Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Dobrev Jákob és vidéken. Kimondani is szép. 😊
#Magyarország, én így szeretlek.
ozibozi
Nem mind1 ki lesz a jelölt, ha ez a pacalproli banda kapna egy tockost?😛
Nem mindegy?
De.
ozibozi
több mint 4 éve
Maximum annyira, mint Munkács.elmozdult, mert sokak meglepetésére szerepelt ebben a "csodás" videóklipbenEz már tényleg pitiség.Cserhalmit 90 előtt nagy jobbernek tartották, most ezek szerint balosnak bélyegzik.
Cserhalmi György 1971-ben végzett SZFE-s osztályából mindenki kapott meghívót az aranydiplomájuk átadására épp Cserhalmi nem. Mindezt azért, mert Cserhalmi nem rejtette véka alá a véleményét az SZFE kirablását és alapértékeinek meggyalázását illetően, mi több, kiállt az SZFE-s diákok tüntetése mellett.
ozibozi
Miközben az ember szerintem nem mozdult egy jottányit sem.
Én csípem nagyon, pont tegnap volt a Partizán Jancsó100 contentjében egy jó beszélgetes vele.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=zRoDbX3_N3s
r.baggio
több mint 4 éve
elmozdult, mert sokak meglepetésére szerepelt ebben a "csodás" videóklipbenEz már tényleg pitiség.Cserhalmit 90 előtt nagy jobbernek tartották, most ezek szerint balosnak bélyegzik.
Cserhalmi György 1971-ben végzett SZFE-s osztályából mindenki kapott meghívót az aranydiplomájuk átadására épp Cserhalmi nem. Mindezt azért, mert Cserhalmi nem rejtette véka alá a véleményét az SZFE kirablását és alapértékeinek meggyalázását illetően, mi több, kiállt az SZFE-s diákok tüntetése mellett.
ozibozi
Én csípem nagyon, pont tegnap volt a Partizán Jancsó100 contentjében egy jó beszélgetes vele.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=zRoDbX3_N3s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Dobrev Jákob és vidéken. Kimondani is szép. 😊#Magyarország, én így szeretlek.
több mint 4 éve
Borsodból mesélik (csak néhány előválasztási helyszín, nem reprezentatív), hogy két jelölt tarol: Dobrev és Jakab.
több mint 4 éve
Ez már tényleg pitiség.Cserhalmit 90 előtt nagy jobbernek tartották, most ezek szerint balosnak bélyegzik.
ozibozi
több mint 4 éve
Ez már tényleg pitiség.Cserhalmi György 1971-ben végzett SZFE-s osztályából mindenki kapott meghívót az aranydiplomájuk átadására épp Cserhalmi nem. Mindezt azért, mert Cserhalmi nem rejtette véka alá a véleményét az SZFE kirablását és alapértékeinek meggyalázását illetően, mi több, kiállt az SZFE-s diákok tüntetése mellett.
Nem mind1 ki lesz a jelölt, ha ez a pacalproli banda kapna egy tockost?
Nem mindegy?
De.
több mint 4 éve
Tényleg alá kellett írni ilyet?Persze.
telex.hu/belfold/2021/09/28/ellenzeki-elovalasztas-erteknyilatkozat-oevb
Jóska? 😆
warr_b
Én kérdeztem, hogy mi van, ha addig meggondolom magam, és a kormányra szavazok. Annyi minden történhet még addig, meg ugye nem mindegy, hogy a favoritom nyer most vagy pont az ellenfele. A csóka azt mondta semmi. Írjam alá aztán szavazzak, ennyi.
több mint 4 éve
Anyukám önkéntesként dolgozott itt a szavazósátorban. Azt mondta, hogy rengetegen mentek.Gondolom ezek többsége ellenzéki szavazó. Szóval nem nagyon működik a fidesz gusztustalan lejárató politikája a városban.
Volt amikor egy órát kellett várni szakadó esőben de az emberek békésen kivárták.
Szóval bármi is a vége ez egy jó kezdeményezés szerintem.
több mint 4 éve
444.hu/2021/09/28/az-oevb-ketharmados-tobbseggel-elutasitotta-a-raczne-foldi-judit-ellen-benyujtott-hamis-offshore-vadakat-tartalmazo-beadvanytBonyolódik:
"A közlemény szerint a Földi Judit által a Bizottságnak benyújtott, közjegyző által hitelesített hivatalos dokumentumok kétséget kizáróan bizonyítják, hogy Földi Judit soha nem volt offshore-cég tulajdonosa."
Nem értem. A cégnyilvántartás amúgy is közhiteles dokumentumait hitelesítette a közjegyző, vagy Jucus nyilatkozott arról közjegyző által hitelesítve, hogy nem vót offshoreja?
Asking for a friend.
Amúgy meg a negatív bizonyítás szépségei.
személyes kedvencem:
"Azt is kijelentette, nem tudja, hogyan került a neve a szlovák cégnyilvántartásba."
Amadeus
g7.hu/kozelet/20210928/elovalasztasi-offshore-ugy-harommillioert-cserelt-gazdat-egy-felmilliardot-ero-ceg/?utm_source=Facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=G7o&fbclid=IwAR2uvukNCCDffV1D9gtlgHNzl7vw4uQFzhYwY019KuKvTNWZmiU7C_pzgT4
több mint 4 éve
Tényleg alá kellett írni ilyet? telex.hu/belfold/2021/09/28/ellenzeki-elovalasztas-erteknyilatkozat-oevb
Jóska? 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Én is elszenvedtem magam a Csillag térig meló után. Személy szerint nem szimpatizálok egyik összefogásban szereplő párttal sem, és a miniszterelnök jelöltek közül se tudott megnyerni magának senki, de azt meg kell hagyni, kb kamaszkoromban volt utoljára olyan magyar politikai esemény ami ennyire közel lett volna az emberekhez. Globálisan is komoly gondnak érzem, hogy inkább már a a politika formálja az emberek véleményét mint fordítva, így kifejezetten jó volt hallgatni, hogy jelöltek regionális problémák megoldása mellett érvelnek, a régióról beszélnek és nem csak arról, milyen veszély fenyeget ha a másik győz. Nagy tisztelet jár ezért a Partizánnak. Elég sok értelmes, politikusi pályára alkalmasnak tűnő, számomra új arcot láttam. Sajnos főleg a fővárosi választókerületek vitáiban. Vidéken még sok egyeztetésre van szükség. Mármint főleg alany és állítmány között. Nagyon szomorú volt látni a kontrasztot. Ha az ellenzék egyszer komolyan elgondolkodna miért bukik el mindent a kis falvakban remélem végre nem arra a konklúzióra jut, hogy ott az emberek a sámándob ütemére írják rovásírással a következő zsidótörvényt, hanem simán csak totál elveszett a jelenlétük és dadogós balfaszok szavalják a pártprogramot.
Nagy kár a visszalépések miatt, de igazából nagyon szórakoztató volt hallgatni, ahogy néhány megégett jobbikos próbálja előadni, hogy Feri kikeresztelte őket a náciskodásból. Legalább 3 DK-s jelöltet hallottam azzal érvelni, hogy szavazzanak rá mert övék lesz a legnagyobb frakció, ami eléggé visszás az összefogás szellemiségével erősen ellentétes érvelés, ráadásul teljesen a az eddigi rendszer működését idézi.
Na mindegy. Most a voksom főleg az aktivistáknak és egyéb az előválasztásért sokat tevő embernek szólt. Bízom benne, hogy valami elfogadható eredmény születik, mert nekem ez a befogott orros, gázálarcos érvelés sose volt a világom, és teljes lelki nyugalomban adok le protest szavazatot, ha számomra elfogathatatlan jelöltek jönnek ki győztesen.
több mint 4 éve
444.hu/2021/09/28/velemeny-a-kozteveben-merkel-tobbet-artott-nemetorszagnak-mint-hitlerNekem is ilyen drog kell.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szívesen olvasok sci-fi témájú könyveket, de nem gondolom, hogy akár az Expanse alapjövedelmes kommunisztikus Földje, akár az Alapítvány robotizált, Birodalmat építő világa, vagy O.S.Card Ender utáni logikusan pragmatikus Földje, vagy az Orchideák bolygójának virtualitásba plöttyedő világa racionálisan eljöhet vagy bír bárminemű aktualitással, pláne az én élettartamomban.Minden sci-fi egyébként főleg akkor érdekes, ha tudod a korát, amikor írták, és úgy tekintesz rájuk, mint az adott korszak szellemi lenyomatára. 😊
Sobri Jóska
Ezért is imádom egyébként a sci-fi irodalmat.

több mint 4 éve
Nnna az utso fel oraban odaertem a satorhoz es (elo)valasztottam: Foninek: Dr.M-Z-P -t, egyeniben meg a Partizanban meghallgatott jeloltek kozul a valasztekosabban, lenduletesebben ervelot, bar mindketto szimpi volt.
Amugy a lebonyolitok azt mondtak, nem kestem volna el 6 utan se, mert amig akad voksolo, ok akar 8-ig is maradnak ha kell.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ami megkülönböztet minket embereket, vagy legalább is közülünk sokakat az állatoktól, az pont az, hogy képesek vagyunk absztrakcióra, hogy képesek vagyunk struktúrákat kitalálni, és kooperációban megalkotni, létrehozni (illetve alkalomadtán megváltoztatni vagy megsemmisíteni).
több mint 4 éve
Csak azt sokan elfelejtik, hogy ugyan Róma nem egy nap alatt épült, de végül felépült....A harmadik válasz után láttam, hogy nem vezet sehova, mert mindenhova ugyanazt írtam 😊
Sobri Jóska
Győzködhetjük egymást, de ez alapvetően nem fogunk egyetérteni. Abban egyetértünk, hogy az emberek alapvetően ostobák, és vezetésre szorulnak, de a te fatalista világképed szerint nem érdemes semmit csinálni, mert már amúgy is mindegy, szerintem meg van kiút. Sok minden kell hozzá, de Rome ne s'est pas faite en un jour (igen, ctrl+c ctrl+v volt, de annyira jól néz ki franciálul leírva 😊)
Gyurma Pappa
De minden felépült Rómára többezer fel nem épült város, nagyváros, városállam, birodalom jut, minden történelmi keresztúton ezerfelé ágazhat el az emberi történelem, de mindig csak egy irányba megy valójában.
És ez az irány legtöbbször az, ami a legéletszerűbb, legracionálisabb ott és akkor.
Történnek néha teljesen véletlenszerű kimenetelek, nem mondom, hogy nem történhetnek, de kurva ritkán, és ezeket várni, remélni, ezekre bazírozni, ezzel kalkulálni valóban nem az én világom.
(És a természetellenes egyenlősdi, a szolidáris utópia, az emberi természetnek ellentmondó kooperáció mind ide tartozik.)
Szívesen olvasok sci-fi témájú könyveket, de nem gondolom, hogy akár az Expanse alapjövedelmes kommunisztikus Földje, akár az Alapítvány robotizált, Birodalmat építő világa, vagy O.S.Card Ender utáni logikusan pragmatikus Földje, vagy az Orchideák bolygójának virtualitásba plöttyedő világa racionálisan eljöhet vagy bír bárminemű aktualitással, pláne az én élettartamomban.
több mint 4 éve
Ők szeretnének lenni még jó sokáig a rendszer kihívói.Ezek esküszöm, hogy a teszkós NER.Persze, hogy azok. Nem lebontani szeretnék a rendszert, hanem beleülni.
Amadeus
És majd megeszi őket az irigység, hogy a Fidesznek hamarabb és ügyesebben sikerült összehozni egy ilyet, mint nekik.
