Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"
Márki - Zay számai egészen durvák…agyonveri Jakabot az oké, de hogy pest megyei körzetekben pár százalékra van Karácsonytól… az egészen meglepő 😊
MC12
Én vártam hogy szoros lesz, a legtöbb ember a környezetemben meg a csoportokban ahol benne vagyok egyértelműen rá voksolt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Azért a 2 milliárdos kifizetést én nehezen hiszem el. Nem azért mert annyira elképzelhetetlen, csak kurva sok mindent hall az ember. Egyik barátom igen tehetős emberek pénzeit kezeli, néha elmeséli miket mondanak az ügyfelei. Van aki szerint olyan ember, mint Orbán 100 évente születik, van aki úgy tudja, hogy Szijjártó meleg, illetve Dzsudzsák is, és néha össze is fekszenek. Nekem mindkettőnél nagy mosoly ült az arcomra, mikor hallottam, de ha a kifizetés igaz, akkor Szijjártó miért ne baszhatna Dzsudzsival? : DD

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
Márki - Zay számai egészen durvák…agyonveri Jakabot az oké, de hogy pest megyei körzetekben pár százalékra van Karácsonytól… az egészen meglepő 😊

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 773 — #NoStress
Ez egy jó beszelgetes lett.
Jókat mondanak, és Schiffer még sorosozik és moslékkoalíciózik is.

youtu.be/z3oaXRuo-uY

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
Tényleg alá kellett írni ilyet?

telex.hu/belfold/2021/09/28/ellenzeki-elovalasztas-erteknyilatkozat-oevb

Jóska? 😆
warr_b
Persze.
Én kérdeztem, hogy mi van, ha addig meggondolom magam, és a kormányra szavazok. Annyi minden történhet még addig, meg ugye nem mindegy, hogy a favoritom nyer most vagy pont az ellenfele. A csóka azt mondta semmi. Írjam alá aztán szavazzak, ennyi.
Sobri Jóska
Nálam is ez volt az első szemöldökráncolás 😊
Kérdeztem, hogy ez miért kell?
Mondták, azért hogy szavazhassak.
Mondtam, hogy nem jó szívvel írok alá semmi ilyesmit.
Kérdezték, hogy mi a faxt keresek itt? 😀
De a névvel, lakcímmel összekötött QR kódos szavazólap és a nyilatkozat átjárhatatlan adatbázisok bonyolult rendszere, így ezen adatokkal a jövőben semmi visszaélés nem lesz!
clbass
És ha nem rájuk szavazok ‘22-ben akkor mi lesz? Megkeresnek vagy mi? Ha Dobrev lesz a jelölt én büntetésből rászavazok a Fideszre. Mint ahogy a cikkben van a Sanders szavazói átszavaztak Trumpra, nem csodálom.
Heisman
Normál esetben semmi.
De vannak olyan elvakult hülyek, akiket egy ilyen "értéknyilatkozat" el tud tántorítani.

Pl. itt a polgit:

youtu.be/gJid4he5PxQ

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"
Tényleg alá kellett írni ilyet?

telex.hu/belfold/2021/09/28/ellenzeki-elovalasztas-erteknyilatkozat-oevb

Jóska? 😆
warr_b
Persze.
Én kérdeztem, hogy mi van, ha addig meggondolom magam, és a kormányra szavazok. Annyi minden történhet még addig, meg ugye nem mindegy, hogy a favoritom nyer most vagy pont az ellenfele. A csóka azt mondta semmi. Írjam alá aztán szavazzak, ennyi.
Sobri Jóska
Nálam is ez volt az első szemöldökráncolás 😊
Kérdeztem, hogy ez miért kell?
Mondták, azért hogy szavazhassak.
Mondtam, hogy nem jó szívvel írok alá semmi ilyesmit.
Kérdezték, hogy mi a faxt keresek itt? 😀
De a névvel, lakcímmel összekötött QR kódos szavazólap és a nyilatkozat átjárhatatlan adatbázisok bonyolult rendszere, így ezen adatokkal a jövőben semmi visszaélés nem lesz!
clbass
És ha nem rájuk szavazok ‘22-ben akkor mi lesz? Megkeresnek vagy mi? Ha Dobrev lesz a jelölt én büntetésből rászavazok a Fideszre. Mint ahogy a cikkben van a Sanders szavazói átszavaztak Trumpra, nem csodálom.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megvárja milyen ajánlatot kap Orbántól.
Vona 2 milliárdot kapott, annyiért szerintem ő is szívesen hátrahagyja az összegyurcsányozott avatarját.
Sobri Jóska
Én hatot hallottam, de ez részletkérdés. Lényeg, hogy ő kb. ki lett fizetve a politikából.
Amadeus
Milliárd? 😀 😀 😀
Kampman
Tudtam, hogy nekem is be kell állni ellenzéki politikusnak, hogy kapjak lelépési (visszavonulási) pénzt. A felével is beérném 😛 😀
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
Vona 2 milliárdot kapott, annyiért szerintem ő is szívesen hátrahagyja az összegyurcsányozott avatarját.
Sobri Jóska
Én hatot hallottam, de ez részletkérdés. Lényeg, hogy ő kb. ki lett fizetve a politikából.
Amadeus
Milliárd? 😀 😀 😀
Kampman
Ja
Amadeus
Nem tartom teljesen kizártnak, hogy lefizették, de az összeg teljesen abszurdnak tűnik. De lehet csak nem elég élénk a fantáziám.
Kampman
Nem teljesen kizárt? 😊 ez egy normális összeg, hogy egy életre neked és az unokáidnak is meglegyen a jólét. Ha elkezded szorozgatni a kiadásokat még 40-50 évre egy bizonyos életszínvonalon simán kijön, hogy ez nem obszcén összeg. Egy Vona életszínvonalú ember havi magán kiadása alaphangon 1-1,5 millió forint, ez évi mondjuk 15 millió, 40 év - 600 millió (elnagyolva, hagyva mindenféle infláció, meg kamatszámitást) És akkor ebben nincs a gyereknek külföldi magániskola, luxushobbi, alapítvány fenntartás - ezek mind súlyos pénzek. Persze a nernek aprópénz, főleg azért, hogy még négy évig 2/3-ad legyen ugye..ott ugyanis az volt a tét. Maximum a vona fantáziája szabhatott határt az összegnek, ő meg reális volt.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Vajon FeGyor kepes lesz elengedi a "hatalmat" ha csufosan elbukik?
rokaur
Én arra leszek kíváncsi, hogy a sértett Jakab hány perc múlva ugrik ki az összefogásból?!
Bazzani
Anélkül Parlamentbe se jut. Örül, hogy beviszik. Lesz frakció, lesz lóvé.
csipkelli
A jelenleg előtérben lévő ellenzéki pártok közül csak a DK és a Jobbik jutna be biztosan önállóan (az MSZP is be tudna talán, de a rátapadt piócák miatt náluk már sokszorozódik a küszöb).
Kampman
Ha igazak a szivárgó eredmények, akkor ott tartunk az EP-választást is figyelembe véve, hogy a Jobbikot felülmérik a közvélemény-kutatók. Ami azért nem gyenge, honnan indultak.
Aki most kiugrik az összefogásból, azt szerintem nagyon megbüntetik az ellenzéki szavazók.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Sobri Jóska
Amadeus
Milliárd? 😀 😀 😀
Kampman
Ja
Amadeus
Nem tartom teljesen kizártnak, hogy lefizették, de az összeg teljesen abszurdnak tűnik. De lehet csak nem elég élénk a fantáziám.
Kampman
Mihez képest abszurd?

A nagy politika színterén, főleg a Fideszes hátországban ez nem abszurd összeg. Sőt.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 475
rokaur
Én arra leszek kíváncsi, hogy a sértett Jakab hány perc múlva ugrik ki az összefogásból?!
Bazzani
csipkelli
A jelenleg előtérben lévő ellenzéki pártok közül csak a DK és a Jobbik jutna be biztosan önállóan (az MSZP is be tudna talán, de a rátapadt piócák miatt náluk már sokszorozódik a küszöb).

több mint 4 éve
Sobri Jóska
Amadeus
Milliárd? 😀 😀 😀
Kampman
Ja
Amadeus

több mint 4 éve
Sobri Jóska
Amadeus
Milliárd? 😀 😀 😀
Kampman
Ja
több mint 4 éve
Sobri Jóska
Amadeus
Milliárd? 😀 😀 😀

több mint 4 éve
rokaur
Bazzani
Sobri Jóska

Már ha igaz a városi pletyka persze.
Amadeus
Én nem pletykaként hallottam, inkább logisztikai problémaként, hiszen az ilyen pénzeket nem a másik LAFO-jára utalják át. 😊

De jelen esetben csak azt vetettem fel, hogyha Jakab szembesül vele, hogy az ellenzéki oldalon nincs akkora igény a borsodi tanárba oltott náci házmester karakterére (és még az egyéni jelöltjei is elpotyognak), és limitálódnak a lehetőségei rövid- és hosszútávon egyaránt a sika, kaszára, akkor jöhet a léc, és bizonyára van az a pénz, amiért "a Jobbik visszatér az alapértékeihez, se Orbán, se Gyurcsány, és egyedül méretteti meg magát", ha pár százalékot lecsipeget az összellenzékről az már bőven elég lehet az újabb Fidesz kormányalakításhoz (kétharmaddal), vagyis van tárgyalási alapja.
Sobri Jóska
szeretem mikor ilyen eufémisztikus vagy.
több mint 4 éve
rokaur
Bazzani
Sobri Jóska

Amadeus
Én nem pletykaként hallottam, inkább logisztikai problémaként, hiszen az ilyen pénzeket nem a másik LAFO-jára utalják át. 😊

De jelen esetben csak azt vetettem fel, hogyha Jakab szembesül vele, hogy az ellenzéki oldalon nincs akkora igény a borsodi tanárba oltott náci házmester karakterére (és még az egyéni jelöltjei is elpotyognak), és limitálódnak a lehetőségei rövid- és hosszútávon egyaránt a sika, kaszára, akkor jöhet a léc, és bizonyára van az a pénz, amiért "a Jobbik visszatér az alapértékeihez, se Orbán, se Gyurcsány, és egyedül méretteti meg magát", ha pár százalékot lecsipeget az összellenzékről az már bőven elég lehet az újabb Fidesz kormányalakításhoz (kétharmaddal), vagyis van tárgyalási alapja.

több mint 4 éve
rokaur
Bazzani
Sobri Jóska

Hasonlókat pletykálnak a Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, Vollner János trióról.

De lehet, hogy alaptalanul.
több mint 4 éve
rokaur
Bazzani

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 079 — Axel Foley
rokaur
Bazzani
csipkelli
Mondjuk ez is igaz.
Kérdés, hogy az egója merre viszi.

több mint 4 éve
csipkelli 4 010
rokaur
Bazzani
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 079 — Axel Foley
rokaur

több mint 4 éve
rokaur 876
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 373 — Steelers fan
Úgy voltam ezzel az előválasztósdival, hogy megvárom mi lesz a vége, aztán a rendes szavazáson majd behúzom az ellenzéki jelöltekre a voksot. Viszont ha Márky-Zay bejut a top3-ban és nem lép vissza, azért csak elvánszorgok majd szavazni. Hátha egy "külsős" kokit tud osztani az elkényelmesedett, tehetségtelen és alkalmatlan ellenzéki brigádnak.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha meglepetésre MZP lenne a 2. meglepődnék ha Karigeri visszalépne a javára. Bár azzal rázhatná le némileg a Gyurcsány bélyeget. Aki egyébként egyre vállalhatlanabb lesz szvsz, még felesége számára is. Különösen ha hasonlókat produkál, mint Debrecenben.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Biztos jó volt a homofób kampány:  telex.hu/belfold/2021/09/29/kormanyinfo-09-29