Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
media1.hu/2021/06/02/a-pesti-tv-felmilliardos-veszteseggel-zart-az-elso-csonka-eveben/Fél év alatt fél milliárd bukó.
több mint 4 éve
Nemrég volt téma 😁az nem tucat.
telex.hu/video/2021/06/01/orban-viktor-magyar-sajto-teszt-fact-checking
Azért tizet csak összeszedtek.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nemrég volt téma 😁telex.hu/video/2021/06/01/orban-viktor-magyar-sajto-teszt-fact-checking
Azért tizet csak összeszedtek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Felvételről ment amit ő konfolt a többiek voltak élőben. A póthajon is fog látszani, mikor majd engedik megírni. Most még titok 😉
több mint 4 éve
rokaur
876
Ès mit szóltok lölőék tihanyi esküvőjéhez, ahol Jenifer Lopez volt a sztárvendég szombaton.Mond h JLo vezette fel kis Grofot 😀
ozibozi
több mint 4 éve
Ès mit szóltok lölőék tihanyi esküvőjéhez, ahol Jenifer Lopez volt a sztárvendég szombaton.
több mint 4 éve
Az azért egyértelmű, hogy az az önkormányzati rendszer ami létre lett hozva a rendszerváltáskor, és ahogy az egymást követő kormányok ki jobban ki kevésbé de csonkolgatta a hatáskörüket, pénzüket stb (igen a szocik is) - működésképtelen. Vagy sokkal több jogkör és felelősség kell nekik - és ezzel aranyosan kevesebb a központi irányításnak, vagy sokkal kevesebb önkormányzat kell kvázi kátyú-managelésre meg fa/virág ültetésre. Mert az giga faszsag, hogy milliárdokból tartunk fenn 2-3-400 -1000 fős településeken polgármestereket meg képviselőket mert for fun, a jogkörök java meg a kormányhivatalnál van.Legalja komment.na akkor az utcák elnevezésének jogkörét is elveszik mostantól az önkormányzatoktól? 😊Az önkormányzat egy ilyen kis méretű, kis lakosságú országban teljesen haszontalan, kormánytól, ellenzéktől függetlenül szükségtelen. Nem tölti be sehol az alapfunkcióit, se így, a Fidesz által kiüresítve, se előtte, amikor még elviekben erejük teljében pompázhattak.
telex.hu/belfold/2021/06/01/fudan-egyetem-utcanevek-atnevezes-ferencvaros
csebi
Egyszerűen nincs szüksége 9-10 millió embernek többezer önkormányzatra.
Sobri Jóska
Amadeus
Amúgy Jóska javaslata ironikus módon a Fidesznek nem áll érdekében egyedül - nem véletlenül nem lett megvalósítsa ténylegesen 😊 a legjelentősebb bázis a kisfalvak + 10-25ezer közötti városok. Márpedig az oszd meg és uralkodj alapján egyszerűbb 10-15 kis település vezetőjét kézben tartani, mintha egy kezében lenne az egész.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Legalja komment.na akkor az utcák elnevezésének jogkörét is elveszik mostantól az önkormányzatoktól? 😊Az önkormányzat egy ilyen kis méretű, kis lakosságú országban teljesen haszontalan, kormánytól, ellenzéktől függetlenül szükségtelen. Nem tölti be sehol az alapfunkcióit, se így, a Fidesz által kiüresítve, se előtte, amikor még elviekben erejük teljében pompázhattak.
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Vajon a túlbuzgó papokkal mi lesz?index.hu/belfold/2021/06/01/rendkivul-szigoru-lesz-a-pedofilellenes-torveny/jah, csak aztán nehogy kitaláljanak kiskapukat amivel a haverjaikat megvédik
Helyes. Vannak azért abszolút támogatható lépései néha a Fidesznek 🙂
warr_b
Negritis
több mint 4 éve
hát ja. meg az is lehet, hogy ha a piacról kell leakasztani a pótlást, akkor azt csak drágábban tudja megcsinálni a cég, tehát veszít rajta. ha meg ugyanannyit ajánl, akkor a kedves jelentkező tesz ajánlatokat, hogy ennyi pénzzel kit vegyenek fel.Első körben aki felvette azt aki annyit bírt.Szerintem meg abszolút nem volt gáz, ha volt smiley ha nem.Azért mondjuk, ha azt írod le smiley nélkül, hogy “van egy idegesítő tulajdonsaguk elmennek szülni” nem kell túlérzékenynek lenni, hogy valakinek bassza a csőrét. 😊Akárcsak én, és mivel az én bónuszom függ attól, hogy az értékesítésben ne legyen fennakadás, ezért joggal nyekergek szerintem, mikor kulcsemberek kihullanak, aminek nyilván a számok visszaesése lesz az eredménye.Hogy lehetnek ilyen mocskosak az emberek hogy csak azért járnak dolgozni hogy a saját életük jobb legyen. A cégre nem is gondolnak?!?! Elmegy szülni mint egy normális ember mert családot akar? Gondolom a cégvezetőket ugyanígy zavarja ha a felesége szül neki gyereket.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
Imádom a munkámat és rengeteget dolgozok de csak arra használom hogy jó életem legyen.
samu09
Félreértés ne essék, egyáltalán nem vagyok antifeminista, magam is szeretnék közeljövőben gyerekeket, és amúgy kifejezetten szeretek nőkkel dolgozni. Csupán az a meglátásom, hogy Sobrihoz hasonlóan, ha saját cégem lenne, próbálnám elkerülni a nők alkalmazását kulcspozíciókban, legalábbis harmincas éveikben.
Szerencse, hogy nincs, mert ezt most valaki megtalálná, már gyújthatnám is fel ebben a csodás hiperérzékeny világban.
Hanni
Mellesleg sose az a hibás aki elmegy szülni hanem aki nem gondoskodik a pótlásán.
Persze a problémád értem, ugyanakkor a megfogalmazásod elég erős lett. 😊
Mégha utólag próbálod is szépíteni.
Toca
Legalábbis nekem lejött a poén elsőre is.
Sajnos vannak akiket nem lehet pótolni. Az én vezetőm is elment szülni ide s tova már 3 éve, majd jött helyette egy balfasz. 7. éve vagyok a cégnél és még senkit sem rúgtak ki rajta kívül, de ő csak 2 hónapig bírta akkora veréb volt, úgy szakmailag mint emberileg, még az én agyamat is felbaszta 1 hét alatt, pedig a cégnél szerintem én vagyok az egyetlen aki mindenkivel kijön. Multi, biztosító, 3 hónapig volt meghirdetve a pozi, és így is csak összesen kettő jelentkező volt, (az egyiknek annyi skillje volt, hogy jól tudott angolul, a másik is jól beszélt angolul, csak csórikám az meg magyarul nem tudott rendesen 😀). És ennyi, más nem volt.
Akkor itt ki volt a hibás? Puzsér szavajárásával, elment a fonottkalács, és választhattunk a szar meg a fos közül.
Szóval szerintem nem feltétlen mindig az a hibás aki nem gondoskodik a pótlásán, egyrészt a HR rendszer szar úgy ahogy van (de ez ugye legkevésbé azon múlik akinek épp elmegy az embere), másrészt kurva sok a dilettáns a piacon, egy ember még csak-csak, de ha két embered kiesik akkor tényleg meg vagy lőve, pláne ha vagytok összesen hárman 😀.
Azután természetesen 2 évig nem is volt vezetőnk, inkább berakták a komplett kontrollingot a vezér alá közvetlenül.
eaglesmcnabb
Második körben az aki nem talált megfelelő embert a pozira.
Összeségében vagy a HR vagy fejvadász vagy aki ezért felelős a hibás.
Tudom, hogy nincs ideális világ, pláne multiban, de mivel a piac nem bővelkedik hú de király emberekben ezért kb sehol, de hogy a nő aki elmegy szülni semmi féleképpen nem hibás az biztos.
(Max ha nekik kell betanitani vagy ő választja az utódját 😀)
Toca
több mint 4 éve
Első körben aki felvette azt aki annyit bírt.Szerintem meg abszolút nem volt gáz, ha volt smiley ha nem.Azért mondjuk, ha azt írod le smiley nélkül, hogy “van egy idegesítő tulajdonsaguk elmennek szülni” nem kell túlérzékenynek lenni, hogy valakinek bassza a csőrét. 😊Akárcsak én, és mivel az én bónuszom függ attól, hogy az értékesítésben ne legyen fennakadás, ezért joggal nyekergek szerintem, mikor kulcsemberek kihullanak, aminek nyilván a számok visszaesése lesz az eredménye.Hogy lehetnek ilyen mocskosak az emberek hogy csak azért járnak dolgozni hogy a saját életük jobb legyen. A cégre nem is gondolnak?!?! Elmegy szülni mint egy normális ember mert családot akar? Gondolom a cégvezetőket ugyanígy zavarja ha a felesége szül neki gyereket.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
Imádom a munkámat és rengeteget dolgozok de csak arra használom hogy jó életem legyen.
samu09
Félreértés ne essék, egyáltalán nem vagyok antifeminista, magam is szeretnék közeljövőben gyerekeket, és amúgy kifejezetten szeretek nőkkel dolgozni. Csupán az a meglátásom, hogy Sobrihoz hasonlóan, ha saját cégem lenne, próbálnám elkerülni a nők alkalmazását kulcspozíciókban, legalábbis harmincas éveikben.
Szerencse, hogy nincs, mert ezt most valaki megtalálná, már gyújthatnám is fel ebben a csodás hiperérzékeny világban.
Hanni
Mellesleg sose az a hibás aki elmegy szülni hanem aki nem gondoskodik a pótlásán.
Toca
Sajnos vannak akiket nem lehet pótolni. Az én vezetőm is elment szülni ide s tova már 3 éve, majd jött helyette egy balfasz. 7. éve vagyok a cégnél és még senkit sem rúgtak ki rajta kívül, de ő csak 2 hónapig bírta akkora veréb volt, úgy szakmailag mint emberileg, még az én agyamat is felbaszta 1 hét alatt, pedig a cégnél szerintem én vagyok az egyetlen aki mindenkivel kijön. Multi, biztosító, 3 hónapig volt meghirdetve a pozi, és így is csak összesen kettő jelentkező volt, (az egyiknek annyi skillje volt, hogy jól tudott angolul, a másik is jól beszélt angolul, csak csórikám az meg magyarul nem tudott rendesen 😀). És ennyi, más nem volt.
Akkor itt ki volt a hibás? Puzsér szavajárásával, elment a fonottkalács, és választhattunk a szar meg a fos közül.
Szóval szerintem nem feltétlen mindig az a hibás aki nem gondoskodik a pótlásán, egyrészt a HR rendszer szar úgy ahogy van (de ez ugye legkevésbé azon múlik akinek épp elmegy az embere), másrészt kurva sok a dilettáns a piacon, egy ember még csak-csak, de ha két embered kiesik akkor tényleg meg vagy lőve, pláne ha vagytok összesen hárman 😀.
Azután természetesen 2 évig nem is volt vezetőnk, inkább berakták a komplett kontrollingot a vezér alá közvetlenül.
eaglesmcnabb
Második körben az aki nem talált megfelelő embert a pozira.
Összeségében vagy a HR vagy fejvadász vagy aki ezért felelős a hibás.
Tudom, hogy nincs ideális világ, pláne multiban, de mivel a piac nem bővelkedik hú de király emberekben ezért kb sehol, de hogy a nő aki elmegy szülni semmi féleképpen nem hibás az biztos.
(Max ha nekik kell betanitani vagy ő választja az utódját 😀)
több mint 4 éve
na akkor az utcák elnevezésének jogkörét is elveszik mostantól az önkormányzatoktól? 😊Az önkormányzat egy ilyen kis méretű, kis lakosságú országban teljesen haszontalan, kormánytól, ellenzéktől függetlenül szükségtelen. Nem tölti be sehol az alapfunkcióit, se így, a Fidesz által kiüresítve, se előtte, amikor még elviekben erejük teljében pompázhattak.
csebi
több mint 4 éve
na akkor az utcák elnevezésének jogkörét is elveszik mostantól az önkormányzatoktól? 😊telex.hu/belfold/2021/06/01/fudan-egyetem-utcanevek-atnevezes-ferencvaros
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Biztos, hogy nem fognak, hiszen a törvény mindenkire vonatkozik, még a fideszesekre is. (😀)index.hu/belfold/2021/06/01/rendkivul-szigoru-lesz-a-pedofilellenes-torveny/jah, csak aztán nehogy kitaláljanak kiskapukat amivel a haverjaikat megvédik
warr_b
Negritis
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/06/01/rendkivul-szigoru-lesz-a-pedofilellenes-torveny/jah, csak aztán nehogy kitaláljanak kiskapukat amivel a haverjaikat megvédik
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/06/01/rendkivul-szigoru-lesz-a-pedofilellenes-torveny/Helyes. Vannak azért abszolút támogatható lépései néha a Fidesznek 🙂

több mint 4 éve
Multi, biztosító, 3 hónapig volt meghirdetve a pozi, és így is csak összesen kettő jelentkező volt, (az egyiknek annyi skillje volt, hogy jól tudott angolul, a másik is jól beszélt angolul, csak csórikám az meg magyarul nem tudott rendesen 😀). És ennyi, más nem volt.aszittem a hárombetűs cégnél vagy, amelyiknek a reptéri gyorsforgalmi elejénél van az irodája 😮
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nem nagyon ismerem a hátteret, de ha egy multi nem tud embert találni adott pozícióra akár eloleptetessel, ott nagy kaszálást kell végezni a hren. Erre vannak a fejvadász cégek.Szerintem meg abszolút nem volt gáz, ha volt smiley ha nem.Azért mondjuk, ha azt írod le smiley nélkül, hogy “van egy idegesítő tulajdonsaguk elmennek szülni” nem kell túlérzékenynek lenni, hogy valakinek bassza a csőrét. 😊Akárcsak én, és mivel az én bónuszom függ attól, hogy az értékesítésben ne legyen fennakadás, ezért joggal nyekergek szerintem, mikor kulcsemberek kihullanak, aminek nyilván a számok visszaesése lesz az eredménye.Hogy lehetnek ilyen mocskosak az emberek hogy csak azért járnak dolgozni hogy a saját életük jobb legyen. A cégre nem is gondolnak?!?! Elmegy szülni mint egy normális ember mert családot akar? Gondolom a cégvezetőket ugyanígy zavarja ha a felesége szül neki gyereket.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
samu09
Hanni
Toca
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Szerintem meg abszolút nem volt gáz, ha volt smiley ha nem.Azért mondjuk, ha azt írod le smiley nélkül, hogy “van egy idegesítő tulajdonsaguk elmennek szülni” nem kell túlérzékenynek lenni, hogy valakinek bassza a csőrét. 😊Akárcsak én, és mivel az én bónuszom függ attól, hogy az értékesítésben ne legyen fennakadás, ezért joggal nyekergek szerintem, mikor kulcsemberek kihullanak, aminek nyilván a számok visszaesése lesz az eredménye.Hogy lehetnek ilyen mocskosak az emberek hogy csak azért járnak dolgozni hogy a saját életük jobb legyen. A cégre nem is gondolnak?!?! Elmegy szülni mint egy normális ember mert családot akar? Gondolom a cégvezetőket ugyanígy zavarja ha a felesége szül neki gyereket.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
samu09
Hanni
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Azért mondjuk, ha azt írod le smiley nélkül, hogy “van egy idegesítő tulajdonsaguk elmennek szülni” nem kell túlérzékenynek lenni, hogy valakinek bassza a csőrét. 😊Akárcsak én, és mivel az én bónuszom függ attól, hogy az értékesítésben ne legyen fennakadás, ezért joggal nyekergek szerintem, mikor kulcsemberek kihullanak, aminek nyilván a számok visszaesése lesz az eredménye.Hogy lehetnek ilyen mocskosak az emberek hogy csak azért járnak dolgozni hogy a saját életük jobb legyen. A cégre nem is gondolnak?!?! Elmegy szülni mint egy normális ember mert családot akar? Gondolom a cégvezetőket ugyanígy zavarja ha a felesége szül neki gyereket.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
samu09
Hanni
több mint 4 éve
amúgy igen, ha nem fizetjük ki Kínát akkor sztem a nyugati hitel lehetősége vagy hiánya lesz az egyik legkisebb problémánk. olyan szinten meg tudnak minket szívatni, hogy el sem tudjuk képzelni.Szerintem ez ennél összetettebb és látensebb a kérdés. Egy teljes atlanti irányba fordulás esetén nem hiszem, hogy a nyugati hitelezők azon akadnának fenn, hogy lógunk kicsit a büdöskomcsi Kínának.Moldova pl. fizeti a kínai hitelt, de máshonnan nem kap pénzt, pont azért, mert Kínának annyival tartozik.telex.hu/belfold/2021/05/31/fudan-egyetem-megallapodas-ungar-peter-schanda-tamasamúgy jót mosolygok ezen. Ha nem fizetjük ki, akkor mi lesz? Végrehajtót küldenek? Lebombáznak? Kivonul a Huaweii? Drágább lesz a csípős-savanyú leves menüben?
Stabilitási záradék...
Gyurma Pappa
Amadeus
Legrosszabb esetben az történik, hogy nem kapunk sehonnan pénzt, akkor pedig az lesz, hogy ugye a ktgvetési hiány nem lehet 0-nál több, tehát az országnak el kell kezdeni takarékoskodni. Ezután megnő az országkockázati besorolás, amitől megugranak a kamatok, ezzel megdrágul minden hitel.
Ezek után jöna Sorosnéhány spekuláns, akik elkezdik felvásárolni az ország adósságállományát, és mindenféle úton követelni a pénzt, illetve rontani az ország hitelképességét, ezzel tovább rontva a hitelpiacot.
Szóval annyira azért nem vicces.
Gyurma Pappa
Amadeus
több mint 4 éve
Azért erre a SJW-ra rá kellett keresnem, hogy wtf, a social-ig eljutottam magamtól is 😀Viszont kb. 150 post óta erről van szó, és ez a poltopic. 😀 Át kéne menni ezzel egy ennél megfelelőbb topicba szerintem, mert minden más témát kiölt a topicból. 😀SZVSZ a politikai gondolkodás és véleménnyilvánítás jelentős része a social mediaban zajlik, tehát ennél politikaibb téma nincs is.
peterk2005
Az egyik oldal álmodozik a War-on-Christmasről, a másik oldal meg azon kesereg, hogy most ki számít transznak és ki nem, közben agyon cancelezi már önmagát is a cancel kultúra, majd ezen röhög az anti-SJW utána azon dühöng a másik oldal, és közben ezt nézi és alakítja igen sok ember politikai véleményét.
Szerintem nincs politikább (sic!) a közösségi médiánál. És Mo is kezdi utolérni a trendeket, és nem mondom kétszer, hogy 2022-ig kőkemény dolgok lesznek még az interneten. Egy vlogot indítani még az ellenzéknek is van pár 10 milliója. A Marci 10millió körüli Patreon dollárból tartja fent a Partizánt...
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Hát ezt nem is kommentálom.... Jobboldali.... Az...Inkább örülj neki, hogyha Orbán befejezi (aki nem is jobboldali), nem marad itt egy erős jobboldali média.Egészen elképesztő baszki, hogy Bayer Zsolttól Bohár Dánielig jutott a jobboldali média. Ilyen bamba fejjel hülyéket kérdezni rég nem láttam senkit. Igazából felcseperedett egy egészen suta jobboldali közszereplő generáció Orbánék szárnya alatt, ami miatt Orbán után is rövid úton fog beszakadni a történet.lehet még Sobri cége se engedne be, ha hívatlanul megjelennék, pedig!Te jöhetsz bármikor, tudod jól.
shawnka
De az, aki Bohárt néz/hallgat, az meg is érdemli.
Bohárt nézni egyszerre a tett és a büntés.
Sobri Jóska
Deák Dániel, Palócz André... két értelmes, összetett mondatuk nincs az anyanyelvükön. Lesújtó.
Amadeus
Én örülök neki.
Sobri Jóska
A Fox megmutatta hogy lehet fullba tolni a kretént de azért valami minőségi mércét tartottak ők is.
több mint 4 éve
Ha médiavállalkozásba akarnék fogni, akkor örülnék; piaci rés.Inkább örülj neki, hogyha Orbán befejezi (aki nem is jobboldali), nem marad itt egy erős jobboldali média.Egészen elképesztő baszki, hogy Bayer Zsolttól Bohár Dánielig jutott a jobboldali média. Ilyen bamba fejjel hülyéket kérdezni rég nem láttam senkit. Igazából felcseperedett egy egészen suta jobboldali közszereplő generáció Orbánék szárnya alatt, ami miatt Orbán után is rövid úton fog beszakadni a történet.lehet még Sobri cége se engedne be, ha hívatlanul megjelennék, pedig!Te jöhetsz bármikor, tudod jól.
shawnka
De az, aki Bohárt néz/hallgat, az meg is érdemli.
Bohárt nézni egyszerre a tett és a büntés.
Sobri Jóska
Deák Dániel, Palócz André... két értelmes, összetett mondatuk nincs az anyanyelvükön. Lesújtó.
Amadeus
Én örülök neki.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Baromi jól tolja Jakab ezt a beszólógató vonalat, ha az egységnyi gyökerekre szabott panelproli dolgokat hanyagolná simán min elnök jelölt lehetne.