Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Mivel nem foglalkoztam ezzel a hírrel én még mindig nem tudom ki ez a liba...én nyertem... 😉Ha veled baj van, akkor velem is. 😀Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀„A vadászaton megbeszéltük, hogy szeretők leszünk."a vadászaton levadászta. kosárlabda meccsen a lepattanót szedi össze és így tovább.
Azért ezt így magam elé képzelem... 😀
warr_b
csebi
warr_b
peterk2005
több mint 4 éve
Pont nem, ezek eleve vesztes ügyek, minden ügyvédi kiadás kidobott pénz, amit el is lophattak volna.Miért ne?Túlbonyolítod. Ha számoltak volna eleve a veszteséggel, minek pereskedtek volna?Nem érted, mi?Hát persze, hogy nem az ő pénzük, de az övék maradhatott volna, így most pótolniuk kell valahonnan, liberálisan 😉Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
telex.hu/gazdasag/2021/05/20/elbukta-a-fellebbezest-is-a-magyar-allam-a-sodexoval-szemben-a-franciake-a-25-milliardos-karterites
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska
ender1112
Előbb "pótolták", most meg fizetnek egy kis büntit.
Sobri Jóska
Mint itt:
telex.hu/belfold/2021/05/21/fold-elvettek-perel-andrew-hunter-ikreny-inicia-zrt
1 milliárd ügyvédi költség mellett 3 milliárd kártérítés.
ender1112
Csak nyerhetnek vele.
Sobri Jóska
Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
Ha veled baj van, akkor velem is. 😀Mondjuk biztos velem van a baj, de a mai napig az életben nem hallottam még erről az Orosz Barbaráról 😀„A vadászaton megbeszéltük, hogy szeretők leszünk."a vadászaton levadászta. kosárlabda meccsen a lepattanót szedi össze és így tovább.
Azért ezt így magam elé képzelem... 😀
warr_b
csebi
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Miért ne?Túlbonyolítod. Ha számoltak volna eleve a veszteséggel, minek pereskedtek volna?Nem érted, mi?Hát persze, hogy nem az ő pénzük, de az övék maradhatott volna, így most pótolniuk kell valahonnan, liberálisan 😉Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
telex.hu/gazdasag/2021/05/20/elbukta-a-fellebbezest-is-a-magyar-allam-a-sodexoval-szemben-a-franciake-a-25-milliardos-karterites
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska
ender1112
Sobri Jóska
Mint itt:
ender1112
Csak nyerhetnek vele.
több mint 4 éve
Túlbonyolítod. Ha számoltak volna eleve a veszteséggel, minek pereskedtek volna?Nem érted, mi?Hát persze, hogy nem az ő pénzük, de az övék maradhatott volna, így most pótolniuk kell valahonnan, liberálisan 😉Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska
ender1112
Sobri Jóska
Mint itt:
több mint 4 éve
Nem érted, mi?Hát persze, hogy nem az ő pénzük, de az övék maradhatott volna, így most pótolniuk kell valahonnan, liberálisan 😉Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska
ender1112
több mint 4 éve
Hát persze, hogy nem az ő pénzük, de az övék maradhatott volna, így most pótolniuk kell valahonnan, liberálisan 😉Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
sztem pont azt mondja hogy vagy anyagi vagy politikai okok miatt nem tudtak megegyezniÉn úgy értettem a videobol hogy nem segítenek nekik.szerintem pont hogy nem akarnak politikai oldalról segítségetAzért az sokmindent elmond hogy egyik politikai oldal sem hajlandó segíteni. Nincs szüksége a politikának az ilyen csatornákra.na akkor Partizán off?Ugyan...
csebi
De jól jön egy kis plusz támogatás bármikor.
Legfeljebb nem lesz 700 m2, egybefüggő 300 m2-el.
70-ben is lehet videós podcasteket csinálni, meg 30ban is, a The VR, Dancsó, Radics Peti vagy Osváth Zsolti is megoldják a nappaliból, kisszobából, és a Partizánnál sincsen olyan szintű díszletépítés, ami indokolttá tenne 700 m2-t.
Amikor mi kerületi tévéket csináltunk, ott a nagy stúdiók voltak max 15x15-ösök, az mindenre elég kell legyen.
Plusz persze a külső helyiségek, vezérlő, vágószoba, iroda, vendégtér, stb., de egy nagyobb belvárosi lakás, vagy kertesház tökéletes arra a formátumra, amit Marciék prezentálnak.
Sobri Jóska
samu09
Negritis
samu09
'politikai érintettség vagy politikai kitettség miatt nem vállalták hogy kiadják nekik'
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amiből zsebre tehetnek mondjuk 0.6 stadionnyit.Mondjuk két stadion kijönne belőle Tündérpiripócson és Bázarettenetesen...Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska
zemanla
A Sodexo kipicsázásból szerinted nem?
több mint 4 éve
Mondjuk két stadion kijönne belőle Tündérpiripócson és Bázarettenetesen...Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Én úgy értettem a videobol hogy nem segítenek nekik.szerintem pont hogy nem akarnak politikai oldalról segítségetAzért az sokmindent elmond hogy egyik politikai oldal sem hajlandó segíteni. Nincs szüksége a politikának az ilyen csatornákra.na akkor Partizán off?Ugyan...
csebi
70-ben is lehet videós podcasteket csinálni, meg 30ban is, a The VR, Dancsó, Radics Peti vagy Osváth Zsolti is megoldják a nappaliból, kisszobából, és a Partizánnál sincsen olyan szintű díszletépítés, ami indokolttá tenne 700 m2-t.
Amikor mi kerületi tévéket csináltunk, ott a nagy stúdiók voltak max 15x15-ösök, az mindenre elég kell legyen.
Plusz persze a külső helyiségek, vezérlő, vágószoba, iroda, vendégtér, stb., de egy nagyobb belvárosi lakás, vagy kertesház tökéletes arra a formátumra, amit Marciék prezentálnak.
Sobri Jóska
samu09
Negritis
több mint 4 éve
Nem az ő pénzük a büntetés, csak a profit a Sodexo kipicsázásából.Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
ender1112
Teljesen megérte nekik.
több mint 4 éve
Egy kis apró megint.Ez a fránya liberális gazdaságpolitika csak viszi a pénzt 😊
warr_b
több mint 4 éve
Teljesen igaz. Nem is értem, mi a lófüttynek az a 300 négyzetméteres "egybefüggő tér". (Először arra gondoltam, hogy benéztél valamit...)na akkor Partizán off?Ugyan...
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
szerintem pont hogy nem akarnak politikai oldalról segítségetAzért az sokmindent elmond hogy egyik politikai oldal sem hajlandó segíteni. Nincs szüksége a politikának az ilyen csatornákra.na akkor Partizán off?Ugyan...
csebi
Sobri Jóska
samu09
több mint 4 éve
Azért az sokmindent elmond hogy egyik politikai oldal sem hajlandó segíteni. Nincs szüksége a politikának az ilyen csatornákra.na akkor Partizán off?Ugyan...
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
twitter.com/Orsi_minor/status/1395640382780846081?s=19
több mint 4 éve
Egy kis apró megint.meglepetés!
warr_b
ja nem...
több mint 4 éve
na akkor Partizán off?Ugyan...
csebi
több mint 4 éve
Egy kis apró megint. telex.hu/gazdasag/2021/05/20/elbukta-a-fellebbezest-is-a-magyar-allam-a-sodexoval-szemben-a-franciake-a-25-milliardos-karterites

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
na akkor Partizán off?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Semelyik körben nem az.honnan tudod, hogy ebben a körben nem nagy fegyvertény?Ha még emlékszel a házasság előtti életedre, akkor biztos megvan, hogy egy szopást megfelelően kivitelezni azért nem olyan nagy fegyvertény, nem ördöngősség.szív mint a porszívóAzért Barbitól az, hogy még 40 pluszosan is ilyen kelendő, kimondottan megsüvegelendő dolog, amikor a puncson ezrével vannak csinos, attraktív 18-23 éves kiscsajok esténként durván alacsony összegért, mindenre nyitottan. NER-lovag szinten kvázi ingyé'. (30-50-70, akik ha megérzik a sok pénzt, még szerelmesek is tudnak lenni izibe'.)egyike a kevés szépnek tartott nőnek, akit akárhányszor megláttam vagy semmi vagy hideg futkosott a hátamon. De valóban valamit tudhat h ennyi pénzt ölnek egy g astrába az olcsón leasingelhető cls-ek helyett
Akik azt se tudják ki az a Vida meg Kovács Zoltán vagy Borkai.
De -mint írtam- ezek a politikusok még biztonságosan kurvázni se tudnak, ahhoz is bénák.
Barbit meg futólag ismertem még a Cool TV-ból, 5-6 éve a Westendben egy boltban összefutottunk, hello, hello, de egyből megjelent az akkori udvarlója, valami általam ismeretlen jól szituált 60 körüli pasi, Barbi elintézte annyival a bemutatást, hogy "ő egy volt kollégam, ő a donorom". Én mosolyogtam, a pasi szúrósan nézett.
Szóval humora is van. Fura, hogy így kiadta a screenshotokat, sok haszna nem lesz belőle.
Sobri Jóska
briareos
csebi
Sobri Jóska
csebi
A szopás eleve nem túl bonyolult aktus, némi tapasztalat, odaadás, kis elszántság, lelkesültség, kooperatív készség, és máris kézzelfogható az eredmény.
több mint 4 éve
Na de azért ennyi pénzért be csak szopjon már 🤣honnan tudod, hogy ebben a körben nem nagy fegyvertény?Ha még emlékszel a házasság előtti életedre, akkor biztos megvan, hogy egy szopást megfelelően kivitelezni azért nem olyan nagy fegyvertény, nem ördöngősség.szív mint a porszívóAzért Barbitól az, hogy még 40 pluszosan is ilyen kelendő, kimondottan megsüvegelendő dolog, amikor a puncson ezrével vannak csinos, attraktív 18-23 éves kiscsajok esténként durván alacsony összegért, mindenre nyitottan. NER-lovag szinten kvázi ingyé'. (30-50-70, akik ha megérzik a sok pénzt, még szerelmesek is tudnak lenni izibe'.)egyike a kevés szépnek tartott nőnek, akit akárhányszor megláttam vagy semmi vagy hideg futkosott a hátamon. De valóban valamit tudhat h ennyi pénzt ölnek egy g astrába az olcsón leasingelhető cls-ek helyett
De -mint írtam- ezek a politikusok még biztonságosan kurvázni se tudnak, ahhoz is bénák.
Barbit meg futólag ismertem még a Cool TV-ból, 5-6 éve a Westendben egy boltban összefutottunk, hello, hello, de egyből megjelent az akkori udvarlója, valami általam ismeretlen jól szituált 60 körüli pasi, Barbi elintézte annyival a bemutatást, hogy "ő egy volt kollégam, ő a donorom". Én mosolyogtam, a pasi szúrósan nézett.
Szóval humora is van. Fura, hogy így kiadta a screenshotokat, sok haszna nem lesz belőle.
Sobri Jóska
briareos
csebi
Sobri Jóska
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
honnan tudod, hogy ebben a körben nem nagy fegyvertény?Ha még emlékszel a házasság előtti életedre, akkor biztos megvan, hogy egy szopást megfelelően kivitelezni azért nem olyan nagy fegyvertény, nem ördöngősség.szív mint a porszívóAzért Barbitól az, hogy még 40 pluszosan is ilyen kelendő, kimondottan megsüvegelendő dolog, amikor a puncson ezrével vannak csinos, attraktív 18-23 éves kiscsajok esténként durván alacsony összegért, mindenre nyitottan. NER-lovag szinten kvázi ingyé'. (30-50-70, akik ha megérzik a sok pénzt, még szerelmesek is tudnak lenni izibe'.)egyike a kevés szépnek tartott nőnek, akit akárhányszor megláttam vagy semmi vagy hideg futkosott a hátamon. De valóban valamit tudhat h ennyi pénzt ölnek egy g astrába az olcsón leasingelhető cls-ek helyett
Sobri Jóska
briareos
csebi
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
lehet persze meg hát mit tudok én nem ezekben a körökben mozgok, de bmeg várkonyi, orosz, nem hiszem el h nincs jobb 😀Hát feltételezem sokat számít a diszkréció (most barbika esete nyilván a kakukktojás) 😀 Aztán már gondolom ilyen leépült 50+os teleszartbúvárruhaként, nem annyira illik az imidzsbe, ahogy a 20 éves influencer kislány kicsacsogja, hogy mire (nem) vagy képes már az ágyban, vagy hogy XY éppen milyen látogatásokat tett a hétvégi kertipartyn, vagy ott miről beszélgettek.
briareos