Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Nálam most jó, ha valakit érdekel valamelyik város...Cegléd?
Klaci79
több mint 6 éve
Nálam most jó, ha valakit érdekel valamelyik város...Nagyvarsány és Geszteréd! Nem vicc! 😀
Klaci79
több mint 6 éve
holnap majd jön valami cikk Bayertől aztán az utcán lesznek már csütörtökön...
több mint 6 éve
Diósd 37,5%-nál 3 szavazat!!! különbség 548-545
több mint 6 éve
ez a Sváby full fogyatákos
több mint 6 éve
Azért első tizeniksz kerületből csak az V, X és XII van meg jelenleg... hú de szép lenne.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
I. Kerület...ugyan még alacsony feldolgozás, de vezet az ellenzéki...az nem lenne pite
több mint 6 éve
Nálam most jó, ha valakit érdekel valamelyik város...én az indexen nézem, kicsit lassabban frissül, de az ATVvel azonosan
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
karácsonynak többsége lesz a közgyűlésben is
több mint 6 éve
twitter.com/jatekpartizan/status/1183466641755115520
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nálam most jó, ha valakit érdekel valamelyik város...
több mint 6 éve
Vicc hogy ilyen alkalmatlan szar az oldal.
több mint 6 éve
Akkor ma örülünk, holnap meg köpködünk, mert végre letett valamit az asztalra az ellenzék, de továbbra is komolytalan? (vagy ALKALMATLAN?? 😀 )
több mint 6 éve
Szerintem ez most másodlagos....de persze igazad van. Ilyen ellenszélben korábban nem volt Ő sem.Gödöllőn mizu? Ott is ment a fideszes hakni357 szavazattal vezet a Gémesi
petey
Klaci79PEST MEGYE GÖDÖLLŐja csak 5 éve 78% volt... azért sok helyen célba ért a buzizás
FELDOLGOZÁS ÁLLÁSA: 92,86 %
DR.GÉMESI GYÖRGY 6.504
KOLOZS CSABA 6.029
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
1800 szavazat Berkire. Azért akárhogy nézzük, az nem kevés ember.
több mint 6 éve
lehet II. kert is behúzza az ellenzék 😮
több mint 6 éve
Ha nem lennék kitiltva a helyi lap oldaláról, most mennék kárörvendeni 😀
több mint 6 éve
Gödöllőn mizu? Ott is ment a fideszes hakni357 szavazattal vezet a Gémesi
petey
Klaci79
PEST MEGYE GÖDÖLLŐja csak 5 éve 78% volt... azért sok helyen célba ért a buzizás
FELDOLGOZÁS ÁLLÁSA: 92,86 %
DR.GÉMESI GYÖRGY 6.504
KOLOZS CSABA 6.029
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Gondolom a T-System szervertermét azóta már karbantartja a TEK. 😀
több mint 6 éve
hétfőn vagy kedden fogják beterjeszteni Magyarország új fővárosának Fehérvárt, vagy vlmelyik másik fészket???Cserpa a kisfiús bájával és modorával, kajálják a fehérváriak. pedig...
ozibozi
több mint 6 éve
PEST MEGYE GÖDÖLLŐFELDOLGOZÁS ÁLLÁSA: 92,86 %
DR.GÉMESI GYÖRGY 6.504
KOLOZS CSABA 6.029
több mint 6 éve
Nyíregyen reménykedtem, de maradt a fideszes polgármester. 1 az 1-ben nyomták, 53-37-re nyert, 11-10-es közgyűlési többséggel. A mi körzetünket néztem, ot például 36 szavazattal nyert a fideszes önkormányzati képviselő...
több mint 6 éve
hétfőn vagy kedden fogják beterjeszteni Magyarország új fővárosának Fehérvárt, vagy vlmelyik másik fészket???