Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Amadeus gyülöli a hazáját, így vietnámi levest eszik, ice teaval és az amerikai kólóval, ahelyett, hogy gulyást enne és bambit inna hozzápho leves, ice tea, zero colaÉn az első mondatodat sem értem.......
3.900 jatt nélkül.
Előre megy, nem hátra.
Amadeus
csi77
több mint 3 éve
pho leves, ice tea, zero colaÉn az első mondatodat sem értem.......
3.900 jatt nélkül.
Előre megy, nem hátra.
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Te jelentetted ki, hogy nem lennének jobbak semmivel sem. Most meg már tőlem vársz választ. Gondoltam tudsz is valamit. De csak átvetted a Fidesz narratívát.Milyen tényt egy prognózisról?Egy szubjektív kinyilatkoztatás történt, hogy nem jó amit a Fidesz csinál. Te pedig jöttél az egybites válasszal hogy gyuuuucsaány jobb vót?Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
Mondjuk itt is bortonben kene rohadnia az osszesnek.
gabokocka
Szerintem jobb a mostani kor és a demokrácia, ahol nem kardoznak ketzőbe, mert útban vagy.
Nem azt mondta hogy más tudna, hanem hogy ők nem. Egyébként te csak a tényeknek hiszel. Mutasd meg az adatokat légyszi, hogy pl Ungár és kormánya nem tudna kormányozni legalábbis annyira se mint Orbán.A demokrácia biztosítja azt, hogy ne kelljen semminek se hinni.
Annyit látunk hogy a Fidesz nem tud. Nem sok relevanciaja van itt az ellenzéknek mivel nem nagyon voltak kormányon.
Nemes samu09
Összeáll sokmillió agyhalott, és eldöntik, hogyan, miként akarnak élni, aztán megbízzák ezzel azt, aki szerintük számukra ezt biztosítani képes.
És ha tévednek, vagy nem tudnak számukra megfelelően kormányozni, akkor leváltják.
Ha valakit háromnszor erősítenek meg kétharmados többséggel, akkor az minden megközelítés szerint valamit jól csinál. Például jól kormányoz, amit nem néhány értelmiséginek kell eldöntenie, hanem a széles tömegeknek. Legalábbis demokráciában. Te is valami más berendezkedést szeretnél?
Őszentsége Sobri Jóska
Az hogy kinek mi a megfelelő azt nem én döntőn el. Arra kértelek támaszd alá miért nem lenne jobb akármelyik ellenzéki a jelenlegi kormánynál. Vagy tőled is csak szubjektív megítélés jött? Ezért tereltél megint? Várom a tényeket.
Nemes samu09
Hogy MZP a saját kampányfőnökével, az őt támogató pártokkal se jutott dűlőre? Hogy Karácsony a saját frakciójával se Zuglóban, se a fővárosban? Hogy Jakab a saját elnökségével se? Hogy Kunhalmi buta, mint a tök? Hogy Gyurcsány elfogadottsága annyira ergya, hogy még a felesége se tud előválasztást nyerni egy olyan közegben, amiből szellemileg, politikailag magasan kiemelkedik? Vagy milyen tényre gondolsz, ami azt igazolja egzaktul, hogy "mi lenne ha"?
Áprilisban az emberek úgy gondolták (fasz tudja, hogy tények, megérzések, tapasztalatok, vagy akármi) alapján, hogy Orbán egy nagyságrenddel jobban tud kormányozni, mint az ellenzéki bohóctársulat. Ez tény.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
azt én csütörtökre várom, de csak ha lesz kormányinfo, Gulyás mindig tesz róla hogy tornázzon az árfolyam.Szerintem arra hajtanak, hogy meglegyen a 420, mert akkor lehet tolni a hozzá kapcsolódó meme-ket.408! Zárásig meglesz a 410?Se TA se fundamentális alapon nincs különösebb gátja a forintnak 450-ig, talán a 430 lehet az első ellenállási szint.