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ezek esküszöm, hogy a teszkós NER.Még ha teszkos lenne, de sajnos inkább COOP-os, Áfészos.
Amadeus
több mint 4 éve
Aztán szép lassan eljutunk oda, hogy a "forradalom" felfalja a gyermekeit 😛
több mint 4 éve
Ja, hogy ez:444.hu/2021/09/28/az-oevb-ketharmados-tobbseggel-elutasitotta-a-raczne-foldi-judit-ellen-benyujtott-hamis-offshore-vadakat-tartalmazo-beadvanytMeg is van a magyarázat:
"A közlemény szerint a Földi Judit által a Bizottságnak benyújtott, közjegyző által hitelesített hivatalos dokumentumok kétséget kizáróan bizonyítják, hogy Földi Judit soha nem volt offshore-cég tulajdonosa."
Nem értem. A cégnyilvántartás amúgy is közhiteles dokumentumait hitelesítette a közjegyző, vagy Jucus nyilatkozott arról közjegyző által hitelesítve, hogy nem vót offshoreja?
Asking for a friend.
Amúgy meg a negatív bizonyítás szépségei.
személyes kedvencem:
"Azt is kijelentette, nem tudja, hogyan került a neve a szlovák cégnyilvántartásba."
Amadeus
“ A feddhetetlenségi nyilatkozat a tulajdonra terjed ki az ügyvezetésre nem” nyenyenyenyenyeeee 😊
Egyébként a 24.hu cikke alapján Ráczné az igazi, egyenlőségpárti, igazságosabb újraelosztást támogató, valódi baloldali jelölt ( értsd. milliárdos vagyonnal rendelkezik - százmilliós osztalékokkal - el is kéne venni pár céget tőle, minek ennyi? 😊 )
MC12
elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/VargaLaszlodr-BAZ02-fedd.pdf
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"A DK-s képviselő a delaware-i cég valódi tulajdonosának nevét nem fedte fel. Azt állította, hogy a tényleges tulajdonosi nyilatkozat ügyvédi letétben van, és a személyes adatok védelme miatt nem hozza nyilvánosságra.
A képviselő azzal érvelt, hogy a feddhetetlenségi nyilatkozat kizárólag offshore-tulajdonnal kapcsolatban fogalmaz meg tiltást, azaz offshore cég képviseletére nem tér ki."
Óriási!
Kapcsolt vállalkozások say hello.
Ezek esküszöm, hogy a teszkós NER.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 4 éve
III kerben mi értelme van Szabo Timeára szavazni, amikor egyedül van a cetlin. Hivatalosan is ment MZP-re a voks.mert a fórumokon inkább a millenial és gen-z van jelen, míg akiknek a szavazata többet számít azok a boomerek
Kivancsian várom hogy bejut e a TOP 3 ba. Az összes netes forumon, ő áll az első helyen, még a Partizán társalgóban is a legnépszerübb, ami azért fura.
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Off (vagy nem is annyira):Off:Elfelejtetted például a Simon ügyet 2014-ből, amit rohadtul nem a Fidesz túrt ki, hanem az MSZP-ből dobták fel, hogy hol is kéne számlák után nézni, az pedig kb. meg is pecsételte azt a választást (addig se volt sok esélyük utána meg nulla) és mèg sorolhatnánk. De ezek biztos véletlenek, meg sok maffia filmet néz mindenki 😊 hát persze.Dehogy felejtettem el. Nehéz lenne, szakértettem benne a vagyonosodásiban. 😊
MC12
Gyurma Pappa
Azért az szép story lehetett. 😀
Amadeus
Okádék volt az egész 😀 Annyira üvöltött róla, hogy full kamu az eljárás, és sosem lesz igazán elmarasztalva, hogy csak épp nem írták oda.
Mindegy, nem azért vagyok, hogy erkölcsileg ítéletet mondjak bármelyik félről 😊
(Egyébként szerintem, bár sosem másztam bele annyira mélyen a büntetőbe, itt a nem engedélyezett lopás esete forgott fent)