Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Sőt!De legalább kormányozni tudnak!Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Ha elkezdesz azon töprengeni, hogy még ki más jöhetne szóba, és bevillan Gyurcsány, MZP, Karácsony, Kunhalmi, Ungár vagy Jakab, akkor kénytelen vagy belátni, hogy nem csak tudnak, de a legjobban tudnak.
És akármennyire is szomorúnak találod, ez az igazság.
több mint 3 éve
"Értem én, hogy Brüsszel miatt már 406 Ft az euró, de nem érdekel, úgyis magyar vagyok, forintban vásárolok. Szerencsére a drága Viktor több nyugdíjat adott, bár a gyógyszereim nem tudom kiváltani egyszerre. Most hallottam a rádióban, hogy egy migráns leszarta a kerítést a határon majd kővel dobálta meg a derék hatarvadasz fiatalokat"
Magyarország, 2022, egy budapesti tarsashaz első emelete, tartalmi összefoglaló
több mint 3 éve
Azt hittem pár hete, hogy baromi drágán vettem dollárt (369). Hát, nem.telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniEuró 406,5
Ez a felnotas is nagyot megy, komplett idiota.
gabokocka
USD 395 (!)
Fel kell készülni. Az árstop jó. Ne az emberek fizessék meg.
Amadeus
több mint 3 éve
De legalább kormányozni tudnak!Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A nemzeti kognitív disszonancia csúcsa, hogy le kell tenni ilyenkor a fegyvert.Én eddig bírtam:telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniVettem a bátorságot, és elolvastam az eredeti cikket 😀
gabokocka
Ezt 3 gyakornok írta, két hasispipa és egy jó adag MDMA társaságában. A szövegkohézió sem stimmel.
Ezen már képtelen vagyok felhúzni is magam. Próbáltam, de végigröhögtem.
Gyurma Pappa
“A kontinens (Európa) teljesen felesleges szankciós háborúba lavírozta magát, ami súlyosbítja az energiaválságot, illetve az inflációt. “
Szemben az USA-val ahol semmilyen szankció nincs ugye Marcikam …
Nemzetes és vitézlő csebi
Elképesztő bazmeg. Minden érték, erkölcs, gátlás végső feladása. Értem én, boston politics, machiavelli, oszt Orbánnak igaza van a saját érdekei mentén, de bassza meg, azért egy vonalat csak kellene húzni.
több mint 3 éve
Én eddig bírtam:telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniVettem a bátorságot, és elolvastam az eredeti cikket 😀
gabokocka
Ezt 3 gyakornok írta, két hasispipa és egy jó adag MDMA társaságában. A szövegkohézió sem stimmel.
Gyurma Pappa
“A kontinens (Európa) teljesen felesleges szankciós háborúba lavírozta magát, ami súlyosbítja az energiaválságot, illetve az inflációt. “
Szemben az USA-val ahol semmilyen szankció nincs ugye Marcikam …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Nekem meg a hobbim (jegkorongos kártyák gyűjtése) drágult elkepesztoen ha atvaltom forintra az összeget
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
gabokocka
több mint 3 éve
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....ugyanez jutott eszembe
gabokocka
több mint 3 éve
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniEuró 406,5
gabokocka
USD 395 (!)
Fel kell készülni. Az árstop jó. Ne az emberek fizessék meg.
több mint 3 éve
Tizenkét évig harcoltak Brüsszel, a rezsi emelkedés, a migránsok, az endzsiók, a komcsik, a covid meg mindenki más ellen IS. Hosszú volt, szép volt, értsük meg a lelkét, hogy most már csak egy kis békére vágyik.telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniVettem a bátorságot, és elolvastam az eredeti cikket 😀
gabokocka
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniVettem a bátorságot, és elolvastam az eredeti cikket 😀
gabokocka

több mint 3 éve
telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniNem idióta valószínűleg, csak egy elvtelen, megalkuvó, törtető szarházi, aki akkor is a főnökség mantráit szajkózza ha pontosan tudja, hogy bélsár jön ki a penthouse ánuszán.
gabokocka
Pont illik a Varga J, Novák, Gulyás féle vonalba
több mint 3 éve
telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulniEz a felnotas is nagyot megy, komplett idiota.
több mint 3 éve
telex.hu/velemeny/2022/07/05/rakpartvita-parttalan-vagy-rakparttalanAmugy a lanchid felujitasa miatt jelenleg is le van zarva a rakpart egy resze a budai oldalon. Nem lattam a teljesen osszeomlo Budapestet.
Hát igen valami ilyesmit kéne végiggondolni mielőtt a proli csürhe elé vetnénk az egészet, hogy az autós nem autós vonalon egymást köpködjék.
Beszari volt Tarlós is és KariGeri sem jobb, hogy nem mernek a témához hozzányúlni és mondjuk visszavonni az összes parkolójegyet és piaci alapúra árazni.
Megfő, ellepi a szemét vagy megfullad az egész város csak azért, mert hitvány erdekemberek ülnek vezetői pozíciókban hosszú évtizedek óta....
FLZOLI
több mint 3 éve
telex.hu/velemeny/2022/07/05/rakpartvita-parttalan-vagy-rakparttalanHát igen valami ilyesmit kéne végiggondolni mielőtt a proli csürhe elé vetnénk az egészet, hogy az autós nem autós vonalon egymást köpködjék.
Beszari volt Tarlós is és KariGeri sem jobb, hogy nem mernek a témához hozzányúlni és mondjuk visszavonni az összes parkolójegyet és piaci alapúra árazni.
Megfő, ellepi a szemét vagy megfullad az egész város csak azért, mert hitvány erdekemberek ülnek vezetői pozíciókban hosszú évtizedek óta....
több mint 3 éve

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/04/annyira-keves-az-elado-hogy-a-vasarnapi-nyitvatartas-leroviditeset-javasoljakNem ezek a fideszes szakszik?
empty taxi
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/04/annyira-keves-az-elado-hogy-a-vasarnapi-nyitvatartas-leroviditeset-javasoljak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
"EZZEL A LEGKEVÉSBÉ SEM ÉRT EGYET, MIVEL EGY ORSZÁG NEM HALADHAT ELŐRE, NEM NÖVEKEDHET ÚGY, HOGY KÖZBEN FOLYAMATOSAN A MÚLT VITÁIRA ÖSSZPONTOSÍTJA FIGYELMÉT."Ez sajnos Angliában hangzott el, nem nálunk arról, hogy visszalépne e egy munkáspárti kormány az EU-ba.
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220705_orosz_gaz_energiaar_rezsicsokkentes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kinek mit intézett a kormányaVárjá de ha zellenzèk lenne, akkor már bolgárok meg a bocskorosok is előttünk lennènek. Úgyhogy csak nyugi 😏😒🥴😛
m.hvg.hu/gazdasag/20220705_eurostat_jovedelem
r.baggio
több mint 3 éve
Proletár nyakkendőt fel és mehet a falusi mulatozás a házi páleszből és a monoklis asszonyállat álltal hazahordott kampány krumplibólKinek mit intézett a kormányauploads.disquscdn.com/images/7581dff0c21bdedf86547b59253039196b33cd6378882cd3e5743067366acc4e.gif
r.baggio
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Kinek mit intézett a kormánya
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil