Politika

70 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....
gabokocka
Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
Őszentsége Sobri Jóska
De legalább kormányozni tudnak!

r.baggio
Sőt!
Ha elkezdesz azon töprengeni, hogy még ki más jöhetne szóba, és bevillan Gyurcsány, MZP, Karácsony, Kunhalmi, Ungár vagy Jakab, akkor kénytelen vagy belátni, hogy nem csak tudnak, de a legjobban tudnak.
És akármennyire is szomorúnak találod, ez az igazság.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Értem én, hogy Brüsszel miatt már 406 Ft az euró, de nem érdekel, úgyis magyar vagyok, forintban vásárolok. Szerencsére a drága Viktor több nyugdíjat adott, bár a gyógyszereim nem tudom kiváltani egyszerre.
Most hallottam a rádióban, hogy egy migráns leszarta a kerítést a határon majd kővel dobálta meg a derék hatarvadasz fiatalokat"

Magyarország, 2022, egy budapesti tarsashaz első emelete, tartalmi összefoglaló

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 637 — beers & Packers
 telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulni

Ez a felnotas is nagyot megy, komplett idiota.
gabokocka
Euró 406,5
USD 395 (!)

Fel kell készülni. Az árstop jó. Ne az emberek fizessék meg.
Amadeus
Azt hittem pár hete, hogy baromi drágán vettem dollárt (369). Hát, nem.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
De legalább kormányozni tudnak!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
 telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulni

gabokocka
Vettem a bátorságot, és elolvastam az eredeti cikket 😀

Ezt 3 gyakornok írta, két hasispipa és egy jó adag MDMA társaságában. A szövegkohézió sem stimmel.

Ezen már képtelen vagyok felhúzni is magam. Próbáltam, de végigröhögtem.
Gyurma Pappa
Én eddig bírtam:

“A kontinens (Európa) teljesen felesleges szankciós háborúba lavírozta magát, ami súlyosbítja az energiaválságot, illetve az inflációt. “

Szemben az USA-val ahol semmilyen szankció nincs ugye Marcikam …
Nemzetes és vitézlő csebi
A nemzeti kognitív disszonancia csúcsa, hogy le kell tenni ilyenkor a fegyvert.

Elképesztő bazmeg. Minden érték, erkölcs, gátlás végső feladása. Értem én, boston politics, machiavelli, oszt Orbánnak igaza van a saját érdekei mentén, de bassza meg, azért egy vonalat csak kellene húzni.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 498 — Lucas Scott

gabokocka

Ezt 3 gyakornok írta, két hasispipa és egy jó adag MDMA társaságában. A szövegkohézió sem stimmel.

Gyurma Pappa
Én eddig bírtam:

“A kontinens (Európa) teljesen felesleges szankciós háborúba lavírozta magát, ami súlyosbítja az energiaválságot, illetve az inflációt. “

Szemben az USA-val ahol semmilyen szankció nincs ugye Marcikam …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 498 — Lucas Scott
gabokocka
Nekem meg a hobbim (jegkorongos kártyák gyűjtése) drágult elkepesztoen ha atvaltom forintra az összeget

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
gabokocka

több mint 3 éve
gabokocka
ugyanez jutott eszembe
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 354 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve

gabokocka
Euró 406,5
USD 395 (!)

Fel kell készülni. Az árstop jó. Ne az emberek fizessék meg.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 827 — The only discipline that lasts, is self discipline
gabokocka
Gyurma Pappa
Tizenkét évig harcoltak Brüsszel, a rezsi emelkedés, a migránsok, az endzsiók, a komcsik, a covid meg mindenki más ellen IS. Hosszú volt, szép volt, értsük meg a lelkét, hogy most már csak egy kis békére vágyik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 820 — zászló zászló szív

gabokocka

több mint 3 éve

gabokocka
Nem idióta valószínűleg, csak egy elvtelen, megalkuvó, törtető szarházi, aki akkor is a főnökség mantráit szajkózza ha pontosan tudja, hogy bélsár jön ki a penthouse ánuszán.
Pont illik a Varga J, Novák, Gulyás féle vonalba

több mint 3 éve

több mint 3 éve
 telex.hu/velemeny/2022/07/05/rakpartvita-parttalan-vagy-rakparttalan

Hát igen valami ilyesmit kéne végiggondolni mielőtt a proli csürhe elé vetnénk az egészet, hogy az autós nem autós vonalon egymást köpködjék.

Beszari volt Tarlós is és KariGeri sem jobb, hogy nem mernek a témához hozzányúlni és mondjuk visszavonni az összes parkolójegyet és piaci alapúra árazni.

Megfő, ellepi a szemét vagy megfullad az egész város csak azért, mert hitvány erdekemberek ülnek vezetői pozíciókban hosszú évtizedek óta....
FLZOLI
Amugy a lanchid felujitasa miatt jelenleg is le van zarva a rakpart egy resze a budai oldalon. Nem lattam a teljesen osszeomlo Budapestet.

több mint 3 éve
 telex.hu/velemeny/2022/07/05/rakpartvita-parttalan-vagy-rakparttalan

Hát igen valami ilyesmit kéne végiggondolni mielőtt a proli csürhe elé vetnénk az egészet, hogy az autós nem autós vonalon egymást köpködjék.

Beszari volt Tarlós is és KariGeri sem jobb, hogy nem mernek a témához hozzányúlni és mondjuk visszavonni az összes parkolójegyet és piaci alapúra árazni.

Megfő, ellepi a szemét vagy megfullad az egész város csak azért, mert hitvány erdekemberek ülnek vezetői pozíciókban hosszú évtizedek óta....

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 779 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 444.hu/2022/07/04/annyira-keves-az-elado-hogy-a-vasarnapi-nyitvatartas-leroviditeset-javasoljak
empty taxi
Nem ezek a fideszes szakszik?
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
 444.hu/2022/07/04/annyira-keves-az-elado-hogy-a-vasarnapi-nyitvatartas-leroviditeset-javasoljak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
"EZZEL A LEGKEVÉSBÉ SEM ÉRT EGYET, MIVEL EGY ORSZÁG NEM HALADHAT ELŐRE, NEM NÖVEKEDHET ÚGY, HOGY KÖZBEN FOLYAMATOSAN A MÚLT VITÁIRA ÖSSZPONTOSÍTJA FIGYELMÉT."

Ez sajnos Angliában hangzott el, nem nálunk arról, hogy visszalépne e egy munkáspárti kormány az EU-ba.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
 hvg.hu/gazdasag/20220705_orosz_gaz_energiaar_rezsicsokkentes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 932 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kinek mit intézett a kormánya

m.hvg.hu/gazdasag/20220705_eurostat_jovedelem
r.baggio
Várjá de ha zellenzèk lenne, akkor már bolgárok meg a bocskorosok is előttünk lennènek. Úgyhogy csak nyugi 😏😒🥴😛
több mint 3 éve

r.baggio
 uploads.disquscdn.com/images/7581dff0c21bdedf86547b59253039196b33cd6378882cd3e5743067366acc4e.gif
Zsellértelkes Vrij
Proletár nyakkendőt fel és mehet a falusi mulatozás a házi páleszből és a monoklis asszonyállat álltal hazahordott kampány krumpliból

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

r.baggio

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil