Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
muszáj ugyanebbe a kalapba dobnom ezt a remekül sikerült videót is 😀Ezzel nem teljesen értek egyet.www.youtube.com/watch?v=Ns5UM3jOmzIhúb+ ez nem kicsit gyenge
Nem érdekel, ha vótmá,(nincs időm visszaolvasni) érzem a monitoron keresztül az izzadságszagot. 😀
Vrij6
Negritis
Phillipe (jól írom?) profi tv-s, és ez itt is átjön. Az, hogy a "törzsnézők" szemében mélyen megalapozott, és elfogadott "elméleteket" tényként állít be, egy régi és hatásos technika. És egyébként azzal, hogy nem hirdetés, hanem egy komoly műsor, fontos lépést tettek előre.
Ha nem lenne teljesen egyértelmű, itt a "playbook":
www.youtube.com/watch?v=69obN625Fjs
Gyurma Pappa
www.youtube.com/watch?v=E_ELOc9aoYM&ab_channel=Boh%C3%A1rD%C3%A1nielBoh%C3%A1rD%C3%A1niel
több mint 4 éve
Ezzel nem teljesen értek egyet.www.youtube.com/watch?v=Ns5UM3jOmzIhúb+ ez nem kicsit gyenge
Nem érdekel, ha vótmá,(nincs időm visszaolvasni) érzem a monitoron keresztül az izzadságszagot. 😀
Vrij6
Negritis
Phillipe (jól írom?) profi tv-s, és ez itt is átjön. Az, hogy a "törzsnézők" szemében mélyen megalapozott, és elfogadott "elméleteket" tényként állít be, egy régi és hatásos technika. És egyébként azzal, hogy nem hirdetés, hanem egy komoly műsor, fontos lépést tettek előre.
Ha nem lenne teljesen egyértelmű, itt a "playbook":
www.youtube.com/watch?v=69obN625Fjs

több mint 4 éve
Semmi sértődés, ott a mosolyjel.Akkor te vagy az üdítő kivétel, nem kell megsértődni 😉Kösz szépen 😊Pont akartam is írni, hogy jah, kb azért, mert nincs életük, és nyomorult, szánalmas véglények 😊Sobri JóskaMC12
warr_b
Klaci79
warr_b
De nem tartom magam kivételnek, bár tény, hogy van egy rakás hülye, akivel én sem értek egyet, hogy miért kell minden szart kiposztolni....
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=Ns5UM3jOmzIhúb+ ez nem kicsit gyenge
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Akkor te vagy az üdítő kivétel, nem kell megsértődni 😉Kösz szépen 😊Pont akartam is írni, hogy jah, kb azért, mert nincs életük, és nyomorult, szánalmas véglények 😊Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Megsporolom a scrollozást 😊 :
Minek oszt meg bármilyen adatot, bármilyen fotót, bármilyen információt, bármit egyáltalán, mi ennek számára a haszna, hogy én, vadidegenként tudom róla x, y, z dolgot?
És soha nem kaptam rá értelmes, logikus, elfogadható választ.
És ugye ezek nem celebek voltak, hanem normálisnak tűnő hétköznapi emberek, és az a döbbenetes, hogy nem tudtak soha értelmes választ adni erre az egyszerű kérdésre. Minek?
Sobri Jóska
“Az emberek 99%-a kurvára nem azért teszi ki a gyerekét mert az a gyereknek jó és hasznos, Csak azért teszi ki, mert kell a lájk, kell a népszerűség, kell kifelé mutatni, hogy mi aztán nagyon happy család vagyunk. Az emberek többsége önbizalomhiányos és a lájk kiválóan működik pótlékként. Gyors, azonnal érzékeli az agy jutalomközpontja és kifogyhatatlan. A gyereknél pedig egyszerűen nincs jobb módszer a gyűjtésére (csöcs - segg - kutya még versenyben) “
És nem csak a gyerek, hanem általában a megosztott tartalmak nagysága egyenesen arányos az önbizalomhiány nagyságával. Ennél ez nem bonyolultabb, önbizalomhiány, magányosság, a társas kapcsolatok hiányából fakadóan nem kap sem pozitív sem negatív visszacsatolást az életéről és ezt pótolnia kell valahogy.
Volt egy cikk arról, hogy a különböző jótékonysági szervezetek bevételei jelentősen csökkentek, holott az online kampányaikkal sokkal több embert értek el, mint előtte és egészen durva megosztási mutatókat értek el. Pontosan azért, mert az emberek többsége megosztja ugyan a kontentet de ezzel le is tudja az “adományozást”. Ő megosztotta és lájkolta, pénzt meg valaki más adjon.
MC12
warr_b
Rám pl baromira nem igaz amit MC írt. Nem kell a like és bőven van önbizalmam. Ritkán osztok meg valamit a családról, vagy akár magamról, de jó szórakozásnak tartom. Sok valódi barátom van, akivel azért nem tartom naponta a kapcsolatot, de így látjuk egymás dolgait. NEm akarom, hogy ország-világ az én képeimet nézze, de aki ismerős az megnézheti. Megosztom mondjuk ha meccsen vagyunk és nyerünk, jó a hangulat, aztán haverok meg szívják a vérem a kép alatt. Jópofa dolog számomra, de alapvetően baromira nem érdekel, hogy 1 vagy 50 like jön rá.
Jah és mellette egészen jó életem van, a fb nélkül is az lenne, de nem szégyellem magam, hogy használom. Nem vagyok nyomorult se, de szánalmas véglény főleg nem, csak élvezem a technika ezen vívmányait.
Leszarom, ha reklámok jönnek célzottan, nem fogok azért vásárolni, mert valamit a fb-on hírdetnek. És nem darálom le a számlákat, amiket kifizettem, mert összetépem és az nekem bőven elég. Ha valaki valamit meg akar tudni rólam, nem rejtem véka alá, mert ártani nem tud vele, ha látja, hogy 18ezer ft villanyszámlát fizetek vagy a don pepéből rendeltem pizzát.
Nem élem úgy a világom, hogy biztos, hogy valaki ártani akar nekem, mert a tapasztalatom nem ezt mutatja, az pedig, hogy egyeseket átvernek csalók, az életnek mindig is része volt.
És igazából azzal sem lenne bajom, ha valaki megtudná, hogy hol nyaralok éppen. Ha kíváncsi még el is mondom neki milyen volt.
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Egyértelmű, tudom hogy igazad van. Csak nem gondolom, hogy azzal megakadályozom, hogy nem teszek ki fotót, amikor fekszem a tengerparton. Aki ebből él, az felderíti a terepet, látja a jeleket, hogy nincsenek otthon az emberek. Baromira utálnám, ha csak egy percet is a házamba töltene egy betörő. Régebben még Pesten betörtek az üzletünkbe, baromi szar érzés volt, pedig mi a 7.emeleten aludtunk közben. Ott is buktak a rohadékok, aztán mire leértünk bilincsben ült a suttyó gyerek.Hát azért hidd el 5 perc alatt is tud annyi bosszúságot csinálni amivel utána lesz bőven dolgod. Zárcserétől kezdve esetleg az eltűnt dolgok pótlásán át tényleg sok minden lehet.Lehet így is, de ha valaki észreveszi, hogy a redőnyök napok óta lehúzva, kocsi nem mozdul, senki sehol, akkor fb nélkül is feltűnik, hogy nem vagyok otthon. Van riasztó, pár perc alatt itt a cég, de igazából nincs mit elvinni, mert értéket nem tartok itthon, sajnos a Mona Lisát sem, ergó csinál egy nagy kuplerájt, meg egy kis menekülést ha 4-5 perc alatt nem végez.Kénytelen vagyok az üzlet miatt fenntartani LinkedIn meg FB oldalt is, van kint rólam fotó, meg podcastekben, webinárokon beszélek, mert muszáj. De pl. nagyon komolyan, már-már patikamérlegen mérem, hogy mit osztok meg és mit nem. Amit megosztok, azzal célom van általában. Egy üzleti cikk, egy felhívás valamilyen eseményre, vagy egy olyan téma, ami érdekel, és kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak róla esetleg az ismerőseim.Annak, hogy kipakolod, hol nyaralsz éppen, igenis van haszna. Be lehet törni. (Csak a pontos lakáscímedet ne felejtsd el megadni.)
De amit Sobri is ír: annak, hogy épp hol nyaralok, hát közel 0 haszna van, hogy tudják mások is, mivel nem vagyok utazási ügynök (épp most valami új piramis játék van, ahol épp utazási ügynököt játszanak, na azok aztán tolják az utazós kontentet). És, hogy milyen büszke vagyok a gyerekemre, mert MEGÉRTE A 7 ÉVES KORT ÉS ISKOLÁS LETT??? Na, ezt sosem értettem meg, hogy miért jó. Büszke vagyok magamra, hogy nem ölte meg magát az óvodában? Büszke vagyok rá, hogy nincs valami speciális igénye, mert így született? Ja, akkor megint csak magamra vagyok büszke. Büszke vagyok arra, hogy fel tudta venni a nylon fehéringet és a nylon öltönynadrágot? NEM ÉRTEM, tényleg, őszintén nem értem, hogy mi értelme van.
Gyurma Pappa
nagylaza
Ne felejtsük el, hogy betörés akkor is volt, amikor nem volt közösségi média.
Klaci79
NB2
több mint 4 éve
Hogy lehetnek ilyen mocskosak az emberek hogy csak azért járnak dolgozni hogy a saját életük jobb legyen. A cégre nem is gondolnak?!?! Elmegy szülni mint egy normális ember mert családot akar? Gondolom a cégvezetőket ugyanígy zavarja ha a felesége szül neki gyereket.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
Imádom a munkámat és rengeteget dolgozok de csak arra használom hogy jó életem legyen.
több mint 4 éve
Kénytelen vagyok az üzlet miatt fenntartani LinkedIn meg FB oldalt is, van kint rólam fotó, meg podcastekben, webinárokon beszélek, mert muszáj. De pl. nagyon komolyan, már-már patikamérlegen mérem, hogy mit osztok meg és mit nem. Amit megosztok, azzal célom van általában. Egy üzleti cikk, egy felhívás valamilyen eseményre, vagy egy olyan téma, ami érdekel, és kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak róla esetleg az ismerőseim.Rólam készült fotó mikor a 90es években először mentem oviba, aztán mikor onnan ballagtam. Mai napig ott van az albumban. Jó visszanézni néha. Most annyi a különbség hogy sokkal többen láthatják ezt az albumot, könnyebben elerheted akárhol és megmutathatod és nem porosodik a polcon. Régen is fotóztak nyaralást, randit és mindent, de nem volt ilyen szélesebb köröket elérő album ahova rakhatták volna.
De amit Sobri is ír: annak, hogy épp hol nyaralok, hát közel 0 haszna van, hogy tudják mások is, mivel nem vagyok utazási ügynök (épp most valami új piramis játék van, ahol épp utazási ügynököt játszanak, na azok aztán tolják az utazós kontentet). És, hogy milyen büszke vagyok a gyerekemre, mert MEGÉRTE A 7 ÉVES KORT ÉS ISKOLÁS LETT??? Na, ezt sosem értettem meg, hogy miért jó. Büszke vagyok magamra, hogy nem ölte meg magát az óvodában? Büszke vagyok rá, hogy nincs valami speciális igénye, mert így született? Ja, akkor megint csak magamra vagyok büszke. Büszke vagyok arra, hogy fel tudta venni a nylon fehéringet és a nylon öltönynadrágot? NEM ÉRTEM, tényleg, őszintén nem értem, hogy mi értelme van.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Hát azért hidd el 5 perc alatt is tud annyi bosszúságot csinálni amivel utána lesz bőven dolgod. Zárcserétől kezdve esetleg az eltűnt dolgok pótlásán át tényleg sok minden lehet.Lehet így is, de ha valaki észreveszi, hogy a redőnyök napok óta lehúzva, kocsi nem mozdul, senki sehol, akkor fb nélkül is feltűnik, hogy nem vagyok otthon. Van riasztó, pár perc alatt itt a cég, de igazából nincs mit elvinni, mert értéket nem tartok itthon, sajnos a Mona Lisát sem, ergó csinál egy nagy kuplerájt, meg egy kis menekülést ha 4-5 perc alatt nem végez.Kénytelen vagyok az üzlet miatt fenntartani LinkedIn meg FB oldalt is, van kint rólam fotó, meg podcastekben, webinárokon beszélek, mert muszáj. De pl. nagyon komolyan, már-már patikamérlegen mérem, hogy mit osztok meg és mit nem. Amit megosztok, azzal célom van általában. Egy üzleti cikk, egy felhívás valamilyen eseményre, vagy egy olyan téma, ami érdekel, és kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak róla esetleg az ismerőseim.Annak, hogy kipakolod, hol nyaralsz éppen, igenis van haszna. Be lehet törni. (Csak a pontos lakáscímedet ne felejtsd el megadni.)
Gyurma Pappa
nagylaza
Klaci79
több mint 4 éve
Ez is a magánelet beemelése a munka elé.de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
Hanni
Én saját céget vezettem, így ki tudtam védeni az ilyen előre látható problémákat.
Gondolom multinál ez nehezebb.
több mint 4 éve
de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.Ráadásul van az az idegesítő tulajdonságuk, hogy elmennek szülni. Az idén a két kedvenc key accountomat vesztem el, mert mennek. Az egyiknek még helyettese sincs, a másik helyett meg szülésről visszatérő, teljesen más területet vivő emberke jön. Sok boldogságot nekik, én meg téphetem tovább a kevés hajam.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Lehet így is, de ha valaki észreveszi, hogy a redőnyök napok óta lehúzva, kocsi nem mozdul, senki sehol, akkor fb nélkül is feltűnik, hogy nem vagyok otthon. Van riasztó, pár perc alatt itt a cég, de igazából nincs mit elvinni, mert értéket nem tartok itthon, sajnos a Mona Lisát sem, ergó csinál egy nagy kuplerájt, meg egy kis menekülést ha 4-5 perc alatt nem végez.Az előző lakásunkba betörtek, már össze volt készítve az előszobában, amit el akartak vinni, de a szomszéd megzavarta az akciót. Egyetlen dolog tűnt el: a tévé távirányítója. Már az is éppen elég bosszantó volt, egy hétig tartott, amíg beszereztünk egy újat.
Klaci79
több mint 4 éve
Hát nem.Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Amúgy gondolom végül ezek közül azt vetted fel, amelyiknek a legnagyobb melle volt 🤣
Minek oszt meg bármilyen adatot, bármilyen fotót, bármilyen információt, bármit egyáltalán, mi ennek számára a haszna, hogy én, vadidegenként tudom róla x, y, z dolgot?
És ugye ezek nem celebek voltak, hanem normálisnak tűnő hétköznapi emberek, és az a döbbenetes, hogy nem tudtak soha értelmes választ adni erre az egyszerű kérdésre. Minek?
Sobri Jóska
warr_b
Egy ponton túl már sose vettem fel nőt.
(Most az más, hogy alkalmi munkára hostessnek.)
De rendesen csak egy női kollegám volt a kezdetektől, utána már nőt soha. Bár alapvetően sokszor lojálisabbak, gyorsabban pörög az agyuk, jobban oda tudják magukat tenni, megbízhatóbbak, üzembiztosabbak, de képtelenek az érzelmmentességre, nem tudják különválasztani a munkát a magánélettől, és önérzetesek, nem képesek megérteni azt, hogy a munka idejére ők nem XY, hanem egy fogaskerék a Z cégben.
Férfiból is csak nemdohányzó, nőtlen, gyermektelent.
A mellekkel én is csak a magánéletben foglalkoztam. Munkában irreleváns.
több mint 4 éve
Lehet így is, de ha valaki észreveszi, hogy a redőnyök napok óta lehúzva, kocsi nem mozdul, senki sehol, akkor fb nélkül is feltűnik, hogy nem vagyok otthon. Van riasztó, pár perc alatt itt a cég, de igazából nincs mit elvinni, mert értéket nem tartok itthon, sajnos a Mona Lisát sem, ergó csinál egy nagy kuplerájt, meg egy kis menekülést ha 4-5 perc alatt nem végez.Kénytelen vagyok az üzlet miatt fenntartani LinkedIn meg FB oldalt is, van kint rólam fotó, meg podcastekben, webinárokon beszélek, mert muszáj. De pl. nagyon komolyan, már-már patikamérlegen mérem, hogy mit osztok meg és mit nem. Amit megosztok, azzal célom van általában. Egy üzleti cikk, egy felhívás valamilyen eseményre, vagy egy olyan téma, ami érdekel, és kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak róla esetleg az ismerőseim.Annak, hogy kipakolod, hol nyaralsz éppen, igenis van haszna. Be lehet törni. (Csak a pontos lakáscímedet ne felejtsd el megadni.)
Gyurma Pappa
nagylaza
több mint 4 éve
és mi volt a válasz a randin?NEM ÉRTEM, tényleg, őszintén nem értem, hogy mi értelme van.Semmi.
Gyurma Pappa
Én 6-8 éve sokat gondolkoztam ezen, sokat beszéltünk is róla, sok olyan embertől megkérdeztem, aki posztol és arra jutottunk, hogy nincs semmi haszna, nincs semmi értelme, az átlag senkinek egyfajta opció, hogy azt mondhassa "vagyok, én is vagyok, létezem, itt vagyok".
Viszont ártalma, károssága annál több van, csak olyan ez, mint a dohányzás, hogy azokról nem beszél egy dohányos, és ugyanúgy nem tudja megmondani, hogy mi a haszna a cigarettának.
A nem tudatos életet élők egyik ostobasaga a cél nélküli posztolás is.
Mint amikor valaki lefotózza azt, amit eszik!
Nálam ez a legdöbbenetesebb.
Ülök egy jobbnak számító étteremben és fiatal emberek fotót készítenek egy pizzáról, rántotthúsról, pennéről, somlóiról. Amit egesznek, ami arra szolgál, hogy jóllakjunk. Hihetetlen.
Szép emlék egy vacsorán az étel? Lehet agyalni, de nincs rá logikus, épeszű magyarázat.
És én is voltam olyan csajjal randin, aki a Bestiában (semmi extra, némileg felkapott étterem a Bazilikánál) lefotózta a kaját. Mondtam neki, hogy én majd az outputot fogom reggel, aztán összevetjük...
Sobri Jóska
Tetszett neki a reggeli fotó?
több mint 4 éve
Kösz szépen 😊Pont akartam is írni, hogy jah, kb azért, mert nincs életük, és nyomorult, szánalmas véglények 😊Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Megsporolom a scrollozást 😊 :
Sobri Jóska
“Az emberek 99%-a kurvára nem azért teszi ki a gyerekét mert az a gyereknek jó és hasznos, Csak azért teszi ki, mert kell a lájk, kell a népszerűség, kell kifelé mutatni, hogy mi aztán nagyon happy család vagyunk. Az emberek többsége önbizalomhiányos és a lájk kiválóan működik pótlékként. Gyors, azonnal érzékeli az agy jutalomközpontja és kifogyhatatlan. A gyereknél pedig egyszerűen nincs jobb módszer a gyűjtésére (csöcs - segg - kutya még versenyben) “
És nem csak a gyerek, hanem általában a megosztott tartalmak nagysága egyenesen arányos az önbizalomhiány nagyságával. Ennél ez nem bonyolultabb, önbizalomhiány, magányosság, a társas kapcsolatok hiányából fakadóan nem kap sem pozitív sem negatív visszacsatolást az életéről és ezt pótolnia kell valahogy.
Volt egy cikk arról, hogy a különböző jótékonysági szervezetek bevételei jelentősen csökkentek, holott az online kampányaikkal sokkal több embert értek el, mint előtte és egészen durva megosztási mutatókat értek el. Pontosan azért, mert az emberek többsége megosztja ugyan a kontentet de ezzel le is tudja az “adományozást”. Ő megosztotta és lájkolta, pénzt meg valaki más adjon.
MC12
warr_b
Rám pl baromira nem igaz amit MC írt. Nem kell a like és bőven van önbizalmam. Ritkán osztok meg valamit a családról, vagy akár magamról, de jó szórakozásnak tartom. Sok valódi barátom van, akivel azért nem tartom naponta a kapcsolatot, de így látjuk egymás dolgait. NEm akarom, hogy ország-világ az én képeimet nézze, de aki ismerős az megnézheti. Megosztom mondjuk ha meccsen vagyunk és nyerünk, jó a hangulat, aztán haverok meg szívják a vérem a kép alatt. Jópofa dolog számomra, de alapvetően baromira nem érdekel, hogy 1 vagy 50 like jön rá.
Jah és mellette egészen jó életem van, a fb nélkül is az lenne, de nem szégyellem magam, hogy használom. Nem vagyok nyomorult se, de szánalmas véglény főleg nem, csak élvezem a technika ezen vívmányait.
Leszarom, ha reklámok jönnek célzottan, nem fogok azért vásárolni, mert valamit a fb-on hírdetnek. És nem darálom le a számlákat, amiket kifizettem, mert összetépem és az nekem bőven elég. Ha valaki valamit meg akar tudni rólam, nem rejtem véka alá, mert ártani nem tud vele, ha látja, hogy 18ezer ft villanyszámlát fizetek vagy a don pepéből rendeltem pizzát.
Nem élem úgy a világom, hogy biztos, hogy valaki ártani akar nekem, mert a tapasztalatom nem ezt mutatja, az pedig, hogy egyeseket átvernek csalók, az életnek mindig is része volt.
És igazából azzal sem lenne bajom, ha valaki megtudná, hogy hol nyaralok éppen. Ha kíváncsi még el is mondom neki milyen volt.
több mint 4 éve
NEM ÉRTEM, tényleg, őszintén nem értem, hogy mi értelme van.Semmi.
Gyurma Pappa
Én 6-8 éve sokat gondolkoztam ezen, sokat beszéltünk is róla, sok olyan embertől megkérdeztem, aki posztol és arra jutottunk, hogy nincs semmi haszna, nincs semmi értelme, az átlag senkinek egyfajta opció, hogy azt mondhassa "vagyok, én is vagyok, létezem, itt vagyok".
Viszont ártalma, károssága annál több van, csak olyan ez, mint a dohányzás, hogy azokról nem beszél egy dohányos, és ugyanúgy nem tudja megmondani, hogy mi a haszna a cigarettának.
A nem tudatos életet élők egyik ostobasaga a cél nélküli posztolás is.
Mint amikor valaki lefotózza azt, amit eszik!
Nálam ez a legdöbbenetesebb.
Ülök egy jobbnak számító étteremben és fiatal emberek fotót készítenek egy pizzáról, rántotthúsról, pennéről, somlóiról. Amit egesznek, ami arra szolgál, hogy jóllakjunk. Hihetetlen.
Szép emlék egy vacsorán az étel? Lehet agyalni, de nincs rá logikus, épeszű magyarázat.
És én is voltam olyan csajjal randin, aki a Bestiában (semmi extra, némileg felkapott étterem a Bazilikánál) lefotózta a kaját. Mondtam neki, hogy én majd az outputot fogom reggel, aztán összevetjük...
több mint 4 éve
Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Amúgy gondolom végül ezek közül azt vetted fel, amelyiknek a legnagyobb melle volt 🤣
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Kénytelen vagyok az üzlet miatt fenntartani LinkedIn meg FB oldalt is, van kint rólam fotó, meg podcastekben, webinárokon beszélek, mert muszáj. De pl. nagyon komolyan, már-már patikamérlegen mérem, hogy mit osztok meg és mit nem. Amit megosztok, azzal célom van általában. Egy üzleti cikk, egy felhívás valamilyen eseményre, vagy egy olyan téma, ami érdekel, és kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak róla esetleg az ismerőseim.Annak, hogy kipakolod, hol nyaralsz éppen, igenis van haszna. Be lehet törni. (Csak a pontos lakáscímedet ne felejtsd el megadni.)
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Pont akartam is írni, hogy jah, kb azért, mert nincs életük, és nyomorult, szánalmas véglények 😊Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Megsporolom a scrollozást 😊 :
Sobri Jóska
MC12

több mint 4 éve
Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Pedig vissza is kérdezhettek volna így. 😀
Sobri Jóska
coub.com/view/2e0bf1
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Megsporolom a scrollozást 😊 :
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Kénytelen vagyok az üzlet miatt fenntartani LinkedIn meg FB oldalt is, van kint rólam fotó, meg podcastekben, webinárokon beszélek, mert muszáj. De pl. nagyon komolyan, már-már patikamérlegen mérem, hogy mit osztok meg és mit nem. Amit megosztok, azzal célom van általában. Egy üzleti cikk, egy felhívás valamilyen eseményre, vagy egy olyan téma, ami érdekel, és kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak róla esetleg az ismerőseim.De amit Sobri is ír: annak, hogy épp hol nyaralok, hát közel 0 haszna van, hogy tudják mások is, mivel nem vagyok utazási ügynök (épp most valami új piramis játék van, ahol épp utazási ügynököt játszanak, na azok aztán tolják az utazós kontentet). És, hogy milyen büszke vagyok a gyerekemre, mert MEGÉRTE A 7 ÉVES KORT ÉS ISKOLÁS LETT??? Na, ezt sosem értettem meg, hogy miért jó. Büszke vagyok magamra, hogy nem ölte meg magát az óvodában? Büszke vagyok rá, hogy nincs valami speciális igénye, mert így született? Ja, akkor megint csak magamra vagyok büszke. Büszke vagyok arra, hogy fel tudta venni a nylon fehéringet és a nylon öltönynadrágot? NEM ÉRTEM, tényleg, őszintén nem értem, hogy mi értelme van.

több mint 4 éve
Nekem csak egy kérdésem volt, amit feltettem mindenkinek akit valaha interjúztattam és nyilván a kollégám előtte leguglizta, megnézte iwiw-jét, fb-ját, instáját, stb.:Minek oszt meg bármilyen adatot, bármilyen fotót, bármilyen információt, bármit egyáltalán, mi ennek számára a haszna, hogy én, vadidegenként tudom róla x, y, z dolgot?
több mint 4 éve
Csak hát ugye százból 99 ember ezt mind leszarja, nem érdekli, nem érti, nem is tud róla. Meg persze a kényelem mindenek felett.