Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 450 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bánáti véleménye egészen érdekes ebben a kontextusban:

“A mai világban ezekkel a technológiákkal együtt kell élni. Nekem nem volt félnivalóm” – magyarázta az ügyvéd, aki különösebb felindultság nélkül fogadta a hírt. „Aki 30-40 éve ilyen horderejű ügyekben dolgozik védőként, mint én, annak nem lehet úgy élni, hogy tart a megfigyeléstől”

Szerintem az, hogy az aktuális kormánypárt hol diszkrétebben hol egyértelműbben (mint most) megfigyeli titkosszolgálati módszerekkel a politikai ellenfeleit az evidencia. Máskülönben nem tudnák zsarolni egymást. Voltak ilyen ügyek minden oldalon, ebben azért nem kellene álnaívkodni. Ami megváltozott az a következmény illetve annak hiánya. Egy Watergate-be meg belebukott egy amerikai elnök, ma pedig el se megy a bizottsági ülésre a kormánypárt mert az “baloldali hangulatkeltés”. És mindenki megy a dolgára. Kiváncsi leszek, hogy ellenzék tudja-e tematizálni a közbeszédet ezzel úgy, mint a Fudant pár hete.
MC12

Szerk.: Bocs, a kiemelt részben egyetértünk 😊
Gyurma Pappa
Egyrészt ezek de azt se felejtsük el h ha ezt bki más csinálja akkor az bűncselekmény. Itt meg “nemzetbiztonsági okra” hivatkozva politikai ellenfeleit hallgatja le a Fidesz és a magyar tvek alapján még csak felelősségre sem lehet őket vonni …
csebi
Megint egyedül Simicskának volt esze... 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 484 — Lucas Scott

“A mai világban ezekkel a technológiákkal együtt kell élni. Nekem nem volt félnivalóm” – magyarázta az ügyvéd, aki különösebb felindultság nélkül fogadta a hírt. „Aki 30-40 éve ilyen horderejű ügyekben dolgozik védőként, mint én, annak nem lehet úgy élni, hogy tart a megfigyeléstől”

Szerintem az, hogy az aktuális kormánypárt hol diszkrétebben hol egyértelműbben (mint most) megfigyeli titkosszolgálati módszerekkel a politikai ellenfeleit az evidencia. Máskülönben nem tudnák zsarolni egymást. Voltak ilyen ügyek minden oldalon, ebben azért nem kellene álnaívkodni. Ami megváltozott az a következmény illetve annak hiánya. Egy Watergate-be meg belebukott egy amerikai elnök, ma pedig el se megy a bizottsági ülésre a kormánypárt mert az “baloldali hangulatkeltés”. És mindenki megy a dolgára. Kiváncsi leszek, hogy ellenzék tudja-e tematizálni a közbeszédet ezzel úgy, mint a Fudant pár hete.
MC12

Gyurma Pappa
Egyrészt ezek de azt se felejtsük el h ha ezt bki más csinálja akkor az bűncselekmény. Itt meg “nemzetbiztonsági okra” hivatkozva politikai ellenfeleit hallgatja le a Fidesz és a magyar tvek alapján még csak felelősségre sem lehet őket vonni …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 450 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Many of the numbers were clustered in 10 countries: Azerbaijan, Bahrain, Hungary, India, Kazakhstan, Mexico, Morocco, Rwanda, Saudi Arabia and the United Arab Emirates, according to the reports.

😀 persze ki fog derulni tobb europai orszagrol is kesobb sztem, de eleg beszedes lista egyelore
Borbinho
Illusztris társaság megint...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Many of the numbers were clustered in 10 countries: Azerbaijan, Bahrain, Hungary, India, Kazakhstan, Mexico, Morocco, Rwanda, Saudi Arabia and the United Arab Emirates, according to the reports.

😀 persze ki fog derulni tobb europai orszagrol is kesobb sztem, de eleg beszedes lista egyelore

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 426 — zászló zászló szív

MC12

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 711 — Chiefs GM
 kepkuldes.com/image/ACaFbN

Ha valaki be tudja szerkeszteni úgy, hogy képként látsszon, azt megköszönöm.

Szerkesztette: somoskovig

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 694
Ezt pofáztam, hogy szarnak rá amíg megvan a megfelelő számú birka vagy agyhalott, vagy a zsidóktól rettegő, addig az sem számítana ha a dagadt cigó, gyerekeket molesztálna -akár- nyilvánosan.
Perceken belül bebizonyítják Arról is, hogy ez így helyes, mert a komcsi zsidók tuti meg is ölték volna, ő meg csak felvilágosította őket, meg csak elvette a kedvüket hogy drog meg dragqeenek legyenek.
Hihetetlen basszus 😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 885 — je suis poloska
 telex.hu/direkt36/2021/07/19/orban-ellen-fordult-azota-erzi-ugy-zaklatjak-es-megfigyelik-most-kiderult-hogy-gemesi-gyorgyot-is-megceloztak-a-kemfegyverrel
Amadeus
Ezeknek semmi sem szent.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 373

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Uh és még hany ilyen van...
gabokocka
jó, hát én ritkán vagyok a fasznak ezen az oldalán 😀

szakértőként ilyeneket nem láttam, csak felkészült védőket, szóval engem ez meglepett azért
Gyurma Pappa
Amióta a vedőkirendelés átakakult, rengeteg "bohóc" járt nálunk, akinek sztem fogalma nincs semmiről.

Nyilvánvalóan meghatalmazott vedők közt kevesebb a tróger, de akad azért sajnos bőven. És nyilván nem velem basznak ki, az én fizetésem ugyanannyi, akarmit csinálnak, de a védenceik könnyen beszophatják, nekik meg azért qrvara nem mindegy.

Persze van egy csomó normális arc is (jellemzően tök jókat szoktunk dumálni amíg várni kell pl rabosításnál és általában egyet is értünk velük), de az sajnálatos, hogy a Kamara általában vedi a hulyek segget, ahelyett hogy kiszorna oket.
gabokocka
Kamara sztem is elmehet a p-be. Volt egy ügyvéd aki sztem konkrétan több bcs-t elkövetett, de első körben a kamaránál próbálkoztunk, azért is mert már az illetékes rendőrségnél nagyon rossz tapasztalatom volt, mikor kérelmezőt nyomtam fel az is nyilvánvaló bcs volt de csak engem szivattak, háromszor kérték be másolatban az anyagot ami miatt fenymasolhattam 12 év történetet órákon at háromszor. Majd megszüntettek vmi baromsaggal. Na de vissza az ügyvédre. Fel nyomtuk, erre a kamara vissza nyomta h ok értesítettek a problémáról az ügyvédet aki tudomásul vette azt ezért nincs szükség fegyelmi eljárásra pedig minimum ki kellett volna zárniuk az alapján. Bánáti nevetséges János aláírásával.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 417
gabokocka

szakértőként ilyeneket nem láttam, csak felkészült védőket, szóval engem ez meglepett azért
Gyurma Pappa
Amióta a vedőkirendelés átakakult, rengeteg "bohóc" járt nálunk, akinek sztem fogalma nincs semmiről.

Nyilvánvalóan meghatalmazott vedők közt kevesebb a tróger, de akad azért sajnos bőven. És nyilván nem velem basznak ki, az én fizetésem ugyanannyi, akarmit csinálnak, de a védenceik könnyen beszophatják, nekik meg azért qrvara nem mindegy.

Persze van egy csomó normális arc is (jellemzően tök jókat szoktunk dumálni amíg várni kell pl rabosításnál és általában egyet is értünk velük), de az sajnálatos, hogy a Kamara általában vedi a hulyek segget, ahelyett hogy kiszorna oket.
gabokocka
na ja, régen jobb volt, hogy mindig ugyanazokat az arcokat rendeltétek ki. 😊
több mint 4 éve
Ez is "csodás":  24.hu/kulfold/2021/07/19/orosz-kulugyminiszter-budapest/
empty taxi
Lavrov személyes nagy barátunk

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 921 — Keep pounding
gabokocka

Gyurma Pappa

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
gabokocka

több mint 4 éve
És akkor a szemelyes velemenyemet a vedokrol mar el se mondom, mert van koztuk normalis, akivel lehet egyuttmukodni es tenyleg a terhelt erdekeit kepviseli, de amikor a vademeles utan egy evvel keri el tolem a nyomiratokat tartalmazo adathordozo jelszavat, ott elgondolkodom, hogy mennyire felkeszulten fog megerkezni a targyalasra, amiert gondolom nem ket forintot ker el az ugyfeletol...
gabokocka
uhh-uhh-uhh erről hadd meséljek valamit!

Bp-i ügyvéd, eleve elmaradt miatta két tárgyalás, a második úgy, hogy nem vette át időben az idézést (mert ugye pont 14 nappal korábban küldte ki a bírónő, és 15 napra válik kézbesítetté, mindegy is). Mivel a bírónő ezen az elmaradt tárgyaláson megbüntette az ügyvédet 200e-ra (nem mentette ki magát, hiszen nem is akarta tudomásul venni az ülést), mire az hivatali visszaélés miatt feljelentette a bírónőt. Ezen már mindenki döbbent ült, pedig még csak most melegedett bele.

Folytatólagos meghallgatás volt, megmondta neki a bírónő, kevés idő van, 2 éven túli ügy, 1,5 éve tart a tárgyalás (COVID stb.), amit már kérdezett ne tegye fel megint. Erre elkezdi ugyanazokat a kérdéseket. Oké, felolvasták a tanúvallomását mindenkinek. Elment a nap vele, új kérdést nem kaptunk (érdemit, próbálkozott random dolgokkal, de a bírónő nem vette be). Beidézett egy korábbi tanút szembesítésre, akivel ugyanazt mondtam én is, igazából nem volt értelmes kérdése senkihez. Bírónő szerzett termet másnapra (nem volt tárgyalási napja), elmondja az ügyész a beszédet (én már itt nem voltam ott, mesélte a másik vádlott védője), a védő feláll, hogy ő szét van szóródva, nem tudja ellátni a védelmet, és egyoldalúan felmondja a megbízást. Majd felállt és kiment. Azután hogy feljelentette a bírónőt.

Na, hát ilyen egy óradíjas Bp-re menekült ügyvéd (Pécsett kidobták a kamarából), egy olyan ügyben, ahol annyira kicsi elkövetési összeg volt, hogy 6 hónapot ajánlottak 2 évre felfüggesztve, volt 8 vagy 9 tárgyalási nap, amiből 3 COVID miatt maradt el, 2 a védő miatt és eltelt 1,5 év.

Csak így ideraktam, hogy azért védő és védő között kurva nagy különbség van (a másodrendű védője pl. egy okirathamisításban is kurvajól védte az ügyfelét, akit 6-szor rángatta át Szegedről, hogy próbára legyen bocsátva, amit egyébként már az előkészítőn is felajánlottak neki
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
És akkor a szemelyes velemenyemet a vedokrol mar el se mondom, mert van koztuk normalis, akivel lehet egyuttmukodni es tenyleg a terhelt erdekeit kepviseli, de amikor a vademeles utan egy evvel keri el tolem a nyomiratokat tartalmazo adathordozo jelszavat, ott elgondolkodom, hogy mennyire felkeszulten fog megerkezni a targyalasra, amiert gondolom nem ket forintot ker el az ugyfeletol...
gabokocka
uhh-uhh-uhh erről hadd meséljek valamit!

Bp-i ügyvéd, eleve elmaradt miatta két tárgyalás, a második úgy, hogy nem vette át időben az idézést (mert ugye pont 14 nappal korábban küldte ki a bírónő, és 15 napra válik kézbesítetté, mindegy is). Mivel a bírónő ezen az elmaradt tárgyaláson megbüntette az ügyvédet 200e-ra (nem mentette ki magát, hiszen nem is akarta tudomásul venni az ülést), mire az hivatali visszaélés miatt feljelentette a bírónőt. Ezen már mindenki döbbent ült, pedig még csak most melegedett bele.

Folytatólagos meghallgatás volt, megmondta neki a bírónő, kevés idő van, 2 éven túli ügy, 1,5 éve tart a tárgyalás (COVID stb.), amit már kérdezett ne tegye fel megint. Erre elkezdi ugyanazokat a kérdéseket. Oké, felolvasták a tanúvallomását mindenkinek. Elment a nap vele, új kérdést nem kaptunk (érdemit, próbálkozott random dolgokkal, de a bírónő nem vette be). Beidézett egy korábbi tanút szembesítésre, akivel ugyanazt mondtam én is, igazából nem volt értelmes kérdése senkihez. Bírónő szerzett termet másnapra (nem volt tárgyalási napja), elmondja az ügyész a beszédet (én már itt nem voltam ott, mesélte a másik vádlott védője), a védő feláll, hogy ő szét van szóródva, nem tudja ellátni a védelmet, és egyoldalúan felmondja a megbízást. Majd felállt és kiment. Azután hogy feljelentette a bírónőt.

Na, hát ilyen egy óradíjas Bp-re menekült ügyvéd (Pécsett kidobták a kamarából), egy olyan ügyben, ahol annyira kicsi elkövetési összeg volt, hogy 6 hónapot ajánlottak 2 évre felfüggesztve, volt 8 vagy 9 tárgyalási nap, amiből 3 COVID miatt maradt el, 2 a védő miatt és eltelt 1,5 év.

Csak így ideraktam, hogy azért védő és védő között kurva nagy különbség van (a másodrendű védője pl. egy okirathamisításban is kurvajól védte az ügyfelét, akit 6-szor rángatta át Szegedről, hogy próbára legyen bocsátva, amit egyébként már az előkészítőn is felajánlottak neki

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
Ez is "csodás":  24.hu/kulfold/2021/07/19/orosz-kulugyminiszter-budapest/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
 www.origo.hu/itthon/20210718-rejtelyes-leleplezest-iger-egy-video-ki-lehet-a-kettos-jatekot-uzo-politikus.html

#cringe #szekunderszégyen #ezkevésleszsrácok
Gyurma Pappa
Látom még működik a pegazus.
Amadeus
Abból biztosan lehet tudni h még mindig működik h Varga Juditek torolni akartak a válaszát amikor arról kérdeztek h meg figyelneke újságírókat politikusokat.
csebi
Mekkora kommunikációs baki. Hagyja benne, a kutyàt nem érdekli, ráadásul ha kiderül hogy mégis igaz, akkor egy interjubeli tagadás lesz a legkisebb problémája. Vagy tiltsa le a kérdést ott és akkor, az megint oké. De elmondani hogy micsoda kérdés - felháborító!!! Aztán miután kijön a balhé, jelezni hogy a kérdés meg a válasz is törlendő….hiba. Pedig meg van fizetve a Varga kommunikációs stábja tisztességel.
MC12
Nagy valószínűséggel fogalma nem volt róla, hogy mit ír alá, és elég nagy valószínűséggel csak kicsit később szóltak neki, hogy "figyi, de..."
Gyurma Pappa
Ha nem tudta, hogy mit ír alá, akkor nem csak miniszternek alkalmatlan, de még jogásznak is.
Amadeus
Meg kell nezni az szmszt de sztem ezt nem ő írja alá hanem delegálta vmeik ÁTnak a “feladatot”.

több mint 4 éve
Ki beszél a pegazusról?

Pont azt irom, hogy szánalmas, hogy míg valódi bűnözőkkel szemben kibaszottul korlátozva vannak a nyomozóhatósagok jogai, addig az igazságügyminiszter azt hallgattat le akit akar.

Te meg jössz a 97%os váderedménnyel az ügyészség részéről, amit az okoz, hogy csak a betonbiztos ügyekkel mennek el az ügyészek bírósagra, az ügyek 80%-át nyomozati szakban megszuntetik vagy felfuggesztik. Úgy, hogy annak a 80%-nak javareszeben ugyanugy megvalosult a buncselekmeny, elkoveto is lenne, de a rendszer nem akarja hogy a birosag dontson errol.

Védőként csak az ugyek toredekere latsz ra, fogalmad nincs mennyi bcs marad megtorlatlanul, es a Be ehhez asszisztal, sot meg fel is erositi ezt a folyamatot.

több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 444.hu/2021/07/19/varga-judit-tudomast-sem-vesz-a-lehallgatasi-botranyrol

teljesen meg vagyok lepve.

Biztos még nem jött ki a központi direktíva a szeretetminisztériumból.
Vrij6
Már fogalmazza a felmondását, ja bocs nem ide 😀
több mint 4 éve
Nézzük csak.
Szegeny vedők.
Mellekesként siman irogatjak a cegeket szerb/ukran/roman egyeb hajlektalan stromanokra minden kovetkezmeny nelkul, hiszen ez hiaba jön ki a lehallgatas soran, nem hasznalhato fel bizonyitekkent az eljaras soran, mert a kozokirat nem 5 ev szabadsagvesztessel buntetendo es amugy se arra a bcs-re lett engedelyezve az eszkoz.
Upszika
Köcsög Be.

Vagy hiaba folyik az ugyveddel szemben buntetoeljaras ami soran letartoztatva is volt, nyugodtan praktizalhat tovabb amig a kamara nem fuggeszti fel. A kamara meg nem az a felfuggesztos fajta. Lasd gyozikeek vedoje akit most kb miutan 6 eve folyik vele szemben eljaras - most mar eppen 2 - nagy nehezen felfuggesztettek.
Köcsög Be megint.

Elég régóta nyomozok.

Olyat meg nem láttam hogy vkit artatlanul meghurcoltak volna (nyilván benne van hogy tevedek) de temerdek bunuzo ussza meg a felelossegrevonast egyszeruen azert, mert a nyomozohatosagoknak nincs kapacitasa levizsgalni megfeleloen ugyeket. Tobbek kozott azert is mert a Be ooyan amilyen. Nyilvan nem ez a fo ok, de hogy inkabb a bunozoket vedi, mint a hatosagot, az hót zicher.
gabokocka
Édesfaszom, engedjük el.
Amadeus
Sztem is...
gabokocka
Értem én azt a frusztrációt ami benned van az elkövetőkkel és a védőkkel szemben - járok rengeteget hozzátok, látom én is a rendszerszintű hatalmas bajokat az igazságszolgáltatásban, ami egyébiránt igen, érinti az ügyvédi kart is - de mindebből nem következik az, hogy a pegazus, vagy az új Be. - különös tekintettel pont a leplezett eszközök alkalmazására vonatkozó része - az rendben lenne. Almát hasonlítod a körtével, még akkor is, ha a körte vonatkozásában még igazad is van valahol.

Szóval tartom, hogy védőként kurva nehéz ma eljárni és igen, a pegazus rohadtul nem jogszerű.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 4 éve
Nézzük csak.
Szegeny vedők.
Mellekesként siman irogatjak a cegeket szerb/ukran/roman egyeb hajlektalan stromanokra minden kovetkezmeny nelkul, hiszen ez hiaba jön ki a lehallgatas soran, nem hasznalhato fel bizonyitekkent az eljaras soran, mert a kozokirat nem 5 ev szabadsagvesztessel buntetendo es amugy se arra a bcs-re lett engedelyezve az eszkoz.
Upszika
Köcsög Be.

Vagy hiaba folyik az ugyveddel szemben buntetoeljaras ami soran letartoztatva is volt, nyugodtan praktizalhat tovabb amig a kamara nem fuggeszti fel. A kamara meg nem az a felfuggesztos fajta. Lasd gyozikeek vedoje akit most kb miutan 6 eve folyik vele szemben eljaras - most mar eppen 2 - nagy nehezen felfuggesztettek.
Köcsög Be megint.

Elég régóta nyomozok.

Olyat meg nem láttam hogy vkit artatlanul meghurcoltak volna (nyilván benne van hogy tevedek) de temerdek bunuzo ussza meg a felelossegrevonast egyszeruen azert, mert a nyomozohatosagoknak nincs kapacitasa levizsgalni megfeleloen ugyeket. Tobbek kozott azert is mert a Be ooyan amilyen. Nyilvan nem ez a fo ok, de hogy inkabb a bunozoket vedi, mint a hatosagot, az hót zicher.
gabokocka
Édesfaszom, engedjük el.
Amadeus
Sztem is...

több mint 4 éve
Nézzük csak.
Szegeny vedők.
Upszika
Köcsög Be.

Köcsög Be megint.

Elég régóta nyomozok.

gabokocka
Édesfaszom, engedjük el.
több mint 4 éve
 telex.hu/direkt36/2021/07/19/orban-ellen-fordult-azota-erzi-ugy-zaklatjak-es-megfigyelik-most-kiderult-hogy-gemesi-gyorgyot-is-megceloztak-a-kemfegyverrel
több mint 4 éve
Nézzük csak.
Szegeny vedők.
Upszika
Köcsög Be.

Köcsög Be megint.

Elég régóta nyomozok.

Szerkesztette: gabokocka