api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/69c54e4a-7028-44fe-89cd-dbda0032d327.jpg) Én azért betámadtam volna photoshoppal publikálás előtt.
több mint 3 éve
Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.nem, ezt rosszul hitted...teljesen jó, ha kirakják a névsort és szakértőként szólalnak meg a fontos és kevésbé fontos dolgokban...csak éppen nem ilyen névsorral...tisztelet a kivételnek természetesen, de összességében nagyon gáz
Kampman
több mint 3 éve
Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.Itt mar mindenkinel elgurult: m.hvg.hu/itthon/20220919_Csak_Janos_jo_lenne_ha_nok_29_eves_koruk_elott_szulnenek
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Azt hittem az árnyékkormányok jellegzetessége, meg a renoméjukhoz is hozzájárul, hogy eléggé a félhomályban működnek, legfeljebb találgatások vannak a tagok nagy részéről, meg ilyesmi.Ezek a fogyatékosok meg kirakják a névsort, minden irónia nélkül elnevezve egymást árnyékönkormányzati miniszternek.
több mint 3 éve
Facebook.Mit csinal egy arnyekkormany?ATV Egyenes beszéd, Klubrádió, petíciók, fb-posztok.
YoungZeeZee
Őszentsége Sobri Jóska
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0K4LpcwsLpG4CmJtwspMKKG14qpqJKBtwfubpTsGFz7SaAi1XyXHBZJoSo7CsSLuBl&id=100044185461466

több mint 3 éve
Mit csinal egy arnyekkormany?Ül az árnyékszékén.
YoungZeeZee
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Tűpontos. Talán még: interpelláció, tüntetés a parlament lépcsőjén, véleménycikk az ország helyzetérűl a Népszavában.Mit csinal egy arnyekkormany?ATV Egyenes beszéd, Klubrádió, petíciók, fb-posztok.
YoungZeeZee
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mit csinal egy arnyekkormany?ATV Egyenes beszéd, Klubrádió, petíciók, fb-posztok.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 591
Mit csinal egy arnyekkormany?
több mint 3 éve
Mit kell ahhoz csinálni, hogy valaki írjon egy legendás VV4 szériához hasonló árnyékkormény power rankinget? Fix 40 like csak mondom 😀Érdekes karakterek? 😊
Hanni
több mint 3 éve
Mit kell ahhoz csinálni, hogy valaki írjon egy legendás VV4 szériához hasonló árnyékkormény power rankinget? Fix 40 like csak mondom 😀
több mint 3 éve
és mint a herpesz anélkül is ott van hogy tudnál róla, és ha kell bármikor rámutatnak hogy neked vangyurcsány olyan mint a herpesz egyszer elkapod mindig visszatér444.hu/2022/09/19/a-fidesz-gyurcsanyt-veli-felfedezni-a-dobrev-arnyekkormany-mogott"Áldjon vagy verjen sors keze,
Tökéletes!
Gyurma Pappa
Itt élned, halnod kell"
Klaci79
legalábbis ezt hallottam eddig elkerült kopp kopp kopp
Kúrfürst briareos
www.sexedeast.ca/blog/does-everyone-have-herpes
Our instructor wrote in large black print that 80% of people have herpes and that 90% of those people didn’t know they had it.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
gyurcsány olyan mint a herpesz egyszer elkapod mindig visszatér444.hu/2022/09/19/a-fidesz-gyurcsanyt-veli-felfedezni-a-dobrev-arnyekkormany-mogott"Áldjon vagy verjen sors keze,
Tökéletes!
Gyurma Pappa
Itt élned, halnod kell"
Klaci79
legalábbis ezt hallottam eddig elkerült kopp kopp kopp