Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
ha a megrendelod nem fizet akkor egybol masnap elinditod az fhm-t?Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Kinek mit intézett a kormánya.
www.origo.hu/itthon/20220809-az-ukranok-miatt-leallt-a-baratsag-koolajvezetek.html
Nomac
Amadeus
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Fizeted a teljes árat, de ha hőzöngsz és nem akarod kifizetni, akkor lehet nem engednek ki vagy elengednek de rendőrt hívnak (tippre)infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
több mint 3 éve
még véletlen sem az van, hogy nem fizetnek az oroszok.Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
www.origo.hu/itthon/20220809-az-ukranok-miatt-leallt-a-baratsag-koolajvezetek.html
Nomac
Amadeus
MC12
több mint 3 éve
Hát izé. Augusztus 3-ig jó volt a véres pénz? 4-én lett véres?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Nomac
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Shellnél leolvassák a vonalkódot is. Meg is kérdeztem szegényeket, hogy pontosan mikor lettek hatóság.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
Pont Mol kúton tudtam tankolni hazafelé, ki is volt írva a kasszánál, hogy napi egyszer lehet...
Eddig csak ránéztek a forgalmira, de most ki is vették a tokból és vonalkódolvasóval csekkolták.
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12

több mint 3 éve
Úgysincs finomítónk, minek az olaj?Különben is megmondta Besenyő Pista bácsi, hogy a kőolaj finomítás felesleges, mert soha nem lesz finom.
több mint 3 éve
Azert az is aggaszto hogy egy ilyen hirnek van aki orul hogy vegre beszoptuk...ahogy írtam tegnap: kurva vicces ez az ország.
JéBé
több mint 3 éve
Azert az is aggaszto hogy egy ilyen hirnek van aki orul hogy vegre beszoptuk...
több mint 3 éve
Az az igazán jó 😀😀😀DDDDDDDD hogy véletlenül sem kerestünk alternatívát. 😀😀😀DDDDDD Egyedül a kurva kontinensen.mehet a haduzenet is?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Nomac
Amadeus
csebi
Mondom: tehetségtelen, ostoba, proli gecik. Nem értenek a lopáson, hazudozáson és cinizmuson kívül semmihez. Sobri szavaival élve zsenik.
Szétbaszták az országot.
több mint 3 éve
mehet a haduzenet is?"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Nomac
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."vágod, a szemét geci ukránok.
Nomac
több mint 3 éve
A MOL-os tankolás második szigorításában nem az a poén hogy hatósági áras vagy piaci, hanem hogy a MOL szerint nem engednek tankolni csak egyszer. De ezt csak a tankolás végén tudják ellenőrizni, miután már elkövetted a másodszor tankolást.
több mint 3 éve
"Az Origó információi szerint a MOL felajánlotta, hogy kifizetik az oroszok helyett a tranzitdíjat, de nem kaptak választ az ukránoktól."Kinek mit intézett a kormánya.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jönni is fog majd és a hülye magyar szó nélkül kifizeti, mert fel sem fogják h miért tartunk majd ott.A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.A legjobb az egészben már most hozzányúlunk a tartalékokhoz, hogy tudjuk tartani az ársapkát. Majd letolt gatyával állunk, és jöhet a nyugatról a 900 forintos benzin 😀
Szíjjártó:
"Ismét jól számolt a magyar kormány, és az Európai Bizottság rántotta el előbb a kormányt. Ez azt jelenti, hogy Magyarországot semennyire sem fogja érinteni az orosz olajembargó, mivel a csővezetékeken továbbra is szabadon lehet majd szállítani az energiahordozót. Márpedig Magyarországra szinte kizárólag ezeken a csatornákon keresztül érkezik az orosz olaj és gáz."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Tehetségtelen senkiházi csürhe.
