Politika
69 feliratkozó
29 napja
Bonyhád esélytelen. Simán 50% felett lesz a fidesz.Bonnhard aztán a legnépnemzetibb, németek?Én Dombóváron, már hogy magában a városban simán kinézem, hogy 50 százalékot is hoz a Tisza.Országgyűlésin szerintem alulmérte, vagy legalább is kevesebb mandátumot számolt nekik, mint amennyi valójában lett.a Medián a 2024-es EP választás előtt túlmérte a fideszt, méghozzá 6 százalékponttal. a Tiszát mérte alul akkor 2 százalékponttal.Én ezt a Medián mérést nagyon nem tudom elhinni.Ez kizárt. Aki ilyenekről fantáziál, azt nagyon súlyos csalódás fogja érni.
...
Ez így totális képtelenségnek tűnik nekem. Vagy én nézek egy teljesen más meccset, de most már végképp nem tudom. Mindenesetre, egyelőre a Mediánt továbbra is megbízhatóbb kutatók közé tartozónak gondolom.
FuckYoElonMusk
Kezdve azzal, hogy a fideszt rendszeresen alulmérték, (a medián is) az ellenzéket pedig túl. Illetve nem számol -nyilvánvalóan nem is számolhat- a csalásokkal, plusz még mindig rengeteg a bizonytalan (nem nyilatkozó) akik annyian vannak, hogy adott esetben teljesen elvihetik az eredményt.
Ha stabilan 10% fölött van a tisza előnye, akkor nyerhetnek. Ha annál kevesebb, akkor az alulmérés + csalások miatt az valóságban döntetlen közeli lesz, amiben benne van a fidesz w is.
Én erre készülök. Kicsi w ide vagy oda. Szerintem ez a realitás.
Jan
deyell
szerk: és abban teljesen egyetértek veled, hogy tolna2 esélytelen. Életem legnagyobb pozitiv meglepetése lenne az itteni emberekben, ha hozná a tisza, de igazából ezt nem látom jönni.
Jan
Bonyhád és környéke kérdés, hogy a nemzeties, jobbos, konzervatív keresztény irány a mérvadó - mert akkor lehet itt is átvándorlás a Tisza felé -, vagy maga a fidesz a menő. Meg persze a rengeteg apró falu sem teszi könnyebbé a helyzetet. De ismerős önkénteskedik, szerinte a kisebb falvakban is van remény.
dancogo
sutianap
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
29 napja
telex.hu/transtelex/2026/04/08/tisza-part-sepsiszentgyorgi-veres-tiltakozasJól elvannak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
Na, egy kit szopott le verbálisan Szijjártó bingó az utolsó pár napra? Észak-Korea? Afganisztán?csád
somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
29 napja
Szimpatikus figura, ha látom majd veszek neki egy sört 😁nah már osztom is meg a többiekkel mert nem tudtuk ki ő és miért jó ez neki 😀 kösziNe bántsátok, kicsit flúgos, de ártalmatlan. (DK-s, na...)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
De ha ilyen arcai vannak talonban a dk-nak, csebi a végén nem a kutyákra fog ikszelni, hanem Klárikámékra.

29 napja
tudom, dehogy bántjuk, többiek is sztoikusan viselték, ma sem bántott csak 10m kiabált picit meg köpködött, sajnálom is, minden oknah már osztom is meg a többiekkel mert nem tudtuk ki ő és miért jó ez neki 😀 kösziNe bántsátok, kicsit flúgos, de ártalmatlan. (DK-s, na...)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
29 napja
nah már osztom is meg a többiekkel mert nem tudtuk ki ő és miért jó ez neki 😀 kösziNe bántsátok, kicsit flúgos, de ártalmatlan. (DK-s, na...)
Josszi
29 napja
Bonnhard aztán a legnépnemzetibb, németek?Én Dombóváron, már hogy magában a városban simán kinézem, hogy 50 százalékot is hoz a Tisza.Országgyűlésin szerintem alulmérte, vagy legalább is kevesebb mandátumot számolt nekik, mint amennyi valójában lett.a Medián a 2024-es EP választás előtt túlmérte a fideszt, méghozzá 6 százalékponttal. a Tiszát mérte alul akkor 2 százalékponttal.Én ezt a Medián mérést nagyon nem tudom elhinni.Ez kizárt. Aki ilyenekről fantáziál, azt nagyon súlyos csalódás fogja érni.
...
Ez így totális képtelenségnek tűnik nekem. Vagy én nézek egy teljesen más meccset, de most már végképp nem tudom. Mindenesetre, egyelőre a Mediánt továbbra is megbízhatóbb kutatók közé tartozónak gondolom.
FuckYoElonMusk
Kezdve azzal, hogy a fideszt rendszeresen alulmérték, (a medián is) az ellenzéket pedig túl. Illetve nem számol -nyilvánvalóan nem is számolhat- a csalásokkal, plusz még mindig rengeteg a bizonytalan (nem nyilatkozó) akik annyian vannak, hogy adott esetben teljesen elvihetik az eredményt.
Ha stabilan 10% fölött van a tisza előnye, akkor nyerhetnek. Ha annál kevesebb, akkor az alulmérés + csalások miatt az valóságban döntetlen közeli lesz, amiben benne van a fidesz w is.
Én erre készülök. Kicsi w ide vagy oda. Szerintem ez a realitás.
Jan
deyell
szerk: és abban teljesen egyetértek veled, hogy tolna2 esélytelen. Életem legnagyobb pozitiv meglepetése lenne az itteni emberekben, ha hozná a tisza, de igazából ezt nem látom jönni.
Jan
Bonyhád és környéke kérdés, hogy a nemzeties, jobbos, konzervatív keresztény irány a mérvadó - mert akkor lehet itt is átvándorlás a Tisza felé -, vagy maga a fidesz a menő. Meg persze a rengeteg apró falu sem teszi könnyebbé a helyzetet. De ismerős önkénteskedik, szerinte a kisebb falvakban is van remény.
dancogo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
29 napja
nah már osztom is meg a többiekkel mert nem tudtuk ki ő és miért jó ez neki 😀 kösziJa, én is most kerestem rá:ő az 😀Sobri nem hagyja el Zuglót 😁Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Pedig a fórumon másmilyennek ismeri meg az olvasó...
bobi0092
warr_b
3 napos kb
mai:
Josszi
mindenszo.hu/ime-a-dk-uj-koztarsasagi-elnok-jeloltje-tablas-jozsi-de-tenyleg-most-mit-akar-dk/?utm_source=chatgpt.com
Tüntetésekről ismerem, csak nem Táblás, hanem Kordonbontó Józsi becenéven.
nagylaza, főpohárnok
29 napja
Ja, én is most kerestem rá:ő az 😀Sobri nem hagyja el Zuglót 😁Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
bobi0092
warr_b
3 napos kb
mai:
Josszi
mindenszo.hu/ime-a-dk-uj-koztarsasagi-elnok-jeloltje-tablas-jozsi-de-tenyleg-most-mit-akar-dk/?utm_source=chatgpt.com
Tüntetésekről ismerem, csak nem Táblás, hanem Kordonbontó Józsi becenéven.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
29 napja
ő az 😀Sobri nem hagyja el Zuglót 😁Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
bobi0092
warr_b

3 napos kb
mai:
29 napja
Nincsenek buszok a tér közelében, de távolabb volt 2-3. Èn igazából a Dr Min Elnök Úr konvojával szembedültem 3-szor is, 6 autóból állt.OV páncélautója 1,5 méterre gurult el előttem Sopronban. Meglepődtem.Hány buszt látsz?
Le van zárva a komplett belváros, elég nagy tömeg van, de nincs tumultus.
A Tűztoronynál lévő kicsi térből kerítettek el egy még kisebb részt.
Willie Parker
SBL
Az egyik VW kisbusz a Magyar úton lévő mini-MOL kúton tankolt, oda ki volt vezérelve 2 rendőrautó is
1 hónapja
A Lövölde tér egyik fele már a VII. kerületnek az a része, amit hozzácsaptak a zuglói OEVK-hoz.Sobri nem hagyja el Zuglót 😁Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
bobi0092
warr_b
1 hónapja
A teraszt seSobri nem hagyja el Zuglót 😁Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
bobi0092
warr_b
1 hónapja
én balga megigértem hogy ha bukik a fidesz mivel hianyozni fog neki a kartonember akkor kap egy pócsjánososot tőlem, amit elvileg egy kocsmában a pol topik tagjainak jelenlétében kell majd átadnomvágom kia pócs, az mp-s faszságait isyoutu.be/8EHV9LDchyE?is=Hi_FGh7pIlMtBKyqbüdös francba tényleg kezdhetem készíttetni a pócsjánosos kartonembertwut?!
Josszi
Negritis, a vajda
dugo93
azt nem hogy miért kell josszinak gyártani belőle kartonembert
Negritis, a vajda
1 hónapja
megtaláltam... 😀megbeszéltük 😀Összehívjuk egy kocsmába a teljes Politika topik őt és ünnepélyesen átadod 😀telex.hu/zacc/2026/01/15/pocs-janos-kartonfigura-magyar-peter-babuha bukik a fidesz eskü csináltatok neked egy életnagyságú pócsjános kartonfigurát 😀
Azért Pócs János hiányozni fog.
Dzsokijuing
Josszi
Dzsokijuing
Josszi
1 hónapja
Sobri nem hagyja el Zuglót 😁Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
bobi0092

1 hónapja
Sobri?!?!Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
vágom kia pócs, az mp-s faszságait isyoutu.be/8EHV9LDchyE?is=Hi_FGh7pIlMtBKyqbüdös francba tényleg kezdhetem készíttetni a pócsjánosos kartonembertwut?!
Josszi
Negritis, a vajda
dugo93
azt nem hogy miért kell josszinak gyártani belőle kartonembert
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Elmondásod alapján tudom, ki ő. Ismerem. Józsinak hívják.akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
Josszi
1 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
akkor lemaradtál az "érdekes" dk-s bácsiról, Lövöldén meg a Hunyadin szokott "támadni" a pultokra, síppal dobbal nádihgedűvel meg k nagy DK táblákkal, ma nem volt nála tábla csak elmondta a szokásos MP náci, mi is azok vagyunk, majd köpködött mint egy vipera majd egy hajrá DK kiáltással elviharzottmost értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
444.hu/2026/04/08/ujabb-kipakolo-rendor-az-nni-kiberbunozes-elleni-osztalyanak-ajtajara-kodolva-irtak-ki-hogy-fuck-orban-fuck-putyinElképesztően mértékben nő a hősök száma 😉
1 hónapja
most értem haza az egész naos pultozásból, délelött Lövölde tér, du meg westend bejárat, és erre olvasom a mediánt , hát srácok, tegnap tegnapelött valami átbillent az emberekben, ma legalább 3 ember mesélte hogy apja, anyja, nagyanyja tiszára fogja húzni az x-et (1 ex dk, 2 ex fidesz szavazó) űgy látom elkezdődőtt az erősebbhez tartozás szívóhatása müködni, kezdem elhinni hogy meglehet a 2/3-ad, ja és ma csak egyszer küldtek el a büdöspicsába, a tegnapi 1db mocskos hazaáruló patkány és 1db komcsizsidó (ez tipikusan 70körül férfiaktól jön) után ez is javuló tendenciát jelez nekemSzerencséd, hogy délelőttöt mondtál, mert du. 2 körül jártam a Lövöldén, és nem láttam semmiféle tiszás pultot.🙂 Egyébként pedig: köszönet a nép nevében! (Neked is és mindenki másnak a fórumról, aki vállalta az önkénteskedést a kampányban.)
Josszi