Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220914_eu_arsapka_kulonado_energiacegekez is érdekes lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.no invitation, no party.
JéBé
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
az ehseg nagyur, ld Szerbia esetet.Ès akkor jönne a hitelfelvétel, IMF a sátán, tőlük biztos nem, Vova most nem hiszem hogy adna kölcsön, marad Kína. Ajjaj.Zárolnák az egészet, menne ám a tikkelés Vityánál.6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.Milyen szép magyar győzelem!
JéBé
Köszönjük a Nemzeti kórmánynak!
Amadeus
Beki
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Én csak a szélső salakosokon.pedig milyen sokat fociztam ott vasarnaponkentEz tűnik a legvalószínűbbnek.bedöntik, eladják két marék szotyiért az ingatlanokat, aztán vagy fejlesztenek rajta, vagy a többszöröséért továbbadjákTalán ide...valami elképzelés kell, hogy legyen, az érintett kolléga urat nem úgy ismerem, hogy hülye lenne.
mfor.hu/cikkek/vallalatok/meszaros-lorinc-ugyvedje-a-csod-fele-vezeti-a-123-eves-sportegyesuletet-.html
| Itt atlétizaltam anno gyerekként, kamaszként 😕 |
warr_b
Amadeus
slowmotion
Dózer, aztán ott van egy jó nagy placc, lehet oda bármit építeniközpénzbőljó pénzérta nép épülésére.
warr_b
YoungZeeZee
Meg a jó kis edzőtáborok a Mátrában meg Putnokon 😄
Poprádi utazás is volt velük, lanovka, szánkópálya, fasza volt 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 591
pedig milyen sokat fociztam ott vasarnaponkentEz tűnik a legvalószínűbbnek.bedöntik, eladják két marék szotyiért az ingatlanokat, aztán vagy fejlesztenek rajta, vagy a többszöröséért továbbadjákTalán ide...valami elképzelés kell, hogy legyen, az érintett kolléga urat nem úgy ismerem, hogy hülye lenne.
mfor.hu/cikkek/vallalatok/meszaros-lorinc-ugyvedje-a-csod-fele-vezeti-a-123-eves-sportegyesuletet-.html
warr_b
Amadeus
slowmotion
Dózer, aztán ott van egy jó nagy placc, lehet oda bármit építeniközpénzbőljó pénzérta nép épülésére.
warr_b
több mint 3 éve
Ez tűnik a legvalószínűbbnek.bedöntik, eladják két marék szotyiért az ingatlanokat, aztán vagy fejlesztenek rajta, vagy a többszöröséért továbbadjákTalán ide...valami elképzelés kell, hogy legyen, az érintett kolléga urat nem úgy ismerem, hogy hülye lenne.
warr_b
Amadeus
slowmotion
Dózer, aztán ott van egy jó nagy placc, lehet oda bármit építeni

több mint 3 éve
bedöntik, eladják két marék szotyiért az ingatlanokat, aztán vagy fejlesztenek rajta, vagy a többszöröséért továbbadjákTalán ide...valami elképzelés kell, hogy legyen, az érintett kolléga urat nem úgy ismerem, hogy hülye lenne.
warr_b
Amadeus
több mint 3 éve
Talán ide...valami elképzelés kell, hogy legyen, az érintett kolléga urat nem úgy ismerem, hogy hülye lenne.
warr_b
több mint 3 éve
Talán ide... mfor.hu/cikkek/vallalatok/meszaros-lorinc-ugyvedje-a-csod-fele-vezeti-a-123-eves-sportegyesuletet-.html