Amadeus
Nomac
több mint 3 éve
Csak jönne már...A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.A legjobb az egészben már most hozzányúlunk a tartalékokhoz, hogy tudjuk tartani az ársapkát. Majd letolt gatyával állunk, és jöhet a nyugatról a 900 forintos benzin 😀
Szíjjártó:
"Ismét jól számolt a magyar kormány, és az Európai Bizottság rántotta el előbb a kormányt. Ez azt jelenti, hogy Magyarországot semennyire sem fogja érinteni az orosz olajembargó, mivel a csővezetékeken továbbra is szabadon lehet majd szállítani az energiahordozót. Márpedig Magyarországra szinte kizárólag ezeken a csatornákon keresztül érkezik az orosz olaj és gáz."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
Nomac

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.A legjobb az egészben már most hozzányúlunk a tartalékokhoz, hogy tudjuk tartani az ársapkát. Majd letolt gatyával állunk, és jöhet a nyugatról a 900 forintos benzin 😀
Szíjjártó:
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
több mint 3 éve
nekem be is olvasták a forgalmi kódját a kék-zöldnél, mondjuk nem tart semeddig egy központi tárba felküldeni az adatokat, és aztán rákeresni, hogy adott nap vettek-e már üzemanyagot az adott forgalmival...Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
több mint 3 éve
A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.viszont igy kapja majd meg a Hos Anya szovjet kituntetest is.
Szíjjártó:
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
több mint 3 éve
jaja igen. en is igy tudom. mondjuk en molnal nem tankolok miota hatosagi ar van, mert mindig E5t tankolok.Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
MC12
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.telex.hu/gazdasag/2022/08/09/bloomberg-nem-jon-az-olcso-orosz-koolaj-a-baratsag-vezeteken
Szíjjártó:
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
Bővebben. Mondjuk ezt az egészet nem nehéz úgy lefordítani, hogy magunkat szopatjuk. De ezekben a könnyű időkben ez belefér.
több mint 3 éve
Na rosszul írtam, szóval a második az piaci áras marad elvileg, sorry. Már ahol ellenőrzik, mert tegnap asszony autóját tankoltam - nem céges - és ránézett a forgalmira aztán annyi.vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Menczer: Magyarország tartja magát az „egy Kína” elvhezamugy nagyon szerettem volna, ha hulyeseget ir Menczer ebben a temaban, de itt (barmennyire is probalkozott vszeg) sajnos nem sikerult neki.
"Miközben Kína folytatja a hadgyakorlatokat Tajvan körül, Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára Facebookon nyilvánult meg, hogy elmondhassa, „a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem hiányzik nekünk az, hogy a világ két meghatározó nagyhatalma konfliktusba kerüljön egymással, még ha a konfliktus földrajzilag messze is helyezkedik tőlünk”.
Ezután azzal folytatta, hogy „őszintén reméli”, hogy „a Tajvan körüli helyzet nem fog eszkalálódni és a világ meghatározó hatalmai minél előbb visszatérnek a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló együttműködéshez”. Hogy aztán azzal zárhassa gondolatait:
„A magyar külpolitika pedig továbbra is következetesen tartja magát az »egy Kína« elv alkalmazásához.” Végül a biztonság kedvéért saját maga alá is kommentelt, hogy egy magyar zászlós emoji kíséretében megjegyezze: „Magyar külpolitika, magyar érdekek mentén!”"
Magyar seggbe magyar lófaszt.
Amúgy meg a maradék eszük is elment.
Amadeus
több mint 3 éve
vhsboxer
105
nem erről cikkeznek napok óta.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12
Szerkesztette: vhsboxer
több mint 3 éve
A Transznyeft megerősítette a RIA Novosztyi hírügynökségnek a hírt, hogy a Barátság kőolajvezeték déli, Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát ellátó ágán nem küldenek napok óta olajat.Szíjjártó:
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 3 éve
vagy nem. vannak beszamolok, hogy masodik tankolas az a molnal ilyenkor piaci arra megy.A második tankolás hatósági áras marad.infostart.hu/belfold/2022/08/07/ujabb-szigoritas-a-mol-kutakon#Azóta sem válaszolta meg senki,és ugyan hogy menne ez? tankoltál reggel, csippantás, majd tankolsz délután csippantás, kiderül,hogy aznap már másodszor tankolsz, na de maga a tankolás már megtörtént, a benya a kocsiban, kiveszik, visszaöntik vagy mi lesz?
warr_b
Életszerűtlen jelenleg
vhsboxer
MC12