Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Karácsony meglepően jól felvette a kabátot szerintem az utóbbi időben. Sokáig azt gondoltam, hogy sose lesz ehhez érzéke, de ez már nem az első lépése az utóbbi 1-2 hónapban, amit jól ütezem, jó tematikával. Ez például szerintem az Orbán/Fidesz népszavazás trükköt úgy teszi zárójelbe, mint a pinty.telex.hu/belfold/2021/07/21/karacsony-gergely-orszagos-nepszavazas-fudan-egyetem-diakvarosHa az ellenzéknek lenne egy csöpp esze, akkor azt mondanák, hogy oké, legyen népszavazás, de legyen a mi kérdéseinkről is (Fudan, Paks2 stb...) ezzel totál kifognák a szelet OV vitorlájából, de nem hiszem hogy ez ott valakinek eszébe fog jutni...főni megint népszavazást akarSzokas szerint jó kérdések … jó nagy csapda az ellenzéknek. Vajon megint az lesz a taktika mint a két nem-és nepszavazasnal?
kell a terelés a lehallgatásról
NB2
csebi
Jan
A.L.K.A.L.M.A.T.L.A.N.
Gyurma Pappa
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Twitteren írtam 2 napja h mikor jelenik meg a Gyurcsány szál, hat nem kellett sokáig várnitelex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nso"Az igazságügyi miniszter szerint Völner Pál államtitkár hatásköre, kiket hallgathatnak le, de alapvetően mindenért Pintér a felelős. A belügyminiszter nem jelent ki semmit, de Stummer Jánost kellene szerinte megkérdezni. Palkovics szerint a Pegasus nem kémszoftver, Mager Andrea szerint pedig Gyurcsány."
Judit ott sem volt! Egyre kevésbé értem, hogy azon kívül, hogy több nyelven fel tud háborodni, mi a szerepe a kormányban 😀
(nyilván értem, de attól még jól szórakozom rajta)
Gyurma Pappa
Tulajdonképpen kész is vagyunk 😊
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Én ebben különösebben nem hiszek, lásd. Laborc-ügy, amikor bolgár pszichológusnak álcázott orosz titkosügynökök vizsgáltak poligráffal magyar titkosszolgákat. Volt ott mindenféle vád a kémkedéstől a bűnpártolásig, aztán mi lett belőle? Felmentés. Itt is erősen kétlem hogy maga valamelyik miniszter a kis szájával rendelte volna el, hogy vegyétek meg ezt a cuccot és figyeljétek meg a Gémesi Györgyöt.Tulajdonképpen nem, hanem még mindig nem kapták meg a kommunikációs leiratot, most épp ellentámadás van, hogy a gyereked ne beszélje rá senki a nem váltásra. Pedig sorban álltak! Az más kérdés, hogy a Fidesz épp a te meg az én gyerekemet akarja arra használni, továbbra is tudjon hajókázni büntetlenül.telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nso"Az igazságügyi miniszter szerint Völner Pál államtitkár hatásköre, kiket hallgathatnak le, de alapvetően mindenért Pintér a felelős. A belügyminiszter nem jelent ki semmit, de Stummer Jánost kellene szerinte megkérdezni. Palkovics szerint a Pegasus nem kémszoftver, Mager Andrea szerint pedig Gyurcsány."
Judit ott sem volt! Egyre kevésbé értem, hogy azon kívül, hogy több nyelven fel tud háborodni, mi a szerepe a kormányban 😀
Gyurma Pappa
MC12
Btw. az egy nem mellékes szál, hogy most, ahogy kikerült a Pegasus szál, egy kormányváltás esetén már sokkal könnyebb lesz az új csapatnak megkeresni az ügyeket, ahogy szépen lassan lehet ledarálni mindenkit.
telex.hu/belfold/2021/07/21/karacsony-gergely-orszagos-nepszavazas-fudan-egyetem-diakvarosHa az ellenzéknek lenne egy csöpp esze, akkor azt mondanák, hogy oké, legyen népszavazás, de legyen a mi kérdéseinkről is (Fudan, Paks2 stb...) ezzel totál kifognák a szelet OV vitorlájából, de nem hiszem hogy ez ott valakinek eszébe fog jutni...főni megint népszavazást akarSzokas szerint jó kérdések … jó nagy csapda az ellenzéknek. Vajon megint az lesz a taktika mint a két nem-és nepszavazasnal?
NB2
csebi
Jan
A.L.K.A.L.M.A.T.L.A.N.
Gyurma Pappa
Másrészről pont ezért igen igen sokat tudhatnak az ellenzéki szereplőkről ami megintcsak gátja lesz bármilyen komolyan vehető eljárásnak. Lehet elkezdeni elszámoltatni Gergő, aztán ki ne derüljön az egyik partvezérről hogy ezzel azzal csalja nejét, drogozik, itt egy kis ingatlan mutyi ott egy kis pénzügyi visszaélés. Ahhoz hogy itt bármiféle elszámoltatás legyen az kéne, hogy az ellenzék óriási többsége feddhetetlen legyen, ez meg amíg van MSZP meg dk addig finoman szóval sincs így. Szóval ha lesz kormányváltás akkor lesz majd Pegazus-ügyi vizsgálóbizottság, óriási és dörgedelmes nyilatkozatokkal és két év múlva különösebb eredmény nélküli lezárással. Kb mint a főváros mostani “elszámoltatási” bizottsága.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
www.facebook.com/208589289639801/posts/1168390620326325/?d=n"De nem is ez az érdekes kérdés, hanem a naptár. Orbánék ugyanis kiszámolták, hogy a ha véletlenül a választási iroda, a választási bizottság és a Kúria is azt csinálja ami nekik jó (emlékeztetőül: a Kúria élére nemrég neveztek ki egy hűséges mamelukot) akkor úgy telnek el a határidők, hogy mire ki lehetne írni a népszavazást, már jönnek a választások. A választások előtt negyven nappal ugyanis nem lehet már népszavazást tartani.
Ha átnézegetjük a népszavazásról szóló törvényt, akkor azt találjuk, hogy a népszavazási kérdés hitelesítésén az NVB és a Kúria nyugodtan ülhet összesen legfeljebb 180 napot (30 és 60 napokból tevődik össze) Mától számítva 180 nap múlva január vége lesz, miközben májusban választások. És a kérdés hitelesítése ugye még csak azt jelenti, hogy valamikor januárban el lehet kezdeni aláírást gyűjteni. Ha a teljes ellenzék ezen dolgozik, és feltesszük, hogy két hét alatt megvan bő kétszázezer (kétszázezer jóhoz érdemes gyűjteni háromszázezret) aláírás, akkor februárban le lehet adni ellenőrzésre az íveket.
Ezt követően 60 napon belül kell lefolytatni az ellenőrzést. Március vége, április vége, már benne is vagyunk a választások előtti negyven napban. És akkor nem ment kavarás azonos tárgyú népszavazási kezdeményezésekkel."

több mint 4 éve
Őszintén, meglep.Tulajdonképpen nem, hanem még mindig nem kapták meg a kommunikációs leiratot, most épp ellentámadás van, hogy a gyereked ne beszélje rá senki a nem váltásra. Pedig sorban álltak! Az más kérdés, hogy a Fidesz épp a te meg az én gyerekemet akarja arra használni, továbbra is tudjon hajókázni büntetlenül.telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nso"Az igazságügyi miniszter szerint Völner Pál államtitkár hatásköre, kiket hallgathatnak le, de alapvetően mindenért Pintér a felelős. A belügyminiszter nem jelent ki semmit, de Stummer Jánost kellene szerinte megkérdezni. Palkovics szerint a Pegasus nem kémszoftver, Mager Andrea szerint pedig Gyurcsány."
Gyurma Pappa
MC12
Btw. az egy nem mellékes szál, hogy most, ahogy kikerült a Pegasus szál, egy kormányváltás esetén már sokkal könnyebb lesz az új csapatnak megkeresni az ügyeket, ahogy szépen lassan lehet ledarálni mindenkit.
telex.hu/belfold/2021/07/21/karacsony-gergely-orszagos-nepszavazas-fudan-egyetem-diakvarosHa az ellenzéknek lenne egy csöpp esze, akkor azt mondanák, hogy oké, legyen népszavazás, de legyen a mi kérdéseinkről is (Fudan, Paks2 stb...) ezzel totál kifognák a szelet OV vitorlájából, de nem hiszem hogy ez ott valakinek eszébe fog jutni...főni megint népszavazást akarSzokas szerint jó kérdések … jó nagy csapda az ellenzéknek. Vajon megint az lesz a taktika mint a két nem-és nepszavazasnal?
NB2
csebi
Jan
A.L.K.A.L.M.A.T.L.A.N.
Gyurma Pappa
Eddig hozzá voltam szokva, hogy ha egy fideszes akcióra lenne valami teljesen kézenfekvő válasz, akkor azt nem lépik meg.
Másrészt: nem hivatásos politikusként is az volt az első gondolatom, hogy oké legyen népszavazás, és beszéljünk a mi kérdéseinkről, tegyük arra a hangsúlyt (kvázi ne foglaljunk állást az ő kérdéseikben) és ebből nem fognak jól kijönni. Kiváncsi vagyok az ellenzék mit fog kihozni ekkora ziccerből...
több mint 4 éve
Jóvan bazdmegÉn így fogok sorrendben szavazni az 5 kérdésre:
A népakarat szeretné tudni, hogy kit, és miért hallgattál le. A népakarat népszavazást szeretne a Fudan, az autópálya koncesszió, paks 2, a kínai vasút ügyekben, stb, blablabla
Vrij6
- manyup
- mészáros
- paks2
- fudan
- pegasus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Tulajdonképpen nem, hanem még mindig nem kapták meg a kommunikációs leiratot, most épp ellentámadás van, hogy a gyereked ne beszélje rá senki a nem váltásra. Pedig sorban álltak! Az más kérdés, hogy a Fidesz épp a te meg az én gyerekemet akarja arra használni, továbbra is tudjon hajókázni büntetlenül.telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nso"Az igazságügyi miniszter szerint Völner Pál államtitkár hatásköre, kiket hallgathatnak le, de alapvetően mindenért Pintér a felelős. A belügyminiszter nem jelent ki semmit, de Stummer Jánost kellene szerinte megkérdezni. Palkovics szerint a Pegasus nem kémszoftver, Mager Andrea szerint pedig Gyurcsány."
Gyurma Pappa
MC12
NB2
csebi
Jan
A.L.K.A.L.M.A.T.L.A.N.

több mint 4 éve
Ha az ellenzéknek lenne egy csöpp esze, akkor azt mondanák, hogy oké, legyen népszavazás, de legyen a mi kérdéseinkről is (Fudan, Paks2 stb...) ezzel totál kifognák a szelet OV vitorlájából, de nem hiszem hogy ez ott valakinek eszébe fog jutni...főni megint népszavazást akarSzokas szerint jó kérdések … jó nagy csapda az ellenzéknek. Vajon megint az lesz a taktika mint a két nem-és nepszavazasnal?
NB2
csebi
több mint 4 éve
Hiányoltam Sorost, mint nemzetközi zsidót, de tulajdonképpen én vagyok telhetetlen.telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nso"Az igazságügyi miniszter szerint Völner Pál államtitkár hatásköre, kiket hallgathatnak le, de alapvetően mindenért Pintér a felelős. A belügyminiszter nem jelent ki semmit, de Stummer Jánost kellene szerinte megkérdezni. Palkovics szerint a Pegasus nem kémszoftver, Mager Andrea szerint pedig Gyurcsány."
Gyurma Pappa
MC12
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Jajj már, ilyen iparági pletykáknak én nem hiszek! (DE!)telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nsoPedig jól leírtad, a nyelvhasználattal erősen összefügg a szerepe. 😊
Gyurma Pappa
somoskovig

több mint 4 éve
telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nso"Az igazságügyi miniszter szerint Völner Pál államtitkár hatásköre, kiket hallgathatnak le, de alapvetően mindenért Pintér a felelős. A belügyminiszter nem jelent ki semmit, de Stummer Jánost kellene szerinte megkérdezni. Palkovics szerint a Pegasus nem kémszoftver, Mager Andrea szerint pedig Gyurcsány."
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nsoPedig jól leírtad, a nyelvhasználattal erősen összefügg a szerepe. 😊
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
telex.hu/video/2021/07/21/pegasus-kemszoftver-lehallgatasi-botrany-nsoJudit ott sem volt! Egyre kevésbé értem, hogy azon kívül, hogy több nyelven fel tud háborodni, mi a szerepe a kormányban 😀

több mint 4 éve
az osztogatás gátja EU pénz nélkül az infláció rohamos emelkedése lesz, de ehhez Gyurma jobba ért.Semmit.
Kíváncsi leszek, hogy a bértárgyalásoknál mit lépnek egy 6% os inflációra ...
gordon
Meg az infláció anélkül is rekord magas. De ugye a Fidesz fő gonoszsága, hogy pont azoknak a szavazatára számít tömegesen, akik ebből semmit nem érzékelnek, mert nekik eddig is szar volt. Náluk a félelmeikre játszik, és az infláció az nem akarja átoperáltatni a gyerekedet lánnyá...

több mint 4 éve
Érdekes kérdés.az osztogatás gátja EU pénz nélkül az infláció rohamos emelkedése lesz, de ehhez Gyurma jobba ért.Áh, maximum kényelmetlenség lesz. Akkor majd nem X lesz a hiány hanem X+3%. Ez nem lesz gátja az osztogatásnak szerintem. Nem lehet gàtja, mert ezzel tudnak nyerni de e nélkül biztosan kikapnak. Ugyanis ebből a rétegből aki a Fideszre szavazott az gazdasági okokból szavazott rájuk és az elkötelezettségük az pont addig tart amíg gazdaságilag úgy érzik megéri. Vagy nem és jobban hatnak rájuk a Fudan és Pegasus ügyek mint a pénztárca (szerintem nem de lehet) ezt nem tudjuk és ez lesz benne az izgalmas.Plusz úgy látszik h az EB tényező lesz főleg ha a helyreállítási alapot tényleg felfüggesztik akkor nehezebb lesz osztogatni.Pontosan. De máshol látom a hangsúlyt. Az ellenzéki szavazó mint olyan már 2018ban is elment szavazni, több szavazatot is kapott összesen többi párt mint a Fidesz. Az “ellenzéki szavazó” az egy felülről korlátos tömeg, a kérdés szerintem továbbra is az a pár százezer szavazni egyébként hajlandó bizonytalan, akik 10-Ben és 14-Ben nem szavaztak, 18-ban nemileg meglepő módon inkább a Fideszre szavaztak (gazdasági okokból) de legalábbis ugyanolyan arányban szavaztak mindenhova. Na a kérdés hogy ők mit gondolnak, fontosabb lesz nekik a pénzosztás mint ezek az ügyek, elégedettek-e általában a valsagkezelessel stb. Ez egy izgalmas tömeg, és nagyon nehéz mérni, de rengeteg körzetben ők lesznek a mérleg nyelve (a választás továbbra sem listán fog eldőlni hanem a körzetekben, ahol szó szerint minden szavazat számitan fog)Amúgy a Pegazus üggyel egy gond van, ha az ellenzék nem tudja lefordítani a nép nyelvére miért gáz ez, addig kb. nekik some mit nem ér.Itt egy óriási félreértés van a 2022-es választások tekintetében.
Toca
Nem az a kérdés, hogy Karácsony el tudja-e vinni a liberális értékrendet az ormánsági falvakba vagy hogy OV meg tudja-e győzni a romkocsmák bölcsészeit, hogy mégis ő támogassák. Mióta kétpártrendszer van, már csak a mozgósítás számít. Azért kényes ez az ügy, mert egyre jobban felhúzza az ellenzéki szavazókat, aki meg nem lesznek restek, és mivel van reális esély leváltani a rezsimet, elvisznek magukkal Még Egy Embert (tm).
Gyurma Pappa
MC12
csebi
MC12
gordon
Mondjuk szerintem pont leszarják sajnos 😕
A ksh honlapja szerint 2017 januárja óta összesen kettő hónapban volt 1,9% az infláció, minden más hónapban afelett, 2018 júniusa óta meg legtöbbször bőven 3% felett. Én pl jópár (értsd legalább 5-6) éve minden évben kb bruttó 2% emelést kaptam úgy, hogy engem az állandó, évenkénti minimálbér-növekedés is hátrányosan érint.
Mellesleg tavaly novemberben még "csak" 2,7% volt a hivatalos infláció, ez ugrott fel azóta 5,3%-ra...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Én nem látom, hogy a kormány különösebben a szavak szintjén túl aggódna az infláció miatt és ez nem a maradék 9 hónapban fog megváltozni. Mostmár minden mindegy, utánuk az özönvíz. Hol fogja érdekelni őket az infláció április után? Ha nyernek majd kitalálnak valamit ha nem az meg már a karácsony gondja lesz.az osztogatás gátja EU pénz nélkül az infláció rohamos emelkedése lesz, de ehhez Gyurma jobba ért.Áh, maximum kényelmetlenség lesz. Akkor majd nem X lesz a hiány hanem X+3%. Ez nem lesz gátja az osztogatásnak szerintem. Nem lehet gàtja, mert ezzel tudnak nyerni de e nélkül biztosan kikapnak. Ugyanis ebből a rétegből aki a Fideszre szavazott az gazdasági okokból szavazott rájuk és az elkötelezettségük az pont addig tart amíg gazdaságilag úgy érzik megéri. Vagy nem és jobban hatnak rájuk a Fudan és Pegasus ügyek mint a pénztárca (szerintem nem de lehet) ezt nem tudjuk és ez lesz benne az izgalmas.Plusz úgy látszik h az EB tényező lesz főleg ha a helyreállítási alapot tényleg felfüggesztik akkor nehezebb lesz osztogatni.Pontosan. De máshol látom a hangsúlyt. Az ellenzéki szavazó mint olyan már 2018ban is elment szavazni, több szavazatot is kapott összesen többi párt mint a Fidesz. Az “ellenzéki szavazó” az egy felülről korlátos tömeg, a kérdés szerintem továbbra is az a pár százezer szavazni egyébként hajlandó bizonytalan, akik 10-Ben és 14-Ben nem szavaztak, 18-ban nemileg meglepő módon inkább a Fideszre szavaztak (gazdasági okokból) de legalábbis ugyanolyan arányban szavaztak mindenhova. Na a kérdés hogy ők mit gondolnak, fontosabb lesz nekik a pénzosztás mint ezek az ügyek, elégedettek-e általában a valsagkezelessel stb. Ez egy izgalmas tömeg, és nagyon nehéz mérni, de rengeteg körzetben ők lesznek a mérleg nyelve (a választás továbbra sem listán fog eldőlni hanem a körzetekben, ahol szó szerint minden szavazat számitan fog)Amúgy a Pegazus üggyel egy gond van, ha az ellenzék nem tudja lefordítani a nép nyelvére miért gáz ez, addig kb. nekik some mit nem ér.Itt egy óriási félreértés van a 2022-es választások tekintetében.
Toca
Nem az a kérdés, hogy Karácsony el tudja-e vinni a liberális értékrendet az ormánsági falvakba vagy hogy OV meg tudja-e győzni a romkocsmák bölcsészeit, hogy mégis ő támogassák. Mióta kétpártrendszer van, már csak a mozgósítás számít. Azért kényes ez az ügy, mert egyre jobban felhúzza az ellenzéki szavazókat, aki meg nem lesznek restek, és mivel van reális esély leváltani a rezsimet, elvisznek magukkal Még Egy Embert (tm).
Gyurma Pappa
MC12
csebi
MC12
gordon
több mint 4 éve
Ugyanezt olvastam a migránsos előtt is. “Nem létezik, hogy annyi hülye legyen aki elmegy szavazni ilyen értelmetlenségre” aztán elment 3,6 millió ember. Ne feledd hogy a fideszes mozogositas bármikor tud 2,5 milliót ami már bőven több mint 20%. De ha már, akkor azért jelen állás szerint szerintem se lesz meg az 50% - de mindig érdekes, hogy mennyien szavaznak a kormánnyal együtt.Ezen a népszavazáson ha lesz 20% részvétel összesen, én megeszem a sapkámat.főni megint népszavazást akarSzokas szerint jó kérdések … jó nagy csapda az ellenzéknek. Vajon megint az lesz a taktika mint a két nem-és nepszavazasnal?
NB2
csebi
somoskovig
több mint 4 éve
az osztogatás gátja EU pénz nélkül az infláció rohamos emelkedése lesz, de ehhez Gyurma jobba ért.Áh, maximum kényelmetlenség lesz. Akkor majd nem X lesz a hiány hanem X+3%. Ez nem lesz gátja az osztogatásnak szerintem. Nem lehet gàtja, mert ezzel tudnak nyerni de e nélkül biztosan kikapnak. Ugyanis ebből a rétegből aki a Fideszre szavazott az gazdasági okokból szavazott rájuk és az elkötelezettségük az pont addig tart amíg gazdaságilag úgy érzik megéri. Vagy nem és jobban hatnak rájuk a Fudan és Pegasus ügyek mint a pénztárca (szerintem nem de lehet) ezt nem tudjuk és ez lesz benne az izgalmas.Plusz úgy látszik h az EB tényező lesz főleg ha a helyreállítási alapot tényleg felfüggesztik akkor nehezebb lesz osztogatni.Pontosan. De máshol látom a hangsúlyt. Az ellenzéki szavazó mint olyan már 2018ban is elment szavazni, több szavazatot is kapott összesen többi párt mint a Fidesz. Az “ellenzéki szavazó” az egy felülről korlátos tömeg, a kérdés szerintem továbbra is az a pár százezer szavazni egyébként hajlandó bizonytalan, akik 10-Ben és 14-Ben nem szavaztak, 18-ban nemileg meglepő módon inkább a Fideszre szavaztak (gazdasági okokból) de legalábbis ugyanolyan arányban szavaztak mindenhova. Na a kérdés hogy ők mit gondolnak, fontosabb lesz nekik a pénzosztás mint ezek az ügyek, elégedettek-e általában a valsagkezelessel stb. Ez egy izgalmas tömeg, és nagyon nehéz mérni, de rengeteg körzetben ők lesznek a mérleg nyelve (a választás továbbra sem listán fog eldőlni hanem a körzetekben, ahol szó szerint minden szavazat számitan fog)Amúgy a Pegazus üggyel egy gond van, ha az ellenzék nem tudja lefordítani a nép nyelvére miért gáz ez, addig kb. nekik some mit nem ér.Itt egy óriási félreértés van a 2022-es választások tekintetében.
Toca
Gyurma Pappa
MC12
csebi
MC12
több mint 4 éve
Szánalmas az egész úgy, ahogy van......Na, hát 3 nap alatt ezt sikerült kitalálniuk. 😀
dande
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
most akkor ha elmegyek erre népszavazni, akkor nézi majd közben a Főni mit ikszelek be?Lehet rajzolok rá egy Pegasust.
több mint 4 éve
Szánalmas az egész úgy, ahogy van......
több mint 4 éve
Jóvan bazdmegMilyen érdekes hogy eddig nem lehetett népszavazást tartani, de most hogy ezt bejelenti már megint lehet...
A népakarat szeretné tudni, hogy kit, és miért hallgattál le. A népakarat népszavazást szeretne a Fudan, az autópálya koncesszió, paks 2, a kínai vasút ügyekben, stb, blablabla
Vrij6

több mint 4 éve
Sztem bőven. Két nemesen volt 44% részvétel aminek bo 6%a érvénytelen.Ezen a népszavazáson ha lesz 20% részvétel összesen, én megeszem a sapkámat.főni megint népszavazást akarSzokas szerint jó kérdések … jó nagy csapda az ellenzéknek. Vajon megint az lesz a taktika mint a két nem-és nepszavazasnal?
NB2
csebi
somoskovig
Itt azért olyan emberek is elmennek és érvényes szavazatot fognak leadni akik múltkor nem mentek vagy érvénytelent adnak. Ilyen szempontból jók a kérdések, mert be fogja vonzani az ellenzéki szavazok egy részét (jobbikos nagy részét de máshonnan is). Tokeletes csapda amúgy a választások előtt, és ez lesz a fő téma a következő kampányban. Ráadásul megfogalmazás első blikkre úgy tűnik mintha nem a melegekről szólna ez pedig igen.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve