Politika
64 feliratkozó
4 hónapja
Szól mellettünk a “ruszkik haza!”
— Szabó Christophe (@omlettdufro) October 23, 2025
Fiam: “miért éneklik, hogy Musiala?!”
4 hónapja
Anikó néninek már ásó és alatamasztas kell, hogy megtalálja a gilisztat. Bár szerintem most Szabó Zsófi van a terítéken a főninél.pedig akkora pocaknál mélytorokra venni ahhoz már bőrlégzés kellNekem a husi facebookját be se tölti 🤣 pedig úgy olvasnam hogy több száz ezren nyaltak neki mint meg sohaOrmány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
Szerintük a békemeneten 10x annyian voltak - 500k vs. 50k
gamerkr
Bruce
Bruce
KB23
Josszi
Szerkesztette: KB23
4 hónapja
Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Az sose baj, amikor egymás melle lehet tenni két tömeget, két beszédet, két programot, meg a résztvevőket, mert sok bizonytalannak szerintem segít eldönteni, hogy melyikkel tud azonosulni.
Hát...
Vagy azt gondolod, hogy annyian szavaznak ahányan nagygyűlnek?
Egyrészt 2002-ben, ha kétmillióan nem is, de elég sokan voltak a Fideszén a Kossuth téren, sokkal többen, mint akkoriban bármelyik nemfideszesen, aztán mégse a Fidesz nyert.
Másrészt a kutatások szerint (a valódi kormánypártiak szerint is) most uszkve 15 százalékponttal megy a Tisza. Ennek validálásához nem kell tömegrendezvény.
Harmadrészt benned kétség van afelől, hogy a magyarok többsége kormányváltást akar?
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
pedig akkora pocaknál mélytorokra venni ahhoz már bőrlégzés kellNekem a husi facebookját be se tölti 🤣 pedig úgy olvasnam hogy több száz ezren nyaltak neki mint meg sohaOrmány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
Bruce
Bruce
KB23
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Nekem a husi facebookját be se tölti 🤣 pedig úgy olvasnam hogy több száz ezren nyaltak neki mint meg sohaOrmány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
Bruce
Bruce
4 hónapja
10-kor mutattam egy lakást a Bajcsy-n, majdnem a Podmaniczky sarkon.amikor feljöttünk az Arany János utcánál a metrónál fel2kor és elgyalogoltunk a deák térig, kb 40 cöf-ös buszt számoltam meg, és kb ugyanannyi magyar falu programos mikrobuszt, tudom tudom nem közpénzből mülödik a cöf (sem) 😀
Rég láttam ennyi buszt s róluk leszálló elvakított nyuggert. Végig ott parkoltak, volt nekik mobil wc meg minden finomság.
Adja az Isten hogy bukjon a fidesz.
JC6 (Mr. Miele)
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Ormány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
Bruce
4 hónapja
1. 2002-ben 16 voltam pont leszartam a politikát, de akkor még demokratikusan tudtak választani és döntöttek a választók, most nem tudnak dönteni, mert a buta, sötét, megvezetett emberek döntenek helyettünk.Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Igen. Hiába mozgósított ezerrel a Fidesz, hiába szállította mindenfelől buszokkal az embereket, hiába mondta OV, hogy meg kell mutassák, többen vannak, hiába akadályozták a tiszás szervezést, már ez is kevés. Sokan vannak, de nem elegen. Az új az, hogy a valóság visszaigazolja a (nem kormánypárti) kutatások adatait.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
A protestszavazók mindig aktívabbak, mint a jólvanezígy vonal. Pláne Pesten.
Pláne, hogy már a NER is onlineban gondolkodik, pláne, hogy a kutatások szerint MP-nek momentán már több szavazója van, mint Orbánnak.
Megtudunk ebből a "tömegversenygyőzelemből" bármi újat?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hát...
Egyrészt 2002-ben, ha kétmillióan nem is, de elég sokan voltak a Fideszén a Kossuth téren, sokkal többen, mint akkoriban bármelyik nemfideszesen, aztán mégse a Fidesz nyert.
Másrészt a kutatások szerint (a valódi kormánypártiak szerint is) most uszkve 15 százalékponttal megy a Tisza. Ennek validálásához nem kell tömegrendezvény.
Harmadrészt benned kétség van afelől, hogy a magyarok többsége kormányváltást akar?
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?
Őszentsége Sobri Jóska
2. Igen, kell a validalas, látni kell mindenkinek a különbséget egy komcsi fidess és egy a esélyes Tisza között.
3. Nincs kétségem afelől, hogy a magyarok többsége le akarja váltani ezt a geci bandat, de természetesen ehhez nagyon hosszú utat kell megtenni. 5 hónap meg kurva sok idő.
4. nem vagyok jövőbe látó, ahogy te se, de azt látom, hogy most van egy apró remény (amit a DK és Gyurcsány nem basz szét), hogy elzavarják ezt a mocskos fidesst.
4 hónapja
Csak próbálja eljinxelni, hogy ne történjen meg. 😀 De mivel sajnos egyre inkább Orosz/Fehéroroszország light a hatalom, Sobri félelme egyáltalán nem alaptalan, főleg mert a koleszosok lassan ráébrednek a rideg valóságra, hogy ordas nagy csalás nélkül ez óriási narancsos buktának néz ki jövő tavasszal.Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?Nincs hsz már enélkül, így gondolom ez lesz az új "elmarad az NFL szezon during Covid" ? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Szerkesztette: iktriad
4 hónapja
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?Nincs hsz már enélkül, így gondolom ez lesz az új "elmarad az NFL szezon during Covid" ? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Pride-on a műegyetemnél tartott az eleje amikor még a vége az astoriánál volt....A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
4 hónapja
Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Igen. Hiába mozgósított ezerrel a Fidesz, hiába szállította mindenfelől buszokkal az embereket, hiába mondta OV, hogy meg kell mutassák, többen vannak, hiába akadályozták a tiszás szervezést, már ez is kevés. Sokan vannak, de nem elegen. Az új az, hogy a valóság visszaigazolja a (nem kormánypárti) kutatások adatait.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Pláne, hogy már a NER is onlineban gondolkodik, pláne, hogy a kutatások szerint MP-nek momentán már több szavazója van, mint Orbánnak.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hát...
4 hónapja
Fénylő október 23.Szép-szép a békemenet és a nemzeti menet is.
Közben mit csinálunk vidéken?
Mi a konyhát újítjuk fel éppen, szomszéd a házfelújításán ügyködik, szemben pedig a kerítést cserélik. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
Baszki a Margit híd nem bír el annyi embert. Ez a Bede hol tanult meg számolni?Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
4 hónapja
Csak az a helyzet, hogy nem csak pestiek vannak ott. Csak az én ismerőseim közül Veszprémből indult 1 téli busz, amiről tudok. És ez 1 város. És őket nem Erzsébet utalvánnyal vették még, hanem saját szándékból mentek ki. És ebből sokat megtudtunk így.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
hihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
4 hónapja
Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
4 hónapja
Vitya ezzel a beszédével kit szólitott meg? Mi volt a célja?Nekem ez az elbuktunk, de még próbálkozzatok pancserek feeling volt.
4 hónapja
A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
4 hónapja
Tényleg el nem hiszem hogy miután a kormány egy lapja minden bizonyíték nélkül lehozza hogy az ellenzék adót emel, amit a kormány megalapozott hírként reagál le, AI-videot gyárt arról, hogy MP idegen szobába belépve ellopja az ünnepelt tortáját és milliárdos nemzeti konzultációt szervez a témára, még mindig arról tud menni a diszkurzus, hogy MP milyen ember.HIPERNORMALIZÁCIÓ
atapapa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Az eső sem hátráltat meg szinte senkit.A prideon többen voltunk.
Az Andrássy tömve van,egy óra alatt jutottunk el a terror házáig.
Tippem,érzésre ez a pride duplája lesz létszámban.
Sokan vannak gyerekkel(mint én is) teljesen jó a hangulat,közben művészek is előadnak kb minden sarkon valamit.
Janek
De hát sok melegnek ma a békemeneten volt dolga 😜
4 hónapja
En eso punci voltam es mikor megtelt a cipom leptem 😕

4 hónapja
Az eső sem hátráltat meg szinte senkit.Az Andrássy tömve van,egy óra alatt jutottunk el a terror házáig.
Tippem,érzésre ez a pride duplája lesz létszámban.
Sokan vannak gyerekkel(mint én is) teljesen jó a hangulat,közben művészek is előadnak kb minden sarkon valamit.
4 hónapja
10-kor mutattam egy lakást a Bajcsy-n, majdnem a Podmaniczky sarkon. Rég láttam ennyi buszt s róluk leszálló elvakított nyuggert. Végig ott parkoltak, volt nekik mobil wc meg minden finomság.
Adja az Isten hogy bukjon a fidesz.