Nomac
MC12
Lúdas Solymi
Mindig jövőre
több mint 3 éve
Milyen tényt egy prognózisról?Egy szubjektív kinyilatkoztatás történt, hogy nem jó amit a Fidesz csinál. Te pedig jöttél az egybites válasszal hogy gyuuuucsaány jobb vót?Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
gabokocka
Szerintem jobb a mostani kor és a demokrácia, ahol nem kardoznak ketzőbe, mert útban vagy.
Nem azt mondta hogy más tudna, hanem hogy ők nem. Egyébként te csak a tényeknek hiszel. Mutasd meg az adatokat légyszi, hogy pl Ungár és kormánya nem tudna kormányozni legalábbis annyira se mint Orbán.A demokrácia biztosítja azt, hogy ne kelljen semminek se hinni.
Annyit látunk hogy a Fidesz nem tud. Nem sok relevanciaja van itt az ellenzéknek mivel nem nagyon voltak kormányon.
Nemes samu09
Összeáll sokmillió agyhalott, és eldöntik, hogyan, miként akarnak élni, aztán megbízzák ezzel azt, aki szerintük számukra ezt biztosítani képes.
És ha tévednek, vagy nem tudnak számukra megfelelően kormányozni, akkor leváltják.
Ha valakit háromnszor erősítenek meg kétharmados többséggel, akkor az minden megközelítés szerint valamit jól csinál. Például jól kormányoz, amit nem néhány értelmiséginek kell eldöntenie, hanem a széles tömegeknek. Legalábbis demokráciában. Te is valami más berendezkedést szeretnél?
Őszentsége Sobri Jóska
Az hogy kinek mi a megfelelő azt nem én döntőn el. Arra kértelek támaszd alá miért nem lenne jobb akármelyik ellenzéki a jelenlegi kormánynál. Vagy tőled is csak szubjektív megítélés jött? Ezért tereltél megint? Várom a tényeket.
Nemes samu09
Hogy MZP a saját kampányfőnökével, az őt támogató pártokkal se jutott dűlőre? Hogy Karácsony a saját frakciójával se Zuglóban, se a fővárosban? Hogy Jakab a saját elnökségével se? Hogy Kunhalmi buta, mint a tök? Hogy Gyurcsány elfogadottsága annyira ergya, hogy még a felesége se tud előválasztást nyerni egy olyan közegben, amiből szellemileg, politikailag magasan kiemelkedik? Vagy milyen tényre gondolsz, ami azt igazolja egzaktul, hogy "mi lenne ha"?
Áprilisban az emberek úgy gondolták (fasz tudja, hogy tények, megérzések, tapasztalatok, vagy akármi) alapján, hogy Orbán egy nagyságrenddel jobban tud kormányozni, mint az ellenzéki bohóctársulat. Ez tény.
több mint 3 éve
Van mindháromban fantázia, csak kicsik, akkor már valami 70-100 nm, ha ennyire távol van meg lelakott.Na meg úgy tűnik, hogy direkt inflálják a forintot, hogy az a kis EUR ami jön, az itthon érjen is valamit, habár a globális ráhatások pont az ellentettjét igényelnék.Ehh.
Lúdas Solymi
Vagy recesszió vagy infláció, hisz világgazdasági válság van.
Te, mint országvezető melyiket választanád?
Horn a Bokros-csomagot választotta. Szerinted Orbán meg akar bukni, ha meg tud egyáltalán?
A lakásvásárlás miatt meg ne parázz, csak ne a luxuskategóriában gondolkodj.
Tessék, pár opció, ha komolyan gondolod:
ingatlan.com/32865606
ingatlan.com/32786866
ingatlan.com/32999204
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Na meg úgy tűnik, hogy direkt inflálják a forintot, hogy az a kis EUR ami jön, az itthon érjen is valamit, habár a globális ráhatások pont az ellentettjét igényelnék.Ehh.