több mint 3 éve
6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.Milyen szép magyar győzelem!
JéBé
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Kinek mit intézett a kormánya. Mondtam, hogy lesz pénz, de eladják a jövőnket.
több mint 3 éve
Ès akkor jönne a hitelfelvétel, IMF a sátán, tőlük biztos nem, Vova most nem hiszem hogy adna kölcsön, marad Kína. Ajjaj.Zárolnák az egészet, menne ám a tikkelés Vityánál.6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.Milyen szép magyar győzelem!
JéBé
Amadeus
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Mimagyarok nem szorulunk rá az apróra.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Zárolnák az egészet, menne ám a tikkelés Vityánál.6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.Milyen szép magyar győzelem!
JéBé
Amadeus
több mint 3 éve
6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.Milyen szép magyar győzelem!
JéBé
több mint 3 éve
6400mrd... legalabb lett volna egy valaki akinek lett volna fasza odamenni es reszt venni az ulesen, meg ha nem is most dolt ez el. Mint megvalasztott kepviselo aki azert kapja a fizeteset hogy ilyenkor kialljon az erdekemben fulet farkat behuzva tavolrol nezi... Nagyon gaz.
több mint 3 éve
küldjék oda szilut majd rendet rak 😀Bloomberg szerint az európai bizottság arra fog javaslatot tenni, hogy ne jöjjön pénz.Ne máár!!!
Amadeus
Nekik még Rogán személye sem elég garancia?
Szemetek...
Klaci79
vagy pintért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Bloomberg szerint az európai bizottság arra fog javaslatot tenni, hogy ne jöjjön pénz.Ne máár!!!
Amadeus
Nekik még Rogán személye sem elég garancia?
Szemetek...
több mint 3 éve
Így van, de az egész cikknek nincs értelme, mert zagyvaság.24.hu/belfold/2022/09/14/a-schadl-recept-412-millios-haszon-egyetlen-hazon/En nem vagyok jogász de ha csak a fele a volt férj-é akkor nem lehet eladni az egészet. Vagy mégis?
empty taxi
Janek
több mint 3 éve
"Összességében a sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a szükséges EU-s lépések elmaradása hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok leépüléséhez Magyarországon, és ahhoz, hogy az egyik tagállam választási autokrácia hibrid rezsimjévé vált."Ettől még nyugodtan lehet arra mutogatni, hogy a magyar nép megszavazta (akit érdekelt és hajlandó volt szavzni és felemelte a hátsóját) meg nem vonult ki eléggé az utcára, hogy ez így nem jó és mi magunk hagytuk, hogy így legyen.........hogy miért???? az egy másik kérdés.....egyébként meg csocsesz....odakint hiába pofáznak
Ez egy elég erősre sikerült mondat...
Szokol
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
"Összességében a sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a szükséges EU-s lépések elmaradása hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok leépüléséhez Magyarországon, és ahhoz, hogy az egyik tagállam választási autokrácia hibrid rezsimjévé vált."Ez egy elég erősre sikerült mondat...
több mint 3 éve
Bloomberg szerint az európai bizottság arra fog javaslatot tenni, hogy ne jöjjön pénz.
több mint 3 éve
Hát ha egy átlag ember elkezd Belépési küszöböt hallgatni, szerintem elég hamar kiszalad a világból. 😊Az első évad első 4 része cikis, de amikor elkezdenek vendégeket hívni, onnan kurva jó a tartalom.
Egyrészt mert az "ifjúkommunisták" azért még mindig vércikik, másrészt túl filozófikus, nem a mai mainstreamnek megfelelő tartalomgyártás.
Személy szerint amúgy csípem őket, egy-két alkalom után túltettem magam a gyerekes röhögcsélésen, azóta nagyon bejön.
Remélem megélem még a Schultz-kormányt. 😉
Lecsó
Jelenleg a legjobb rendszerkritikus tartalom, az Új Egyenlőség nekem túl zöld, túl sok a feminista tartalom, amivel nincs bajom, de szerintem 2022-ben fontosabb dolog a rendszer mélységeinek kritikája, mint hogy most fenntartható-e a wc öblítés vagy hogy segíti-e a női egyenjogúságot az alacsonyabb áfakulcs a menstruációs termékeken. Fontos dolgok ezek is, de engem jobban izgat a post-kapitalista világrend mélysége, mint környezettudatos hajszárítás.

több mint 3 éve
feltetelezem nincs konkret bizonyitek az uj tulajra, hogy igy vette meg. mondhatja, hogy lehet, hogy a nonek igy ajanlgattak de neki nem, o semmirol sem tudott, ugy vette meg, aztan ha ez ellen nincs bizonyitek akkor hogyan dobod ra a vadat?Az egész ügy piszkos. Nem értem például azt sem, hogy az új tulajdonos miért nem ül előzetesben?24.hu/belfold/2022/09/14/a-schadl-recept-412-millios-haszon-egyetlen-hazon/En nem vagyok jogász de ha csak a fele a volt férj-é akkor nem lehet eladni az egészet. Vagy mégis?
empty taxi
Janek
peterk2005 udvari bolond
tobbi jogasz kollega biztosan jobban vagja, hogy mi van vegrehajtasnal, de feltetelezem a ferj resze nem volt eleg a tartozas fedezesere.
több mint 3 éve
Az egész ügy piszkos. Nem értem például azt sem, hogy az új tulajdonos miért nem ül előzetesben?24.hu/belfold/2022/09/14/a-schadl-recept-412-millios-haszon-egyetlen-hazon/En nem vagyok jogász de ha csak a fele a volt férj-é akkor nem lehet eladni az egészet. Vagy mégis?
empty taxi
Janek

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)