Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
250 körülre tippelem Dobrevet.én meglepődnék 500ezres részvételen. tippem nekem az, hogy Dobrev behúzza, sztem még 216ezer fölé is fog menni.Egyetértek. MzP-nek, minden, tehát minden egyes szavazatra szüksége van azoktól akik vagy visszaléptek vagy nem jutottak be, vagy be kell húznia 1-200 ezer friss ellenzéki szavazót, úgy hogy Dobrev nem tudja érdemben növelni a támogatottságát.ezzel a Jobbik üzenettel sztem a jobbikosok nem. ráadásul, ahol a Jobbik erős, ott nem lesz sátor, a net is lassú, nem fognak ezzel vesződni, a lényeg nekik, hogy jövő tavasszal Jobbikos jelöltjük lesz.A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
A
Nagyobb kérdés,
hogy az előválasztásra mennyire mozgósíthatók, úgy hogy nincs most helyi jelölt.
ozibozi
MC12
amúgy kíváncsiságból megnéztem az excelben, hogy MZP mennyivel erősebb volt vidéken, mint KariGeri:
88 vidéki körzetből 21 helyen verte meg Gergőt ...
A legtöbb választót megmozdító körzetek megyénként (amik a megyeszékhelyek, és jóval nagyobb szavazatszámot jelentettek itt is, mint a többi, van olyan megye, ahol konkréten duplát a többi átlagnak) elég szomorú képet mutatnak MZP-nek: Békés és Zalát viszi egyedül (Békést kb 150 szavazattal, Zalát meg 50 körülivel) miközben Karácsony több helyen is duplát vitt úgy, hogy 1000+ szavazatot kapott még MZP is. ebből nagyon könnyű fejreállás lesz, ha az olyan típusú emberek, mint én (márpedig vagyunk pár tíz-százezren), egyszerűen nem megyünk el szavazni.
ahhoz már picit késő nyomni a szöveget, hogy Dobrev(Gyurcsány) vs MZP, ezt az egész hetet elvesztették. ráadásul a főbb szavazatokat akkor is BP-n, Pest Megyében és a megyeszékhelyeken lehet megnyerni (ez kb 50 körzet), és itt véleményem szerint elég könnyen elvérezhet MZP.
csebi
Ha tippelnem kéne akkor: 400 ezres részvétel alatt sima Dobrev győzelem, 500ig szűk Dobrev felette MzP. Mit gondolsz?
MC12
csebi
Side note: Borsod 2-ben MSZP-s (igen itt még vannak 😆) ismerősömmel beszéltem nemrég, egyelőre az a központi ukàz, hogy a második fordulóban nem támogatnak senkit, nincs buszoztatás, nincs telefon, nincs e-mail.Oldja meg MzP ahogy akarja - egészen haragszik rá az ismerősöm a hangja alapján 😊 - , a sátorallitásban, szavazatszámlálásban, technikában segítenek és ennyi. Itt Dobrev 2800, Geri 2000, Márki 1100.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mennyibe került Karácsony Gergely kampánya? Vissza kell fizetni?Miért iszol Mariann?
Karácsony Gergely: Nem.
Melyik villamos ütötte el?
Karácsony Gergely: Menjünk tovább!
Karigeri interjú best of.
deyell
Néha.
több mint 4 éve
Egy szavazásnál sose az a lényeg, hogy ki szavaz és kire.Ha tippelnem kéne akkor: 400 ezres részvétel alatt sima Dobrev győzelem, 500ig szűk Dobrev felette MzP. Mit gondolsz?én meglepődnék 500ezres részvételen. tippem nekem az, hogy Dobrev behúzza, sztem még 216ezer fölé is fog menni.
MC12
csebi
Hanem az, hogy ki számolja.
De most őszintén, szerintetek Gyurcsány ezt a véletlenre, meg belelkesült, felhevült outsiderekre bízza, akiknek a jelöltje őt is el akarja számoltatni?
Van egy Orbánnal, Gyurcsánnyal 99 százalékban átitatott közéletünk, amelyben mindkettő kurva jól el van, az övéik által istenítve, körberajongva, és majd ölbe tett kézzel nézik, hogy egy antiestablishment outsider az 1 százalékból mindenféle puccs, forradalom, milliós tüntetések, stb. nélkül beleköpjön a levesükbe, akár kétszer, demokratikus módon?!
Mert ha ezt akár csak a lehetőség szintjén elhiszitek, hogy lehetséges, akkor lófasz van itt nem diktatúra, meg nyomor meg politikai elit meg mélyállam, ha ezt lehetségesnek tartjátok, akkor kb. Magyarország a világ legdemokratikusabban működő, legszabadabb sajtójával rendelkező, legélhetőbb, legnyitottabb hiperjóléti állama.
több mint 4 éve
Én soha nem értettem ezt a féle mentalitást ebben a helyzetben, hogy otthon maradok, nem szavazok, mert nem tetszenek...én meglepődnék 500ezres részvételen. tippem nekem az, hogy Dobrev behúzza, sztem még 216ezer fölé is fog menni.Egyetértek. MzP-nek, minden, tehát minden egyes szavazatra szüksége van azoktól akik vagy visszaléptek vagy nem jutottak be, vagy be kell húznia 1-200 ezer friss ellenzéki szavazót, úgy hogy Dobrev nem tudja érdemben növelni a támogatottságát.ezzel a Jobbik üzenettel sztem a jobbikosok nem. ráadásul, ahol a Jobbik erős, ott nem lesz sátor, a net is lassú, nem fognak ezzel vesződni, a lényeg nekik, hogy jövő tavasszal Jobbikos jelöltjük lesz.A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
A
Nagyobb kérdés,
hogy az előválasztásra mennyire mozgósíthatók, úgy hogy nincs most helyi jelölt.
ozibozi
MC12
amúgy kíváncsiságból megnéztem az excelben, hogy MZP mennyivel erősebb volt vidéken, mint KariGeri:
A legtöbb választót megmozdító körzetek megyénként (amik a megyeszékhelyek, és jóval nagyobb szavazatszámot jelentettek itt is, mint a többi, van olyan megye, ahol konkréten duplát a többi átlagnak) elég szomorú képet mutatnak MZP-nek: Békés és Zalát viszi egyedül (Békést kb 150 szavazattal, Zalát meg 50 körülivel) miközben Karácsony több helyen is duplát vitt úgy, hogy 1000+ szavazatot kapott még MZP is. ebből nagyon könnyű fejreállás lesz, ha az olyan típusú emberek, mint én (márpedig vagyunk pár tíz-százezren), egyszerűen nem megyünk el szavazni.
ahhoz már picit késő nyomni a szöveget, hogy Dobrev(Gyurcsány) vs MZP, ezt az egész hetet elvesztették. ráadásul a főbb szavazatokat akkor is BP-n, Pest Megyében és a megyeszékhelyeken lehet megnyerni (ez kb 50 körzet), és itt véleményem szerint elég könnyen elvérezhet MZP.
csebi
Ha tippelnem kéne akkor: 400 ezres részvétel alatt sima Dobrev győzelem, 500ig szűk Dobrev felette MzP. Mit gondolsz?
MC12
csebi
Szerintem igenis fontos, hogy elmenjünk szavazni, akár Dobrevre, akár MZP-re és nem csak azért, mert szimpatizál az ember vele vagy a programjával, hanem azért is, hogy megmutassuk a kétkedőknek is, hogy megvan a tábor, ott vagyunk, van az ellenzék mögött is támogatás.
Most az a lényeg, hogy ne csak felméréseken keresztül legyenek meg a számok, hanem valójában látszódjon az is, hogy mindenkinek az számít, hogy erős ellenzék legyen.
több mint 4 éve
Mennyibe került Karácsony Gergely kampánya? Vissza kell fizetni?Karácsony Gergely: Nem.
Melyik villamos ütötte el?
Karácsony Gergely: Menjünk tovább!
Karigeri interjú best of.
buhloone mindstate
több mint 4 éve
én meglepődnék 500ezres részvételen. tippem nekem az, hogy Dobrev behúzza, sztem még 216ezer fölé is fog menni.Egyetértek. MzP-nek, minden, tehát minden egyes szavazatra szüksége van azoktól akik vagy visszaléptek vagy nem jutottak be, vagy be kell húznia 1-200 ezer friss ellenzéki szavazót, úgy hogy Dobrev nem tudja érdemben növelni a támogatottságát.ezzel a Jobbik üzenettel sztem a jobbikosok nem. ráadásul, ahol a Jobbik erős, ott nem lesz sátor, a net is lassú, nem fognak ezzel vesződni, a lényeg nekik, hogy jövő tavasszal Jobbikos jelöltjük lesz.A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
A
Nagyobb kérdés,
ozibozi
MC12
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
valahunna ismerős, egy angyal mondta....sztem mikor a prémiumról van szó akkor ugyanúgy nincs a cikknek gazdája, mint mikor Hadházy büntetőügyénél ...www.origo.hu/itthon/20211008-karacsonymegbukott-gyurcsany-uj-embert-huzott-elo-a-vandorszinhazban.htmlHa jól számoltam, 11x szerepel benne hogy "Gyurcsány". Ezért vajon prémiumot kap az írója?
Teljesen összeomlott Karácsony Gergely kampánya, ezért pénteken bejelentette, hogy visszalép Márki-zay Péter javára.zseniális 😀
Negritis
Tudom, hogy amit sokszor mondanak, azt egy idő után elhiszik az emberek, de ez így kemény.
Mikey
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Egyetértek. MzP-nek, minden, tehát minden egyes szavazatra szüksége van azoktól akik vagy visszaléptek vagy nem jutottak be, vagy be kell húznia 1-200 ezer friss ellenzéki szavazót, úgy hogy Dobrev nem tudja érdemben növelni a támogatottságát.ezzel a Jobbik üzenettel sztem a jobbikosok nem. ráadásul, ahol a Jobbik erős, ott nem lesz sátor, a net is lassú, nem fognak ezzel vesződni, a lényeg nekik, hogy jövő tavasszal Jobbikos jelöltjük lesz.A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
A
Nagyobb kérdés,
ozibozi
MC12
csebi
több mint 4 éve
sztem mikor a prémiumról van szó akkor ugyanúgy nincs a cikknek gazdája, mint mikor Hadházy büntetőügyénél ...www.origo.hu/itthon/20211008-karacsonymegbukott-gyurcsany-uj-embert-huzott-elo-a-vandorszinhazban.htmlHa jól számoltam, 11x szerepel benne hogy "Gyurcsány". Ezért vajon prémiumot kap az írója?
Teljesen összeomlott Karácsony Gergely kampánya, ezért pénteken bejelentette, hogy visszalép Márki-zay Péter javára.zseniális 😀
Negritis
Tudom, hogy amit sokszor mondanak, azt egy idő után elhiszik az emberek, de ez így kemény.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
A youtube-on már frissült is a Gyurcsány-show 'reklám'.Minden verzióra gyártottak valamit...gondolom pénz nem számít, úgyis mi fizetjük.
Ennyi a program.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Igazából valahol érthető, hisz az Istennel, Sátánnal, Pokollal és Mennyországgal is folyamatosan nyomasztják az embert...www.origo.hu/itthon/20211008-karacsonymegbukott-gyurcsany-uj-embert-huzott-elo-a-vandorszinhazban.htmlHa jól számoltam, 11x szerepel benne hogy "Gyurcsány". Ezért vajon prémiumot kap az írója?
Negritis
Mikey
Soros maga a Sátán, Gyurcsány meg Soros embere...ráadásul él...ha nem lenne, akkor meg Soros húzna elő valakit a kalapból.
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20211008-karacsonymegbukott-gyurcsany-uj-embert-huzott-elo-a-vandorszinhazban.htmlHa jól számoltam, 11x szerepel benne hogy "Gyurcsány". Ezért vajon prémiumot kap az írója?
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szerintem Marky-Zay Karacsonnya mutette magat, Karacsony meg Marky-Zayra. Tehat mindenki azt hiszi hogy Karacsony lepett vissza, de igazabol Marky-Zay. Varok egy Gyurcsany Dobrev cseremutetet is ilyen teren. Ne doljunk be a Gyuuuuccccsany sónak!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
A youtube-on már frissült is a Gyurcsány-show 'reklám'.Ennyi a program.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20211008-karacsonymegbukott-gyurcsany-uj-embert-huzott-elo-a-vandorszinhazban.htmlTeljesen összeomlott Karácsony Gergely kampánya, ezért pénteken bejelentette, hogy visszalép Márki-zay Péter javára.zseniális 😀
pestisracok.hu/kocsis-mate-gyurcsany-lecsereli-a-balfek-havert-es-mindenkit-bedaral/
pestisracok.hu/duro-dora-marki-zayrol-jobboldalinak-probalja-beallitani-magat-de-gyurcsany-szovetsegese/
megy ez 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
kérdés hova mentél? mert a dugótérről minden bicikli távon belül vana városbanNagy krt, rókusi, 47es ki és bevezető reggel és délután is katasztrófa. A belvárost még csak-csak értem, de a dugó téren laktam 7 évig szóval muszáj volt a dugóban szívni 😀hattyasi vasúti átjáró sem az igazi 😊Azt kellene megérteni, hogy budapestet nem ennyi emberre és nem ennyi járműre tervezték. Lehet a jóisten is a polgármester, sajnos a matek azt vetíti előre, hogy ez csak egyre rosszabb lesz. Ugyabez megy szegeden kicsiben, meg gondolom debrecenben, miskolcon stb...Szegeden mi a gond egyebkent (Ujszeged-Szeged vonalon kivul)? Itt hajtok Szegeden majdnem minden nap de 10-15p-nel nagyobb "dugot" en meg nem lattam (nyilvan mas ha baleset van). Belvarosba meg hulye aki bemegy autoval, amilyen kicsi kb 10p alatt barhova elmegyek gyalog.
peach
rokaur
valamint a régi hídra személyautó közlekedést ó engedni hiba, az új viszont nem bírja el egyedül
a kiemeltben igazad van
Negritis
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagy krt, rókusi, 47es ki és bevezető reggel és délután is katasztrófa. A belvárost még csak-csak értem, de a dugó téren laktam 7 évig szóval muszáj volt a dugóban szívni 😀hattyasi vasúti átjáró sem az igazi 😊Azt kellene megérteni, hogy budapestet nem ennyi emberre és nem ennyi járműre tervezték. Lehet a jóisten is a polgármester, sajnos a matek azt vetíti előre, hogy ez csak egyre rosszabb lesz. Ugyabez megy szegeden kicsiben, meg gondolom debrecenben, miskolcon stb...Szegeden mi a gond egyebkent (Ujszeged-Szeged vonalon kivul)? Itt hajtok Szegeden majdnem minden nap de 10-15p-nel nagyobb "dugot" en meg nem lattam (nyilvan mas ha baleset van). Belvarosba meg hulye aki bemegy autoval, amilyen kicsi kb 10p alatt barhova elmegyek gyalog.
peach
rokaur
valamint a régi hídra személyautó közlekedést ó engedni hiba, az új viszont nem bírja el egyedül
a kiemeltben igazad van
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
ezzel a Jobbik üzenettel sztem a jobbikosok nem. ráadásul, ahol a Jobbik erős, ott nem lesz sátor, a net is lassú, nem fognak ezzel vesződni, a lényeg nekik, hogy jövő tavasszal Jobbikos jelöltjük lesz.A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
A
Nagyobb kérdés,
ozibozi
MC12
több mint 4 éve
notehát még mindig 4 rész van, mint koppánybóljobbik - orrbefogás nélkül küldheti be jakabot a holdkompba - sohavisszanemlátásra pojáca
momentum - nahát fegyőr tényleg, királycsinálás
dk - készülhetnek a darálóra, mer énis az aprónépnél meg az altusnál kezdenék ha szart kéne lapátolnom
daráló - mszp, lmp, párbeszéd - üdv a hulladéktelepen, szóval nem lehet újbaloldalt csinálni amíg nem szabadulsz meg a kibaszott hulladéktól, és ezt is basszameg jobbról kell kitaposni, hogy a valagból tudnak még minden sarokból elóbújni a félhalott múmiák
a tét az aprónép elűzése a hulladéktelepre, onnan egy új játszma lesz, de azt egy jakabmentes jobbik meg a momentum fogja megvívni - ennek a kovásza MZ/X, s ebben a szerepkörében ő a boltív

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
igen.Na visszalépett KariGeri ezért pacsi!Első körben KG-re szavaztam, a 2.-ban MZP-re fogok.
Toca
(egyébként is erősen gondolkodtam rajta, ha hárman indultak volna)
Aki itt KG-t jelölt az elsőben, az hasonlóan tesz most?
Klaci79
Bár nekem, mint zöld-baloldali beállítottságú embernek KG lett volna a kézenfekvő "ideológiai alapon", és MZP a legkevésbé. de úgy gondolom, OV dolgát ő tudja megnehezíteni a legjobban, így félreteszem az elveimet.
Amúgy lehet, hogy jobbat tenne az országnak egy enyhébb változás, mint egy drasztikus. Könnyebben emészthető a mérsékelt jobboldalnak is, mint ha belecsapnánk a lecsóba.
Úgyis lesz ott elég feketeleves, és nem csak a belpolitikai dolgokra gondolok.
több mint 4 éve
Feltűnt. Csak én már várnék valami konkrétumot a sok mese mellé. Nekem a példabeszédek fel is elég lett volna. Ennyi volt az észrevételem.Mi szükség van erre a terjengős hagymázas beszédre?Neked nem tűnt fel, hogy kampány van? Meglepődsz, hogy kampány alatt kampányol?
KG pipa, menjen vissza, aztán dolgozzon tovább. Amatőr ez a mesedélután.
Lecsó
Toca
több mint 4 éve
gulyás geri kicsit mást mondott 1 hete 😀Istenem, ez annyira kínos. 😀 😊
www.youtube.com/watch?v=ODHs3TeWbxw
Negritis
"Dávid, ezt tedd el egy humorosba." 😀
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szerintem is borzasztó jelölt (Jakabbal egy szint), de úgyse lesz semmi beleszólása az ország dolgaiba, szóval, ha ő kell az ellenzéki győzelemhez tőlem nyerjen. 😀Valaki itt írta korábban, hogy azért nem szavaz rá, mert loose cannon, orbántól meg tudja mit vár. Pont ezért kéne. orbántól tudod, hogy BIZTOS nem lesz változás. Lehet mzp-től se lesz, de ez csak LEHET. És az már jobb, mint a semmi, mert az a minimális esély ott van.én írtam, és nem így értettem. OV bedob politikai érdekekből megosztó dolgokat, viszont MZPnél nem vagyok biztos, hogy tényleg csak politikai érdeke van, hanem tényleg a rasszizmusából adódóan listázni akar. de amúgy Schiffer fogalmazta meg jól: jövő áprilisban megküzd a populista jobboldal meg a progresszív jobboldal a hatalomért.
Duff
csebi
több mint 4 éve
A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
A
Nagyobb kérdés,
ozibozi
több mint 4 éve
A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.A
Nagyobb kérdés,