Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 843
Amugy ido kozben az FBI es a titkosszolgalatok felett allo koordinacios hivatal, a DNI igazgatoja is megerositette, hogy nem orosz dezinformacios kampany all a Biden emailek mogott, sot, ma az emailekre racopyzott, korabbi Biden uzlettars is megerositette az uzenetek valodisagat. A NYP meg mindig nem fer hozza a twitterfiokjahoz, tobb media csatorna egyenesen kijelentette, hogy nem fogjak bemutatni a sztorit 😀

De tegnap persze nagyot futott a mediaban, hogy a media szerint feher felsebbrenduseget hirdeto Proud Boys emaileket kuldozget demokrataknak, hogy vagy Trumpra szavaznak, vagy veguk. Kiderult, hogy Irani dezinformacio volt, gyorsan torolte minden medium a posztjat 😊

De a Biden sztori tabu.

undisputedly
Én ezzel csak úgy találkoztam, hogy már eleve iráni beavatkozás volt.
Amúgy nekem nem az a bajom a levelekkel, hogy orosz beavatkozás e, hanem hogy az egész bűzlik a kamutól. Minek köszönné meg valaki a mai világban e-mailen, hogy összehozott egy ilyen találkozót, annyira nem életszerű, hogy inkább egy vicc az egész.
Mondjuk engem pont annyira érdekelne ez, mint az hogy Trump még Kínában is több adót fizetett. Bár én itt szocializálódtam, annyira nem érdekel az adófizetés, mint egy amcsit.
Klaci79
Ma erositette meg az emaileken szereplo egyik Biden uzletfel, hogy azok valodiak.
Abszolut eletszeru, hogy megkoszoni az ukran oligarcha, hogy osszehozta a talalkozot az USA elnokhelzyettesevel, hiszen azert fizettek, az volt a cel. Teljesen szokvanyos uzleti jellegu email volt.

Az FBI 2ö19 novembere ota irtokolja a laptopot, penzmosas miatti nyomozas kapcsan foglalta le a Baltimore office.

En azon lepodok amugy meg, hogy Biden fia, hiaba crakchead, mekkora gyoker, hogy leadta a laptopokat.

Ezt nem vitatja mar senki, Joe Biden is csak annyit mond, hogy ez csak eltereles 😀 Nem azt, hogy kamu minden, tipik republikanus machinacio, hanem az, hogy a sztori napvilagot latott, csak eltereels 😀
undisputedly
Nyilván ezzel a nyilatkozattal van most némi célja annak aki ezt elismeri...és aki most éppen simán bevallja, hogy korábban így próbált előnyhöz jutni, annak simán ezt el lehet hinni....ne már 😀
Egyébként szerintem hülyeség is lenne komolyabban elkezdeni védekezni, azzal csak gyanúba keverné magát. Bár igazából nem tudom, hogy arra van e bármi bizonyíték, hogy egyrészt tényleg találkoztak, másrészt pedig, hogy valóban bármiben közbejárt Biden, ami nem törvényes. Mert ezekről egyelőre nem szól a fáma, csak egy kurta furcsa email csoport éppen eljutott az NYP-hoz...meglepetés!!!! 😀
Egyébként szerintem baromira nem életszerű a XXI. században, hogy titkos találkozókat emailben köszönnek meg, amiket aztán nem is törölnek ki. Én biztosan nem így csinálnám és ha lenne (bár lenne) hasonló titkos találkozóm, akkor is egy hülye baromnak gondolnám azt aki ezt emailben köszöni meg.

Voltak már nekem ennél furcsább történetek is, de kíváncsi vagyok majd az amcsik, hogy reagálnak rá, mert a (tudom kamu) közvélemény kutatások egyelőre nem tükröznek nagy botrányt.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 789 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amugy ido kozben az FBI es a titkosszolgalatok felett allo koordinacios hivatal, a DNI igazgatoja is megerositette, hogy nem orosz dezinformacios kampany all a Biden emailek mogott, sot, ma az emailekre racopyzott, korabbi Biden uzlettars is megerositette az uzenetek valodisagat. A NYP meg mindig nem fer hozza a twitterfiokjahoz, tobb media csatorna egyenesen kijelentette, hogy nem fogjak bemutatni a sztorit 😀

De tegnap persze nagyot futott a mediaban, hogy a media szerint feher felsebbrenduseget hirdeto Proud Boys emaileket kuldozget demokrataknak, hogy vagy Trumpra szavaznak, vagy veguk. Kiderult, hogy Irani dezinformacio volt, gyorsan torolte minden medium a posztjat 😊

De a Biden sztori tabu.

undisputedly
Amúgy nekem nem az a bajom a levelekkel, hogy orosz beavatkozás e, hanem hogy az egész bűzlik a kamutól. Minek köszönné meg valaki a mai világban e-mailen, hogy összehozott egy ilyen találkozót, annyira nem életszerű, hogy inkább egy vicc az egész.
Mondjuk engem pont annyira érdekelne ez, mint az hogy Trump még Kínában is több adót fizetett. Bár én itt szocializálódtam, annyira nem érdekel az adófizetés, mint egy amcsit.
Klaci79
Ma erositette meg az emaileken szereplo egyik Biden uzletfel, hogy azok valodiak.
Abszolut eletszeru, hogy megkoszoni az ukran oligarcha, hogy osszehozta a talalkozot az USA elnokhelzyettesevel, hiszen azert fizettek, az volt a cel. Teljesen szokvanyos uzleti jellegu email volt.

Az FBI 2ö19 novembere ota irtokolja a laptopot, penzmosas miatti nyomozas kapcsan foglalta le a Baltimore office.

En azon lepodok amugy meg, hogy Biden fia, hiaba crakchead, mekkora gyoker, hogy leadta a laptopokat.

Ezt nem vitatja mar senki, Joe Biden is csak annyit mond, hogy ez csak eltereles 😀 Nem azt, hogy kamu minden, tipik republikanus machinacio, hanem az, hogy a sztori napvilagot latott, csak eltereels 😀
több mint 5 éve

De a Biden sztori tabu.

undisputedly

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve

De a Biden sztori tabu.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Valaki feltenne a Donal Trump szavazok koze itt a kiemelt posztban?

Szvsz konnyen fog nyerni Trump, a kamu pollok ellenere is. Mondom ezt ugy, hogy meg csak este megy majd le a 2. vita a ket jelolt kozott.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 601 — #NoStress
Kv. Új-Zéland

www.theguardian.com/world/2020/oct/22/ardern-urged-to-review-covid-measures-after-election-landslide
Gyurma Pappa
Amihez a legközelebbi másik ország 2000 km-re van. 😊
Meg Vietnám, meg Dél-Korea, és a Pitcairn-szigetek, meg lehet Szváziföld is, ja.

Nyilván a kultursovinizmusom miatt ha minden országról beszélek, akkor az azonos kultúrkörbe tartozókra (hasonló életmódót folytatókra, hasonló gazdaságúakra, demokráciákra) gondolok, az USA-ra meg Európára.
Lehet Tadzsikisztán vagy Vanuatu is jól védekezett, nem tudom.

több mint 5 éve
Minden idők egyik legjobb választása lehet ez. Vagy akár a legszorosabb is:
 www.270towin.com/maps/consensus-2020-electoral-map-forecast
Klaci79
Ha 290-et Bidennek adnak, és 163-at Trumpnak az elég nagy különbség... legszorosabb biztos nem lesz, hacsak nem lesz megint olyan választásai csalás amivel 271-et szerez valaki 😊
Igor
Ebben sok van Bidennek, de azt is neki adja ahol nincs nagy előnye. Remelem én, hogy nem lesz amúgy szoros, de felek a végén csak behúzta Trump.
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 409 — zászló zászló szív
Kv. Új-Zéland

www.theguardian.com/world/2020/oct/22/ardern-urged-to-review-covid-measures-after-election-landslide

több mint 5 éve
Minden demokratikus kormányzat belebukik, mert a rossz járványkezelés mindenkiben feléleszti a protestszavazást, az elkötelezett hívők száma meg mindenhol véges és nagyjából kiegyenlített.
Sobri Jóska
Alapvetően igazad van, és egyet is értek, de az USA elektori rendszere azért ebbe bele tud kavarni. A popularity vote-ot nem is érdemes nézni, azt biztosan Biden nyeri majd, valószínűleg nagyobb különbséggel, mint Clinton. De ez bizonyos feltételek teljesülése esetén nem feltétlenül fordul le elektori többségre is. Ha Trump képes néhány kulcs államot kimaxolni, akkor szorosan, de nyerhet. Kicsi rá az esély, de nem nulla.
peterk2005
Ahogy egy nagyobb, repi állam is megfordulhat, ha sokan elmennek protestszavazni.
Szerinted mi nagyobb és több embert megmozgató mozgósítóerő van Trump mellett, mint a pandémia Trump ellen?

Speciel Trump (is, mint minden állam minden vezetése) tényleg agyatlanul járványvédekezett, de demokráciában háború nélkül ilyen emberéletveszteség és gazdasági hatások mellett ha mindent tökéletesen csinált volna, akkoris meg kell buknia - az én világértelmezésem alapján.
Mint minden demokratikus vezetőnek.
(Még Churchill is megbukott, pedig ő még nyert is.)
Ha nem ez történik, az egy markáns és elgondolkoztató visszajelzés a szavazók teljes és globális fókuszálatlanságáról, agyhaláláról, és fantasztikus távlatokat nyit az egybites, kommunikációs, populista politikának. Még az eddiginél is nagyobbat.
Amit persze tudtam eddig is, csak életkorom és neveltetésem okán nehezen hiszem el. 😊

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 507 — The only discipline that lasts, is self discipline
Minden demokratikus kormányzat belebukik, mert a rossz járványkezelés mindenkiben feléleszti a protestszavazást, az elkötelezett hívők száma meg mindenhol véges és nagyjából kiegyenlített.
Sobri Jóska
Alapvetően igazad van, és egyet is értek, de az USA elektori rendszere azért ebbe bele tud kavarni. A popularity vote-ot nem is érdemes nézni, azt biztosan Biden nyeri majd, valószínűleg nagyobb különbséggel, mint Clinton. De ez bizonyos feltételek teljesülése esetén nem feltétlenül fordul le elektori többségre is. Ha Trump képes néhány kulcs államot kimaxolni, akkor szorosan, de nyerhet. Kicsi rá az esély, de nem nulla.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Klaci79
Ha 290-et Bidennek adnak, és 163-at Trumpnak az elég nagy különbség... legszorosabb biztos nem lesz, hacsak nem lesz megint olyan választásai csalás amivel 271-et szerez valaki 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 507 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha a halálos ágyból is fölkel mindenki hogy szavazzon, kimaxolhatja annyira a saját tábort, hogy megfogja a kékeket.
peterk2005
ezért írom régóta, hogy trump fog nyerni
r.baggio
Lényegében ez az egyetlen esélye. Lehetséges esély igen. De Bidennek sokkal nagyobb a mozgástere, jóval nagyobb a megmozgatható tartalék. Ha csak a tavaszi nyári BLM sztori 5-10%-al visz el több feketét szavazni, máris nem elég az sem, ha a félhalott is elmeg Trumpra szavazni. Vagy ha a külvárosi nők nagyobb arányban elmennek a vártnál. Vagy ha a floridai latino mozgósítás sikeres (a latinok alapból inkább repi szavazók, de nagyon sokat mozdult el az arány a latin migrációval való b*szakodás miatt). És akkor olyan nem valószínű, de elképzelhető verzióról nem is beszéltünk, mint, hogy netán Texas megfordul. Nem hiszem, hogy idén megtörténne, de nem lenne nagyobb meglepetés, mint Trump aratása 4 éve a rozsaövezetben.

Nemsokára kiderül.

(Ha már szó esett Texasról: akár nyer Trump, akár nem, a republikánusoknak muszáj lesz előbb, mint utóbb fundamentálisan új alapra helyezkedni, ha versenyképesek akarnak maradni. A jelenlegi választóvonal - ami sokkal inkább hasonlít a mi népies vs urbánus választóvonalunkra, mint egy bal vs jobb, vagy szocdem vs konzervatív, stb. választóvonalra, azaz inkább kultúrális gyökerű, mint ideológiai - nem ad választ arra a kihívásra, hogy mit csináljanak a demográfiai változásokkal. Pl. kultúrális identitás alapon Texas 1-2 cikluson belül megtarthatatlan lesz.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ha a halálos ágyból is fölkel mindenki hogy szavazzon, kimaxolhatja annyira a saját tábort, hogy megfogja a kékeket.
peterk2005

r.baggio
Azok, akik haragszanak az aktuális vezetésre amikor rosszul kezeli a járványt nem hangosak, nem kommentelnek, csak csendben elmennek és leváltják.

Ahogy szerintem is az az USA elnökválasztás sarokköve, hogy
a covidot / gazdasági visszaesést nem tudja túlélni Trump (és a nyugati kormányok zöme sem).
peterk2005

több mint 5 éve
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 674 — no es importante
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Akit érdekel a statisztikai becslés (engem szakmailag is, de aki csak érdeklődik annak is), nézegesse az idei USA elnökválasztás polljait és olvasgassa az elemzéseit, mert tanulágos lehet. Bizonyos szempontból kísértetiesen hasonlítanak a felmérések számai a 4 évvel ezelőttihez, más szempontból meg egy világ választja el őket egymástól. Kíváncsi leszek, hogy mi fog ebből kisülni. Vannak tippjeim, kíváncsi leszek bejönnek-e.
peterk2005
Én kíváncsi lennék a tippjeidre, mert 4éve totál éreztem Trump győzelmét, most meg úgy vagyok mint a vak a ködben...
nagir
Már nyár elején megtippeltem (Biden), és most is ezt gondolom. Ha az okokra vagy kíváncsi, akkor a nyár eleji egyszerű volt, a mostani már bonyolultabb.

Nyár elején egyszerűen abból indultam ki, hogy a covidot / gazdasági visszaesést nem tudja túlélni Trump (és a nyugati kormányok zöme sem). Plusz incumbentként sokkal nehezebb dolga is lesz, mint négy éve volt kívülről jövő anti-establishment jelöltként. Ezek továbbra is igazak, de azóta sok mindent tudunk / sejtünk még emellé. Még mindig úgy gondolom, hogy Biden az esélyes, de látok olyan scenariot, hogy Trump nyerhet.

(Utóbbi elsősorban a piros tábor elkötelezettségétől függ. Ha a halálos ágyból is fölkel mindenki hogy szavazzon, kimaxolhatja annyira a saját tábort, hogy megfogja a kékeket. Márpedig az elkötelezett tábor tényleg elkötelezett. A minap volt egy felmérés, ami szerint a trump szavazók fele ténylegesen elhiszi, hogy a demokraták irányítják pl. az amerikai prostitúciós és gyerekkereskedelmi hálózatokat. 😀 Röhejesen abszurd a dolog, de közben komoly is. Egy ennyire elkötelezett tábor már sztárkultusz szerint mozog, nincsenek realitások, elvárások.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Ezt tegnap ide szántam, de véletlenül a csapat topicba ment elsőre. 😀

Ja, és a nap poénja: AOC tegnap egy 3.5-4 órás online szeánszot tartott, élőben streamelte magát a twitch-en ahogy játszik. Valami 4.5 millióan követték állítólag élőben. Így olvad össze a politikus, celeb és "influenszer". 😀

(Mielőtt kérdezné valaki: ánéztem a streamre ma, de fogalmam sincs, hogy milyen játékot játszottak. Valami tíz kicsi indiános keressük meg a gyilkost magunk között féle játéknak tűnt, de csak pár perces sneak peak alapján tippelek.)
peterk2005
Asszem tolt egy tweet-et h szeretne ilyet játszani... nyilván mindenki ugrott rá.
Építi fel magát a fiatalok körében.. teljesen jó terv. Csak nagy kérdés hol lesz ő 5 v 10 év múlva...

A játék pedig amúgy az Among Us - olyasmi mint a Maffia/Vérfarkas/Gyilkosos (ha ez mond valamit), szociális interakción alapuló dedukciós/blöffölős játék.

PS - az más kérdés, h nyilván a legidegesítőb/legbutább(=legnépszerűbb) streamereket kellett kiválasztania...
PS2: szerintem egy 0-val elnézted, inkább 450k az nem 4.5 misi..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ezt tegnap ide szántam, de véletlenül a csapat topicba ment elsőre. 😀

Ja, és a nap poénja: AOC tegnap egy 3.5-4 órás online szeánszot tartott, élőben streamelte magát a twitch-en ahogy játszik. Valami 4.5 millióan követték állítólag élőben. Így olvad össze a politikus, celeb és "influenszer". 😀

(Mielőtt kérdezné valaki: ánéztem a streamre ma, de fogalmam sincs, hogy milyen játékot játszottak. Valami tíz kicsi indiános keressük meg a gyilkost magunk között féle játéknak tűnt, de csak pár perces sneak peak alapján tippelek.)

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 637 — The Mathematician
Ez egy nagyon fontos ügy, túlmutat önmagán.
 index.hu/gazdasag/2020/10/22/az_usa_kormany_a_google-t_perli_-_jon_a_feldarabolas/
Helmut Zimmer
Nem tűnik valami pontos fordításnak a cikk, mert elég sok a nem egyértelmű definíció benne. (Mit ért google keresőn például? Mert ha a google internetes keresőjét, az kikapcsolható / átállítható az androidban. Más böngésző is telepíthető, és a google saját böngészője is eltávolítható, szemben a microsoft IE-vel annak idején. Viszont ha a rendszerbe épített keresőt - assistant - érti keresőn, az bonyolultabb sztori, több szempontból is. A rendszerbe is mélyen integrálva van, mással nehezen is helyettesíthető. És az nem csak a google-t érintheti, hanem a microsoftot és apple-t is, mert az ő hasonló "keresőjük" (cortana, siri) is ugyanúgy kizárólagos. Egyébként az apple / iphone a klasszikus böngésző/kereső szempontjából is érintett lehet, mert a kereső ott is a google, és bár átállítható, sok vele a gond. Maga a böngésző - safari - meg ha jól tudom kötelezően letelepszik és el sem távolítható. De ez lehet, hogy már változott.)
peterk2005
az apple esetében most ugye megy az appstore miatt is a balhé mivel 3rd party cucc store nem telepíthető rá
az android jobban áll ebből a szempontból

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
 index.hu/gazdasag/2020/10/22/az_usa_kormany_a_google-t_perli_-_jon_a_feldarabolas/
Helmut Zimmer
Nem tűnik valami pontos fordításnak a cikk, mert elég sok a nem egyértelmű definíció benne. (Mit ért google keresőn például? Mert ha a google internetes keresőjét, az kikapcsolható / átállítható az androidban. Más böngésző is telepíthető, és a google saját böngészője is eltávolítható, szemben a microsoft IE-vel annak idején. Viszont ha a rendszerbe épített keresőt - assistant - érti keresőn, az bonyolultabb sztori, több szempontból is. A rendszerbe is mélyen integrálva van, mással nehezen is helyettesíthető. És az nem csak a google-t érintheti, hanem a microsoftot és apple-t is, mert az ő hasonló "keresőjük" (cortana, siri) is ugyanúgy kizárólagos. Egyébként az apple / iphone a klasszikus böngésző/kereső szempontjából is érintett lehet, mert a kereső ott is a google, és bár átállítható, sok vele a gond. Maga a böngésző - safari - meg ha jól tudom kötelezően letelepszik és el sem távolítható. De ez lehet, hogy már változott.)

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 415 — "Montoya por favor!"
 dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2020%2F10%2F22%2Fnyugdij_emeles_visszamenoleges%2F
Csak emelni lehet, mint a pókerben

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 409 — zászló zászló szív
#mindenpolitikaidiskurzus2020ban

több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
4, Már nem lehet karaktergyilkolni. Róla amit lehetett már megírták a férjével együtt, mégis itt vannak. A régi, megunt toposzokkal lehet lőni, de ez már nem árt neki. Lényegében immunis a negatív propagandára, aki ma Gyurcsány/Dobrev szimpatizáns az a negatív ismeretek tudatában az.
Amadeus
azért ezt megnézném ahogy előadja az 8Mile végéről az utolsó rap battle-t 😀

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 373 — Lucas Scott
Én biztos vagyok benne, ha most adsz Orbán kormányzására globálisan 10 pontot, akkor Dobrevére még 6-ot se fogsz 2025-re, nemhogy 15-t, vagy 20-t.
De ha úgy alakul, majd meglátjuk.
Sobri Jóska
Amellett, hogy elismerem, hogy van benne vmi, kíváncsi lennék, hogy szerinted miért készpénz h Dobrev lesz a miniszterelnök-jelölt?
empty taxi
Így hallottam.
Sobri Jóska
Nagyjából az egyetlen logikus megoldás.
Amadeus
Milyen szempontból?
Komolyan azt hiszitek h Magyarország készen all egy női miniszterelnokjeloltre?
Ráadásul épp Dobrev akit aztán olyan szinten szét lehet szedni a propagandaban h hazudni sem kell.
Nem azt mondom h nem ő lesz de h egyetlen logikus megoldásnak beállítani?
csebi
Ez nem hit kérdése.
A "gyurcsányné"n kívül mi mással karaktergyilkolod? Mivel szeded szét?
Hogy melyik cégnek milyen megbízása volt, az kutyát nem érdekli. Egyszavas támadások, jelzők kellenek.
Se nem náci, se nem tolvaj, se nem alkalmatlan, még csak nem is politikus.Sobri Jóska
Most vajon melyikünk a naiv?
Hidd el, ha ő lesz akkor bebizonyítják azt is h ő ítélte el Jézus Krisztust, rakta fel a keresztre, mergezte meg Mátyást, okozta Trianont plusz szovjet tankok élen foglalta el Budapestet 56ban és végeztette ki Nagy Imrét.
csebi
Akarsz fogadni, hogy Dobrev lesz e az összellenzéki miniszterelnökjelölt 22-ben?
En fogadok szívesen 1:1-ben.
Sobri Jóska
Nem ezt vitatom. Írtam lenn is h nem zárom ki h ő lenne. Csak nem gondolom h az egyetlen logikus megoldás.
Azt vitatom h nem lehet felhúzni rá lejárató kampányt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.