Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 645 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért az elég alja, amikor egy lmbtqwerty stylist a maga álságos stílusában veszi elő Dúró képviselőt. Még jó hogy a body shaming ellen kampányolt korábban...

Sok hülyeséget tud csinálni, gondolom a férje hatására, de pont a Dúrót 4 gyerek után előszedni, hát ehez kretenseg kell.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 190 — Lájkold a zsűrit!
 444.hu/2020/10/24/szerencs-polgarmestere-elmagyarazta-miert-nem-volt-mas-valasztasa-mint-beallni-koncz-zsofia-moge

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 507 — The only discipline that lasts, is self discipline
El nem tudom képzelni, hogy a két kriptaszökevény mivel szólítja meg a fiatalokat, hogy idén eddig ennyivel többen mentek szavazni...

twitter.com/RockTheVote/status/1320038128384569346?s=09
FLZOLI
Ezt nem a két kriptaszökevény csinálja, hanem a covid 😊

Persze igaz, hogy a részvételi arány is magasabbra várható, de az 15% körüli növekedés lesz csak (a szavazásra jogosultak arányában 6-7%), de ezt a durva sokszoros növekedést alapvetően az okozza, hogy egyszerűen az emberek kalkulálnak a coviddal, és nem várnak a választás napjára.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 638 — The Mathematician
 youtu.be/VTlNU2Wl5as

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
El nem tudom képzelni, hogy a két kriptaszökevény mivel szólítja meg a fiatalokat, hogy idén eddig ennyivel többen mentek szavazni...

FLZOLI
Pl. az NBA-ben a csapból is ez folyik, ami elég sokat segíthet.
Jughead
nem csak ott, twitter/youtbue/twitch ...
mind hangoztatja hogy menj szavazni
Negritis
De itt nem a BLM, safe space, Lmbtqwerty, great America, metoo... stb. által fanatizalt kretenekről van szó. Azok csak annyit látnak piros vagy kék oldal, egy virsli és egy kolbász is lehetne a jelölt rájuk szavaznának
FLZOLI
én se csak arról beszélek, hanem arról hogy mindenki tolja a go vote propagandát és olyan platformokon ami a fiatalokat megszólítja
4 éve hol mentek ezek? a tvbe
most meg ott ahol nézik is

több mint 5 éve

FLZOLI
Jughead
Negritis
De itt nem a BLM, safe space, Lmbtqwerty, great America, metoo... stb. által fanatizalt kretenekről van szó. Azok csak annyit látnak piros vagy kék oldal, egy virsli és egy kolbász is lehetne a jelölt rájuk szavaznának

több mint 5 éve

FLZOLI
Jughead

több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 247

FLZOLI
több mint 5 éve

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 507 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lets ease off a lil bit 😊

www.youtube.com/watch?v=i05gKtHWjGY

www.youtube.com/watch?v=ExHd1ZGYCm8&list=RDi05gKtHWjGY&index=6

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
kérnék egy szavazatot Trump papa mellé 😉köszönöm
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 843
Joe Biden
@JoeBiden
64 years ago today, freedom-loving Hungarians revolted against communist rule. Their spirit inspired the Prague Spring, Poland's Solidarity movement, and the fall of the Berlin Wall. As president, I'll always stand in defense of democracy and freedom at home and around the world.
10:08 PM · Oct 23, 2020·TweetDeck
376
Retweets
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 722 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.portfolio.hu/global/20201023/koronavirus-lemondasra-szolitottak-fel-a-cseh-egeszsegugyi-minisztert-454198
Nem volt még elég baja, most alárugott saját magának! Okos, nagyon okos...😉
nagir
A kis Kankalin nem sokáig húzta

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 457 — Bla, bla, bla
 www.portfolio.hu/global/20201023/koronavirus-lemondasra-szolitottak-fel-a-cseh-egeszsegugyi-minisztert-454198
Nem volt még elég baja, most alárugott saját magának! Okos, nagyon okos...😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Heh, a Goldman Sachs-et megvágták 2.9 milliárd dollárra 😊 ez már a nagyobbacska büntik közé tartozik... és még olcsón megúszták.

Mondjuk hamár ez a történet megint feljött, emlékszem a 681 millió dolláros ajándék sztorira (kulcszavak: Najib Razak, Saudi Arabia, gift, 681 millio USD), na azon valóban röhögtem egy jót, az valóban kiemelkedő pofátlanság volt... de nem gondolom h sokan emlékeznek már arra se.

Nyilván gazdaság, meg 3rd world country, csak érdekes összehasonlítani...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
riley South Alabama Jaguars 66 — .
Hmm. Nem gondoltam volna, hogy tanúja leszek, hogy az USA elnöki pozíciójáért futó két jelölt közül egy aggastyánkor felé közeledő, beszédhibás, különösebb karizma nélküli öregúr intellektuálisan lényegében megsemmisíti az ellenfelét. Aki történetesen a regnáló elnök. És aki egyébként szerintem ma jobban is vizsgázott önmagához képest így, hogy kordában volt tartva, mint három hete.

Ami az igazi wow, hogy simán előfordulhat, hogy ezt a regnáló elnököt megint megválasztják. 😀
peterk2005
az oregur 40 eve politikus, a masik meg egy businessman. persze jobban a nep nyelven probal beszelni rutinszeruen,de valojaban ertek nelkuli 0.

valaki jol irta itt multkor, a kisebbik rosszt fogjak ujravalasztani. tozsde miatt is jobban jarnak vele es senki nem akar lezarasokat a virus miatt es menekulteket millioszam...
több mint 5 éve
Hmm. Nem gondoltam volna, hogy tanúja leszek, hogy az USA elnöki pozíciójáért futó két jelölt közül egy aggastyánkor felé közeledő, beszédhibás, különösebb karizma nélküli öregúr intellektuálisan lényegében megsemmisíti az ellenfelét. Aki történetesen a regnáló elnök. És aki egyébként szerintem ma jobban is vizsgázott önmagához képest így, hogy kordában volt tartva, mint három hete.

Ami az igazi wow, hogy simán előfordulhat, hogy ezt a regnáló elnököt megint megválasztják. 😀

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 601 — #NoStress
Ne felejtsd ki a Jaguarst sem. Jóskám, te aztán tudsz választani. 😀
peterk2005
Sőt, a legjobb irányító Tebow, pedig már egy ideje nem is aktív. De ha visszatérne... 😊
Sobri Jóska
És mi van azzal a Ryan Finley gyerekkel? Rá is esküdöztél 😉
Klaci79
Jobb lehetne, mint Brady.
De valószínűleg sose derül már ki.
Sleeper. 😊
Mondjuk ez nem politika, sportban vannak árnyalatok. Politikában felesleges.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 843
peterk2005
Sőt, a legjobb irányító Tebow, pedig már egy ideje nem is aktív. De ha visszatérne... 😊
Sobri Jóska
És mi van azzal a Ryan Finley gyerekkel? Rá is esküdöztél 😉
több mint 5 éve
peterk2005

több mint 5 éve

több mint 5 éve
...
undisputedly
Egyébkent is, ha politikai vitáról van szó teljesen felesleges elveszni a részletekben.
Orbán jó, Gyurcsány rossz.
Trump jó, Biden rossz.
Ennyi a lenyeg, felesleges túlbonyolítani.
Írhat bárki bármennyit, nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről. 😉

több mint 5 éve
Aha,csak az elmult 100 ev legnagyobb kitudodott politikai botranya.
undisputedly
Szerintem a top100-ban nincs benne.
Egy sima hétköznapi ügymenet, ami fényt kapott.
Ebben az egész sztoriban semmi se egyedi, semmi se újszerű, semmi se különleges. Minden képviselő, szenátor, potentát így intézi az ügyeit amióta világ a világ. Kb. minden második hollywoodi film ilyenekről szól.
Sobri Jóska
Kerlek aruld el a te top 100 politikai botranyodat, kivancsi vagyok.
undisputedly
Válogass kedvedre:

en.wikipedia.org/wiki/List_of_federal_political_scandals_in_the_United_States
peterk2005
Ezeknek tobbsege 5-10 ezer dollaros bribe. En arra vagyok kivancsi Sobri milyen 100 botranyrol tud, ami nagyobb hordereju, mint, hogy az elnokjelolt, VP pozicioja alatt a drogfuggo fiaval tizmillio dollarokat kalapoztatott ossze mas orszagoktol, koztuk kinatol vagy ukrajnatol.
undisputedly
peterk2005
A Politico cikk amit belinkeltem a teljes hozzaszolasod megcafolja, de gondolom nem olvastad el.

Az meg, hogy transzparans 😀 Szakadok a rohogestol. Orban Viktor is transzparens, magyar mrcevel merve is szegeny, de akkor gondolom elhiszed, hogy 1 millio a teljes vagyona 😊
undisputedly
Ellenkezőleg, éppenséggel alátámasztja. A fiúk húzásairól van szó benne, lényegében kizárólag. Bidenről lényegében egyetlen mondat szól, hogy "hirtelen 9 millió dollárra nőtt a vagyona". Ami vagyonnövekedést a könyvéből származó bevétel egy az egyben meg is magyaráz. Az adóbevallásában is benne volt, még adózott is utána.

Orbánról meg majd akkor beszéljünk, ha
1) ha átmegy egy ellenzéki többségű parlamenti bizottság vizsgálatán, ahogy Biden
2) ha átmegy egy ellenzéki kinevezett ügyészség nyomozásán, ahogy Biden
3) ha átmegy egy ellenzéki vezetésű adóhivatali ellenőrzésen, ahogy Biden
4) ha lesz olyan média nyilvánosság, amelyik oknyomozni mer vele kapcsolatban (nem drónokat röptetni a telke fölött, hanem papíroknak utána túrni, belföldi, külföldi kapcsolatokat felderíteni, stb.), ahogy Biden esetén
5) folytassam? 😊

Szóval azért Bidenre ne már a Putyinnal kapcsolatban rendelkezésre álló vagy feltételezhető infók alapján következtessünk. 😊 (Trumppal kapcsolatban sem tegyünk ilyent egyébként. Én nem is teszek, nem is tettem.)

több mint 5 éve
En arra vagyok kivancsi Sobri milyen 100 botranyrol tud, ami nagyobb hordereju, mint, hogy az elnokjelolt, VP pozicioja alatt a drogfuggo fiaval tizmillio dollarokat kalapoztatott ossze mas orszagoktol, koztuk kinatol vagy ukrajnatol.
undisputedly
Az a jó politikus, akiéről nem tudunk. 😉
Biden nem az, de attól ez még nem az elmúlt 100 év legnagyobb botránya, láthatod, le se szarja kb. senki.
Ahogy te is utaltál a tízmilliós vagyonokkal rendelkező szenátorokra pont ilyenek mint Biden.
Hadiipar, dohányipar, gyógyszeripar, állami megrendelések, olajüzlet, Wall Streeti machinációk, koncessziók, szakszervezetek, monopóliumok, ingatlan-, telekügyek, államosítások, kisajátítások, privatizációk, agrártámogatások, multiknak kedvezmények, keresgélj, engem ez nem izgat, mert a rendszer alapműködésének szerves része.
Csak a hitelválság konszolidációja környékén találnál 100 botrányosabbat, amit ugyanígy le se szar a média az elit és a legtöbb ember.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 624
Mondjuk, ha Trump mester azt a be nem fizetett adót nem ügyvédekre, ‘lobbistákra’, megvesztegetésre költi, lehet fut egy szoros egált magával. 😉 ki tudja

Szerkesztette: ozibozi