Lúdas Solymi
Vagy recesszió vagy infláció, hisz világgazdasági válság van.
Te, mint országvezető melyiket választanád?
Horn a Bokros-csomagot választotta. Szerinted Orbán meg akar bukni, ha meg tud egyáltalán?
A lakásvásárlás miatt meg ne parázz, csak ne a luxuskategóriában gondolkodj.
Tessék, pár opció, ha komolyan gondolod:
ingatlan.com/32865606
ingatlan.com/32786866
ingatlan.com/32999204
több mint 3 éve
Egy szubjektív kinyilatkoztatás történt, hogy nem jó amit a Fidesz csinál. Te pedig jöttél az egybites válasszal hogy gyuuuucsaány jobb vót?Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
gabokocka
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Na igen, ha külföldi pénzben kapod a fizetésed, alap, hogy stabilban adósodj el, nekem is ezért kérdéses ez a hol éljek dolog, csak ugye az én kezdőtőkémmel egy prágai lakás esélytelen.Vagy lehet, hogy külföldön kellene hitelt felvennem és ide törleszteni? Viszont ahhoz meg hosszútávon kell itt élni. Itt meg lakást nem tudok venni, csak albérletben lakni, olyan drága a lakás.Picit off: most készülök tárgyalni a bécsi Rafival, mert ő vígan hiteleznek Mo-ra. Terveim szerint jövő ilyenkorra EUR-ban veszem fel a fizetésem, és onnan meg alap hogy jobb lenne EUR-ban eladósodni. Arról nem is beszélve, hogy 2018-ban harmadáron értékelték a házat... Az egyik jelzálogot kifizettem, most
Lúdas Solymia kormány azépítőipari drágulás CSOKBrüsszel miatt megnőtt árak miatt felvett építési hitel ketyeg még, azt simán áttenném EUR-ba.
Gyurma Pappa
Magyarország meg a fene tudja mikor fog stabilizálódni, ha egyáltalán.
Megint érdekes kérdés, hogy a lakosság hány százaléka dolgozik külföldön akik hazautalják a lóvét, mert az lehet egy plusz bevételi forrás az államnak illetve érv.
Na meg úgy tűnik, hogy direkt inflálják a forintot, hogy az a kis EUR ami jön, az itthon érjen is valamit, habár a globális ráhatások pont az ellentettjét igényelnék.
több mint 3 éve
408! Zárásig meglesz a 410?409,51. 😀
Nomac
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Szerintem arra hajtanak, hogy meglegyen a 420, mert akkor lehet tolni a hozzá kapcsolódó meme-ket.408! Zárásig meglesz a 410?Se TA se fundamentális alapon nincs különösebb gátja a forintnak 450-ig, talán a 430 lehet az első ellenállási szint.
Nomac
MC12
több mint 3 éve
408! Zárásig meglesz a 410?Se TA se fundamentális alapon nincs különösebb gátja a forintnak 450-ig, talán a 430 lehet az első ellenállási szint.
Nomac
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
1 Zimbabwean Dollar = 1.0979288 Hungarian ForintsHát pont azt mutatják meg hogy nem tudnak, lassan egy Etiópia szintjén vagyunk, és pont miattuk😂😂Sőt!De legalább kormányozni tudnak!Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Ha elkezdesz azon töprengeni, hogy még ki más jöhetne szóba, és bevillan Gyurcsány, MZP, Karácsony, Kunhalmi, Ungár vagy Jakab, akkor kénytelen vagy belátni, hogy nem csak tudnak, de a legjobban tudnak.
És akármennyire is szomorúnak találod, ez az igazság.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Hát pont azt mutatják meg hogy nem tudnak, lassan egy Etiópia szintjén vagyunk, és pont miattuk😂😂Sőt!De legalább kormányozni tudnak!Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Ha elkezdesz azon töprengeni, hogy még ki más jöhetne szóba, és bevillan Gyurcsány, MZP, Karácsony, Kunhalmi, Ungár vagy Jakab, akkor kénytelen vagy belátni, hogy nem csak tudnak, de a legjobban tudnak.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: kapitnono

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 608
Minden jo.a font is kb csucson van.408! Zárásig meglesz a 410?
Nomac
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
408! Zárásig meglesz a 410?
Nomac
több mint 3 éve
408! Zárásig meglesz a 410?
több mint 3 éve
Ha így van, akkor ez pont az általad visszasírt középkor, szavad nem lehet.Ismerlek.Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
Sejtettem hogy vmi hasonlót fogsz válaszolni, de hogy ekkora öngólt lősz, azt nem gondoltam.
Amiket leírtál, az kb a mai Magyarországra is igaz.
Az egészségügy romokban, kb bármibe beledögölhetsz.
A nőkre szarunk magas ívben.
Fűtés, hűtő és klotyó van, pémz nem lesz rá 😊
És aki útban van azt bizony kettékardozzak.
Üdv az orbáni középkorban.
gabokocka
Üdv a valóságban.
több mint 3 éve
Vagy lehet, hogy külföldön kellene hitelt felvennem és ide törleszteni? Viszont ahhoz meg hosszútávon kell itt élni. Itt meg lakást nem tudok venni, csak albérletben lakni, olyan drága a lakás.Picit off: most készülök tárgyalni a bécsi Rafival, mert ő vígan hiteleznek Mo-ra. Terveim szerint jövő ilyenkorra EUR-ban veszem fel a fizetésem, és onnan meg alap hogy jobb lenne EUR-ban eladósodni. Arról nem is beszélve, hogy 2018-ban harmadáron értékelték a házat... Az egyik jelzálogot kifizettem, most
Lúdas Solymi

több mint 3 éve
Ismerlek.Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
Sejtettem hogy vmi hasonlót fogsz válaszolni, de hogy ekkora öngólt lősz, azt nem gondoltam.
Amiket leírtál, az kb a mai Magyarországra is igaz.
Az egészségügy romokban, kb bármibe beledögölhetsz.
A nőkre szarunk magas ívben.
Fűtés, hűtő és klotyó van, pémz nem lesz rá 😊
És aki útban van azt bizony kettékardozzak.
Üdv az orbáni középkorban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
407Csak ki kellett volna vennem a MÁP+-ból a pénzem még tavaly novemberben...
Óránként zuhan egy forintot az árfolyam.
Amadeus
Mondjuk ott van mellette a Funda is.
A megtakarításaim 30%-a van forintban, 20%-a EUR-ban, 50% meg CZK-ban... Igaz, kb. ugyanennyit kell felvennem Fundis hitelben is (már ha nincs annál jobb).
Ha így haladunk lehet, hogy mégiscsak tudok egyszer lakást venni.
Vagy lehet, hogy külföldön kellene hitelt felvennem és ide törleszteni? Viszont ahhoz meg hosszútávon kell itt élni. Itt meg lakást nem tudok venni, csak albérletben lakni, olyan drága a lakás.
(Tudom, Sobri szerint minek lakást venni...bár nem tudom, hogy ő sajátban lakik-e vagy bérel, mert azt még nem mondta 😛 )
Kérdés, hogy valami felújítandót vagy már egy készet.
Az előbbire HUF-ban kell sokat költeni, az utóbbi meg sokszor gány meg olyan anyagokból van, hogy próbálnak óccsóból nyerészkedni, aztán kapásból szedetnéd fel a padlócsempét és dobnád ki a bútorokat.
több mint 3 éve
Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
gabokocka
Nemes samu09
több mint 3 éve
Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.Sőt!De legalább kormányozni tudnak!Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem azt mondta hogy más tudna, hanem hogy ők nem. Egyébként te csak a tényeknek hiszel. Mutasd meg az adatokat légyszi, hogy pl Ungár és kormánya nem tudna kormányozni legalábbis annyira se mint Orbán.Sőt!De legalább kormányozni tudnak!Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska