Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
444.hu/2021/07/19/varga-judit-tudomast-sem-vesz-a-lehallgatasi-botranyrolteljesen meg vagyok lepve.
Biztos még nem jött ki a központi direktíva a szeretetminisztériumból.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Akkor ferdít.Pedig úgy ír. Vagy nem járt el védőként, vagy szándékosan ferdít, de nagyon távol áll a valóság attól, amit ő ír.Nem védő, de koránt sem laikus.
Amadeus
empty taxi
több mint 4 éve
Pedig úgy ír. Vagy nem járt el védőként, vagy szándékosan ferdít, de nagyon távol áll a valóság attól, amit ő ír.Nem védő, de koránt sem laikus.
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Pedig úgy ír. Vagy nem járt el védőként, vagy szándékosan ferdít, de nagyon távol áll a valóság attól, amit ő ír.Nem tisztem gabo-t védeni, de koránt sem laikus a témában.No comment. Laikusokkal nem vitatkozom.🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ha van korlátozott szereőlő a Be-ben jelenleg, akkor az a védő.Pont az a szánalmas, hogy büntetőeljárasok soran, amikor konkretan tudod hogy buncselekmenyek garmadat kovetik el, romma vagy korlatozva minden leplezett eszkoz alkalmazasara, az ugyeszek es a birok ott tesznek keresztbe ahol tudnak, de ha a kormany ugy gondolja vki nem szimpi azt siman lehallgatjak, megfigyelik.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
A belföldi hírszerzés az AH. TEK meg vegyes felvágott. Érzésre ez AHnak tűnik de a TEK jobban a NER elemi része mint AH szóval rajtuk meglepődnek.
csebi
Szubjektív magánvélemény.
Amadeus
csebi
Amadeus
gabokocka
Amadeus
Arról a törvényről beszélsz ami a bűnözőket vedi?
Mi kéne még a védőknek?
A gyanúsítást követően rendelkezésükre áll a teljes nyomozati iratanyag...
Ne az legyen már a cel, hogy minden szarházi bűnöző szabadlábon rohangálhasson, mert ebbe az irányba tartunk.
gabokocka
Amadeus
empty taxi
több mint 4 éve
Nem tisztem gabo-t védeni, de koránt sem laikus a témában.No comment. Laikusokkal nem vitatkozom.🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ha van korlátozott szereőlő a Be-ben jelenleg, akkor az a védő.Pont az a szánalmas, hogy büntetőeljárasok soran, amikor konkretan tudod hogy buncselekmenyek garmadat kovetik el, romma vagy korlatozva minden leplezett eszkoz alkalmazasara, az ugyeszek es a birok ott tesznek keresztbe ahol tudnak, de ha a kormany ugy gondolja vki nem szimpi azt siman lehallgatjak, megfigyelik.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
A belföldi hírszerzés az AH. TEK meg vegyes felvágott. Érzésre ez AHnak tűnik de a TEK jobban a NER elemi része mint AH szóval rajtuk meglepődnek.
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
gabokocka
Amadeus
Mi kéne még a védőknek?
Ne az legyen már a cel, hogy minden szarházi bűnöző szabadlábon rohangálhasson, mert ebbe az irányba tartunk.
gabokocka
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Többek között Gyárfást* védte.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.telex.hu/direkt36/2021/07/19/banati-janos-az-ugyvedi-kamara-elnoke-estobb-masik-ugyved-is-az-izraeli-kemszoftver-celpontja-lett
Amadeus
Hát...
Gyurma Pappa
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 4 éve
Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.telex.hu/direkt36/2021/07/19/banati-janos-az-ugyvedi-kamara-elnoke-estobb-masik-ugyved-is-az-izraeli-kemszoftver-celpontja-lett
Amadeus
Hát...

több mint 4 éve
Akkor ezt csak iderakom. Hungary gave the most incriminating response I've ever seen to a request for comment on the #Pegasus surveillance scandal. I mean, whenever I'm "not aware" of whether I did something or not, I demand to know if foreign spies tipped you off about it.
— Edward Snowden (@Snowden) July 18, 2021
LINK: https://t.co/ZBXZvXUQ32 pic.twitter.com/NY6QM3CQ6O
több mint 4 éve
No comment. Laikusokkal nem vitatkozom.🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ha van korlátozott szereőlő a Be-ben jelenleg, akkor az a védő.Pont az a szánalmas, hogy büntetőeljárasok soran, amikor konkretan tudod hogy buncselekmenyek garmadat kovetik el, romma vagy korlatozva minden leplezett eszkoz alkalmazasara, az ugyeszek es a birok ott tesznek keresztbe ahol tudnak, de ha a kormany ugy gondolja vki nem szimpi azt siman lehallgatjak, megfigyelik.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
gabokocka
Amadeus
Mi kéne még a védőknek?
gabokocka
több mint 4 éve
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ha van korlátozott szereőlő a Be-ben jelenleg, akkor az a védő.Pont az a szánalmas, hogy büntetőeljárasok soran, amikor konkretan tudod hogy buncselekmenyek garmadat kovetik el, romma vagy korlatozva minden leplezett eszkoz alkalmazasara, az ugyeszek es a birok ott tesznek keresztbe ahol tudnak, de ha a kormany ugy gondolja vki nem szimpi azt siman lehallgatjak, megfigyelik.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
gabokocka
Amadeus
Mi kéne még a védőknek?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ha van korlátozott szereplő a Be-ben jelenleg, akkor az a védő.Pont az a szánalmas, hogy büntetőeljárasok soran, amikor konkretan tudod hogy buncselekmenyek garmadat kovetik el, romma vagy korlatozva minden leplezett eszkoz alkalmazasara, az ugyeszek es a birok ott tesznek keresztbe ahol tudnak, de ha a kormany ugy gondolja vki nem szimpi azt siman lehallgatjak, megfigyelik.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
gabokocka
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 4 éve
Pont az a szánalmas, hogy büntetőeljárasok soran, amikor konkretan tudod hogy buncselekmenyek garmadat kovetik el, romma vagy korlatozva minden leplezett eszkoz alkalmazasara, az ugyeszek es a birok ott tesznek keresztbe ahol tudnak, de ha a kormany ugy gondolja vki nem szimpi azt siman lehallgatjak, megfigyelik.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kíváncsi vagyok, mivel fogják majd elvonni a figyelmemet erről a"kis malőrről." Illetve ha belegondolok, hogy mivel tereltek a legutóbb (a homofób törvény) akkor inkább mégse.
több mint 4 éve
Hihetetlen ez a Soros. Pihent kicsit, erre már nyár közepén támad.STOP SOROS!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hogy tudta-e, hogy mit ir alá vagy sem, az kommunikációs szempontból mindegy.Ha kiderül hogy aláírta akkor tökmindegy lesz, hogy egyébként tagadta egy Guardian interjúban, akkor lesz ennél nagyobb gondja 😊 ezért nem logikus most visszavonni, mert így közvetetten elismerik hogy “valami” van az ügyben. Meg hát a kiadott kormányzati közlemény is ékes példája annak amikor jogászok írnak kommünikét 😊 és ez önmagában is árulkodó.Nagy valószínűséggel fogalma nem volt róla, hogy mit ír alá, és elég nagy valószínűséggel csak kicsit később szóltak neki, hogy "figyi, de..."Mekkora kommunikációs baki. Hagyja benne, a kutyàt nem érdekli, ráadásul ha kiderül hogy mégis igaz, akkor egy interjubeli tagadás lesz a legkisebb problémája. Vagy tiltsa le a kérdést ott és akkor, az megint oké. De elmondani hogy micsoda kérdés - felháborító!!! Aztán miután kijön a balhé, jelezni hogy a kérdés meg a válasz is törlendő….hiba. Pedig meg van fizetve a Varga kommunikációs stábja tisztességel.Abból biztosan lehet tudni h még mindig működik h Varga Juditek torolni akartak a válaszát amikor arról kérdeztek h meg figyelneke újságírókat politikusokat.www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.htmlLátom még működik a pegazus.
#cringe #szekunderszégyen #ezkevésleszsrácok
Gyurma Pappa
Amadeus
csebi
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ha nem tudta, hogy mit ír alá, akkor nem csak miniszternek alkalmatlan, de még jogásznak is.Nagy valószínűséggel fogalma nem volt róla, hogy mit ír alá, és elég nagy valószínűséggel csak kicsit később szóltak neki, hogy "figyi, de..."Mekkora kommunikációs baki. Hagyja benne, a kutyàt nem érdekli, ráadásul ha kiderül hogy mégis igaz, akkor egy interjubeli tagadás lesz a legkisebb problémája. Vagy tiltsa le a kérdést ott és akkor, az megint oké. De elmondani hogy micsoda kérdés - felháborító!!! Aztán miután kijön a balhé, jelezni hogy a kérdés meg a válasz is törlendő….hiba. Pedig meg van fizetve a Varga kommunikációs stábja tisztességel.Abból biztosan lehet tudni h még mindig működik h Varga Juditek torolni akartak a válaszát amikor arról kérdeztek h meg figyelneke újságírókat politikusokat.www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.htmlLátom még működik a pegazus.
Gyurma Pappa
Amadeus
csebi
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nagy valószínűséggel fogalma nem volt róla, hogy mit ír alá, és elég nagy valószínűséggel csak kicsit később szóltak neki, hogy "figyi, de..."Mekkora kommunikációs baki. Hagyja benne, a kutyàt nem érdekli, ráadásul ha kiderül hogy mégis igaz, akkor egy interjubeli tagadás lesz a legkisebb problémája. Vagy tiltsa le a kérdést ott és akkor, az megint oké. De elmondani hogy micsoda kérdés - felháborító!!! Aztán miután kijön a balhé, jelezni hogy a kérdés meg a válasz is törlendő….hiba. Pedig meg van fizetve a Varga kommunikációs stábja tisztességel.Abból biztosan lehet tudni h még mindig működik h Varga Juditek torolni akartak a válaszát amikor arról kérdeztek h meg figyelneke újságírókat politikusokat.www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.htmlLátom még működik a pegazus.
Gyurma Pappa
Amadeus
csebi
MC12

több mint 4 éve
Mekkora kommunikációs baki. Hagyja benne, a kutyàt nem érdekli, ráadásul ha kiderül hogy mégis igaz, akkor egy interjubeli tagadás lesz a legkisebb problémája. Vagy tiltsa le a kérdést ott és akkor, az megint oké. De elmondani hogy micsoda kérdés - felháborító!!! Aztán miután kijön a balhé, jelezni hogy a kérdés meg a válasz is törlendő….hiba. Pedig meg van fizetve a Varga kommunikációs stábja tisztességel.Abból biztosan lehet tudni h még mindig működik h Varga Juditek torolni akartak a válaszát amikor arról kérdeztek h meg figyelneke újságírókat politikusokat.www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.htmlLátom még működik a pegazus.
Gyurma Pappa
Amadeus
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Abból biztosan lehet tudni h még mindig működik h Varga Juditek torolni akartak a válaszát amikor arról kérdeztek h meg figyelneke újságírókat politikusokat.www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.htmlLátom még működik a pegazus.
Gyurma Pappa
Amadeus
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.htmlLátom még működik a pegazus.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.html#cringe #szekunderszégyen #ezkevésleszsrácok

több mint 4 éve
Sztem nagyobb ügyekben simán előfordulhat főleg ha vkit meg akarnak szivatni mint Birge.Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Minden esetre az nagyon csúnya lenne, ha úgy menne az ügyészségnek a 97%-os vádhatékonyság, hogy a védőt lehallgatva cinkelt lapokkal játszanak. Nyilván a saját pozíciómból indulok ki, a többi szereplő lehallgatása is felháborító.Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
Erre írtam h AHn meglepődnek, inkább TEK. De azon se lepődnék meg ha kiszervezték volna ezt egy külsős cégnek mint a Homelandben a közösségi Mediás befolyásolást (amit sztem a Fidesz egy jó ideje csinál, nekem távoli ismerősi körben van is jelöltem aki ilyen “bértollnok “)Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi
Amadeus
több mint 4 éve
Le merem tenni a garast, hogy az AH háta mögött húzták meg ezt. Simán TEK.Istenem most örülök csak igazán, hogy a komplett eredményes kiválasztási procedúra végén az utolsó aláírásnál valamiért mégis elhasaltam az információs hivatal átvilágításán. Kitűzöm ezt is majd zászlómra, mint az ominózus eltés gólyatábor jobbikos megfigyelési listáján a "semleges" jelzőt.Ezt biztosan nem az IH csinálhatja. Külföldi hírszerzés.
r.baggio
csebi